|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.10.2007 17:47:21   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

user posted image user posted image  porodniska-kako to da pa je dons sej 15 smo v ponedeljek

vejo, da prejsnje ni vec user posted image user posted image user posted image

pol bi lahko vsak teden eno nakazali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarad mene tud 2x na teden, ni problema... user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12126
11.10.2007 19:24:10   
erna14

user posted image user posted image  porodniska-kako to da pa je dons sej 15 smo v ponedeljek

vejo, da prejsnje ni vec user posted image user posted image user posted image

pol bi lahko vsak teden eno nakazali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarad mene tud 2x na teden, ni problema... user posted image user posted image user posted image

pa niste ve tako loseuser posted image user posted image tata i ja biuser posted image

jaz sem ze bla v merkatorju in sem si v mangotu prvoscla eno majcko sem user posted image  sam psss nc mojmu povedat ker pol bi brez glave okol hodila,ker bi mi tezil pa ne zato ker sm jo kupla ampak zato ker jim mam ze tok da se dr.... dela iz njihuser posted image user posted image ah ja se ena zadeva ki jo moski ne razumejo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12127
11.10.2007 19:41:57   
Naomi
cvekulje cvekuljaste cvekaste cvekonde  cvekondaste user posted image ( na hitrco vsaka 5x na glas prebrat)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12128
11.10.2007 19:42:43   
erna14
pocka-tole z dezjem je blo mal tam gor ustiman,ker po pravilih bi mogl ulivat k iz skafa,pa naj vam bo tokrat,amapk za drugic pa vam ne garantiram da boste suhe domov prsleuser posted image user posted image user posted image tole za kavo pa sem takoj za,sej oblubm da bom tud jaz prsla v vase kraje.
thaiss-user posted image user posted image

tinaaja-sam kup dokler je za stvar men je full huda marelauser posted image user posted image user posted image  za tvojga dragega
draja-user posted image  enga zajcka z kupom rozic ker si full pridna ker takole pomagas svoji mamici.prepricana sem da je tvoja mami full ponosna nate.user posted image pa ena velika pika poka za zdravje tvoje mami in za vse bolanckane in upam da se kmalu pozdravijo vsi

no mojmu soncku pa mal iz noska tece upam da ne bo zbolel.no tole je od mene vse sedaj pa odhajam v posteljo.
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12129
11.10.2007 19:45:20   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

cvekulje cvekuljaste cvekaste cvekonde  cvekondaste user posted image ( na hitrco vsaka 5x na glas prebrat)

sem ze user posted image user posted image user posted image kaj pa zdajuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12130
11.10.2007 19:46:28   
Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

upam, das kej odnesla od tega user posted image user posted image

sem ze user posted image user posted image user posted image kaj pa zdajuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12131
11.10.2007 19:47:37   
Naomi
erna...ops...mal se je prestavl vse...no, skvackej skp vse user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12132
11.10.2007 19:59:41   
tinaaja
tinaaja-sam kup dokler je za stvar men je full huda marela za tvojga dragega

zaenkrat jih v evropi se ni, so sele v ameriki ravnokar prisli ven.. ne vem no, cena je katastrofa... sva se odlocila, da pocakava user posted image ja vem, cist cudno, da sem jaz se upocasnila user posted image user posted image user posted image

naomi, jaz sem ful odnesla user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12133
11.10.2007 20:02:08   
Naomi

naomi, jaz sem ful odnesla

tep ni pomoci user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12134
11.10.2007 20:36:42   
Anonimen
Tinaaja, upočasnitev nakupa? To ti pa ni čist nč podobno...user posted image
Sam je bolj, da kupta takega, da se bo lahko še bratec od Brine zravn vozu...user posted image

VMS, kje pa tale hodi? Nič novičk... jst pa taka firbčna baba!user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12135
11.10.2007 20:44:51   
tinaaja
da se bo lahko še bratec od Brine zravn vozu..

si mislila sestrica user posted image user posted image user posted image brina bo najprej sestrico dobila, pol pa bratca... moj je tok zapel za bugabooja, da morda se pa res splaca pocakat. ker marelo, ki jo imam doma, ne uporabljam skoraj nic in jo bom prodala, tko da bo zaenkrat traxx sluzil svojemu namenu kot do sedaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12136
11.10.2007 21:08:06   
draja
Dober večer!

Midve sva končno doma in Živa že sladko spančka. Mami je bila ful vesela, ko sva jo presenetili z njenimi najljubšimi rožami - vrtnicami- in pa s torticami za obiske, saj jo je skrbelo, kaj jim bo ponudila! Jutri šibava pa še po darilo v Mercator center in seveda prečekirat nov BC.

