|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.10.2007 6:49:14   
erna14
jutro

noc za mene je blauser posted image saj tamav je spav sam ima revez tok zabasan nosek da ni .......pa ne zna cez usta dihat in mu to rata sam ce je na joski k ma potem usta odprta k spi in mojo josko v ustihuser posted image  in tako nisem skor nc spala.ma pa misko moj kr rumen smrku in skoz mu tece in kaslja kr dost.joj jaz ne vem kje se mi je hudica  tok prehladun  in zdaj ne vem al ga grem pokazat a lahko dobi zdaj zdravila ze za kaselj pa kje se dobi ta materina dusica in kok staneuser posted image a ma to sam just ali se da tud v lekarni dobituser posted image hellllllllllllpppppppppppuser posted image user posted image user posted image user posted image .revcek moj mali sm mu pa dons zjutri ze v roku pol ure 3 pucala nos in je slo matrjala ven se pa jos

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12151
12.10.2007 7:06:04   
amy26
materina dusica in kok stane

erna14, prodaja se na domu, če te zanima nakup in cena mi pošlji zs pa ti jo lahko zrihtam

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12152
12.10.2007 7:33:51   
A-N-J-A
Včeraj smo prišli od zdravnika ob 19 30user posted image ,pa še prej smo bili na vrsti,ker se je zmotilauser posted image .
V glavnem nimamo škrlatinke,prebolevamo virozico.Saj se mi zdi da je Bor mal boljši,mogoče zato,ker mu Calpol prime,prej sem mu dajala svečke pa ni blo glih učinka.Eli pa Calpol nič ne nucauser posted image ,pol pa bot pameten.
Bor zdele še spi,Ela je že v vrtcu,jaz sem lačna pa nam je kruh splesniluser posted image .Bom pa toast jedla.

thaiss-mi mamo Loolo bolj za okras,tko da nimamo vreče.Pri Eli ko je bla še bolj v uporabi in če je blo mrzlo sem pa od Quinnyja uporabla.Paše ko ata na mamouser posted image .A poznaš koga da jo kupiuser posted image ???

Jernej,Neja,Draž-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas da se hitr pozdravte.

tinaaja-jaz spet premišljujem da prodam Loolo in še Zappa pa si omislim enga novgauser posted image .Se morva mal v Argentini dobit,bova mele dost cajta da mal predebatirava na to temouser posted image .

Kati-nisem ti še čestitala za plazečega Žigouser posted image user posted image user posted image ,pa za vozičekuser posted image ,me moraš kaj na kufe povabt da ga v živo vidm.Ko bo moj bolanček spet zdravčekuser posted image .

Za druge ni časa se je že Borko zbuduuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12153
12.10.2007 7:57:56   
tinaaja
Jutro,

amy, je ful lepo prebrat, da so tezave s kozo izginile user posted image

Skacica - bugaboo bee je kao pravi vozicek od 0-4 let, ampak je lahek 7,5kg, pa anatomsko obikovano sedalo, ki s eprilagaja velikosti otroka, pa oh in sploh kot cena

Erna,  poklici k P, pa vprasaj, stane nic. Upam,d a bo kmal OK. Kapljice 31 od just sp res super za v izparilnik, jaz sem se namazala pod nosom (kar se dojecka ne sme) in se mi je ful odprlo.

Anja - ja argentino, bo treba user posted image Pa se zastonj bova skoz prisle in tko prisparali za vozicek user posted image user posted image user posted image Moj nekaj navija, da bi se morda v londonu kaj naslo.. Morda pa kot naomi pridemo dam z 2 vozickoma user posted image user posted image user posted image Pocajtaj Borca!

Jao, danes pa aerobika user posted image user posted image

Pa mami gre na pot, jo peljem na brnik.. Boga, se spomnim kako smo mi 2x potovali v Las vegas 26 ur, no una ima "samo" 24 ur pred sabo. Pa mal je nervozna, ker gre prvic na tooook dolgo pot. Hmmm v bistvu gre res na cist drug konc sveta user posted image Bo pa noro kolikor sem gledala njihov opis potovanja user posted image I ja bih...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12154
12.10.2007 8:06:18   
thaiss
Dobro jutrouser posted image  user posted image user posted image  naša noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejčica a je Mirena še za doplačilo, kot sem seznanjena je ponovem brezplačna. Mi smo itak na varjanti ena postaja prej doluser posted image !!

