|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.10.2007 16:45:56   
tejčica
Malo fotodokumentacije kako mi sedimo oz. poskušamo sedeti.

Včasih se stresemo nazaj user posted image ,

user posted image

včasih rabimo oporo user posted image ,

user posted image

velikokrat pa nam rata!user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12201
12.10.2007 16:55:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
thaiss, tejčica - user posted image za spanje, ampak po mojem jima je Taja včeraj kaj prišepnila user posted image user posted image user posted image TAJA user posted image  user posted image  user posted image

thaiss - si me pa napalila včeraj s tistimi čeveljčki, če greš kaj čez, bi mi prinesla ene za našo malo??? Pliiissssss....Dokler se bom jaz spravila tja, bo Taja že shodila.user posted image user posted image user posted image     JAVIM KO-ČE GREM!!

Bibi ful luštne fotke

bubančkom user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sedeči Vid user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12202
12.10.2007 16:57:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tinaaja mislis da nju thaiss ignorirauser posted image k nama ni nc povedala

vidve ste itak prve seznanjene z mojimi nakupi user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12203
12.10.2007 17:26:47   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Še to -a mi lahko katera lepo prosim pove zakaj hudiča je Dejan zapustil kmetijo??? nisem gledala v torek, včeraj pa mi ni blo nič jasno, na netu pa tud nič ne pišeuser posted image

nekaj v zvezi z boleznijo user posted image  
http://24ur.com/kmetija/farm_blogs.php?player_id=11

tejčica - user posted image user posted image  za Vida. Vidim, da imava mi2 kar dosti enakih stvari user posted image user posted image  Imamo tudi tako trenirko. Pa celo danes oblečeno user posted image

Aja, še mal hvale user posted image . včeri smo imele debato - kdaj bo moj preok prespal celo noč. Pri nas je novo to, da je Ana sedaj 2 večera že sama zaspala - ni blo treba zraven sedet user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12204
12.10.2007 17:57:50   
Dajadada
Thaiss, kje že ti to nabavljaš???? Bom šla zihr v IT čez dva tedna pa bi šla še to štacuno obiskatuser posted image .

A ja pa če mi poveš kdaj si popala slikce na forum za tinaajo in erno bom tud ful vesela, da si jih grem še enkrat pogledat nazaj...tko okvirno, da mi ne bo treba glih 200 strani pregledatuser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 12.10.2007 18:04:18 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12205
12.10.2007 18:07:37   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

vidve ste itak prve seznanjene z mojimi nakupi user posted image user posted image

jaz te mam pa ladauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12206
12.10.2007 18:40:33   
tinaaja
ratal mi je  user posted image user posted image user posted image user posted image bila na pampu.. s strahom pricakujem jutrisnji musklfibr... je pa prav pasalo, razmisljam, da si zadam za cilj 4x na teden user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Vid frajer user posted image

Ana je pa ze ta prava velika punca, da tkole sama zaspi user posted image

Danes sem ugotovila, da imam samo en komplet trenerke na zalogi user posted image - ta velike zadeve, ki se cakajo, da brina zraste. Vcasih je bil cel predal, zdaj pa prakticno nic... Bo treba london spraznit ... jah, k ne bi bil tok draguser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12207
12.10.2007 18:51:56   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Vozički in marele-mi lahko prosim lepo katera nekaj pojasni.Prvo ste kupile voziček in zdaj vas večina (no, saj tudi večina na forumu) kupuje marele.Zakaj to?In kateri voziček potem dejansko uporabljate?

zakaj? zato:ker hocem in ker si lahko privoscim.
Glede tega, a rabim pa komot najdem **** razlogov (ali izgovorov), da JA. Samo odvisno od vozicka, kaksni so ti razlogi. Ampak sumasumarum sta odgovora na vprasanje zgoraj... Lahko bi samo s traxxom prezivela, ampak nocem. ker mi ni treba. Tole je najbolj odkrit odgovor.

