|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
7.5.2007 11:15:13   
ursyka21
Tudi jaz držim pesti za Eco in njenega user posted image . Upam da je že rešena.
Freycha te pa le javi ko boš vedela kaj novega. Me je po vsem tem kr malo začelo stiskat, ker sem naslednja jaz na vrsti. Še vsaka je rodila in tudi jaz bom morala.
Lepo se imejte

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.5.2007 11:23:47   
Laubica
user posted image držimo vam pesti da boste v čimkrajšem času rešene,prvo Eca,potem ti Urškauser posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.5.2007 12:39:16   
ursyka21
O hvala že 35!
Vsaj nekdo ki si skupaj z mano želi da bi čimprej rodila.Zaj sem si pa res že napoti. Ponoči ko se obračam tako jamram da se moj vsakokrat zbudi in sprašuje če gremo!user posted image
Jaz pa se počutim kot kašna babica stara 90 let z omejenim gibanjem.
papa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.5.2007 13:25:13   
ursyka21
Eca je že rešena. Povila je sinčka Doriana ob 11.38 težkega 3590g in dolgega 52 cm. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda je Freycha pozabila na mariborske nosečke. user posted image

< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 7.5.2007 13:26:08 >

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.5.2007 14:07:44   
rakinja
Ojla punce

Kako je to lepo slišati čestitam ti Eca,da bosta zdrava in ,da bota čimprej zapustila porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako ursyka21 naslednja si pa ti držim ti že v naprej pesti in upem,da boma šle še prej na kako kavico,ki se že tako dolgo dogovarjama.

In kako ste kaj ostale?Danes sem morala spet dat urin zaradi mojih levkocitov upam da bo današnji izvidi vse ok

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.5.2007 17:00:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ursyka21

Eca je že rešena. Povila je sinčka Doriana ob 11.38 težkega 3590g in dolgega 52 cm. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda je Freycha pozabila na mariborske nosečke. user posted image

joj, ne da sem pozabila, ampak sem samo na hitro napisala med majčicam in v temi rodili smo, ker se mi je fuuuulll mudilo.......

sorry punce, brez zamere!user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.5.2007 17:59:43   
duhica
Čestitke Eca!!!!!

Že jaz komaj čakam, kaj šele tiste, ki ste še bliže terminu!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.5.2007 18:20:50   
ursyka21
Nič hudega Freycha.
Saj zato sem pa jaz napisala. Si se kaj pogovarjala z njo! Me zanima kako je kaj potekalo.Upam da se ni preveč mučila.Jaz bom pa v sredo vedla če mi bodo prej sprožli. In nevem ali se naj veselim tega ali ne! Baje da je to hujše od svojih popadkov, ki pa itak vem kakšni so začetni saj me dajejo že celo nosečnost.
Sem kr malo fauš Eci da se že cartajo.
Lepo se imejte

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.5.2007 18:35:22   
Freycha
Joj ne... samo tiste dva sms-a sem dobila.  Bom jutri ji kak sms poslala, če ne bo sama kaj prej sporočila. Ampak nočem  že kar prvi dan moriti in ji težiti s podatki (čeprav tudi mene vse podrobnosti zanimajo user posted image )....

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.5.2007 18:45:26   
Anonimen
Eca, čestitke... Upam, da se nisi preveč mantrala..

Sem ti pa kr fovš, jaz bi šla že zdaj roditi... user posted image

ČESTITAM!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
8.5.2007 8:56:29   
ursyka21
Rakinja kje si?
Če maš čas lahko grema na kavo zdaj enkrat. Sem te hotla poklicat pa telefonske nikjer ne najdem. Moja je nekaj strani nazaj. Daj oglasi se če ti je, ker mi je stari danes avto doma pustil te pa lahko izkoristim priložnost.user posted image
In ostale kaj delate lepega?
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.5.2007 14:13:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ursyka21

Tudi jaz držim pesti za Eco in njenega user posted image . Upam da je že rešena.
Freycha te pa le javi ko boš vedela kaj novega. Me je po vsem tem kr malo začelo stiskat, ker sem naslednja jaz na vrsti. Še vsaka je rodila in tudi jaz bom morala.
Lepo se imejte

Danes sem govorila z Eco, ki je bila kar precej zmatrana (tudi po glasu se je slišalo). Namreč kot verjetno veste, je Mark nekaj zbolel tik pred njenim porodom in jo je včeraj zvečer malo zakuhalo in ponoči ni dobro spala in je boga reva kar precej zmatrana in malo jo vročina daje. Sicer mislim, da rabi samo čas, da se nazaj postavi na noge, se mi je pa kar malo zasmilila..... Ni prijetno imeti porod in bolezen isto časno.

Sicer pa je rekla, da je Dorian zdrav, da je vse ok in komaj čakam, da ga vidim......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.5.2007 20:32:12   
Anonimen
Sej se bo Eca hitro postavila na noge...Sedaj naj uživa v cartanju..Lepo jo pozdravi...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
8.5.2007 21:04:42   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za ECO tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.5.2007 21:17:41   
NRMM
user posted image user posted image user posted image Čestitke ECA za korenjakauser posted image user posted image user posted image .

