|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
2.4.2008 8:45:22   
*bubi*
Kaj res misliš, da se za 1. april lahko naserje samo ob pol enih zjutraj? user posted image user posted image user posted image  Jaz takrat spim user posted image

Evo, saj še vedno ne veš, kaj bomo imeli user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
2.4.2008 8:47:48   
*bubi*
Joj, zoprna situacija. No, v tem primeru bo moral grožnje požret in kar takoj vzet očetovskega. To je za družino najpomembnejše. Če bo potem dobil pogodbo za 10m, pa bo itak že vmes naredil faks in lahko tudi novo službo išče. Ja, vem, lahko rečt.... Joj, res vam nič ne zavidam situacije user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
2.4.2008 13:16:51   
Čmrlika
ja kje pa ste vse danes?

No sem vam hotla povedat, ko smo pred časom debatirale, če pokicat za tisti paket od varne prihodnosti...
Jaz sem in v ponedeljek sem ga dobila, in sem ful zadovoljna...tako da, če ktera dvomi...sicer se malo razlikujejo med sabo, odvisno ketrri donatorji so trenutno bolj jih založli, ampak jaz sem fajn zadeve dobila..

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
2.4.2008 13:27:03   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če bo potem dobil pogodbo za 10m, pa bo itak že vmes naredil faks in lahko tudi novo službo išče. Ja, vem, lahko rečt.... Joj, res vam nič ne zavidam situacije user posted image

Ja, samo, da je tudi z faksom on v nezavidljivi situaciji glede iskanja službe. Imam 4 zelo dobre prijatelje z faksom, pa vsako leto sproti iščejo službo. Večinoma nadomeščanja. Določeni nikoli ne dobijo svojega predmeta (recimo zgodovina, geografija...). Vedno le podaljšano bivanje. Je en zadnjič v šali rekel: Hvala bogu za porodniške, če ne bi jaz že 5 let doma sedel. Čisto resnično, žal.
K&M se bosta tako sama odločila. Je pa res sr.
Me veseli, da je Kekec boljše.

Bubi ti pa tvoj prvi april. user posted image Te bom vseeno vprašala: A je samo tisti del o sestrci bil šala, ali tudi tisti da je Bubi predlagal Tjašo?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
2.4.2008 13:29:16   
trnuljčica
Pa ti niso nič težili z zavarovanjem? Jaz jih ravno zato nisem klicala.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
2.4.2008 13:40:31   
Čmrlika
Pa ti niso nič težili z zavarovanjem? Jaz jih ravno zato nisem klicala.

paketek dobiš v vsakem primeru, edino kar je blo je blo to, da mi je postavila par vprašanj, o varnosti in prihodnosti otrok, anketa no, 2 minuti...

potem mi je še rekla, da imajo finančne svetovalce, in če me zanima, pa sem rekla da ne... in pol me je čez nekaj časa klicala da ga dobim, pa kam mi ga dostavijo in sem ji jaz potem sama rekla, da sva si z lubijem premislila in da bi vseeno prosla da me obišče ta njihova finančnica...tako da sem jo imela na obisku, na svojo željo...

ni pa mi nihče težil stem niti ni to pogoj...

Pa fajn stvari sem dobila, neke take ko jih še nisem imela, pa sem nameravala še kupit...sem ravno študirala da je vrednost po moje kr tu okrog 30 eurov, bom za hec malo seštela...

No, če katero zanima, sem dobila 2 paketa pampers robčkov za ritko brisat po 72 komadov, posodico za shranjevanje mleka( avent,) malo flaško (avent), skledico za papnje malo večjih otročkov, testerje vložkov in tamponov proti vnetju,...balončke podlogo za miško, ta debele biba palčke, neo vin tablete priročnike o dojenju, ustni higijeni otročka, brošuro pediatrije o najbolj pogostih obolenjih pri otrocih, zadnji dve reviji mama., dudico (Mam)...

No pa če je na dobiš, nimaš kaj jamrat, ne? Pa še vse se da ponucat, nič neuporabnega skratka...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
2.4.2008 14:06:05   
kekec in mojca
Hvala, Čmrlika, da si povedala za tole varno naložbo.

Punce, jaz že spet cel dan samo ležim. Spodnji del trebuha me tako boli, da ne morem niti vstat, kaj šele, da bi hodla. Ko hodim, sem samo v sključenem položaju. Občutek je kot da bi me mučili vetrovi, samo brez tega...

