|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.10.2007 12:04:42   
Dajadada
Tinaaja, jaz sem se tud začudila, da se tvoj tok zanima za vozičke. Naš je zdaj celo začel prepoznavat, če vidi kakšnega, ki je isti kot našuser posted image . Ko mu začnem kaj razlagat, ker bi bil boljši, pa zakaj pa itd. mu pa itak ni jasno zakaj kompliciram in zakaj posvečam tok pozornosti enmu vozičku. Če ga pa za kakšen avto vprašaš ti pa takoj zdrdra 1,8 16v TDI nov model, dodatna oprema....bla, bla, bla

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12176
12.10.2007 12:19:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Porodniška je pa tud mene danes prav lepo presenetila. A 15. bo spet?????user posted image

No, jst se glede porodniške ne bom nč hvalila... ker dobimo študente bore malo... celih 170€ nadomestila za porodniško.user posted image S tem mu kvečjemu kupim plenice pa robčke...

Sicer pa je današnja noč bila spet kr neki...

Zdej bom dala Jureta spat, potem skuham kosilo, in če bo pridno spal se še kaj javim vmes, drugače pa zvečer... če bo spal...user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12177
12.10.2007 12:27:43   
A-N-J-A
Ole majole, kili kili,...

jaka zaka,joko ama bum,bum,bumuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12178
12.10.2007 13:14:49   
Anonimen
Za vse bolančkane!user posted image user posted image user posted image

Za vse mamice, ki ponoči niso kaj prida spaleuser posted image .

Vse najbolše Žigu in Vidu!user posted image

Bibi, vam mali je tud pravi lepotec! user posted image Ti se kar malo bolj pogosto oglasi!user posted image

No, zdej je pa čas, da mami neha - Jure že tuuuuuuuuuuuuli!

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 12179
12.10.2007 13:25:02   
pocka
ojla, mi smo z doooolgega sprehoda ob morčku user posted image , zdaj pa Taja in oči papata jaz sem se pa na hitro malo izmuznila na RR

sibil - user posted image user posted image user posted image za Patrika, da se čimprej pozdravi. Jah, si me zgrešila, saj se bom poboljšala, pa še kdaj prišla.

thaiss, tejčica - user posted image za spanje, ampak po mojem jima je Taja včeraj kaj prišepnila user posted image user posted image user posted image

dajadada - tvoj user posted image je pa "faca", ufff, dihaj, dihaaajjjjjj

erna - jaz sem Taji, ko je bila prehlajena dala na prsa obkladke, ki jih je tudi moja mami za nas pripravljala, ko smo bili mičkeni. Sem na malo putrčka segrela kamilice, najboljše domače in to pol zaviješ v gazico, dve, tri,da ne prepušča preveč pa, da še vedno oddaja toploto in daš to v bodi na prsa. Samo pazi, da ni prevroče.Ne vem pa če je to tudi za kašel, škodit ne more. Matr sem zdaj zablodla.user posted image

thaiss - si me pa napalila včeraj s tistimi čeveljčki, če greš kaj čez, bi mi prinesla ene za našo malo??? Pliiissssss....Dokler se bom jaz spravila tja, bo Taja že shodila.user posted image user posted image user posted image   

naomi - kaj pa je v torek???

draja - ti si pa res pridna, da tako pomagaš mami user posted image pa še pikapoke, da se vaše spanje izboljša

Vprašanje: A je že katera dala bebiju kaki za jest???? A že lahko???

Ciao, grem jest

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12180
12.10.2007 13:32:19   
malecka_mateja
evo še naju malo!

mi smo spet bolani!nič novegauser posted image user posted image user posted image
smo na pumpici za preventivo da nebi blo bronhitisa ali astme ker jo imam tudi jza!ker ful grdo kašlja in da se bo lažje izkašljala!pa še antibiotiki zato da nebi bilo spte kakega vnetja ker urin ni bil ok!user posted image user posted image user posted image ma sej nevem več zakaj vse gor poberemo kar ni treba!je dohtarca rekla da nima dobrega imunskega sistema!ampak noče pa jest preveč sdja in zelenjave!tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu bolje!jaz pa sem za povrhu sfasala heksnšus in to takega za inekcije in tbleteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image za vse podvige in zobke....user posted image user posted image čestitke vsem ki ste praznovali in praznujete!

lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12181
12.10.2007 13:45:58   
Pikca
huh, sem imela zdele animacijski program za Jernejčka, ki se je odloču, da mu polenta ni več dobrauser posted image , zdej bi on samo rižolino... ampak se ga da animirat, da vsaj nekaj poje.

nadaljevanje prihodnjič... se je zbudu...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 12182
12.10.2007 14:04:10   
Taya85
Dan....

Vidim da ste več ali manj vse zunaj, ko je pa tokkk lep sonček danes.
Mi smo bili že na enem sprehodu, popoldan nas čaka še en.

Lina in moj ga zdele komirata, sta kar dol padla, zame pa ni placa na postli user posted image user posted image .. Se je tamala na sredino parkirala...ja,ja saj vem zakaj je pa nisem dala v njeno postlo...

