|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
29.8.2008 16:57:51   
Čmrlika
kaj tu ne smem več bit, al kako? K&m in Trnuljčica. saj nista spet )

Prosim ponovno branje...user posted image ...je pa lušno, skoraj bi se nova tema razvila ....skoraj.... pa e bi bilo tako otožno tukaj...user posted image

Te bom pa še jaz navijala malo, da bo Čmrlika imela kaj za ćitat

Kaj zaj to kje pa imaš avatar Čmrlika Sem ga prej še vidla

ravno sem ga menjaval, nazaj na starega...saj veš, kaj smo zadnjič na kavi debatirale...sem spet neke čudne slišala...Si me zdaj spomnila bom morala še album zaklenit...user posted image
user posted image  user posted image  user posted image Hvala , prava kolegica si!user posted image  

Da te ne bom preveč dolgo v firbcu držala - ne, nič nisi spregledala, samo mene zadnje čase nisi nič vidla, ker spet zgledam kot nosečnica. In to kljub temu, da to najbrž nisem.

ej jaz sem isklučno miaslila tako kot je zgoraj napisano...user posted image

Moje ime je Marisa, težka sem 3410, velika 49,5. Prijokala sem 27.8. ob 23.35.

Iskrene čestitke pa veliko cartanja želiva sz mojo pikico Tajo!
user posted image user posted image user posted image

Gold Fishuser posted image user posted image user posted image  da se čimrej odpravita domov in da bo mali pikec kmalu zdrav!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
29.8.2008 17:04:33   
lyra*
Saraya čestitke za Marisouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.8.2008 7:30:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Bubi toliko, da veš: Vsake toliko pokukam sem, če si že v Rimu.user posted image

ti kar kukaj user posted image  Včeraj sem imela kontrolo in so moji jetrni testi že čisto normalni user posted image  Tako da s proženjem k sreči ne bo nič. Tak, zdaj pa se user posted image  nikamor ne mudi, jaz pravim, da sam od sebe itak ne bo hotel ven. user posted image user posted image user posted image

naj še malo na teži pridobi, čeprav po pravici povedano sploh več ne vem, kaj lahko pričakujem. Rekli so mi že vse, od tega, da je ful majhen (rast na spodnji meji) do tega, da bi že nekaj časa nazaj naj imel cca 3,4 kg user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
30.8.2008 9:21:38   
kekec in mojca
Mrtvilo je res tukaj, ja...

Bubi, ti kar spremeni podpis, ker boš šla rodit šele 17. septembra! user posted image user posted image user posted image (14 dni čez rok!) user posted image user posted image user posted image

Trnuljčica, ti pa imaš veze v P, a ne? Bubi nama ne bo zaupala, kdaj gre v Rim, samo ko bo prišla iz Rima, bomo baje vedele... Kaj bo z najinim navijanjem?

Čmrlika, razumela sem poanto, brez skrbi. A si mogoče ti user posted image , ko imaš malo več možnosti, kot pa jaz?user posted image (Mislim na teto s Krvavca, ko te je tako kmalu po porodu obiskala!) user posted image user posted image

Nič, grem se danes mojemu malemu črveku posvečat. Ta veliki je prvič po letu in pol ostal pri babici. Odkrito, zdelo se mi je, da nimam nič dela, ta mali je bil ful priden.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.8.2008 10:06:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bubi, ti kar spremeni podpis, ker boš šla rodit šele 17. septembra! user posted image user posted image user posted image (14 dni čez rok!) user posted image user posted image user posted image

Ej, saj tudi 17. je čisto kul. No, potem naj bo 18., da bosta oba z bubijem na isti dan v mesecu rojena user posted image

ne, ne, ne bodo me pustili tako dolgo čakat, se vseeno bojijo tega mojega stanja. Sem to razbrala iz besed G na kontroli.

Aja, pa podpis je z vsakim dnem znova tudi aktualen user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
30.8.2008 10:09:06   
*bubi*
Odkrito, zdelo se mi je, da nimam nič dela, ta mali je bil ful priden.

Uh, to ti pa kar verjamem. Kar jaz še nisem videla tvojega pikeca, da bi bil siten ali nezadovoljen. user posted image

Uživajta. Saj zdaj bo malo bolj na izi, ko gre Kekec v vrtec in bosta dopoldan sama.

Joj, jaz si tak želim, da bi bil lep september in nama ne bi bilo treba skoz not tičat.

Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.8.2008 14:37:23   
kekec in mojca
Joj, jaz si tak želim, da bi bil lep september in nama ne bi bilo treba skoz not tičat.

Ja, pa da boma hodli vozičkat!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.8.2008 17:16:09   
Pandica
Oj bejbe,

Jaz sem pa danes spet zapravljala za mojo miško. Kupila sem ji  avtosedež, Maxi Cosi XP, barve Happy Flower. Sicer imava lupinico Romer, sem full zadovoljna z njo in jo boma še vedno uporabljali dokler je ne preraste. Še ima dovolj prostora. Sedež pa bo medtem čakal v Zalini sobici na vožnjo 

Še ena slikica kako važno sedimo v novem sedežu  user posted image user posted image     in beremo navodila za uporabo  user posted image

user posted image

Bubi  tut jaz stiskam pesti zate in za tvojo user posted image  

K&M   lepo te je bilo zadnjič srečat in poklepetat z tabo user posted image
Imaš dva krasna otročka, lahko si ponosna na njiju.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4383
30.8.2008 19:00:14   
kekec in mojca
Pandica, hvala za tvojo pohvalo, mi je kar lepo postalo pri srcu. A veš, ko sem pogledala zdaj tvojo princesko, se mi je zazdelo, da ti je zelo zelo podobna, sploh pri očkah, kar pa zadnjič v Europarku ne bi mogla ravno rečti... Je pa mala taka lepa punčka s tistimi veselimi očkami... user posted image Njeno ime ji ravno prav paše - res je zala!

Bubi, a veš, da če bi tvoj user posted image slišal mojega Tineta jokat, bi to pospešilo porod - ziher bi bil radoveden, kaj je to za en zvok in bi rodila v 5-ih minutah... user posted image user posted image user posted image Tako da se nič ne upiraj navijanju!

Zdaj si od septemberk samo še ti ostala, če se ne motim?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.8.2008 19:06:16   
*bubi*
Zala pa je res zala user posted image user posted image user posted image  Pa tako veeeeelika je že in fajn zagorela user posted image

Zdaj si od septemberk samo še ti ostala, če se ne motim?

Eh, cel kup nas še je. Razen če misliš MB septembrke user posted image

Samo meni se res ne mudi, ful bi rada bubija v ponedeljek v vrtec peljala. user posted image

Ja, vozičkanje pa vsekakor, res upam na lepo jesen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4385
30.8.2008 19:58:11   
Čmrlika
naj še malo na teži pridobi, čeprav po pravici povedano sploh več ne vem, kaj lahko pričakujem. Rekli so mi že vse, od tega, da je ful majhen (rast na spodnji meji) do tega, da bi že nekaj časa nazaj naj imel cca 3,4 kg

Uf ja...zdaj sem jaz zelo vesela in hvalena mojemu G, da mi ni hotel delati UZ-jev- se spomnite, ne? user posted image  Ker bi se jaz pol ful sekirala ...joj p prevelik, al pa joj je prelahka...bla bla...Po moje je boljše da ne razmišljaš o tem, ker pa itak ne morejo točno rečt in ful mimo brcajo včasih...user posted image

Čmrlika, razumela sem poanto, brez skrbi. A si mogoče ti , ko imaš malo več možnosti, kot pa jaz? (Mislim na teto s Krvavca, ko te je tako kmalu po porodu obiskala!)

Ja valda da si jo, saj vem...user posted image
ta drugega dela pa ne komentiram...user posted image , dobro da te vsaj malo poznam...drugače bi zamerila user posted image

Samo meni se res ne mudi, ful bi rada bubija v ponedeljek v vrtec peljala.

No, pol pa bubija odožiš in pocmokaš v vrtcu pa maš potem nekaj časa da skočiš v P...user posted image ...
No malo heca, jaz ti iz srca želim, da greš čimprej....Pa  saj ni tako hudo, ne?

Pa drugače punce? Se še kaj dobite ta teden? Mi gremo v petek malo na dopust...če pa boste kaj kofetkale pa se pridružim...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
30.8.2008 20:42:43   
Pandica
  napišem cel post, dam kopy paste, pol pa sama nekaj z*** in gre vse v nič...

Skratka,

K&M  se ti res zdi, da mi je podobna? No, barvo oči ima res popolnoma enako kot jaz, drugače pa se meni zdi, da je cel ati. Saj veš kak je, da sam ne opaziš tako, drugi pa bolj. Zato sem še toliko bolj vesela, če mi kdo pove, da mi je ( vsaj malo ) podobna.

