kekec in mojca
|
Ok, jutri... jaz bom tam že ob desetih ali pa malo čez... Mehurčica tudi pride, pa Janey se nam mogoče pridruži... bi blo res fajn, če nas je malo več. Bubi, moje načelo je, da vrtca ne kritiziram na internetu, ampak tukaj se pa kar strinjam s tabo. Vem, da je ena mamica javila v vrtec, da njena punčka bruha, pa ji je ravnateljica odgovorila, da je kar nekaj staršev klicalo, da imajo njihovi otroci enake simptome. Torej so bili seznanjeni, da imajo neko virozo. Ne vem, ali so kaj razkuževali, vendar mislim, da niso. Virusi se širijo tudi po zraku... pa z rokami... pa z lupčkanjem itd... O tem, kako si otroci umivajo roke, pa raje ne bi - jih vidim v šoli (in doma - če ne stojim za njim, bi prisegla, da je samo odprl vodo in je to to!). Jaz samo upam, da v vrtcu izvajajo večji nadzor nad tem. Tudi v naši službi je baje katastrofalno... so dobili prav iz inšpektorata dopis, da morajo izvajati nadzor na WC-ju, če otroci skrbijo za osebno higieno. Ena sodelavka je zaradi te viroze pristala v bolnici. Zdaj verjetno razumeš, zakaj ta strah pri meni in zakaj je Kekec ostal doma. Ne upam riskirat, kaj če Tine dobi potem kaj vstran... Sem se pa odločla, da ga bom dala cepit proti rota virusu. Saj vem, da je to samo za določene tipe, ampak vsaj nekaj je!!! Ok, zabluzila, prišla iz teme, hotela sem vam samo rečt, da se dobimo nasproti ledne dvorane v kafiču na stadionu Poljane pri dvorani Tabor.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 28.5.2008 16:40:07 >
|