Blacky30
|
Oj! Da se malo javim. Končno sem doma, brez službenih obveznosti. Včeraj sem imela zaključni dan, vse pospravila, se poslovila in potem smo šle še babnice na kosilo po službi. Domov sem prišla zvečer s ful otečenimi nogami. Bilo pa je super! Danes sem bila pa cel dan tak utrujena, da nisem sploh k sebi prišla. Pravzaprav še sploh ne dojemam, da sem za eno leto doma, se mi zdi, kot da bom par dni doma, potem pa grem nazaj v službo. Pa še Nejc je doma bolan z gnojno angino, tak da res izgleda, kot da sem le v bolniški. Eh, saj slej ko prej bom dojela, če ne prej, ko bom dobila popadke. Danes sem imela pregled. Vse je OK, otroček je lepo na glavico obrnjen, težek 1755g, vse lepo razvito, tak da sem bila zadovoljna. Edino, kar je, imam ful nizek hemoglobin, samo 111 in si moram nabavit nek sirup, da se bom s tem nacejala in si popravila kri. Pa se mi je zdelo čudno, zakaj se mi tak vrti, če sem dolgo na miru in stojim. Sem mislila, da me je vročina začela matrat, pa je bilo le to krivo. Saraya, ja, naš bo imel celo nadstropno posteljo, ker jo dobim od sodelavke, tak da zaščitno ograjico bi pa kupila v vsakem primeru. Grem vas še malo brat za nazaj.
|