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zala pa je res zala  Pa tako veeeeelika je že in fajn zagorela

Ja, res je. Še malo pa bomo praznovali prvo svečko, pa se mi zdi, da sem komaj rodila kak hitro mine res.
Barvo pa res ima ja full, je kot mala mulatka. Sicer je temne polti tut po meni, malo barve pa sma še tut nabrali, ko sma bili mesec dni v Dalmaciji kjer imamo prikolico.
In še boma šle, ker morja ni nikoli dovolj.
Samo počakam, da ti prej rodiš, ker sem res firbec al boš imela al   pa, da ti lahko čestitam

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.8.2008 21:15:24   
kekec in mojca
Pandica, saj sem rekla, v EP se mi ni zdela kaj prida podobna, na tej sliki pa precej. Da ti pa kdo reče, da je otrok bolj tebi podoben, kot atiju, je pa itak vedno fajn slišat, a ne? Čeprav proti temu nihče nič ne more...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
31.8.2008 7:30:53   
*bubi*
Da ti pa kdo reče, da je otrok bolj tebi podoben, kot atiju, je pa itak vedno fajn slišat, a ne? Čeprav proti temu nihče nič ne more...

Ja, jaz tega nikoli ne slišim user posted image  user posted image user posted image user posted image

Po eni strani imam srečo, da bubi ni črnolas, ker potem bi bil čisti klon atija user posted image user posted image user posted image Zdaj vsaj še kdo poskuša kako podobnost z mamico najt user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.8.2008 7:33:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 4389
31.8.2008 7:32:14   
*bubi*

No, pol pa bubija odožiš in pocmokaš v vrtcu pa maš potem nekaj časa da skočiš v P... ...

Ja, ja, nekako tako je v planu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
31.8.2008 10:20:03   
Pandica
Bubi  ooo, še vedno "skačeš" po RR user posted image
kako kaj user posted image   v bušiju? Fejst brca?

Jaz pa grem zdaj likat, imam tako goro, da me bo tak kap  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
31.8.2008 11:05:27   
kekec in mojca

No, pol pa bubija odožiš in pocmokaš v vrtcu pa maš potem nekaj časa da skočiš v P... ...

Em... poznam eno, ki je tako naredila... Samo pol je imela pa CR. user posted image

Če ti slučajno voda odteče, takoj v ležeči položaj...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
31.8.2008 11:06:45   
kekec in mojca
Jaz pa grem zdaj likat, imam tako goro, da me bo tak kap

Jaz se s takimi ne pogovarjam, mi krivo vest povzročajo. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
31.8.2008 13:19:22   
Pandica

Jaz pa grem zdaj likat, imam tako goro, da me bo tak kap

Jaz se s takimi ne pogovarjam, mi krivo vest povzročajo. user posted image

Joj, sploh mi ne govori kak dolgo sem peglala, da sem se rešla vseh cunj v košari.
Zdaj je sicer prazna, samo kaj mi to pomaga, ko pa se zunaj suši že spet perilo, ki bo pol spet čakalo na likanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4394
31.8.2008 14:50:45   
*bubi*
Bubi ooo, še vedno "skačeš" po RR
kako kaj v bušiju? Fejst brca?

ja, jaz imam še čas..... vsaj do srede user posted image  pa to je še 3 dni za splanirat. user posted image  

V bušiju je še kar zabava, lahko vsak navzven opazi user posted imageuser posted image  se ravno tak nikamor ne mudi, kaj pa bo v tem kislem vremenu zunaj delal? user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke in mamice?
31.8.2008 15:03:52   
Blacky30

Da te ne bom preveč dolgo v firbcu držala - ne, nič nisi spregledala, samo mene zadnje čase nisi nič vidla, ker spet zgledam kot nosečnica. In to kljub temu, da to najbrž nisem.

Pa še temo za Čmrliko lahko odpreva... user posted image user posted image user posted image

Samo si predstavljaš, da bi zdaj res zanosla... po moje bi se mi drugo leto aprila zmešalo. En še ne petletnik, en štiri letnik in en novorojenček? Že tako bi bila cela štala, predstavljaj si, da dobiš dvojčka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to??? Si mislila enoletnik namesto štiriletnik, ker tak hitro pa Tine tudi ne bo zrasel, veš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
31.8.2008 18:30:30   
trnuljčica

Trnuljčica, ti pa imaš veze v P, a ne? Bubi nama ne bo zaupala, kdaj gre v Rim, samo ko bo prišla iz Rima, bomo baje vedele... Kaj bo z najinim navijanjem?

