Rubin.
|
Pozdravljene moje someščanke. Vidim, da se že pridno pakirate na luštno, Bubi, žal mi je da vam letos odpade, je ko celo leto planiraš, kako se boš fajn imel potem pa ni nič s tega, samo proti naravi ne moreš nič. Jaz že tudi komaj čakam, da se spokamo, danes teden se bomo že veselo namakali . Je pa slabo, ker smo dobili termin v soboto in bomo šli v tisto gužvo , no upam, da sedaj ko so vinjete, da ne bo tolikšne. Sicer pa smo komaj sedaj prišli iz potepa, super je bilo, totalni odklop. Popoldne smo pa bili na otroškem Lentu, ki je v mestnem parku, superca. Nastop je imela Romana Krajnčan, ta ženska ima takšno pozitivno energijo, da ji nikakor ne moreš ubežat . Naredi takšno fešto, da ti je resnično žal, da je že konec. Res je carica! Sicer pa je mala miss tako uživala v parku, da mi je bilo res toplo pri srcu, kar smejalo se mi je. A smo se s katero srečali , gužava je bila namreč nepopisna. Jaz sem glede na razmere kar o.k., nobnih krčev, krvavitev, nič, prsa še vedno polna, popoldne utrujena, kot da sem celo dopoldne bila f.r. in me res zanima, kaj bodo strici ali tete jutri povedali. Punce, jutri rabim vaše pestke, dobre želje in misli, tam okoli pol dvanajstih.
|