Naša noč je bila spet za user posted image user posted image , ene 10 sem vstala, da sem ji dala dudo v usta, pa kar ne in ne nazaj zaspat, tako da je ob 5h spet pristala v ta veliki postli, mami pa spet z eno nogo na tleh user posted image

Bibi ful luštne fotke

dajadada tvoj se vsaj tok zbudi, da ti reče, da ga ti popedenaj, moj me tud slišat noče user posted image

erna,sibil user posted image user posted image  za vajine sončke

darja user posted image  zate, ker si ful pridna

malecka_mateja en koš user posted image user posted image  Tjaško. Kater antibiotik je pa dobila, ko je imela vnetje sečil??

tinaaja user posted image za tvojega dragega, ki se spozna na vozičke

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12183
12.10.2007 14:22:55   
tinaaja
Vozički in marele-mi lahko prosim lepo katera nekaj pojasni.Prvo ste kupile voziček in zdaj vas večina (no, saj tudi večina na forumu) kupuje marele.Zakaj to?In kateri voziček potem dejansko uporabljate?

zakaj? zato:ker hocem in ker si lahko privoscim.
Glede tega, a rabim pa komot najdem **** razlogov (ali izgovorov), da JA. Samo odvisno od vozicka, kaksni so ti razlogi. Ampak sumasumarum sta odgovora na vprasanje zgoraj... Lahko bi samo s traxxom prezivela, ampak nocem. ker mi ni treba. Tole je najbolj odkrit odgovor.

Mimogrede - priporcam zbilje v takem vremenu.. fuul lustno! So ful prenovili. Odsvetujem pa tunin tost  user posted image user posted image user posted image Navaden je pa kul user posted image user posted image user posted image

dajadada, upam, da bo reakcija hitro mimo..
sirena... be back..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12184
12.10.2007 14:26:12   
tinaaja
tinaaja za tvojega dragega, ki se spozna na vozičke

ja no tole gre both ways.. jaz se tud skoraj spoznam na nikkone, pentaxe,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12185
12.10.2007 14:27:32   
malecka_mateja
taya85 ko je mela vnetje sečil sma imele zinat potem pa še en mesec primotren!
sedaj pa spet immava primotren!

upam da bo boljše čimprej!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12186
12.10.2007 14:27:59   
tinaaja
thaiss - si me pa napalila včeraj s tistimi čeveljčki, če greš kaj čez, bi mi prinesla ene za našo malo???

keri, keri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12187
12.10.2007 14:28:21   
erna14
nasmu uliva iz nosa ne sam tece greva mal vn,aja tale just pa men disi na orto njami

bodte fajn pa ne hodt v cp ker boste zboleluser posted image pejte na vsonce user posted image sem uredu drugac hvala user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12188
12.10.2007 14:29:52   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

thaiss - si me pa napalila včeraj s tistimi čeveljčki, če greš kaj čez, bi mi prinesla ene za našo malo???

jaz tud jaz tud pa ne vem keriuser posted image user posted image user posted image user posted image tinaaja mislis da nju thaiss ignorirauser posted image k nama ni nc povedala

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12189
12.10.2007 14:31:09   
tinaaja
Vprašanje: A je že katera dala bebiju kaki za jest???? A že lahko???

mislim, da lahko..ima notri kalij, kalcij, zelezo... jaz ga bom ju3 na trgu kupila in ji ga dala za probat user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12190
12.10.2007 14:33:30   
tinaaja
pejte na vsonce sem uredu drugac hvala

grem s5  na sonce po tvojem priporocili user posted image user posted image user posted image sam da si ureduuser posted image se ta malga pocajtaj.. dokler ni vrocine sta komot zunaj

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12191
12.10.2007 14:33:39   
A-N-J-A
za sline
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12192
12.10.2007 14:38:36   
pocka

ma uni k jih ti že maš se mi zdi, aaaampaaaak, sigurno so že kake nove dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12193
12.10.2007 14:40:54   
pocka
a ja, pa ti Erna jih tudi že mašuser posted image user posted image user posted image

Jaz mam samo bolj kasno paljenje, pa sem šele zdaj ugotovila, da bi jih "nujno" rabili.user posted image user posted image user posted image Ma ne, včeraj jih je imel Matia obute, pa mi je Taja pol rekla, da so ji bili taaakoooo všeč, pa da bi tudi ona imela take.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 12.10.2007 14:41:08 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12194
12.10.2007 15:16:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

za sline
user posted image

anja, smo ze obdelala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12195
12.10.2007 15:40:01   
erna14
pocka-aja sem mislna da se spet kaj novga sverca cez mejo pa vidm da to ze mamouser posted image user posted image hvala
tinaaja-sva ze nazaj mi je tamav v kengerujcku zaspaluser posted image bozcek

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12196
12.10.2007 15:49:51   
Taya85
dajadada user posted image  in user posted image  zate in za Nejca

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12197
12.10.2007 15:58:59   
tinaaja
No hec iz trgovine: brino imam v vozicku, zgoraj ima trenerko s kapuco,ki je izrazito roza (skoraj pink) barve, notranji del pa oranzen.. In mi prodajalka kruha pravi: ja kok je resen, ni se mi nic nasmejal. Mu je vse tok zanimivo, k tok okol gleda user posted image user posted image user posted image user posted image OK, res priznam, barva vrece v kateri je je olivno zelena, morda jo je to zmedlo pri spolu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O fak, kok se men ne da na aerobiko... user posted image user posted image user posted image user posted image Ravno sva pojedla porcijo cevapov s kajmakom, arjverjem, kruh,. solata,.... AAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12198
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 16:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12199
12.10.2007 16:37:12   
Anonimen
morda jo je to zmedlo pri spolu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jure ima moder voziček, čisto modro fantovsko oblečen, pa me vsak vpraša, če je punčka al pa ga ogovori z "ona"... Priznam, da še jaz včasih ne vem katerega spola je (ma ne Jure - zanj vem da je fantuser posted image , kakšen majhen otrok), če je seveda oblečen (otrok) v nevtralne barve. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?