Saj to ni bil moj point-btw, tudi jaz bi lahko vsak teden menjala voziček, so mi nekateri res všeč.Vprašanje je v smislu-kateri voziček potem dejansko uporabljate in kam date drugega.Namreč nam oba delata gužvo po stanovanju, rabim pa malo enega malo drugega...user posted image  

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12208
12.10.2007 20:07:01   
Žabika
No, jaz bi imela pa nov voziček samo zato, da mi tega ne bi bilo treba spucat.user posted image

Hana ima vsak dan novo foro pri hrani. Včeraj se je namreč odločila, da ona svoje zelene mešanice - spasiran krompir in blitva ne bo jedla, ker ima ona že okus in ve kaj je dobro. In je nafehtala koščke najinega krompirja z blitvo, seveda soljeno in narejeno na olivnem olju. Pa tudi košček pečene sveže tune je mirno spravila po grlu. Sej vem, da rib še ne sme jest, ampak kako naj to dopovem mojmu, ki trdi, da je Hana pa res že velka punca. No danes se je pa odločila, da bo ona rižolino spila. Je težila, da hoče posodico z narejenim rižolinkotom in ko sem ji jo dala bližje, je nagnila in pila. In popila 60ml, potem pa še 20ml vode čez. Danes sem z zanimamnjem čakala kakec, da najdem včerajšnjo blitvo, a ga ni bilo. Upam, da bo jutri, ker je že dvodnevni mrk v plenici.

A je katera poskusila kašice v tetrapaku od Alete? Verjetno bom posksila še to, glede na to, da bi Hana očitno rada pila hrano. Samo kolikor vem, to da je vse tekoče ni najbolje, a ne? No sej ji bom pa zelenjavo po koščkih dala. Mnenja?

tinaaja: a nisi rekla, da boš z mano laufala? Zdej si pa v dvorano ušla, jaz moram pa sama km nabirat.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12209
12.10.2007 20:14:34   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jutro!

Za začetek bom sam Drajo pokomentirala (šibamo ven)...

KAKŠNA ČAST!!!user posted image

Kupon za BC - sej se hecaš, a ne? user posted image  SPRINTAŠ bjonda, SPRINTAŠ. Pol pa kupiš avtosedež za 10% popusta.

NEEEEE, VEŠ, RES SEM HOTELA MONITOR ZREZATuser posted image user posted image . V BISTVU ME JE ZANIMALO, ČE STE DRUGE DOBILE KUPON TUDI V FIZIČNI OBLIKI PO POŠTI PA SEM ZGLEDA MAL NERODEN VPRAŠALAuser posted image .

Kmetija - sem glih rekla mojem, a to sploh ker gledauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sezam hvala za odgovore pa bravo za veliko punco Ano!!!

Tinaaja priiiiiiidnaaaaaaa. Pa 3-krat na teden maš več kot dost, ne nam še bolj slabe vesti delatuser posted image . Kako pa so zize zdržale treninguser posted image user posted image ?

Erna upam, da bo materina dušica pomagala Žigcu da se čim prej pozdravi!

Meaa no vidiš kako prijazen stric je tvoj zobar!?! Fajn da ni bilo prehudo.

Tejčica fuuuuul dobre fotke Vida! Kolk je lep fantekuser posted image .
Naomi ti si pa tako lepo post dopoldne napisalauser posted image . Si ti eno tako prijazno bitje a ne? En tak teddy bear za stiskat pa se potolažit a ne?user posted image

Bibi lepe fotke!!! A ni mal prezgodaj za učit hodit pri 7,5 mesecevuser posted image ? Kaj pa P pravi na to?

Sibil mi skoz uporabljamo speedija, marelo smo imeli na morju in ene trikrat za shoping, zdaj pa jo imam pri mami namesto stolčka in za na vrt. smo kupili pa res ekstra poceni marelo takrat - 44 evrovuser posted image .

Taya upam, da bo današnja noč boljša. Tako pri vas kot pri nas.

Pocka Taja in Živa se morata nujno kmalu dobiti na kavici, da ji Taja razloži kako se spi, ker očitno ji gre to dobro od rok oz. ust.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12210
12.10.2007 20:18:17   
draja
Žabika jaz ti glede GH lahko samo to izkušnjo povem, da če ji jabolko pretlačim z vilico ji obrača želodec in ni šans, da kaj poje, zmiksano pa zmaže cca. 70 ml. Zdaj jeva kuhano jabolko in banano že tri dni. Je pa rs, da se po prvih žlici vedno pači in kremži, ker pričakuje mlečno kašico,ampak na koncu vseeno nekaj poje.
Kašic v tetrapaku pa še nisem videlauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12211
12.10.2007 20:22:51   
pocka
tinaajauser posted image user posted image user posted image za uspešno aerobiko, jaz se pa mastim ravnokar tle pred računalnikom, pa samo študiram zaenkrat o fitnesu user posted image . To, da jo zamenjajo za fantka, pa no comment. Saj razumem, da se še ne vidi katerega spola so naši user posted image ,ampak, ko je cela v roza in te vprašajo, če je fantek...user posted image

thaiss - OK, javi, če boš slučajno šla

vid (tejčica)- user posted image user posted image user posted image user posted image za sedenje, pa lepe fotke. Mi je taka kokica, ko ima luknjice, ko se smejčkauser posted image

sibil
- mi smo tudi imeli prej oba vozička v stanovanju pod nogami, zdaj pa sem marelo spravila v en kot, ker jo zelo malo uporabljam, traxx imam pa kar v avtu.