Jaz bi se že tudi rada rešla tega trebuha,ampak bo potrebno še malo počakat.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
9.5.2007 10:35:27   
Laubica
Punce -prosim za vašo pomoč -NUJNO rabim frizerko brez službe da jo zaposlim ,ali pozna katera kogauser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.5.2007 11:16:36   
Laubica
Ja lahko mi pišete tudi na zs-hvala

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
9.5.2007 12:03:28   
Freycha
jaz bi raje kako dobro frizerko, ki bi moje "čudne" lase ukrotila user posted image user posted image user posted image  Imam namreč zadaj en čuden vrtinec, ki mi ga skoraj nihče ne zna postrižti tako, da mi ne bi zjutraj vse štrlelo. Samo en frizer me je znal tako urediti, samo je pa v LJ....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
9.5.2007 12:41:17   
rakinja
Ojla babike

Kako ste kaj in kaj delate lepega?Danes je tako čudno vreme za ****.In kako kaj user posted image  brcajo kaj?Moja deklica je zčela že tako brcat da me kar zvija taki čudni občutej mam ko da mi se vse premika v trebuhu.

ursyka21:Kako si kaja'Se vredu počutiš?Sory nisem vidla ,da si mi napisala da če lahko greva na kavo.Iz te najine kavice pa mislim,da ne bo nič če se ne bova fiksno zmenle dan pa uro pa kje tak,da najboljše da me pokličeš vsaj en dan prej ko boš imela doma avto,da greva na kavo,da ne boš prej rodila ko pa da bova šle na kavo.To je moja telefonska zapiši si jo al pa nekam hreni na vidno mesto ok.040 526 405

ps:najbolj mi paše dopoldan kr te nimam tamele doma je vrtecu

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.5.2007 16:13:33   
ursyka21
Ola BABIKE!
Kako ste kaj? Jaz sem malo prej prišla iz porodnišnice kjer so mi povedali da morem prit v torek 15.5. na sprejem ker grem rodit. Saj nevem ali mam že zaj od sile popadke ali me muči psiha. Vse me boli. Do zdaj me ni blo strah poroda zdaj me pa kr nekja zvija ko se samo spomnim. Upam da me nebojo ti umetni popadki tako izmučli.
Če ima pa katera kakšno izkušnjo s tašnim porodom pa je dobrodošla.
Lep dan vsem

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.5.2007 20:28:54   
Laubica
Uršika ti držim pesti da bo hitroooooo mimo,jaz sem imela prvič samo svoje popadke tako da ne vem kako je to

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.5.2007 21:25:05   
NRMM
Ursyka držim pesti,da ti hitro mine.Je pa najboljše nič vedet kako in kaj z umetnimi popadki. Najverjetneje ti bodo najprej predrli mehur in malo počakali,če se tvoji popadki pojavijo,drugače boš dobila umetne.
Jaz sem rodila decembra 05 s samimi umetnimi popadki (porod trajal 12 ur) in sem še sedaj tukaj user posted image ,tako,da nič se ne boj.

Bova se potem pomenili,ko boš konec,velja?user posted image

Zvesta kaj se pa s tabo zgodilo,da nič glasu?Nekaj sva se menili za kavico po praznikih,ampak mi ne bo zneslo ta teden,kajti Marušina varuška je šla na dopust in imam razgrajačko doma.

Lep večer in uživajte!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.5.2007 21:57:48   
rakinja
Dober večer babike kaj že spite?

ursyka21:joj kako lepo pa boš rešena kak fajn ti držim pesti.Ti se samo nič ne boj vse bo ok.Tudi jaz sem rodila Lariso na tak način s tem da so meni vstavili nekaki gel ki še dan danes ne vem zakaj in kako.moj porod je trajo 7ur55 minut tak,da sem preživela.Toraj bo najina kavica odšla po zlu boma pa šle kdaj drugič ko bo otročiček tu ko si boš opomogla.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.5.2007 9:43:42   
rakinja
Lep sončen dan vsem user posted image

Kako ste kaj?Jaz sem zelo dobre volje ko vidim,da se nam vreme jasni nič več ne bomo čepeli v hiši ali pa bežali pred dežom.

Kaj ve katera ki hodi madejka da se nič ne javi?

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.5.2007 12:27:06   
madejka
Halo babike! Se opravičujem da se nisem nic oglasala. Sem vas strasno pogresala! Smo se selili in preden vse preselis, spucas, se udomacis... pa se interneta nimam zdaj user posted image Tak btw: zdaj sem doma v Miklavzu...zaenkrat user posted image
Drugace sva pa bila prej na dopustu na morju in sva uzivala 150 na uro in upam, da nama bo ratala se ena taka runda do poroda.

ECA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo!!!

Moja sestricna, ki mi je bila porocna prica je dans rodila fantka Gasperja! Ob 3. so se ji zaceli popadki, ob 9. je rodila in ob pol desetih je ze klicala okoli  user posted image Joooj kak bi ze bla na njenem mestu!!

Drugace sem pa dobro. Od pucanja me bolijo roke in noge in mi otrdeva trebuh, ampak mali pridno miga, me buta in skace... prav fajn se mama! Vceraj sva bila z dragim v soli za starse na Vosnjakovi. Je se katera bila? Pa je blo kar nekaj... kaj katera ve kako je s tem v bolnišnici??

No mogoce bom ta teden se kaj uspela prit do internet pa vas se kaj pogledam.
Ursyka ce pa te prehiti pa drzim pesti za super porod!
Lepo bodite! Pa da ste mi pridne!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?