|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
17.5.2007 9:24:36   
rakinja
Ojla babike

Res je bit lepo srečka nosečka jaz sem že drugič.

Včeraj sem se slišala z ursyko sem le najdla telefonsko.Na žalost še ni rešena niso ji sprožili poroda čaka na neke izvide rekla je da bo danes vprašala kak je kaj zdej s tem ali lahko gre domov al ne.Bo mi javla mi je obljubila.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.5.2007 17:19:58   
Eca
Tukaj ena nenosečkauser posted image !

Mi se cartamo in dojimo....in čakamo na lepo vreme, da gremo na prvi sprehoduser posted image . Vedno ko se pripravimo zunaj postane kislouser posted image .

Punce držite se, še malo pa boste na mojem mestu z malo štručko....

Lp, Eca

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
17.5.2007 18:48:09   
rakinja
Pozdravljena Eca jaz že tudi komaj čakam da bom na tvojem mestu.In kako kaj tvoj user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.5.2007 10:40:18   
Pandica
Zdravo punce!

Končno imamo danes spet user posted image .

V sredo sem imela pregled in so me naročili na morfologijo k dr. Japlju v porodnišnico v 1 nad. Vem, da je full star zdravnik, ker je njega imela moja mami, ko je bila z mano noseča, zdaj pa še grem jaz na morfologijo k njemu.
Zanima me predvsem, če mi lahko poveste kaj lahko pričakujem od njega? Je vredu zdravnik? A si vzame čas? Razlaga zraven med samim uz? Koliko časa približno traja sam uz pri njemu?
Ker na NS sem bila pri dr. Pelkičevi in sma bila oba z fantom zelo, zelo zadovoljna user posted image
Aja, pa nima nič proti, če pride kdo s tabo na uz?

Punce hvala vam že vnaprej za odgovore in lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.5.2007 14:54:18   
Eca
Hej!

Ja naš Dorian trenutno spi in lahko jaz veselo gledam forume in lepim slikice v album - če katero zanimauser posted image . Drugače je zdrav, občasno naredi tudi kakšen nasmešek. Sicer pa je pravi požerušček, dojil bi se kar vsako urouser posted image , meni pa se mleko sploh ne dela tako hitro.  Še vedno čakamo na dan d ko gremo ven, danes nekam čudno veter pihauser posted image , pa mi spet ne diši....
Mogoče še ena zanimivost glede kilaže - jaz sem že v minusu (-1kg) pred nosečniške teže. Z dojenjem sem vse izgubila user posted image . Tako da se nič ne sekirajte glede kg.

Lepo se imejte in mislim na vas user posted image

Lp, Eca

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.5.2007 14:58:39   
rakinja
Oj punce

Danes pa je sonček hvalabogu upam da bo zdaj vreme držalo.In kako ste kaj ?kaj delate lepega?

ursyka bodo jutri komaj sprožili porod tak da bo rešena ji držim pesti

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.5.2007 15:05:02   
mehurčica
Eca, koliko pa si se zredila? Jaz sem se v prvi nosečnosti za 15kg in niso kile nikamor šle po porodu. Prvih 9 ja, ostalo pa nič. In morem rečt, da se zdaj kr nazaj držim. Tudi zato, ker sem že začela s cca.3-4kg več. Tistega kar imam v knjižici pa sploh ne gledam, ker me je enkrat tehtala brez tenisk in še odštela 1kg zaradi oblačil, danes pa s teniskami in odštela manj kot pol kile. Gledam samo na svojo tehtnico, zjutraj na tešče, v pižamiuser posted image -vedno isto(zaenkrat +2kg).

Punce a se bomo kaj zmenle al ne? Sicer pa tapogumne vabim, da se nam pridružijo na srečanju 25.5.-poglejte forum o srečanjih.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 18.5.2007 15:07:12 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 432
19.5.2007 1:02:34   
Anonimen
Ojla dekleta!

Kako ste kaj? Danes je bilo tako lepo vreme, da sem skoraj cel dan bila zunaj...
Jutri imamo rojstno dnevno zabavo moje sestre, upam, da bo še bolj prijetno vreme, da bomo zunaj imeli piknik user posted image  In po dolgem času bom spet videla moji dve sladki nečakinji user posted image

Pandica, tega Japlja ne poznam in nevem kako je, baje pa je dovoljeno da je kdo s teboj...

Rakinja, res je lepo vreme...

Eca, zelo imaš lepega sinčeka... Taki cartek je user posted image  No, oba sinova sta cartkana user posted image  Zdaj ko gledam sliko tvojega Doriana, si tak želim, da bi jaz mojega srčka že imela ob sebi, da bi ga cartala user posted image

Uršyki pa želim vse dobro, da ji bo porod čimprej minil, brez bolečin...

LP, javite se

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 433
21.5.2007 8:05:45   
rakinja
Lep pozdrav user posted image

Kako ste kaj?Kak to dea ste se malo polenile glede pisanja?Kako kaj brcike?Verjetno veselo brcajo in telovadijo tako kot moja.

Sporočam vam da je ursyka včeraj rodila fanteka Jana težkega če se ne motim 3510kg in dolgega 49,5cm.Malo je bil problem z popadki vendar je po 7 urah se odločo da mu je že vse tesno v bušiju in,da hoče na svetlobo.

Še enkrat čestitke za ursyko in vse njeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.5.2007 8:45:07   
Anonimen
Čestitke Ursyki in  njenemu Janu!