Danes je Taja pojedla rekordno porcijo kosila, več kot 250 ml.Koliko lahko pojejo zdaj, kolikor gre ali je kaka meja?. Zgleda, da nam je zalaufalouser posted image user posted image user posted image . Bom bolj z veseljem kuhala, ko vidim, da papca.

Taja spančka, dragi je v nočni, jaz bom pa malo relaxirala....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12212
12.10.2007 20:26:47   
Žabika
To je tole v tetrapaku, ampak je mleko notri. Tako, da bom kar sama naredila tako tekoče, da bo lahko pila. Pa da vidimo, kaj bo.
http://www.babyservice.de/Alete/Produkte/TrinkMahlzeiten.htm?sid=9d77e5d0-3783-470e-a62e-6344964ebd47

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12213
12.10.2007 20:28:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Pocka Taja in Živa se morata nujno kmalu dobiti na kavici, da ji Taja razloži kako se spi, ker očitno ji gre to dobro od rok oz. ust.

ni problema, povej, ko boš kaj po obali hodila user posted image user posted image user posted image

hoja -  ne vem, če je v redu ali ne,ampak jaz sem pri 8 mesecih hodila s pomočjo, pri 9 pa že samauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12214
12.10.2007 20:32:26   
amy26
tejčica luštne slikiceuser posted image  pa kok je že velik Viduser posted image

Žabika, faca Hana pol je hrano že za tavelike, ona že ve kaj je dobro

ko bi naša hotla kaj jesti, sploh nimam več idej, prvi teden uvajanja GH je celo nekaj pojedla zdej pa že več kot teden dni noče polne žličke, ko jo vidi zapre usta in jih drži skupaj, ni šans da jih odpre, še ad3 kapljic noče več po žlički.
torej karkoli ji dam po žlički noče (niti nobenih mlečnih kašic), tudi ko jo končno nahecam da poskusi eno žličko, tudi če ji je dobro ne bo odpirala več ust, ampak samo maha z rokami da mi ja vse streseuser posted image
flaše tudi noče, tako da je samo na zizi sam se mi zdi da nima dovolj, kako jo prepričat da še kaj drugega poje nimam pojma

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12215
12.10.2007 20:33:56   
amy26
tinaaja, dobra si da se ti da na aerobiko, jaz se sploh nič več ne spravim trenirat pa bi tudi morala

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12216
12.10.2007 20:48:42   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Sej vem, da rib še ne sme jest, ampak kako naj to dopovem mojmu, ki trdi, da je Hana pa res že velka punca.

Vprašaj ga, če ji bo pol že pri 11-ih letih dovolil na zmenke hodituser posted image .

Amy ne sekiraj se ti zaradi treninga - ga imaš dovolj, ko Elo hecaš, da bi kljunček odprlauser posted image . Joj, sam je res grozno tole. A ni bilo že z Aleksom težavno? Upam, da bo vsaj ta tretji jedec in poluser posted image .
Pocka no pol si pa res hitro shodilauser posted image . Športnica in poluser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12217
12.10.2007 20:54:39   
K_a_t_i
Joooooooooooj, moj user posted image  že pol ure rukzak za tamalga štela (nam ga je sekica posodla). Men se zdi, da bom ju3 morala v en hrib lezt user posted image . Sploh ne upam vprašat... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12218
12.10.2007 20:55:28   
tinaaja
tinaaja: a nisi rekla, da boš z mano laufala? Zdej si pa v dvorano ušla, jaz moram pa sama km nabirat.

Ja, tek mi je letos spodletel na celi crti.. na zadnje si rekla,da ne teces vec. Meni je grozno s temi baloni tect.. Kar se nanasa na drajino vprasanje - body pump ni skakanje, tko da je bilo OK, ampak nov sporten mordc je NUJEN. Ker mi je vsake tok mal ven uslo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba najprej mal kodicije nazaj dobit. naslednjic grem kao na TNZ v nedeljo, ce se bom lahko premikala user posted image user posted image

Zabika - jaz se za zacetek ne bi vznemirjala, ce je vse tekoce. men se ne zdi nic narobe, ce ji tko pase. Zacetki naj bi bili namenjeni spoznavanju novih okusov in ugotavljanju potencialnih alergij. Tko da bi ji pac vse bolj redko raje sama naredila kot kupovala. Ali dodaj v spsirano malo mleka ali pa malo vode, v kateri se je kuhalo. Super, da tkole zeli okusat - to se mi zdi bistveno. Se pac po svoje navaja na GH.