A katera ve kaj pomenijo te ribice, ki smo jih dobili po mailu in veljajo za ta novi BC v Šiški? Meni ni blo nič jasno, ko dobim eno ribo na mail pa piše, izreži in uveljavi kuponuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sej sem blond, sam tolk pa vseeno ne, da bi šla po monitorju rezatuser posted image .

Tejčica hvala, mami se ok počuti. No,je pa res, da tudi če se ne, ne bo povedala oz. pokazala. Dela pa že vse, pa čeprav ne sme na nogo stopit - danes je brisala prah, sesala,... še predno sva z Živo uspeli priti do nje user posted image user posted image .

Bor, Jernej, Neja, Draž držim pesti, da s ečim prej pozdravite!

Sezam bravo za pridno in pogumno Ano pri zobozdravniku.

Sex ojej!!! Boleča temauser posted image user posted image .

Tinaaja tole je pa res en hud voziček! Go for it!!! Kje pa tvoj izve za take vozičke? Ker moj nima pojma o otroški opremi in po mojem ne zna niti povedat, katerga imamo mi doma, kaj šele da bi nove iskaluser posted image .

Erna ti si itak moja največja lubica, ki me vedno razveseli s kakšnim zajčkom. Škoda edin, da zadnje čase vstaneš, ko midve že greva, in greš spat preden se midve z Živo vrnevauser posted image . No, pa lahko noč.

Skačica glede polente - moje mnenje je da ni panike, saj je Iza stara že več kot 6 mesecev in bi torej lahko po mnenju večine P že začeli postopno uvajati gluten. Tko da je v bistvu ta polenta, ki ga vsebuje res le malo nad mejno vrednostjo, v bistvu en dober način kako začeti uvajati gluten. Če ga pa ne želiš še, pa ji raje ne dajaj. Pa še to bi rada napisala, ker sem vdiela da so ti druge napisale, da če ni reakcije, da pol je ok -pri glutenu je le malo verjetna takojšnja alergijska reakcija, prezgodnje uvajanje glutena je nevarno zaradi potencialnega pojava celiakije, ki pa se razvije šele kasneje v življenju. Torej tudi če otrok sedaj nima nobene reakcije to še ne pomeni, da ne bo imel kasneje celiakije.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12137
11.10.2007 21:09:35   
draja
Še to -a mi lahko katera lepo prosim pove zakaj hudiča je Dejan zapustil kmetijo??? nisem gledala v torek, včeraj pa mi ni blo nič jasno, na netu pa tud nič ne pišeuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12138
11.10.2007 21:28:53   
tinaaja
Tinaaja tole je pa res en hud voziček! Go for it!!! Kje pa tvoj izve za take vozičke? Ker moj nima pojma o otroški opremi in po mojem ne zna niti povedat, katerga imamo mi doma, kaj šele da bi nove iskal .

mene ze 3 dni poslusa user posted image user posted image user posted image pa je boljs, da se malo poglobi v njih, da vsaj normalno komunicirava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12139
11.10.2007 21:29:53   
thaiss

Tinaaja hud Bugaboouser posted image  user posted image  A nebi dragega povabla na izlet čez oceanuser posted image
Kero marelo maš doma???

thaiss-packa mene nisi pa nc povabla na kavouser posted image  zakaj pa ne user posted image a me ne maras vecuser posted image
zakaj se pa izogibas temi sex-a tud pr vas ne veste vec kaj je touser posted image user posted image SEDI 5!!!

Draga moja erna te vabim kavo, vabilo velja za nedoločen časuser posted image !!! user posted image
user posted image user posted image  za majčkouser posted image  user posted image  Tko js nardim in ko me vpraša od kje ta cunja :``mah ta je že od lani, sej sva bla skupi ko sem jo kuplauser posted image user posted image  Joj, ti pa res nič ne veš, to zato ker me nikamor ne pelješ pa sem skos v istih cunjah pa bla bla bla..``  pppsss nič zašpecatuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12140
11.10.2007 21:32:49   
tinaaja
Kero marelo maš doma???

graco cocoon citisport: 6,5kg
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12141
11.10.2007 21:34:27   
thaiss
...in prodaš za....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12142
11.10.2007 21:40:05   
tinaaja
zelo ugodno user posted image http://www.bolha.com/oglas2704794

