Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.5.2007 9:24:36
|
|
|
|
rakinja
|
Ojla babike Res je bit lepo srečka nosečka jaz sem že drugič. Včeraj sem se slišala z ursyko sem le najdla telefonsko.Na žalost še ni rešena niso ji sprožili poroda čaka na neke izvide rekla je da bo danes vprašala kak je kaj zdej s tem ali lahko gre domov al ne.Bo mi javla mi je obljubila. Kako ste kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.5.2007 17:19:58
|
|
|
|
Eca
|
Tukaj ena nenosečka ! Mi se cartamo in dojimo....in čakamo na lepo vreme, da gremo na prvi sprehod . Vedno ko se pripravimo zunaj postane kislo . Punce držite se, še malo pa boste na mojem mestu z malo štručko.... Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.5.2007 18:48:09
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljena Eca jaz že tudi komaj čakam da bom na tvojem mestu.In kako kaj tvoj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.5.2007 10:40:18
|
|
|
|
Pandica
|
Zdravo punce! Končno imamo danes spet . V sredo sem imela pregled in so me naročili na morfologijo k dr. Japlju v porodnišnico v 1 nad. Vem, da je full star zdravnik, ker je njega imela moja mami, ko je bila z mano noseča, zdaj pa še grem jaz na morfologijo k njemu. Zanima me predvsem, če mi lahko poveste kaj lahko pričakujem od njega? Je vredu zdravnik? A si vzame čas? Razlaga zraven med samim uz? Koliko časa približno traja sam uz pri njemu? Ker na NS sem bila pri dr. Pelkičevi in sma bila oba z fantom zelo, zelo zadovoljna Aja, pa nima nič proti, če pride kdo s tabo na uz? Punce hvala vam že vnaprej za odgovore in lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.5.2007 14:54:18
|
|
|
|
Eca
|
Hej! Ja naš Dorian trenutno spi in lahko jaz veselo gledam forume in lepim slikice v album - če katero zanima . Drugače je zdrav, občasno naredi tudi kakšen nasmešek. Sicer pa je pravi požerušček, dojil bi se kar vsako uro , meni pa se mleko sploh ne dela tako hitro. Še vedno čakamo na dan d ko gremo ven, danes nekam čudno veter piha , pa mi spet ne diši.... Mogoče še ena zanimivost glede kilaže - jaz sem že v minusu (-1kg) pred nosečniške teže. Z dojenjem sem vse izgubila . Tako da se nič ne sekirajte glede kg. Lepo se imejte in mislim na vas Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.5.2007 14:58:39
|
|
|
|
rakinja
|
Oj punce Danes pa je sonček hvalabogu upam da bo zdaj vreme držalo.In kako ste kaj ?kaj delate lepega? ursyka bodo jutri komaj sprožili porod tak da bo rešena ji držim pesti
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.5.2007 15:05:02
|
|
|
|
mehurčica
|
Eca, koliko pa si se zredila? Jaz sem se v prvi nosečnosti za 15kg in niso kile nikamor šle po porodu. Prvih 9 ja, ostalo pa nič. In morem rečt, da se zdaj kr nazaj držim. Tudi zato, ker sem že začela s cca.3-4kg več. Tistega kar imam v knjižici pa sploh ne gledam, ker me je enkrat tehtala brez tenisk in še odštela 1kg zaradi oblačil, danes pa s teniskami in odštela manj kot pol kile. Gledam samo na svojo tehtnico, zjutraj na tešče, v pižami -vedno isto(zaenkrat +2kg). Punce a se bomo kaj zmenle al ne? Sicer pa tapogumne vabim, da se nam pridružijo na srečanju 25.5.-poglejte forum o srečanjih.
< Sporočilo je popravil mehurčica -- 18.5.2007 15:07:12 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.5.2007 1:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla dekleta! Kako ste kaj? Danes je bilo tako lepo vreme, da sem skoraj cel dan bila zunaj... Jutri imamo rojstno dnevno zabavo moje sestre, upam, da bo še bolj prijetno vreme, da bomo zunaj imeli piknik In po dolgem času bom spet videla moji dve sladki nečakinji Pandica, tega Japlja ne poznam in nevem kako je, baje pa je dovoljeno da je kdo s teboj... Rakinja, res je lepo vreme... Eca, zelo imaš lepega sinčeka... Taki cartek je No, oba sinova sta cartkana Zdaj ko gledam sliko tvojega Doriana, si tak želim, da bi jaz mojega srčka že imela ob sebi, da bi ga cartala Uršyki pa želim vse dobro, da ji bo porod čimprej minil, brez bolečin... LP, javite se
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 8:05:45
|
|
|
|
rakinja
|
Lep pozdrav Kako ste kaj?Kak to dea ste se malo polenile glede pisanja?Kako kaj brcike?Verjetno veselo brcajo in telovadijo tako kot moja. Sporočam vam da je ursyka včeraj rodila fanteka Jana težkega če se ne motim 3510kg in dolgega 49,5cm.Malo je bil problem z popadki vendar je po 7 urah se odločo da mu je že vse tesno v bušiju in,da hoče na svetlobo. Še enkrat čestitke za ursyko in vse njene
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 8:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Ursyki in njenemu Janu!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 10:06:45
|
|
|
|
Laubica
|
ČESTITKE URŠI za JANA
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 10:08:17
|
|
|
|
Laubica
|
