Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 9:02:10
|
|
|
|
frutka_
|
Dobro jutro! Vidim, da ste pridne in pakirate za morje. Jaz bi tudi šla... Za nekoga, ki gre v povprečju vsaj dvakrat letno na morje je prava muka ostati celo poletje doma. No, pa bomo morda ščli s sept. če bo vse OK. Rubin, naš mali je dvakrat dnevno v parku. Z atijem vztrajno hodita in čakata na gokarte . Mami pa leži doma in drži noge v luft! Ali pa čisti, ker smo končno končali s tavečjimi deli spodaj v stanovanju. Gori še nas čaka pleskanje in polaganje poda. Držim pesti za danes. Tudi pri meni se je srček videl kasneje. Pa me poglej zdaj kako daleč sem... Ostalim MB mamicam pa želim lepe dneve polne sončka in smeha!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 10:32:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Bravo, frutka, ti pa si res čisto pred koncem. Če želiš, lahko že greš No, jaz navijam, da se kolona pred mano kmalu začne krajšat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 10:33:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, babe, še ena fora.... cajtnge smo si za ta teden na morje preusmerili Bom Mojci sporočila, da si jih lahko gre do "našega" hotela iskat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 12:13:34
|
|
|
|
Blacky30
|
Rubin., mislim nate. Javi se, ko prideš domov. Sem prepričana, da bo vse ok. Frutka, a tu se skrivaš???? Tam na julijkah pa je že prava tiralica za tabo. Tega si zdaj, tak malo pred rokom, ne moreš več privoščit, veš?? Vsaka se mora dnevno javit na raport, ker sicer že kličemo v P. Bubi*, vzdržite, saj bo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 14:17:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Evo mene z pregleda. Utrip je bil, torej punce vaše dobre želje in misli so pomagale , sedaj pa sledi ampak, plod je majhen 7,7 mm, to je za 6,5 tedna (jaz pa sem 7,5 t), ampak to niti ne bi bil takšen problem, težava je v rumenjakovem obroču, ki je prevelik, moral bi biti do 6mm, je pa 9mm. In ta RO dr. skrbi, je rekla, da to ni vredu. Nisem dalje vrtala, če mogoče katera kaj več ve o tem, mi lahko pove, v glavnem ni tič in ni miš. Agonija se nadaljuje do petka, ko imam ponovni uz. Dr. ni bila preveč optimistična in je rekla, naj pridem za vsak slučaj tešča. Upajmo na najboljše, zgleda da se me mala pikapoka drži in se ji ni za poslovit, vendar želje so eno, narava pa opravi svoje. Toliko o meni. Frutka, tako je prav, uživaj še tik pred zdajci . Blacky, bubi, cati in ostale hvala za pestke, še jih bomo potrebovali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 15:00:44
|
|
|
|
Maja T.
|
Pozdravljene! Imam spet eno vprašanje za Mariborčanke . Ali si je katera dala delat test za Streptokoka B in kje? Namreč moj G., ko sem mu omenila ta test, ni videl potrebe, da bi mi ga naredil, ker je bilo načelo celo vse ok, jaz bi pa kljub temu rada zaradi boljšega občutka opravila ta test, ker so lahko posledice katastrofalne Na katerega G. se bi lahko privat obrnila. Kontaktirala sem že dr. Pelkičevo, samo je zdaj na dopustu. Hvala za kakršno koli informacijo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 17:02:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Rubin, zate in za tvojo pikico. izkušenj s tem pa nimam, tako da ti ne morem pomagat. Pušenjak pa je tudi že na dopustu in ga ne moreš vprašat. Lahko pa malo prebrskaš njegov forum, se res marsikaj najde.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 17:06:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Maja, jaz se nisem dala testirat (priznam, da v 1. sploh vedela nisem za to) in se tudi ne nameravam dat. Si svojega G vprašala, če lahko samoplačniško on odvzame bris? Če to res želiš, res ne vidim problema. Drugače pa so še ostali privat G v MB, mislim, da bi vsak ta test naredil.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 17:23:13
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hoj, čvekice. Vsake toliko vas malo prečekiram . Rubin superca za dober pregled . In veš kaj, včeraj pa sma se midve ziher srečale. Sem stala tam pred odrom že od 17.45, ler se je Lataša zagrebla za prvo vrsto in sem jo mogla imeti skozi na očeh v taki gužvi. In itak da sem se skozi spraševala ko sem videla kako ali je to katera od vas . Daj, malo se opiši! Mene sigurno nisi mogla spregledat, ker sem bila z vozičkom čisto tam odspredaj.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 20:33:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Ojej, rubin, še kar ni konec tega sekiranja. Držim pesti, da bo vse ok v petek in da boš zaživela brez skrbi v tej nosečnosti in jo uživala še naslednjih 7 mesecev! Maja T., jaz sem mojemu g. omenila testiranje za streptokok B in mi je obrazložil, da se lahko testiram, da je samoplačniško, da pa bi on to meni priporočal v primeru, da bi v celi nosečnosti imela vsaj 2x uroinfekt in bi zaradi tega jedla antibiotike. Je rekel, da na obali to že 2 leti več ne izvajajo, ker so prej to delali rutinsko in jih je takih mali procent imelo to bakterijo, pa še tiste so imele težave z uroinfekti, pri ostalih pa ni bilo težav. Tako da se potem nisem odločila za ta test. Tudi moj g. je sedaj 14 dni na dopustu, potem pa ga lahko pokličeš in se naročiš. Je pa to dr. Rosič iz Ptujskih toplic.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.7.2008 21:59:17
|
|
|
|
Rubin.