Včeraj  zvečer sem nenormalno zatekala. Noge - ne samo gležnji, še višje navzgor po mečih, prsti na rokah, moja mami je rekla, da sem tudi v obraz rahlo zabuhla. Opazila sem, da kljub temu, da dosti pijem, ne hodim toliko lulat, kolikor sem prej. Pritisk sem si izmerla, je bil čisto normalen (126/65). Potem, ko sem pa sem dala Kekca spat in sem z njim eno uro in pol ležala , je pa vse skupaj minilo - kot da sploh ne bi bila zatečena tisti dan. Danes, ko sem bolj ali manj preležala, ni sledu o kakem zatekanju.

Joj, komaj čakam, da rodim. Pri Kekcu se ne spomnim, da bi me tako zelo bolelo tam spodaj.  Moj pa pravi, da sem takrat tudi jamrala o enakih bolečinah. Mogoče je vse to povezano s prekomerno težo?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
2.4.2008 14:23:26   
arabela*
pozdravljene punceuser posted image
Jaz pa sem si danes konkretno privoščila.Najprej sem imela pregled pri gin,kasneje pa sem zalutala,in komaj sedaj uspela prit domov.Vsaj en dan,ko lahko mirne vesti hodim naokoliuser posted image
K&m,to se ti vse dogaja,saj malo še počakaj pa bo bolje.Jaz ko sem bila prvičuser posted image ,mi je tud bilo tako super,zdaj pa sem čist adijo,pa komaj v 19 tednu,mi že noge ,pa roke zatekajo.Tako kot pravijo,vsaka nosečnost drugačna.user posted image
Danes se se peljala mimo kafiča Večerko,to je tam zravn Kardeljeve čist ob glavni cesti.Imajo super urejeno za otroke(tobagan,gugalnica,trava,ograja..).No tako malo za informacijo.
Zdaj pa grem malo kuhat,čeprav se mi nič ne ljubiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2633
2.4.2008 14:26:20   
trnuljčica
K&M očitno si včeraj vseeno preveč hodila okoli. Tudi jaz sem začela otekati v noge. Se pozna že če sem preveč časa pokonci. Že dopoldan, kaj šele zvečer. Pritisk pa imam v redu. Tako da je vse v okviru user posted image . Me pa zadnje 3 dni tudi spodaj pri trebuhu ,ne boli ,ampak kot menstrualni krči . Včasih se komaj vstanem. Potem pa naenkrat izgine. Pa kot bi me mučili vetrovi... Mislim da se maternica pripravlja- tonus mišic... Pa desni kolk bom kar nekje pustila... da me ne bo več matral.
A sem ti kaj pomagala s svojim jamranjem.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2634
2.4.2008 14:33:43   
Čmrlika
K&M in Trnuljčica, jaz si ob vaju dveh sploh ne upam pojamrat user posted image , mene daje podobno ampak na srečo zadnja dva dni, pa hitro mine...user posted image

KDAJ GRESTA VIDVE ZDAJ RODIT?

Neposredna povezava do sporočila: 2635
2.4.2008 14:40:04   
kekec in mojca
Ja, Trnuljčica, si me s svojim jamranjem konkretno potolažla. Vidim, da je vse ok, torej se šteje v rok nosečnosti.

Čmrlika, jaz bi šla rodit že danes. Ne, čaki popoldan anestezisti ne delajo, raje jutri dopoldan... MOGOČE slučajno se mi vserje in dobim EA. user posted image

Saraya... še malo, pa boš na polovici!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
2.4.2008 15:04:03   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ja, Trnuljčica, si me s svojim jamranjem konkretno potolažla. Vidim, da je vse ok, torej se šteje v rok nosečnosti.

Ni za kaj, še drugič.user posted image

Čmrlika jaz grem not 7.4. v Rim najverjetneje 8 ali 9.4.

