|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
27.8.2008 15:28:19   
Čmrlika
Hojla vsem!
Pa kaj je zdaj to? Tu ni življenja, na oni temi tud ne...še dobro da mam moje majčice...user posted image ...
kaj tu ne smem več bit, al kako? K&m in Trnuljčica. saj nista spet user posted image )

user posted image  user posted image  user posted image
Pa daj...nič! Saj nimam kaj za povedat, razen tega da mi rastemo, in imamo nekaj slikic v albumu...user posted image
Daj nekaj začnite debatirat ,no...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
27.8.2008 22:00:30   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pa še navijanje za Bubi in Sarayo:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te bom pa še jaz navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  malo, da bo Čmrlika imela kaj za ćitatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
27.8.2008 22:01:40   
Vrtnica79
Kaj zaj touser posted image  kje pa imaš avatar Čmrlikauser posted image  Sem ga prej še vidla

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
27.8.2008 22:01:46   
kekec in mojca
K&m in Trnuljčica. saj nista spet )

O tem bom raje modro molčala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
27.8.2008 22:03:01   
Vrtnica79

O tem bom raje modro molčala... user posted image user posted image user posted image

Opaaa, a sem kaj spregledalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4355
27.8.2008 22:03:17   
kekec in mojca
REnatka, tvojo porodno zgodbo sem pa čisto zgrešila! Čestitam za tak porod. Najbrž ti ni žal, da si se odločila za naraven porod in ne za CR, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4356
27.8.2008 22:03:59   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4357
27.8.2008 22:05:49   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja kaj zaj, boš modro molčala?

Neposredna povezava do sporočila: 4358
27.8.2008 22:06:38   
kekec in mojca
Da te ne bom preveč dolgo v firbcu držala - ne, nič nisi spregledala, samo mene zadnje čase nisi nič vidla, ker spet zgledam kot nosečnica. In to kljub temu, da to najbrž nisem.

Pa še temo za Čmrliko lahko odpreva... user posted image user posted image user posted image

Samo si predstavljaš, da bi zdaj res zanosla... po moje bi se mi drugo leto aprila zmešalo. En še ne petletnik, en štiri letnik in en novorojenček? Že tako bi bila cela štala, predstavljaj si, da dobiš dvojčka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 27.8.2008 22:11:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4359
27.8.2008 22:15:06   
Vrtnica79
A tako no. Jaz pa sem že mislila da bo spet kajuser posted image . Kje pa hodiš kaj? Nekam se vse skrivateuser posted image  Mi se kar cele dneve nekje potikamo zdaj ko še ni šole, pol pa se bo spet začelo......... sem malo gledala zvezke zdaj za 2. razred in me je kar na rit vrglo kaj vse že delajo. Matematika recimo ful nekega računanja, pa enačbeuser posted image , slovenščina pisanje + male tiskane črkeuser posted image ................ pa tak mali so še otročki in že toliko morajo znat. Me je kar strah kak bo to.......

Neposredna povezava do sporočila: 4360
28.8.2008 8:01:04   
*bubi*
No, Saraya me je malo na cedilu pustila, ampak vseeno ji iz srca privoščim.....

Saraya sporoča:

Moje ime je Marisa, težka sem 3410, velika 49,5. Prijokala sem 27.8. ob 23.35.

Saraya, iskerene čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4361
28.8.2008 8:02:51   
*bubi*
slovenščina pisanje + male tiskane črke ................ pa tak mali so še otročki in že toliko morajo znat. Me je kar strah kak bo to.......

Ej, mi smo se v 1. razredu učili vse 4 tipe črk, meni se to sploh ne zdi tak grozno, če zdaj v 2. spoznajo male tiskane user posted image

Pa ocene smo imeli, nič nas niso po rokah nosili,..... pa trde vzgoje smo bili deležni, vključno z lasanjem user posted image  No, slednjega vsekakor ne podpiram user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
28.8.2008 8:04:57   
*bubi*
En še ne petletnik, en štiri letnik in en novorojenček? Že tako bi bila cela štala, predstavljaj si, da dobiš dvojčka...

Na kak način pa bi ti po tako hitrem postopku do 4-letnika prišla? user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj zdaj Mojca, po porodu si kar začela o tretjem govorit, zdaj boš pa štrajkala? user posted image

Pa nič kaj user posted image  ne zgledaš, ne vem, od kot ti ta ideja. user posted image  Zraven mene si prava suhica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
28.8.2008 8:23:39   
kekec in mojca
Saraya, iskrene, iskrene čestitke za veliko Mariso!

a nič kaj ne zgledaš, ne vem, od kot ti ta ideja. Zraven mene si prava suhica

Oh, Mojca, kak mam jaz tebe rada! user posted image user posted image user posted image

Ja, tam bi res morala popravit na petletnika. user posted image O tretjem je še vedno govora, ampak ne še  tako hitro!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
28.8.2008 8:24:52   
cati
Saraya čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
28.8.2008 10:46:36   
Vrtnica79
Saraya čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
28.8.2008 10:49:59   
Pandica
Saraya   iskrene čestitke ob rojstvu Marise  user posted image user posted image user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
28.8.2008 11:02:05   
trnuljčica
Saraja iskrene čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
28.8.2008 11:04:49   
trnuljčica

Trnuljčica, glede na to, da bo bubi naslednji teden rodila, a ji grema z najinima tamalima stat pred porodno sobo, da bosta z jokom navijala? Saj ni druge, samo oba dava v voziček, pa bo himna takoj tu... user posted image user posted image user posted image

Moj bo zagotovo pel himno v vozičku.user posted image user posted image user posted image
Nisem pa prepričana, da bi Bubi rada takšno spodbujanje...Če pa, pa ni vrag, da pridevauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
28.8.2008 11:07:54   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

K&m in Trnuljčica. saj nista spet user posted image

Ne, me je prvič po porodu obiskala teta s Krvavca prejšnji teden...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
28.8.2008 11:10:52   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

slovenščina pisanje + male tiskane črke ................ pa tak mali so še otročki in že toliko morajo znat. Me je kar strah kak bo to.......

