Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2008 23:11:22
|
|
|
|
trnuljčica
|
Čmrlika verjetno bo ista prišla tudi k meni, saj sva doma zelo blizu in spadava pod isti okraj. Le čudno mi je, da potem ni prišla še k meni. Saj nisem mislila danes, ampak na splošno. Mogoče pa imajo različni gin različne patronažne, ki jih obvestijo. No v vsakem primeru bo k meni očitno prišla šele po porodu. Takrat jo bo tako bolnica obvestila o odpustu. Jutri dop grem tako na ctg. Potem pa je že ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 0:29:23
|
|
|
|
kekec in mojca
|
O, Trnuljčica, potem pa se vidiva danes. Ravno zato sem te klicala, ker me je zanimalo, če in kdaj greš.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 8:30:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! že diši! Danes bo zgleda lep dan. Upam vsaj, ker bi se z bubijem šla malo potepat. Danes ni učenja, ker sem varuška Spet izgovor
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 8:30:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Mojemu podnajemniku odpovedujem pogodbo. Najrajši bi vedela, da se izseli kar danes!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 8:50:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
Trnuljčica- ta ko je bila pri meni ima rajon tukaj od veljka vlahoviča pa do šolske ulice...tako, da bo tebe katera druga obiskala... Sem ponoči mislila na tebe, ko ni šlo ajat, zdaj pa si res že čisto blizu...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 14:26:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Tonemo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 16:25:39
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Bubi, kam toneš? Si imela prej prav, moj je tudi dobil "ljubezensko" pismo iz ministrstva. 24. bo D day. Upam, da ne bom jaz ravno takrat v porodnišnici. CTG je sicer zaznaval popadke, jaz sem jih opazila le kot otrdevanje trebuha... Boli me spodnji del trebuha pa v križu, samo kaj, ko se to še ne ponavlja redno. Občasno se komaj zravnam od bolečin. Ampak, bo že... Po porodu vsaj ne bo tako bolelo, se ne bom rabla jokat za nosečnostjo. A naštejemo skupaj 10 razlogov, ZAKAJ NI FAJN BITI NOSEČ? Mogoče bo moj podnajemnik vseeno sprejel odpoved.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 16:32:17
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Trnuljčica, tebi pa sem dolžna opravičilo, res. Danes sem tako zehala, da bi lahko požrla slona. Nisem in nisem si mogla pomagat, pa mi je bilo ful nerodno. Tako je to, če zaspiš ponoči ob pol treh in se zbudiš ob sedmih. Kje pa je Janey? Haaaaaaaalo, dečva, nekam te pogrešam tu gor. Kam si pobegnila?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 17:50:55
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Trnuljčica, tebi pa sem dolžna opravičilo, res. Danes sem tako zehala, da bi lahko požrla slona. Nisem in nisem si mogla pomagat, pa mi je bilo ful nerodno. Tako je to, če zaspiš ponoči ob pol treh in se zbudiš ob sedmih. Ne skrbi mene je pa zmanjkalo po kosilu. Komaj sem se prisilila, da sem vstala in peljala ven. Bogi revež me je prišel prvo 2x z smrčkom buditi, nato se je že z tacami zaletaval v kavč, da se zmigam. A tvoj ima 24.4. dan D? Veš močno dvomim, da bi ti bila še takrat bila v P. Prenošeni so ponavadi prvorojenci, no so tudi izjeme. Ampak, če sem prav videla si že danes imela 3 ali 4 blažje tonizacije kot so rekli .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 17:54:11
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Trnuljčica- ta ko je bila pri meni ima rajon tukaj od veljka vlahoviča pa do šolske ulice...tako, da bo tebe katera druga obiskala... Sem ponoči mislila na tebe, ko ni šlo ajat, zdaj pa si res že čisto blizu... Sem si mislila, da bo kakšna druga. Raje ajaj, kot da name misliš
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 17:58:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Bubi, kam toneš? MB nosečke + mamice tonemo. Ob pol treh sem nas nekje na 2. strani iskala
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 17:59:45
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Bubi, kam toneš? MB nosečke + mamice tonemo. Ob pol treh sem nas nekje na 2. strani iskala Saj smo zopet na prvi strani.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 19:07:34
|
|
|
|
barbaw
|
Premalo nas je ali pa premalo čvekamo tule. Jaz tudi nisem ravno zgled, ker sem kot Čmrlika še na majčicah. Imam malo problemov s sedenjem, ker me začnejo bolet mišice na vrhu trebuha. Tam so same čveke in jih moram redno brat, da sledim. Potem pa tukajle izostajam na veliko. Janey kako je Jaka? Sem te prej redno spremljala in je bilo isto kot da bi brala svojo življenjsko zgodbo z mojo Jako. Zdaj pa sem malo izgubila rdečo nit.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 19:30:17