|
Hvala drage moje Mb-čanke, mi je kar lažje pri srcu, ko vem da ste ob meni . Frutka tvojega malčka pa poznam, pa ga še nisem zasledila , sicer pa bi res moral biti čudež, da se najdeš v tisti gužvi. Moja dva sta danes dop. spet uživala in delala iz testa, je pa bil jok, ker ni prišla na vrsto na trampolinu (pa ga imamo doma!), je bila prevelika gužva. Jutri greva malo Bobekove pogledat, v sredo pa ga še midve mahneva v park. Je treba izkoristi zdaj ko je . A ne bi bilo fajn, če bi bil celo poletje. Mi smo še zdaj zvečer bili na Lentu ob Dravi, pa nas je dež pregnal . Vrtnica, definitivno sva se videli, samo kaj ko nisi imela vrtnice, jaz pa ne rubina, da bi se spoznali . Mi 3je smo sedeli v tisti vrsti z sedeži za klopmi. A ni R. Krajnčan carica? Se spomnim že pri Marogici je naredila fešto. Pa D. Golovšek tudi zna z otroki. Frutka in Blacky! Kaj pa delate pri julikah, sami pubeci so. Daj Frutka hitro popravi povprečje. Blacky a ti veš kaj vam bo prinesla? Punce moje hvala, ker mislite name, mi veliko pomeni. Sedaj pa gremo počasi v mižale.............
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.7.2008 22:03:31 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 1:00:16
|
|
|
|
frutka_
|
Rubin bravo! Upam, da bodo naslednje novičke tudi dobre! Razumem tvojo stisko vendar ti ne znam nič pomagati. Veš, da sem se jaz enako spraševala včeraj zakaj ni v parku vedno kakšnih delavnic. Vse kar otrokom nudi mesto je razparcelirano po nakupovalnih centrih. Jaz pa malega le redko vozim okoli po nakupovanjih. Obema je muka! Maja T jaz sem nisem dala testirati na streptokok. Če je indikacija s strani ginekologa ti bris itak vzame, sicer pa se to dela samoplačniško. Blacky sem se javila na raport! Za kateri datum se bova zmenili? KM, upam da si v globoki senci!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 8:58:32
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, meni je tudi žal, da zdaj ne moremo v park Da bi imeli vsaj nekaj...... Prejšnji teden smo bili en popoldan na lentu in se peljali z ladjico po Dravi, pa en popoldan v parku, ampak je bila za lutke taka gužva, da nismo zraven prišli. Zdaj pa imamo indijanski šotor pri babici na dvorišču
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 11:11:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Ne, rubin, pojma nimam, kaj mi bo štorkljica prinesla. Nisem hotela vedeti spola. In sem prav ponosna na sebe, da se v vsem tem času nisem zlomila in hotela izvedeti. Bravo jaz!!!!!!!!! Frutka, jaz sem se z že zmenila za datum - 15.7., na moj RD. To bo njegovo prvo testiranje, da vidim, če bo ubogljiv otrok ali ne. Pa ti? Kako fajn vreme, obožujem te temperature!!!!!! Ko bi tako trajalo do mojega poroda!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 12:59:20
|
|
|
|
renatka
|
Maja T.-jaz sem v SG rekla moji G in mi je rekla, da bo mi naredila, drugače pa je samoplačniško in stane okrog 20 € in ti vzame bris kar tvoj G.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 15:39:30
|
|
|
|
arabela*
|
MajaT
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 15:58:39
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Čestitke Maja T. , TO JE PA BILO HITRO, NE? Blacky30- ti pa si ažurna na Rodili smo! So zadne objave samo tvoje Je pa zdaj vreme res fino. Ampak nič ne morem ven, ker skozi nekaj dežuje. Uživajte...............
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 16:29:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Maja T. Pa se le ne bo treba testirat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 19:25:14
|
|
|
|
Janey
|
maja t čestitke rubin še vedno stiskamo pestke sitna sem...se javim kaj jutri
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 19:29:03
|
|
|
|
aleksandras
|
Zdravo mariborske nosečke, evo še ena nosečka s totega konca se vam bom pridružila. Sem z okolice Ptuja, PDP mam 25.01.2009. Maja T čestitke . Se beremo kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.7.2008 22:26:20
|
|
|
|
arabela*
|
aleksandras in dobrodošla
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.7.2008 8:15:59
|
|
|
|
*bubi*
|
DObro jutro! Dobrodošla, aleksandras Danes pa se je kar malo boljše spalo, mar ne? Zdaj pa se že sonček kaže. No, mi bomo še not, nekaj bolj svežih kozik je, ne vem točno od kdaj, kužni pa smo še v vsakem primeru. Če nam bo prevroče, bomo pa spet babičin vrt okupirali
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.7.2008 8:16:18 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.7.2008 11:36:21
|
|
|
|
renatka
|
Maja T. !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.7.2008 18:29:14
|
|
|
|
Blacky30
|
Vrtnica79, ja, jaz sem tista, od katere imajo vse julijke gsm št. in mi pošljejo sms, da so rodile. Mi je prav lepo popestrilo zadnji mesec pred porodom. Kar veselim se vsake take novičke, hkrati pa je s tem vsak dan bolj moj strah pred porodom manjši. Aleksandras, dobrodošla med nami.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?