kekec in mojca
|
Trnuljčica, jaz sem bila tudi presenečena, ko me je klicala sestra od ginekologinje, če se vidiva naslednji dan. Povedala sem ji, da imam zapisano, naj pridem šele junija (17.6.), pa je rekla, naj se vseeno pridem pokazat. In sem šla. Saj, če vam odkrito povem, bom kar pogrešala te preglede... Ta ginekologinja je tako prijazna in se je res fajn z njo pogovarjat. Pa ko sem vsakič videla, kako raste moj drugi srček... in da je z njim vse kot mora bit. Vedno me je pomirla, če me je kaj skrbelo. Sploh pa, če res kateremu zdravniku zaupam, je to definitivno ona. Ko bi bili vsi zdravniki takšni, bi se - po moje - ljudje še več zadrževali tam, kot se. Mislim, da bom zamenjala osebno zdravnico. Trnuljčica, poznaš katero? Čmrlika, te čisto razumem, kako ti je žal vsake minute za računalnikom. Meni je tudi, izkoristim pač trenutke, ko Tine spi, Kekec pa se zaposli s čim... Fajn, da tvoja punčka tud raste... Pridi jo kdaj kaj pokazat! Glede vozička - jaz svoj skoraj tono težek voziček po stopnicah kar odpeljem dol. Imam velika kolesa, zato je to možno, Tineta pa za to minuto pustim v stanovanju. Da bi ga pustila spodaj, pa mi na kraj pameti ne pride. To, da rana zapeče, je pa tudi meni poznano. Sicer vedno manj krat, ampak se pa zgodi. In takrat - ker tega več niti ne pričakujem - včasih kar poskočim od sile. Kako dolgo pa naj bi dvigovala samo 5 kg?
|