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12143
11.10.2007 21:40:53   
thaiss
sem že našla oglasuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12144
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 22:21:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12145
11.10.2007 22:30:03   
Anonimen
No, Jure je odspal svoje pol urce in je sedaj čist pr luft! Sploh ne vem kaj je sedaj to?user posted image Nč dobrega... upam, da zaspi prej k včeri... oh ja... ti moški pa luna...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12146
11.10.2007 23:12:08   
tejčica
Hali halo pupike!user posted image

Jaz sem pa danes kofetkala, jaz sem pa danes kofetkala, jaz sem pa...user posted image  Bo treba kmalu ponovit, da spet ne pozabim kako to zgleda.user posted image

Pocka, lepo vaju je blo spoznat. Jaz še kar ne morem verjet, kako je tvoja Taja pridno detece.user posted image  

tejčica - kje si kupila tisti flis, ki ga je imel Vid danes? Sem te pozabila vprašat.

V bamby-ju v Kp.

Sibil, kako je s Patrikom?user posted image
Sezam, user posted image  za Ano in njen pogum pri zobozdravnici. Pa čestitke Žigu za prvi zobek.user posted image

Pikca, user posted image  za Jernejčka.

IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Punce, nič pametnega ne bom napisala. Zvija me v trebuhu, slabo mi je, tresem se.... ja , jutri imam zobarja!!!!!

Kolk te jest zastopim!user posted image user posted image user posted image
Draja, super da sta tako presenetle mami. Si pridna hčerkica.user posted image  To, da pa ne zna mirovati, ti pa čisto verjamem. Je moja ista. Je imela že par operacij na hrbtenici in dela vse kar ne bi smela.user posted image

Barči, user posted image  za Nejo, da se hitro pozdravi.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Tko js nardim in ko me vpraša od kje ta cunja :``mah ta je že od lani, sej sva bla skupi ko sem jo kuplauser posted image user posted image  Joj, ti pa res nič ne veš, to zato ker me nikamor ne pelješ pa sem skos v istih cunjah pa bla bla bla..``  pppsss nič zašpecatuser posted image

user posted image  Ti, ti  lumpa! A tako ga okrog prinašaš.user posted image  Se moram začet po teb zgledvat!user posted image

Vidim da ste obdelovale temo "zaščita".user posted image  No, me pa zanima ta zaresna zaščita. Včeraj mi je G govoril o mireni in me kar mika. Tabletk ne prenašam dobro, kondomi so mi čist mimo, pazi varanta pa je glede na to da dva mulčka že imava mal preveč riskantna. Kaj ve menite o mireni?

Anja, tudi za Bora eno user posted image . Kaj pravi P?

Dajadada, Taya, bi bil že spet čas za kakšno sliko vajinih čupavčkov!

si mislila sestrica user posted image user posted image user posted image brina bo najprej sestrico dobila, pol pa bratca...

Pa ne da bosta pri treh že zaključila.user posted image

Erna, a pa teb res rata tako zgodaj ir spat!?! Jest bi pol že ob dveh vstala in si kavo skuhala.user posted image  Pa hvala za opozorilo, da se naslednjič na kavici zmenimo pod streho.user posted image

Porodniška je pa tud mene danes prav lepo presenetila. A 15. bo spet?????user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12147
11.10.2007 23:44:05   
skačica
čer!

Pa ve niste normalne, kok ste pa čvekasteuser posted image . Me ni blo cel dan doma, zdele pa rabla dobre pol ure, da sem vse skup prebrala. Ajoj.
Zjutraj sva imele ob 8.15 FT, Iza je pridno telovadila, FT-ka jo je pohvalila, da že zelo lepo čiča, se opira na rokice....da bi pa plazila pa še ne kaže hudega interesa, ona bi šla kar na nogice.
Pol sva šle pa k moji sestri, ki ima enomesečnega otročka pol pa še k moji mami, od tam pa po  moža v službo, ker je prodal svoj avto in je zdej nekaj dni brez preden dobi drugega. Pol smo šli pa v BC rezervirat stajico in v H&M po nogavičke in rokavičke za Izo.
Zvečer sva imela na obisku še brata in njegovo punco, jedli smo tatarca in peciva tko da k... pa taka dietauser posted image . Tinaaja, sem ti odgovorila.
Jutri pa gremo v LJ, ker ima sodelavec RD in nas vabi na pico.