Žal, nič vez.
Kaj pa praviš na vsakodnevno zasedo pred P?user posted image user posted image user posted image user posted image
Če bi mojga user posted image sedaj slišala kako VRISKA bi vedela, da je to res bojni položaj...user posted image user posted image user posted image

Bubi nič poslušati glede teže. So samo ocene... Tudi moj je bil majhen, majhen, majhen, na koncu pa prezgodaj prišel ven... Baje je zelo malo zastoja v resnici, večinoma so napačne ocene pdp...

Mene pa ni bilo 2 dni doma, pa ste že toliko naklofale...user posted image

Čmrlika, če ne bodo zrihtale kofeta, pa greva sami, a ne?user posted image No, dajva jim možnost, da zrihtajo dejt...

Neposredna povezava do sporočila: 4397
31.8.2008 21:29:07   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Pa še temo za Čmrliko lahko odpreva... user posted image user posted image user posted image

Samo si predstavljaš, da bi zdaj res zanosla... po moje bi se mi drugo leto aprila zmešalo. En še ne petletnik, en štiri letnik in en novorojenček? Že tako bi bila cela štala, predstavljaj si, da dobiš dvojčka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to??? Si mislila enoletnik namesto štiriletnik, ker tak hitro pa Tine tudi ne bo zrasel, veš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, seveda, enoletnika sem mislila.

Mi pa veselo hodimo na Trikotno jaso. Frutka mi je posodila kengorujčka, pa gremo lepo na Pohorje. Kekec ima toliko energije - najprej po bregu navzgor, na trikotni jasi (571 m nv) 10 minut skakanja na trampolinu, potem še peš navzdol in na koncu, ko je mama čisto crknjena, še skakanje po bani. (Trnuljčica, vidiš, kaj vse te še čaka?)

In Tine? Njemu je najlepše,v kengorujčku vedno zaspi. Joj, je to en zaspanček... user posted image

Bubi, te začnemo naganjat? Saraya je raje sama prej pobegnila... A je že doma?

Srečanje ta teden - ni problema, samo meni bi pasalo, da je dopoldne, če bo pa takrat bubi v P, pa se lahko dobimo pred UKC in čakamo na novice. Saj, če ne kaj drugega, bomo že atija vidle, kako bo celi zdelan (baje vsi zgledajo še slabše, kot če bi sami rodili) in bomo imeli prvo poročanje v živo. user posted image user posted image user posted image

Eh, nič, grem jaz kar spat... se vidi, da sanjam že z odprtimi očmi, ko govorim o zmenkih... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 31.8.2008 21:31:59 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
31.8.2008 23:25:22   
trnuljčica

Mi pa veselo hodimo na Trikotno jaso. Frutka mi je posodila kengorujčka, pa gremo lepo na Pohorje. Kekec ima toliko energije - najprej po bregu navzgor, na trikotni jasi (571 m nv) 10 minut skakanja na trampolinu, potem še peš navzdol in na koncu, ko je mama čisto crknjena, še skakanje po bani. (Trnuljčica, vidiš, kaj vse te še čaka?)
user posted image user posted image user posted image Komaj čakam. Meni je vsaki mesec boljše...user posted image user posted image user posted image

In Tine? Njemu je najlepše,v kengorujčku vedno zaspi. Joj, je to en zaspanček... user posted image
Tudi jaz imam vedno kenguru na stend baj... user posted image Sem bila v petek z še eno aprilčico v parku celi dopoldan in je 2 uri tečkal po malem (me, me, jokec, jokec,...) v vozičku. Potem pa takšni jok, kot da bi slona pojedel (japajade)... Pa je mami aktivirala kenguru in je bilo kot bi mu vtičnico vzel iz elektrike. Zaspal po 10 min... Sicer za 15 min, ampak

Srečanje ta teden - ni problema, samo meni bi pasalo, da je dopoldne,
Ja dan, uro...

Neposredna povezava do sporočila: 4399
1.9.2008 8:44:43   
*bubi*
Uuuuu, vi pa ste pridni, Mojca. user posted image

Jaz ne bi prisopihala do trikotne jase.... je samo en način, da bi zdaj gor prišla - sedežnica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?