< Sporočilo je popravil že 35 -- 21.5.2007 10:10:46 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 10:48:56
|
|
|
|
duhica
|
Ursy, cestitke za Jana!! P ostale, kej se skrivate? Saj jaz se bom zdaj tud, ker sem precej utrujena, tako da boom šla kar z otrokoma na popoldanski počitek.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.5.2007 11:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE URŠI IN JANU... Upam, da je porod minil brez bolečin
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.5.2007 13:23:08
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene Kako ste kaj?Kak to da nobena nič ne piše kaj vam ni? Danes sem imela pregled naš otročiček veseloraste in se lepo razvija hvalabogu.Kako kaj z vašimi kilami?Ta mesec sem se zredila +3 kg toraj sem se do zdaj zredila za +6kg kaj ni pretirano hvalabogu. pa pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.5.2007 16:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo... Rakinja, žal sva edini, ki piševa redno na to temo Jaz sem se v 8.mesecih zredila za 7kg Verjetno bi se zredila za več, če ne bi v prvem trimesečju bruhala in tako hujšala.. LP
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.5.2007 21:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem se do danes, 33t2d zredila 9,3 kg. Pa sem kar zadovoljna, da se nisem več. :) Sem pa zadnje dneve tako lena za pisanje. Zdaj še tudi samo v posteljo padem...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 22.5.2007 21:26:54
|
|
|
|
Laubica
|
Pozdravljene jaz pa moram povedat da v prvi nosečnosti sem bila pridna in sem se vsega skupaj zredila samo 8kg zdaj sem pa v 17t in imam že 4kg več tako da ne bo tako malo kot prvič
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 9:35:49
|
|
|
|
duhica
|
A pri kilah ste? Jaz sem v zadnjih dveh tednih celo shujšala za 1.5 kg, tako da imam zdaj 11,5 kg več kot pred nosečnostjo. Ni veliko, ampak jaz jih zelo težko okoli nosim in že komaj čakam, da se jih znebim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 11:27:34
|
|
|
|
rakinja
|
Oj Gorazdova:pa res da sva večinoma edini pri temah.Ni mi jasno ko sem se jaz vključila na tej forum jih je bilo povno kot rusov zdaj pa so se večinoma polenele.samo midve vstrajama.In vsstrajala bom do konca mi vsaj čas hitro mine kaj ga imam v dopoldanskem dnevu popldan pa tak imam tamalo že doma in nimam časa kaj ekstra za teme čez vikend pa še je moj doma in se popolnoma posvečam družini. Jaz sem zdaj v 26 tednu in sem se zredila samo za 6 kg to je super za mene. In kako ste kaj drugače? so vredu?To je glavno! pa pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 15:13:33
|
|
|
|
ursyka21
|
Pozdravljene ! Kako ste kaj? Kot vidite smo že doma in vsi kot novi. Se že veselo cartamo in papamo. Če vas kaj zanima okrog poroda? Bila sem 2 dni v porodni sobi proklopljena na ctg torej si lahko mislite koliko sem se lahko premikala.Poleg tega sem imela zaradi sladkorno nonstop infuzijo glukoze in inzulina v žilo, drugi dan pa še umetne popadke, tako da imam celo žilo vneto. Ampak ženske nič bat, ko se začne vse skupaj padeš not, nazaj itak nemoreš tako da brez skrbi ker gre. Sama sem imela odkar so mi dali umetne popadke, popadke na 2 minuti dokler nisem rodila. Pa je šlo. Jaz bi šla še kr enkrat. Ampak bomo še vseeno malce počakali dokler naš Jan malo ne zraste. Torej vse tiste ki še čakate resnično ni nič takšnega. In potem ko sem dobila malega še celega mokrega povitega v plenico ........joj ni lepšega občutka. Mojemu so se skoraj sloze vlile ko naju je gledal ko mi je še popkovnica spodaj ven gledla in sma se še držala skupaj. Ko bo čas naložim še slike, mogoče še danes zvečer. Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke, meni je kr malo čudno ko ga nimam pa nič ne miga not. Pa hvala vsem za čestitke.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 18:38:04
|
|
|
|
duhica
|
Joj, Ursy, kake lušte si mi nardila! Zdaj pa res vsak dan, da pridem čim prej za tabo. Drugače sem pa jaz kar bolje, ko se tako shladi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 19:56:44
|
|
|
|
rakinja
|
Ursyka sta že doma joj kak lepo kak bi bila na tvojem mestu.In kako se zdaj počutiš?In kako kaj mali Jan in njegov ata kako se zdaj počuti v vlogi očeta? Pridni bodite in uživajte v cartanju pa pridi nas še kaj pogledat na forum
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 23.5.2007 21:08:42
|
|
|
|
Laubica
|
Uršika lepo se cartajte in hvala bogu da si rešena ,me še vse pridemo za tabo ,smo kar dosti mislile o tebi -kako je,no zdaj pa uživajte vsi3
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.5.2007 8:55:20
|
|
|
|
rakinja
|
Oj srečke nosečke Kako ste kaj danes ko tako lepo sonček sveti?Upam,da danes ne bo spet kake nevihte.Kako kaj brcike?naša veselo brca in se obrača. lp
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......