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Saj se bomo izboljšale, a ne? Včasih mi je tako čudno, se mi zdi, kot da samo še jaz tu nekaj pišem. Ampak raje čvekam tukaj kot na aprilčicah, zato ker vem, da vas že ali pa še bom spoznala. Trnuljčica, moja "blažja tonizacija" se ponavlja na 11 minut (in ni več tako blaga). Upam, da se bo v kratkem skrajšala na 6 minut, ko bom letela v porodnišnico. Boli pa v križu, da se mi zdi, da bi ga bo raztrgalo. Joj, samo da niso to spet lažni popadki. Toliko sem jih že imela, da sploh ne vem, če gre za res ali ne.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 20:08:36
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Trnuljčica, moja "blažja tonizacija" se ponavlja na 11 minut (in ni več tako blaga). Upam, da se bo v kratkem skrajšala na 6 minut, ko bom letela v porodnišnico. Boli pa v križu, da se mi zdi, da bi ga bo raztrgalo. Joj, samo da niso to spet lažni popadki. Toliko sem jih že imela, da sploh ne vem, če gre za res ali ne. Ja nič, potem pa upam za tabo, da so pravi. Saj veš, ko se nehajo šele veš da so bili lažni. No ko bodo na 5-7min pa brž v P (ker si drugorodka nikoli ne veš). Kaj pa nisi pustila, da te gin pogleda.Ti, ti...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 20:10:26
|
|
|
|
trnuljčica
|
Se opravičujem za napake. Ne preberem ponovno.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 20:35:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Mojca, kaj je spet alarm pri vas No, saj 4.4. je lep datum
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 20:55:58
|
|
|
|
barbaw
|
K in M tebe pa tile lažni popadki že tako dolgo mučijo, da bi res lahko bili pa zdaj pravi. Mogoče pa le bo. Ne preveč počivat in se tuširat s toplo vodo, da ne minejo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 21:14:12
|
|
|
|
trnuljčica
|
K&M kje si? A si že v P?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 21:17:18
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj, babike! Jaz sem kar OK, čeprav imam od včeraj zvečer težave z želodcem, trebuhom, napenjanjem, sem bedak šla jest zabeljen fižol s kislo smetano, čez uro in pol pa še mlečni gris. Pa me je napihnilo, danes sem komaj kaj jedla, tako težo imam v želodcu, vse me boli, joj, sem smotana. K in M, res upam, da te pa zdaj počasi neha jezit ta tvoj podnajemnik in da že greš enkrat na končno srečanje z njim na 4 oči. Ali si v prvi tudi imela lažne popadke? Jaz sploh ne vem, če bi vedela, da je to to. Pridno pančkajte danes, trnuljčica, tebi pripadajo samo še 3 noči mirnega spanca. Naužij se jih! Jojjjj, naslednji teden pa boš že cartala, vauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 21:48:11
|
|
|
|
BUŠICA
|
ojla ! danes sem vstopila v 8. mesec!!!!! si pa ne znam predstavljaat da mi bo buši še zrastel, ker komaj diham, sedet tud ne morem, se razteza v meni kot v hotelu....še 2 meseca?! jooooj! KDAJ STE VE REKLE: zdaj pa mi je dovolj! K&M upam da ti ni več treba dolgo čakat! Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 21:48:36
|
|
|
|
barbaw
|
K in M kaj si šla v P??? Če si šla ti želim čim lažji porod. držim pesti!
< Sporočilo je popravil barbaw -- 4.4.2008 21:49:17 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 22:28:26
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jaz sem kar OK, čeprav imam od včeraj zvečer težave z želodcem, trebuhom, napenjanjem, sem bedak šla jest zabeljen fižol s kislo smetano, čez uro in pol pa še mlečni gris. Pa me je napihnilo, danes sem komaj kaj jedla, tako težo imam v želodcu, vse me boli, joj, sem smotana. Ja, je ko veš,da nekaj ne bi smel jesti, pa se ne moreš upreti. Pridno pančkajte danes, trnuljčica, tebi pripadajo samo še 3 noči mirnega spanca. Naužij se jih! Jojjjj, naslednji teden pa boš že cartala, vauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Relativno mirne. Prejšnja je bila bolj za . To da bomo cartali je pa . Je bil že čas, da smo se pomnožili. Tole z K&M mi je pa vedno bolj sumljivo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 22:31:14
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz imam občutek, da je odšla v rim.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2008 22:35:32
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da je odšla v rim. Jaz tudi. Pa dvomim, da si ogleduje amfiteater. No, saj si je to želela- da bi bili pravi popadki in bi bila hitro odrešena. Držim pesti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?