pocka
|
ojla, mi smo z doooolgega sprehoda ob morčku , zdaj pa Taja in oči papata jaz sem se pa na hitro malo izmuznila na RR sibil - za Patrika, da se čimprej pozdravi. Jah, si me zgrešila, saj se bom poboljšala, pa še kdaj prišla. thaiss, tejčica - za spanje, ampak po mojem jima je Taja včeraj kaj prišepnila dajadada - tvoj je pa "faca", ufff, dihaj, dihaaajjjjjj erna - jaz sem Taji, ko je bila prehlajena dala na prsa obkladke, ki jih je tudi moja mami za nas pripravljala, ko smo bili mičkeni. Sem na malo putrčka segrela kamilice, najboljše domače in to pol zaviješ v gazico, dve, tri,da ne prepušča preveč pa, da še vedno oddaja toploto in daš to v bodi na prsa. Samo pazi, da ni prevroče.Ne vem pa če je to tudi za kašel, škodit ne more. Matr sem zdaj zablodla. thaiss - si me pa napalila včeraj s tistimi čeveljčki, če greš kaj čez, bi mi prinesla ene za našo malo??? Pliiissssss....Dokler se bom jaz spravila tja, bo Taja že shodila. naomi - kaj pa je v torek??? draja - ti si pa res pridna, da tako pomagaš mami pa še pikapoke, da se vaše spanje izboljša Vprašanje: A je že katera dala bebiju kaki za jest???? A že lahko??? Ciao, grem jest