Erna enega velikega lubija Žigu, da bo čimprej boljši
ANJA hvala za odgovor o vreči, bom kupla verjetno Quinnyjevo, ker je bolj praktična (thx Tinaaja user posted image ) Žal ne poznam nobenga kupca, mi je pa super da bi kr še eno imela??? A mogoče po kosih prodajaš??user posted image user posted image
user posted image da se Bor čimprej pozdravi!!!
Tinaaja ti pa pridno telovadi danes, pa še eno tortico si prej privoščiuser posted image

ERNA ZS

< Sporočilo je popravil thaiss -- 12.10.2007 8:08:55 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12155
12.10.2007 8:09:50   
thaiss
VID in ŽIGA vse naj naj pa enga velikega slinastega lubija od Matie

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12156
12.10.2007 8:26:07   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

VID in ŽIGA vse naj naj pa enga velikega slinastega lubija od Matie

user posted image

pa od brineeee tuuuddd user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12157
12.10.2007 8:27:07   
bibi
Po dolgem času se vam spet malo javljam. Ne morem verjet kako ste aktivne v postih in pa toliko strani ste že naklepale!user posted image user posted image user posted image

Mi se imamo fino, Aljaž je pri svojih 7,5 mesecih velik 78 cm in pa težek 10,7 kg. Prav v teh dneh je začel se plaziti po tleh in že pomaga v slovo (sam prej mu moraš rečti daj papa). Sedi še ne čisto samostojno, včasih ga še kr premaga gravitacija.user posted image Najraje od vsega pa hodi in to že skoraj 1,5 meseca seveda ob moji pomoči. Nogice je sam od sebe na začetku začel prestavljati sem in tja in dela prave korakce!user posted image Jeva že skoraj vse (purana, piščančja prsa, govedino, teletino, korenček, krompir, kus-kus, riž, makarončke, bučke...) včeraj je prvič tudi probal čokolino in mu je bil všeč (drugače je jedel frutolino in rižolino)! Je zelo zahteven otrok (zahteva 100% pozornost) in če sem sama doma, skoraj nič ne naredim zraven.user posted image

Lepo se imejte in se upam da kmalu še kaj javim. Evo par fotkic!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12158
12.10.2007 8:27:38   
draja
user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše Žiga user posted image  in Vid user posted image user posted image ! Žiga, 1000 poljubčkov od Žive!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12159
12.10.2007 8:39:29   
tejčica
En veeeelik objem mojemu srčku Vidu in Erninemu Žigcu za 7 mesecev.

user posted image

Danes moram pa pohvalit, ampak čisto potiho da mali slučajno ne sliši, naše spanje. Se je ponoči zbudil samo enkrat in še to zelo hitro zaspal nazaj. Zadnje dni nam gre tudi popoldansko spanje spet po starem, saj spi po dve uri in pol.user posted image  Ko bi le tako ostalo.

Skačica, pridna Iza za tak napredek na FT.user posted image
Amy, jooooj kolk super za Elino kožo.user posted image Končno!!! Pa  s tem seveda tudi zate, da si boš kakšno hrano več lahko privoščila.user posted image

Erna, ena user posted image  za Žigov nosek.

Tinaaja, veselo migaj danes.

Thaiss, ja, mireno sedaj dobiš na recept. Mi smo tudi na zaščiti "ena postaja prej dol", ampak če se pa "postaja zamudi" pa ne vem kaj bi. Je delovalo deset let, sedaj se pa ne bi več igrala.
Bibi, Aljaž je pa pravi fant!user posted image  Pa kar hodi že!?!user posted image