Neposredna povezava do sporočila: 2637
2.4.2008 15:05:16   
Čmrlika
pa dobro daj najboljše da gremo vse tri kar takoj, ko ti izpolniš svojo obljubo, pa nam rezerviraš sobo...user posted image

Veš da sem v ponedeljek že tretjič klicala za predavanjein že trtji torek zapored je odpadlo, ker primarija ni user posted image .......user posted image ...Jaz sem izgubila še tisto malo upanja, ki se je skrivalo v meni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2638
2.4.2008 15:07:33   
Čmrlika
Čmrlika jaz grem not 7.4. v Rim najverjetneje 8 ali 9.4.

ajajaj........user posted image  tak resno je, pa sem mislila da sem to sanjala, sem pa bla tak lena da bi šla nazaj po postih gledat, če s i to že enkrat napisala...user posted image
No pol pa še uživaj malo...pa naajaj se, ne pa da rogoviliš ponoči po RR-ju user posted image
user posted image  pa javi, ko se rodi  vajin user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
2.4.2008 15:10:21   
kekec in mojca
Čmrlika, boš tako kot Janey... imela boš predavanje, pol greš pa rodit. user posted image

Saj predavanje ti samo pove, da EA ne boš dobila. Naredijo ti lušte, pol pa rečejo: "Ampak, drage moje, ve niste te sreče, da bi jo dobile!" user posted image Tak da je popolnoma vseeno, ali greš na predavanje ali ne. Pač čas prišparaš. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
2.4.2008 15:15:08   
Čmrlika
Čmrlika, boš tako kot Janey... imela boš predavanje, pol greš pa rodit.

Saj predavanje ti samo pove, da EA ne boš dobila. Naredijo ti lušte, pol pa rečejo: "Ampak, drage moje, ve niste te sreče, da bi jo dobile!" Tak da je popolnoma vseeno, ali greš na predavanje ali ne. Pač čas prišparaš.

Aha, sej tak bo na koncu.....user posted image
Bo že.......samo me raspizdi.......user posted image  po moje zanalašč nima tega, pa je ziher v službi, bom preverila, ker me res zanima zakaj nas nekaj nategujejo...naj rečejo te možnosti v Mariboru NI in serbus, volk sit, koza cela...
Ne pa da smo nosečnice neke lutke, ko se špilajo z nami, kak sem se pa zdj raspizdla. UH!!!user posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa grem počasi, lubek pride iz službe, pa grema na CSD očetovstvo podpisat...
Hitro grem, da si ne premisli atek naš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2641
2.4.2008 16:23:52   
*bubi*
O, trnuljčica, dobro vem, kako je v šolstvu. Vidim naše lanske pripravnice, ki jih zdaj recimo kličejo, ko je kakšna daljša bolniška. Stalnega pa letos niso nič dobile user posted image  Pa dosti sodelavk dela na dveh šolah. Pa vpis še upada, tako da ni rožnata situacija.

No, zame je drugače, jaz sem trenutno glede na svoj profil cenjena roba user posted image user posted image user posted image

Bubi ti pa tvoj prvi april. user posted image Te bom vseeno vprašala: A je samo tisti del o sestrci bil šala, ali tudi tisti da je Bubi predlagal Tjašo?

user posted image  Res je govoril o imenih. Tjaša. Eva. Pa Žani mi je všeč, jaz se bom z Žanijem poročil user posted image user posted image user posted image  To so vse prijateljčki iz vrtca user posted image

bubi ima "nore" ideje. V bistvu on sploh še ne ve, da bomo imeli dojenčka. Mu iz previdnosti še nismo povedali. Ampak on že 2 meseca fantazira, da bo veliki bratec user posted image  Fora iz vrtca.
Danes je spet začel.....
- Jaz bom tudi dobil.
- Kaj boš dobil?
- Sestrico.
- Pa kdo ti je to povedal?
- Izmislil sem si user posted image user posted image user posted image

Tak da Mojca, ker itak vem, da se boš ob prvi priliki na njega spravila...... vzami vse z rezervo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2642
2.4.2008 16:27:29   
*bubi*
Mojca user posted image  še samo 6 dni zdrži! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
2.4.2008 19:07:01   
kekec in mojca
Danes je spet začel.....
- Jaz bom tudi dobil.
- Kaj boš dobil?
- Sestrico.
- Pa kdo ti je to povedal?
- Izmislil sem si

Bubi, a veš, da sem to jaz moji mami enako govorila? In o bratcu nisem hotela niti slišat. Na srečo je res bila sestrica.

Mojca  še samo 6 dni zdrži!

Bubi, ti tudi! user posted image Saj imaš 8. veliki dan, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 2.4.2008 19:08:49 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
2.4.2008 20:05:20   
*bubi*
Eh, bubi en dan razlaga, da bo imel bratca, drug dan, da bi sestrco..... Odvisno, kak veter piha user posted image  Sumim, da ve, da ne bo več dolgo sam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
2.4.2008 20:28:33   
Blacky30
Ojla, babike!