kati- klicala v BC, zahtevala, da naročijo pinki vrečo in je rekla, da ni problema, ni pa nič povedala kok časa je za čakat, le da je cena od 40 eurov naprej, odvisno al je kratka al dolgauser posted image , skratka me bo poklicala, ko bo prišla. Upam, da ne drug let marca, ko bo že vročina sekala.user posted image
Tinaaja- spider je super voziček, res fajn za vozit pa še barva seka. Vsak ga opaziuser posted image , res smo zadovoljni z njim, sicer pa za marelo ni poceni. Kolesa se dobr obnesejo, ni problemov, le širina me malo  j...(pri zadnjih kolesih se moram še navadit). Kati, men se zdi, da je malo širši kot zapp.Glede torbe se pa pozanimaj in me obvesti, morda bi jo pa tudi jaz imela, moj nahrbtnik je počil po šivuuser posted image .
Sicer je pa tud tale Boogaboo al kako že, zelo hud, huda je tud cena, če se voziček tretira kot marela.

sezam- čestitke malemu za prvi zobekuser posted image . Suuuuuuuuuper.

Sicer pa kaj ste že še čvekale? Nekaj o sexu.....bom preskočilauser posted image user posted image user posted image  pri nas kadar je Istenič pa pršut na mizi je tud sexuser posted image ....se hecam
Pa o porodniški- sem danes suvereno v city centru držala zaprto denarnico, čeprav me je mikalo, da si kaj kupim. Če ne danes pa jutriuser posted image Sicer sem pa danes moža prepričevala, da bi bilo zelo lepo, če bi me kdaj malo presenetil, ko pride domov. Kak parfumček nov si želim pa še kako malenkost....upam, da se ga je prijelouser posted image  Sicer pa tud jaz ne bi imela nič proti, če bi bila porodniška vsake 14 dni.
Tinaaja, o kakšni božičnici ti govorišuser posted image  Pri nas je božičnica kar dosti odvisna od prisotnosti delavca v službi čez leto, no jaz sem bila letos zelo malo v službi, oziroma sploh nisem bila, le dva meseca bolniške se šteje in to bo ena revščina od božičniceuser posted image . Sicer smo dobivali do sedaj res lepo, sicer so najprej jamrali, da ne vejo ali bi nam jo dali ali ne potem so se pa omehčali in nakazali res lepe vsote.

Grem spat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12148
11.10.2007 23:54:30   
skačica
tejčica- ja, raje gremo na FT zgodaj zjutraj kot pa kasneje, ko je Iza že bolj slabe volje ali pa celo zaspana. Zjutraj se sicer komaj vstane, ampak je potem pol ure res pridna. Sem jo ravno danes vprašala kaj bi Iza zdaj morala znat in je rekla, da za to starost ona obvlada dovolj, delamo vaje za naprej oziroma se pripravljamo na kobacanje. Sem zadovoljna, da hodimo.

draja- super, da si pomagala mami. Si pridna glede na to, da ponoči ne spite.

Aja, še tema spanje:Tud jaz sem šla po liniji najmanjšega odpora, zato Iza celo noč ali pa vsaj polovico spi pri nama. Tako spi pač bolje, jaz pa tudi, vnaprej ne razmišljam kako jo bomo odvadili. Je odvisno od vsakega otroka posebej. Moja nečakinja je pri dveh letih lepo sama na lastno željo šla v svojo sobico, moja najmlajša sestra pa je spala pri mami in atiju raje ne povem do kdaj(skoraj do 14- ega letauser posted image ) pa ji danes nič ne manjka. Je normalna najstnica z vsemi muhami, ki jih smrklje pač imajouser posted image  Zaenkrat imamo kar solidne noči, malo težje se uspava, sem jo danes uspavala na zizi potem jo je pa mož odnesel v posteljo, malo božal po trebuščku in je lepo zaspala nazaj. Če bi jo jaz nesla v posteljo, bi zahtevala zizo.

Zdej pa res grem! Lahko noč

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12149
12.10.2007 5:44:58   
amy26
dobro jutro,

sej vam sploh več ne morem sleditiuser posted image , tako da takoj čestitam vsem malim malčkom za obmesečnice za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image  da katerega ne izpustimuser posted image

Ela je še vedno kar pridna, težave s kožo so skoraj izginileuser posted image  praska se skoraj nič, včasih malo okoli vratu, jedla sem celo pire krompir(mleko) dva dni nazaj in čakam če bo kaka reakcija, no zaenkrat je še ni in upam da je ne bo.

No zdej se je pa že Aleks zbudu, mu treba dati kakav in potem še kocke da ga malo zamotim v pojstliuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?