Anja, super da je Bor že boljši.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12160
12.10.2007 8:58:41   
erna14
tud iz moje strani enga velizga lupcka in objemcka za mojga zigija in za vida,pa predvsem da bosta zdrava
user posted image

hvala vsem za cestitke in slinkoteuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12161
12.10.2007 9:29:21   
draja
Bom zdajle bolj hitra, ker se mi mudi črpat mleko in kuhat sadje za Živo, pol pa spet šibava in se vrneva šele proti večeru.
Moram pojamrat, drugače ne morem normalno funkcionirat čez danuser posted image : naša noč je bila spet katastrofa, skoz zbujanje in ker nisem šla po liniji najmanjšega odpora in sem Živo vztrajno polagala v njeno posteljico sem dosegla to, da se je ob 1-ih čist zbudila in imela žurko skoraj do 4-ihuser posted image . Pa še sami sva bili zdaj dve noči doma pa nisem imela nobenga, da bi ga nahrulila in zlila svojo znerviranostuser posted image . Bo že boljš- Vsaj to mi je lažje, ker imam zdaj pa res občutek da Žive nič ne boli ampak me mulka preprosto izsiljuje za zizo in naročje.

Si zvečer vzamem kaj več časa za RR in vas mal pokomentiram, zdaj želim samo Žigcu, Boru, Jerneju in ostalim bubicanim, da se čim prej pozdravijo.

Aja, pa hvala za včerajšnjo tolažbo glede igranja na trebuščku. Ste me kar malo potolažile, čeprav malo me vseeno še skrbi, ker ta faza pri nas traja že skoraj 2 meseca. Bo že.

pa pa zaenkrat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12162
12.10.2007 9:44:14   
Sibil_
Dan!

Vse naj naj Žiga in Vid!user posted image

Tejčica, hvala za vprašanje, PAtrik je boljši, od včeraj zjutraj ne bruha več, zdaj mi čakamo kaj nas bo zvilo.Mah, pa še rojstni dan je šel po vodi, to je kot zakleto!

Obalke-kje ste bile včeraj?In Pocko sem zgrešila, damn!Ma bomo ponovile drug teden, ne?Upam da se še jaz pridružim....user posted image

Vozički in marele-mi lahko prosim lepo katera nekaj pojasni.Prvo ste kupile voziček in zdaj vas večina (no, saj tudi večina na forumu) kupuje marele.Zakaj to?In kateri voziček potem dejansko uporabljate?

Jaz sem kupila Loolo s košaro za novorojenčka, potem pa še trikolesnik, ker Loola nima čisto ležečega položaja.In zdaj mi eno kolo na trikolesniku nekaj zeza in uporabljam Loolo, pa za zimo bo itak Loola.KAko pa ve to delite?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12163
12.10.2007 9:57:27   
erna14
punce kaj bl pomaga materina dusica krema ali 31 kaplce.proosim za nasvet tiste k ste tamale mazale po prsih k so kasljallll pa tud druge ce katera kaj veuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12164
12.10.2007 10:20:53   
cv105
aja, kaj menite o bodijih z ovratnikom ala puli? Jaz razmisljam, da bi jih narocila v la redoute

tinaaja: jaz jih imam in se ful obnesejo; so pa od clara

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12165
12.10.2007 10:21:07   
Pikca
Žiga in Vid čestitke!

Naš Jernej je že zdrav, vrnil se mu je apetit, sem si oddahnilauser posted image .
Živa pa spet precej kašljauser posted image , sem opazla zjutraj v vrtcu, da v glavnem kar vsi kašljajo...

Vsi prehlajeni in bubicani, pikepoke!
Amy, res super, da Ela nima več težav s kožouser posted image

Skačica, bravo za Izin gibalni napredek, men se zdi, da bo kar med prvimi, i bodo shodili.

Bibi, kakšen dec je že Aljaž!

Tejčica - mirena - poznam eno, ki jo je imela cca 5 let, na začetku je bila navdušena (skoraj nič krvavitev ob M.), potem pa se ji je zdelo, da je zaradi tega se začela redit, predvsem v trebuhuser posted image , pa nekaj je brala o stranskih učinkih (ne vem točno kaj) in zdaj je nima več. Tko, da ne vemuser posted image

vozički in marele - mi imamo "ta težek" voziček z buggyboardom za po Domžalah, ta naredi največ km. Ga imamo parkiranega kar spodaj v bloku, da ga ni treba gor po stopnicah vlačit. Mareli imamo pa kar skoz v avtu v prtljažniku in ju uporabljamo, ko gremo kam z avtom.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12166
12.10.2007 10:21:39   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

punce kaj bl pomaga materina dusica krema ali 31 kaplce.proosim za nasvet tiste k ste tamale mazale po prsih k so kasljallll pa tud druge ce katera kaj veuser posted image user posted image user posted image
materina dusica krema

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12167
12.10.2007 10:30:41   
erna14
anja-kokat na dan pa mors to namazat

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12168
12.10.2007 10:41:19   
K_a_t_i
Jutro!

