kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Da te ne bom preveč dolgo v firbcu držala - ne, nič nisi spregledala, samo mene zadnje čase nisi nič vidla, ker spet zgledam kot nosečnica. In to kljub temu, da to najbrž nisem. Pa še temo za Čmrliko lahko odpreva... Samo si predstavljaš, da bi zdaj res zanosla... po moje bi se mi drugo leto aprila zmešalo. En še ne petletnik, en štiri letnik in en novorojenček? Že tako bi bila cela štala, predstavljaj si, da dobiš dvojčka... Kaj pa to??? Si mislila enoletnik namesto štiriletnik, ker tak hitro pa Tine tudi ne bo zrasel, veš. Ja, seveda, enoletnika sem mislila. Mi pa veselo hodimo na Trikotno jaso. Frutka mi je posodila kengorujčka, pa gremo lepo na Pohorje. Kekec ima toliko energije - najprej po bregu navzgor, na trikotni jasi (571 m nv) 10 minut skakanja na trampolinu, potem še peš navzdol in na koncu, ko je mama čisto crknjena, še skakanje po bani. (Trnuljčica, vidiš, kaj vse te še čaka?) In Tine? Njemu je najlepše,v kengorujčku vedno zaspi. Joj, je to en zaspanček... Bubi, te začnemo naganjat? Saraya je raje sama prej pobegnila... A je že doma? Srečanje ta teden - ni problema, samo meni bi pasalo, da je dopoldne, če bo pa takrat bubi v P, pa se lahko dobimo pred UKC in čakamo na novice. Saj, če ne kaj drugega, bomo že atija vidle, kako bo celi zdelan (baje vsi zgledajo še slabše, kot če bi sami rodili) in bomo imeli prvo poročanje v živo. Eh, nič, grem jaz kar spat... se vidi, da sanjam že z odprtimi očmi, ko govorim o zmenkih...
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 31.8.2008 21:31:59 >
|