Ej, mi smo se v 1. razredu učili vse 4 tipe črk, meni se to sploh ne zdi tak grozno, če zdaj v 2. spoznajo male tiskane user posted image

Bravo Bubi. user posted image Midve imava pa dostikrat enake poglede....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
28.8.2008 13:42:05   
gold fish

Saraya čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
28.8.2008 13:45:51   
gold fish
......    no, da se vam še jaz malo javim po dolgem času user posted image ......

..najprej hvala vsem za čestitke......

..... se mi ne da še enkrat pisat...bom kar prekopirala od septembrk

...no bom probala čimbolj na kratko......

13.8 se še spomnite sem okrog polnoči šibala v porodnišnico, ker sem imela neke kao krče..... so me priklopili na ctg in je kazalo začetne popadke.....seveda so me zadržali tam......
vsako jutro je sledil ctg, kjer je enkrat kazalo popadke, drugič spet ne.... Enkrat so mi naredili še UZ, kjer so pikeca ocenili na 3500guser posted image  ..... No ti popadki so bili vse do 17.8, ko so bili že redno od sobote ponoči na 5 min..... Taki blagi, nič boleči....... - sestre so rekle, da je dobro ker se tako maternica pripravlja in ni šok potem ko je cr......  No v nedeljo so bili še obiski pri meni , jaz pa s popadki na 5 min in manj........  Na koncu so bili že na 3 in pol na 2 min. jaz pa nič prav čutila razen rahlih zategovanj v trebuhu.....
...skratka pol je brzinsko sledilo vse do cr...in ob pol šestih zvečer se je rodil naš mali pikec......  Mamica je imela splošno anastezijo, ker je bil vikend in spinalne takrat ne delajo, pa še predhodno sem se malo pogovarjala z zdravnico in prišla zaključka, da je boljše tako......

Ker se je naš pikec rodil prezgodaj (po pdp 3tedne prej, gledano po punkciji 4 tedne prej) je imel težave z dihanjem, ker njegova pljučka še niso bila čisto zrela.....  zato so ga odpeljali na intenzivno in priklopili na kisik.......  Sedaj je dihanje porihtano in stabilno..... in naš pikec ni več na aparatih .....user posted image     

Mene so, ker sem gin. OK poslali domov, pikec je še na intenzivni in mu vsak dan nosim mleko, ki si ga izčrpam...., da mu ga dajo po sondici, ker sesat še ne zna.....  Sedaj čakam vsak dan, da dobim zeleno luč, da grem k njemu nazaj, da se začnema dojit...samo dokler še on ni pripravljen...mora mama čakat.....   

Ampak kdo čaka dočaka.......   najkasneje v ponedeljek šibam k njemu .... in me kaki teden, dva ne bo....., odvisno kako hitro se bova po njihovem ujela in kako hitro bo pikec pridobil izgubljeno težo (cca 450g)..potem pa šus domov v domače okolje ......

....No v grobem je to to......  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
28.8.2008 13:58:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Par dni ne pogledam sem in že lepa novička!
user posted image čestitke! Upam da je šlo vse gladko!user posted image user posted image user posted image

..... kar se poroda tiče ja..... sicer ni bila spinalna... prvič je bila nedelja...je ne delajo, drugič sem si pa premislila....sem se malo posvetovala z gin. in glede na to, da je bil 2 cr.... je po moje boljše tako..... saj veš brazgotine in vse ostalo ......... s
Sicer je bil spet možek tisti, ki ga je prvi požulil in videl.....ampak  tokrat naj mu bo...saj ga je dobil na svoj r.d. ......

Drugače pa mi ni žal, da sem vztrajala na cr, ker se je izkazalo, da moje slutnje držijo...... popadki spet redni na 2 min....jaz pa zaprta ..... niti do 1cm odprtosti nisem prišla...... če bi probavala vaginalno bi na koncu itak spet pristala na cr......  Tako mi je bil pa vsaj tisti del prihranjen......   

Moje počutje po cr je OK, edina blečina, ki jo še imam je tista od vstavljenega katetra.....pa ta je edina, ki se je še od prvega cr spomnim.....  Rana je OK...... čez kaki teden jo lahko začnem mazat.....

Kdaj ste ve začele mazat s kremo proti brazgotinam?   Kako dolge ste imele čiščo? Jaz imam glede na prvič,ko sem še prej vaginalno probavala, dosti manj....se mi zdi kot da bo počasi mimo......

Aja pa še nekaj me zanima...... če si katera izbrizgava mleko....koliko ml je cca za prvi teden ...... jaz izčrpam od 40-80 ml  na obeh ..... odvisno......      Mi je to čisto mimo, ker pri prvem tega nisem prakticirala, sedaj pa moram, da malemu pikecu nesem v bolnico......

Šibam zdaj.... pa se kaj javim...

Pozdravček...

user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
28.8.2008 22:16:38   
trnuljčica
Bubi toliko, da veš: Vsake toliko pokukam sem, če si že v Rimu.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?