Za začetek bom sam Drajo pokomentirala (šibamo ven)...
IZVIRNO SPOROČILO: draja
pa nisem imela nobenga, da bi ga nahrulila in zlila svojo znerviranostuser posted image .

Hehe, pr nas je tud tko user posted image .

Kupon za BC - sej se hecaš, a ne? user posted image  SPRINTAŠ bjonda, SPRINTAŠ. Pol pa kupiš avtosedež za 10% popusta.

Kmetija - sem glih rekla mojem, a to sploh ker gledauser posted image  user posted image

Ostalo pa alora več ksno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12169
12.10.2007 10:47:38   
Naomi
dan,

da se jest kej napisem, k mali lih enga lepotnga tolceuser posted image
...najprej vsem bolanckanim polno vreco otroskega vitamina C, unim k ga srackajo mal akttivnga oglja, ostalim pa crklajoce mamice user posted image
...unim ke ne spijo pa ti, ti, ti lumpi mali...ucke zapret pa nina nana, da bo mamica naspana, da bo lahk podnev s tabo afne guncala user posted image
...unim pa ke je vse ok, pa kar tako naprej user posted image

svit je pa okie dokie...

no, ap lep dan s sonckom obsijan...

p.s. obalke u tork se prpravte user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12170
12.10.2007 11:18:53   
dskubin
p.s. obalke u tork se prpravte

Ole majole, kili kili,...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12171
12.10.2007 11:18:54   
Dajadada
Nejc je bil včeraj 3. cepljen in je zvečer dobil vročino, noč je bila user posted image user posted image , ob 5ih sem mu dala calpol, ker je imel 39,4 v ritki. Spi samo še na joškiuser posted image , jaz pa sajvestekok.Včer zvečer se mu je tok dvigovalo, po moje ga je kislina matrala (ne vem zakajuser posted image ), ker je kar slino ven pluval revček. Kakal je tudi že ene 4x kar mu ni v navadi. 
Očka pa user posted image , sem mu rekla ob 5ih, če ga lahko za eno urco prevzame, ker mora itak ob 6ih vstat za službo, jaz bi se pa rada vsaj mal naspala, ne da imam nejc prikloplenga in kaj je prijaviluser posted image ...pust me, mam sam še eno urco, vidva bosta itak pol do 10ih spala. Ja zihr da sva, a neuser posted image  
Zdej me pa kliče in razlaga o problemih v službi, bojo moral spet "mal" potegnt. Ma k da me zanima, sem tok jezna.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12172
12.10.2007 11:41:04   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tinaaja tole je pa res en hud voziček! Go for it!!! Kje pa tvoj izve za take vozičke? Ker moj nima pojma o otroški opremi in po mojem ne zna niti povedat, katerga imamo mi doma, kaj šele da bi nove iskaluser posted image .

user posted image  naš tud pomoje ne. ziher bi vedu sam barvo user posted image user posted image user posted image user posted image

gluten in celiakija - točno tako, kot je rekla draja. Celiakija se lahko pojavi od 6 do xx (sem pozabla user posted image ) mesecov po prvem zaužitju

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Pa o porodniški-  Sicer pa tud jaz ne bi imela nič proti, če bi bila porodniška vsake 14 dni.

se tudi ne bi nič pritoževala user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem danes poleg kuverte s porodniško dobila še kuverto s položnico - vrtec user posted image

erna - Kapljice 31 od just se ne uporabljajo za otroke do 2. leta Z materino dušico pa jih lahko namažeš po stopalih user posted image

spanje - naše je bilo spet user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj ga martra, sedaj je pa tečka, ko ni naspan user posted image user posted image

Čestitke Žigu in Vidu. user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12173
12.10.2007 11:50:54   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

anja-kokat na dan pa mors to namazat

Zjutraj in zvečer namažeš po prsih,med lopaticami in po stopalčkih.Uporabiš pa za zrno graha kreme.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12174
12.10.2007 12:01:34   
erna14
hvala punce ve ste zlateuser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?