Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 0:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
ti,ti ampak veš K&M,da sem takoj skapirala,nisem rabla do konca brat. NOČKO
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 7:59:47
|
|
|
|
Janey
|
Jutro KM ti packa najprej sem si mislila pa sej ne morem verjet, da je lahko to res, da se je zgodilo to, ko smo spet zmenjeni pol sem pa razmišljala kak sem bila jaz ko je voda šla...sej nisem vedla niti kje mam vložke, pa ka vložke kje mam omaro, ne da bi lahko še tu kaj napisala...no..pomoje nebi niti upala čez dnevno do računalnika ker je kar lilo iz mene Kje je pa danes sonček??Upam, da zjasni do popoldan, da nas kaki dež ne prežene. Jakec je pa danes spet lepo pridno spančkal kot se spodobi zdaj pa pridno leži v košari pod vrtiljakom in se z vsemi štirimi pogovarja z medvedki na njem...kak je sladki pa ko se je zbudil in naahranil se je spet tako smejal. SAmo BU mu rečem pa že odpira usta Grem še malo v kuhno pospravit, pa flaške pa vodo porihtat dokler ga še medeki zanimajo čao bao
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 8:25:04
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Saraya, a ti dostikrat greš k dvorani Tabor? Ker mi se tudi kar precej pogosto tam zadržujemo. Jaz se tudi skoraj vsaki dan potikam tam okoli, ker sem blizu doma. Tenis plac ŽTK, pa je moj drugi dom sploh, ko je lepo vreme. Verjetno, se kdaj srečamo, pa gremo mimo, ker se ne poznamo Se moramo spoznat, zato tudi jaz ziher pridem na kavico.. Samo prosim sporočite mi kdaj!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 8:26:06
|
|
|
|
Marusah
|
Pa upam, da tale kavica danes ni šala za 1. april
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 8:26:16
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Meni je pa Kekec zbolel... pa to ni prvoaprilska, ker z njegovim zdravjem se ne bi hecala. Saj ni nič hujšega, ampak občasno zakašlja tako, kot da bi spet imel laringitis... Ne vem, kaj naj - vročine nima, samo kašlja tako grdo. Ga naj peljem k zdravniku? Ne bi rada, da bi zbolel še bolj, kot je, sploh zdaj, ko se lahko zgodi porod...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 8:27:18
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ne, kavica ni prvoaprilska!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 9:04:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! midve sva že nazaj... V vošnjakovi sem bla 5 min do sedem, prva na vrsti, in ješlo en dva tri ...tud potem k G takoj na vrsti...vse skupaj dobrih 40 min... Kam pa vidve k&m in Trnuljčica hodita, da tolko traja? V bolnico? No, moja je lepo ajala, in se ni dala motit, dokler je ni teta sestra malo potresla in potem je rabla še nekaj časa da je vklopla ritem... no , bilo je vse okitoki, popadkov še ni, kljub temu, da me je včeraj nekaj metalo... pa zvijalo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 9:10:42
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Jaz hodim v porodnišnico na CTG. Trnuljčica tudi. Tako crknjena sem. Nisem spala do treh, ob pol osmih pa gor... pa cel dan za Kekca skrbet. Ful me skrbi zanj. Upam, da se bo pozdravil. Mogoče ve katera, ali lahko otroku dam žajblov čaj za pit?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 9:48:04
|
|
|
|
frutka_
|
Pozdravček! Ni žajblelj bolj namenjen grgranju. Ker ima ogaben okus. Meni še pri grgranju gre na bruhanje. Upam,da se pozdravi! Madona vse na zadnji rok, ne?! Mi bomo sicer v drugi situaciji ampak že vem, da bo napeto, ker bomo finiširali podstrešje. Novi obrazci so za mamice, ki boste še oddajale vloge za otroške ipd.. Upam, da to ni prvoaprilska... http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/04/visje_prezivnine.aspx
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 10:09:47
|
|
|
|
arabela*
|
jutro moje so Če večkrat hodim k dvorani Tabor?? Ja tak občasno,večina poleti,ko je lepo vreme,gremo po dirki na drink.Letos pa sem bila zelo malo. Ja ne vem kako bo danes pop,če bo slabo vreme z . Kake lenobe smo mi,danes nam je po dolgem času uspelo pred deseto iz postelje
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 11:36:43
|
|
|
|
Janey
|