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
21.5.2007 10:06:45   
Laubica
ČESTITKE URŠI za JANAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.5.2007 10:08:17   
Laubica
user posted image

< Sporočilo je popravil že 35 -- 21.5.2007 10:10:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.5.2007 10:48:56   
duhica
Ursy, cestitke za user posted image Jana!!

P ostale, kej se skrivate? Saj jaz se bom zdaj tud, ker sem precej utrujena, tako da boom šla kar z otrokoma na popoldanski počitek.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.5.2007 11:33:32   
Anonimen
ČESTITKE URŠI IN JANU...

Upam, da je porod minil brez bolečin user posted image

(odgovor članu duhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
22.5.2007 13:23:08   
rakinja
Pozdravljene user posted image

Kako ste kaj?Kak to da nobena nič ne piše kaj vam ni?
Danes sem imela pregled naš otročiček veseloraste in se lepo razvija hvalabogu.Kako kaj z vašimi kilami?Ta mesec sem se zredila +3 kg toraj sem se do zdaj zredila za +6kg kaj ni pretirano hvalabogu.

pa pa pišite kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
22.5.2007 16:06:13   
Anonimen
Živjo...

Rakinja, žal sva edini, ki piševa redno na to temo user posted image
Jaz sem se v 8.mesecih zredila za 7kg user posted image

Verjetno bi se zredila za več, če ne bi v prvem trimesečju bruhala in tako hujšala..user posted image

LP

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
22.5.2007 21:19:00   
Anonimen
Evo, jaz sem se do danes, 33t2d zredila 9,3 kg. Pa sem kar zadovoljna, da se nisem več. :)

Sem pa zadnje dneve tako lena za pisanje. Zdaj še tudi samo v posteljo padem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
22.5.2007 21:26:54   
Laubica
Pozdravljene jaz pa moram povedat da v prvi nosečnosti sem bila pridna in sem se vsega skupaj zredila samo 8kg zdaj sem pa v 17t in imam že 4kg večuser posted image tako da ne bo tako malo kot prvičuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.5.2007 9:35:49   
duhica
A pri kilah ste? Jaz sem v zadnjih dveh tednih celo shujšala za 1.5 kg, tako da imam zdaj 11,5 kg več kot pred nosečnostjo. Ni veliko, ampak jaz jih zelo težko okoli nosim in že komaj čakam, da se jih znebim.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.5.2007 11:27:34   
rakinja
Oj

Gorazdova:pa res da sva večinoma edini pri temah.Ni mi jasno ko sem se jaz vključila na tej forum jih je bilo povno kot rusov zdaj pa so se večinoma polenele.samo midve vstrajama.In vsstrajala bom do konca mi vsaj čas hitro mine kaj ga imam v dopoldanskem dnevu popldan pa tak imam tamalo že doma in nimam časa kaj ekstra za teme čez vikend pa še je moj doma in se popolnoma posvečam družini.

Jaz sem zdaj v 26 tednu in sem se zredila samo za 6 kg to je super za mene.
In kako ste kaj drugače?user posted image  so vredu?To je glavno!

pa pa pišite kaj

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.5.2007 15:13:33   
ursyka21
Pozdravljene user posted image !
Kako ste kaj? Kot vidite smo že doma in vsi kot novi. Se že veselo cartamo in papamo. Če vas kaj zanima okrog poroda? user posted image
Bila sem 2 dni v porodni sobi proklopljena na ctg torej si lahko mislite koliko sem se lahko premikala.Poleg tega sem imela zaradi sladkorno nonstop infuzijo glukoze in inzulina v žilo, drugi dan pa še umetne popadke, tako da imam celo žilo vneto. Ampak ženske nič bat, ko se začne vse skupaj padeš not, nazaj itak nemoreš tako da brez skrbi ker gre. Sama sem imela odkar so mi dali umetne popadke, popadke na 2 minuti dokler nisem rodila. Pa je šlo. Jaz bi šla še kr enkrat. Ampak bomo še vseeno malce počakali dokler naš Jan malo ne zraste.
Torej vse tiste ki še čakate resnično ni nič takšnega. In potem ko sem dobila malega še celega mokrega povitega v plenico ........joj ni lepšega občutka. Mojemu so se skoraj sloze vlile ko naju je gledal ko mi je še popkovnica spodaj ven gledla in sma se še držala skupaj.user posted image
Ko bo čas naložim še slike, mogoče še danes zvečer. Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke, meni je kr malo čudno ko ga nimam pa nič ne miga not.
Pa hvala vsem za čestitke.

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.5.2007 18:38:04   
duhica
Joj, Ursy, kake lušte si mi nardila! Zdaj pa res user posted image user posted image vsak dan, da pridem čim prej za tabo. Drugače sem pa jaz kar bolje, ko se tako shladi.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.5.2007 19:56:44   
rakinja
Ursyka sta že doma joj kak lepo kak bi bila na tvojem mestu.In kako se zdaj počutiš?In kako kaj mali Jan in njegov ata kako se zdaj počuti v vlogi očeta?

Pridni bodite in uživajte v cartanju pa pridi nas še kaj pogledat na forum

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.5.2007 21:08:42   
Laubica
user posted image Uršika lepo se cartajte in hvala bogu da si rešena ,me še vse pridemo za tabo ,smo kar dosti mislile o tebi -kako je,no zdaj pa uživajte vsi3user posted image user posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.5.2007 8:55:20   
rakinja
Oj srečke nosečke

Kako ste kaj danes ko tako lepo sonček sveti?Upam,da danes ne bo spet kake nevihte.Kako kaj brcike?naša veselo brca in se obrača.

lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......