Evo mene. Dnevi mi spet prehitro bežijo. V službi je norišnica, ful še imam za naredit do začetka dopusta in mi ne dajo dihat. Potem pa na busa, po pikeca v vrtec, domov, popoldanske aktivnosti z njim, zdaj so predvsem aktualne puzzle, pa danes je likal na veliko, potem rihtanje za spanje in že sem out in crknjena ko pes.
No, mene ful bolijo medenične vezi, pa sramna kost, hodim kot raca, noge mi zvečer že malo zatekajo, sicer pa še kar gre.user posted image
Ja, meni pa je moj pikec danes v postelji povedal, da pride dojenček iz trebuha, da njegov bratec (to si trenutno želi) pa res ne pride iz trebuha, pač pa pride v hišo in si bo copate obul in se bo z njim igral. Tak da še niti ne loči med dojenčkom in bratcem ali sestrico. Jaooooo....sem se mu morala nasmejat. Saj ima sicer še 3,5 mesece časa, da se privadi temu.user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite, nočko.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
2.4.2008 21:08:49   
Čmrlika
joj ko berem te vaše dogodivščine in izjave vaših malčkov, komaj čakam, da tudi sama to dočakam...user posted image

Lušno, kaj vse ne spalamudijo...

Mi smo pa uspeli brez atievega upiranja podpisat očetovstvo! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
2.4.2008 21:14:47   
kekec in mojca
Blacky, res so srčkani naši malčki, a ne? Včasih se takih znebijo, da dol padeš. Občasno njegove domislice zapišem na računalnik, da se bom kasneje spominjala in jih rada grem prebrat. Mi je to največji zaklad.

Bubi, otroci nekak čutijo, da prihaja naraščaj, veš. Ne vem, kako, ampak to čutijo. Poznam primer, ko je otrok mami takoj v začetku nosečnosti rekel, da ta otrok ne bo rojen živ. In kaj se je zgodilo - dete je zaradi neodkritega visokega pritiska v osmem mesecu res umrlo. Ampak, da ne boste prestrašene, to je bilo kar nekaj let nazaj, ko niti niso polagali pozornosti na preeklamsijo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
2.4.2008 21:15:37   
kekec in mojca

Mi smo pa uspeli brez atievega upiranja podpisat očetovstvo!

Zdaj pa še hitro na sodišče in preživnino zrihtat. user posted image user posted image user posted image (Da me ne boš jemala resno!=

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
2.4.2008 21:45:48   
Blacky30
Joj, ja, to tudi še moram povedat. Bubi, res je, kar pravi K in M. Jaz sem bila čisto na začetku user posted image , vedela sva midva in moja mama, Nejcu nisem omenjala še nič, sem rekla, bo že še čas do spomladi, da se začne privajat. Poleg tega nikoli ne veš, kaj se zgodi. Bila sem nekje v 10. tednu.
In en dan pridem po njega v vrtec in meni vzgojiteljica ful navdušeno: Iiii, nam pa je danes Nejc povedal, da bo dobil bratca ali pa sestrico!
Jaz sem stala tam na vratih, jo gledala kot zabodeno tele in nisem mogla niti izustiti besede. Sem rekla, da sploh ne vem, kak je na to prišel, od kod in to... (doma se pred njim res nismo nič o tem pogovarjali). Pa je mislila, da nisem user posted image , ker nisem nič potrdila, pa je začela v zadregi upravičevat, da je mogoče pa slišal druge otroke in to, pa je prišel na to idejo.
Nakar stopi Nejc proti meni in reče, da bo dobil bratca, pa mu jaz pravim, ja kdo pa ti je to povedal in on tak ponosno: Mami, ti si mi povedala!
Ne rabim povedat, da sem bila kot polita krava, ne, najraje bi se ugreznila v zemljo. Pa mu res nisem povedala, ampak on je to tak povedal, da je izgledalo, kot da lažem. Ti naši fročniki!!!user posted image user posted image user posted image

No, potem sem ji povedala, da je res, samo da še nihče ne ve. Smo se hecali, da ima naš mali neke jasnovidske sposobnosti, ker se je še par takih dogodivščin zgodilo, ko je napovedal vnaprej nekaj, kar v tistem trenutku ni še nihče vedel, pa se je točno tako res zgodilo. Moram vam enkrat še povedat par takih.user posted image

Zdaj pa grem spat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?