Pocka, da imam tvojo postavo/kg, se ne bi prevec sekiralauser posted image Ampak vseeno je pa zdravo migat, sploh meni, ker mi je fotr umrl pri 56 zaradi srcne kapi.

Amy, probaj s prsti morda. upam, da vama zalaufa!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12219
12.10.2007 20:59:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Joooooooooooj, moj user posted image  že pol ure rukzak za tamalga štela (nam ga je sekica posodla). Men se zdi, da bom ju3 morala v en hrib lezt user posted image . Sploh ne upam vprašat... user posted image

ce ne grem v nedeljo na aerobiko, greva morda testirat nas ruzak na smarnouser posted image user posted image user posted image Bos povedala, kako se obnse.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12220
12.10.2007 21:05:17   
K_a_t_i
Punce, eno vprašanje..  Mi smo kupili 4 dni nazaj Romer safefix plus (njihov najbolj varen sedež) pa smo ugotovili, da nam ne paše v avto (imamo previsoke zice in noga za pritrditev ne pride do tal). A je kaka kandidatka za nakup? Sej ga lahko pošljemo nazaj in zahtevamo kupnino, sam men bi blo lepše, če mi tega ne bi blo treba user posted image . Je pa takle http://www.kindersitze-shop.de/product_info.php/products_id/1737, cena pa 308€.
No, če je kera RESNA interesentka naj mi pošlje ZS. Drugače ga bomo jutri poslali nazaj.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12221
12.10.2007 21:05:34   
thaiss

jaz te mam pa ladauser posted image user posted image

če bi me imla lada bi prišla k meni na kafe user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Danes je Taja pojedla rekordno porcijo kosila, več kot 250 ml.Koliko lahko pojejo zdaj, kolikor gre ali je kaka meja?.

to pa zato ker ji je včeraj Matia namignu kako jedobro GH papcat!!!

Pridna Tinaaja!!

hoja- naša Fin P sta mnenja da otrok ko želi hodit to sam pokaže, če se postavlja na noge to še ne pomeni da je pripravljen hodit. Držat user posted image  za obe roki in ga spodbujat k hoji kao ni vredu, vsak pa najbolje ve za svojega user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12222
12.10.2007 21:06:41   
Naomi
cer,

no bil je res krasen dan s sonckom obsijan user posted image

...kwa pa nej napisem...

...da spadam med une sibke, k je tut mareli podlegla...ja in tavelzga high treka uporablamo, marela pa caka u kleti na boljse dni-----> beri: k bo pol metra snega user posted image ...pa bravo une k si loh vsak teden novga kupte, mi si ga loh pa vsak dan; sam tega NOCMO user posted image user posted image user posted image user posted image
...zabika...pa sej hana je jedla, pocas pa bouser posted image ...no nej ti sam povem, da nas mulc tut bolj tekoco hrano obozuje, ce se mi drgac zgodi, da je pregosto, pa mal vode dolijem...( pr nas je lih tok gosta, da iz zlicke ne stece kukr voda npr.)
...tinaaja...pump up the jam pump it up a litle more get the party going on the dancefloor...user posted image user posted image
...draja...jest sem cela zvau drgac, sam ucas se zlijem tuki gor user posted image user posted image
...sem se dons spomnla da OBALKE niste OBALKE ampak OBALANKE ane? ( ne bom nikol pozabla kako me je en tip 1x zlooooooo nazaj popravu, da na nasem primorju zivijo OBALANI in OBALANKE-----> sem raj kr sla, se na en per user posted image user posted image
...ucas smo rekl, petek je dan za metek...ma bi sla u HP- ja npr.; na enega, dva tri...pol se pa ne steje vec..oprostite, sam abstinencna kriza me je mal ujela user posted image user posted image
kati...kakos pa ti kej? user posted image

ostale ste pa itak najblblblbl pritkane mamice ...ne, nikol mi nau uspel vas 20 pokomentirat poimensko...ohajajjajajauser posted image

no, cauch

p.s. OBALANKE...res se pazte torka user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12223
12.10.2007 21:07:35   
thaiss
user posted image joj, zakaj jaz ne znam v enem postu več sporočil citirat, dejte mi razložt!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12224
12.10.2007 21:11:20   
K_a_t_i

user posted image joj, zakaj jaz ne znam v enem postu več sporočil citirat, dejte mi razložt!!!

K si prelena, da bi jih več odprla pa kopirala user posted image .

Torek jupijajajupijupija...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?