evo naju s sprehoda...nama je sonček pobegnil, zdaj ko sma nazaj pa spet sije. za danes ne vem kak bo joj sej jezna. Moj se je zjutraj spomnil da ma ob 5ih zagovor neke seminarske na faksu in ne vem kak se boma skombinirala. Jaz upam da se boma lahko, pa bom jaz šla pol pešake do mesta do njega. Ampak bom najbrž malo zamudila, ker bo jakec jedel ravno ob 4ih. Upam da bo še katera tam
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 13:44:16
|
|
|
|
trnuljčica
|
Pozdravljene, sem se pred pol urce vrnila iz bolnice, sedaj si grem nekaj skuhat, ker bom sicer umrla od lakote. Potem pa aja, aja. Sem čisto crknjena. Tako, da me žal ne bo. Mislim, da bom prespala 16 uro. Sori, Čmrlika te ne bom mogla peljati. A ja, pa nisem mislila kot prvoaprilsko šalo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 13:55:30
|
|
|
|
trnuljčica
|
K&M imaš zs.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 13:57:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdravljene, sem se pred pol urce vrnila iz bolnice, sedaj si grem nekaj skuhat, ker bom sicer umrla od lakote. Potem pa aja, aja. Sem čisto crknjena. Tako, da me žal ne bo. Mislim, da bom prespala 16 uro. Sori, Čmrlika te ne bom mogla peljati. A ja, pa nisem mislila kot prvoaprilsko šalo. moj obisk je tud naročen že ob pol štirih tako da tako ali tako ne bi mogla zraven...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 14:01:17
|
|
|
|
arabela*
|
Ja kaj bom sama na ,če ne raje na konec tedna dop prestavimo al kako???
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 14:09:37
|
|
|
|
trnuljčica
|
Prestavimo lahko, samo pred ponedeljkom Mogoče pa vseeno pride K&M... Zdaj pa grem ajat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 14:42:14
|
|
|
|
lyra*
|
Jaz 100% pridem Se vidimo kasneje na kavici Samo mormo pazit,da nebomo preveč čvekali,da nebo dežja
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 14:43:04
|
|
|
|
arabela*
|
če katera gre na kafe,naj javi do pol štirih,prosim,sem še doma
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 14:51:23
|
|
|
|
renatka
|
Pozdravljene ! Jaz bom zdaj malo mimo teme ampak vas moram nekaj vprašat za denarno pomoč v MB. Nekaj dobiš od države, kaj pa od mestne občine MB? Ker smo se to zadnjič v službi pogovarjali pa mi nihče ni znal povedat. Lep dan vsem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 15:26:29
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Midva s Kekcem ne bova prišla. Rajši ne, ker je preveč tečen, pa še šmrkav tako, da ti mine. Hripav pa je tako, da je bolje, da je kar tiho. Mene vse boli, predvsem medenica... Bubi mi je malo prej javla, da ne bo prišla, ker mora nekaj v službo. Tak da, zaenkrat sta samo vidve Lyra in Saraya! Renatka, misliš na denarno pomoč ob rojstvu otroka? Od občine dobiš po rojstvu 105€, vložit pa moraš sama nek obrazec. Kje in kak ti povem, ko bom rodila.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 15:33:22
|
|
|
|
lyra*
|
Jaz tudi ne pridem ker se mi je najavilo enih 10 prijatlov in moram vse pospravit,pa še v trgovino skočim Tako,da naslednji teden ali pa pač ko bo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 15:37:48
|
|
|
|
arabela*
|
krasno,smo pa se le uspele zmenit
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 15:39:56
|
|
|
|
arabela*
|
ta denar od občine dobimo vsi ali kako??
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 16:17:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ta denar od občine dobimo vsi ali kako?? Če bo imel otrok stalno prebivališče v MB Vloga se da po porodu. Ja, punce, jaz sem čisto zmešana, danes moram v službo, imam izpit, ampak jaz ne bom trpela
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.4.2008 17:05:31
|
|
|
|
trnuljčica
|
Renatka, gre za Vlogo za uveljavitev pravice do enkratne denarne pomoči ob rojstvu otroka. Da jo občina. In sicer bodisi občina od mame ali od očeta( če nista prijavljena na istem naslovu). Vendar mora biti tudi otrok nato prijavljen oz imeti stalno prebivališče v tisti občini. Nekatere občine ne dajo nič, nekatere knjigo, nekatere kar lepo vsoto denarja. Mariborska občina je lani dala 105 evrov. Ne vem če se je letos to kaj povišalo. Saj veš inflacija. Ampak dvomim, saj je letos več . Vlogo sem si sprintala s strani Mestne občine Maribor. Spodaj ti piše tudi katere priloge moraš ob vlogi po rojstvu prinesti. Je pa omejen čas do kdaj jo moraš vložiti( po porodu). Sem pozabila- menda 3 mes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?