spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Bom ti jaz odgovorila. Približno leto nazaj sem bila pri njej na NS. Snemaš lahko na DVD, samo moraš imeti pravega, katerega ne vem več točno (zdi se mi, da DVD-). Vprašaj, ko se boš naročla. Samo snemanje DVD-ja je zastonj. Zraven je lahko kdorkoli, UZ naredi preko trebuha. Kaj vse rabiš s sabo? Kokice, ko boš gledala svoj film. No, zdaj pa zares - vedno jemlji s seboj na preglede materinsko, četudi je ne boš rabla. Za pot pa takole - upam, da ne bom preveč zakomplicirala.Pripeljala se boš najbrž mimo Europarka po Titovem mostu. Pri prvem semaforju greš ravno, pri drugem zaviješ levo (pazi, voziš po dvopasovni enosmerni ulici), pri tretjem greš spet ravno, četrti semafor je itak samo za pešče, tam greš ravno, do petega semaforja, tam moraš zaviti levo, v naslednjem križišču spet levo in si na Gregorčicevi ter poskušaš parkirat (dvomim, da ti bo to tam uspelo, ker je ta ulica vedno zasedena!). Poišči pizzerijo Galea, ki je v novejšem bloku na desni strani (mislim, da gor piše Galea 2), greš skozi manjši podhod ob tej pizzeriji, da prideš na drugo stran bloka, takoj pri stopnicah desno je njena ordinacija. Jaz sem bila naročena na pregled ob pol petih, na vrsto sem prišla po peti uri, ker je zamudila iz službe (nujni primer). Drugače je pa zelo prijazna, strokovna, vse ti pove in razloži. Svetujem pa ti, da jo na samo snemanje dobro spomni tudi ob začetku pregleda, pri nas smo se spomnili šele po 10 minutah pregleda. Sam pregled je trajal sigurno 20 minut, res je vse dobro pogledala in ugotovila, da je vse ok. Zna se zgodit, da pregled traja tudi več. Cena - takrat sem plačala 50 €, zdaj se mi zdi, da je že 60, samo za to nisem sigurna. hvala k&m za odgovor se bomo že potrudili in našli moja mala komaj čaka,da vidi bodočega bratca ali pa sestrco