|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.10.2007 9:22:39   
K_a_t_i
Jutroooooooo!

Zgleda je bila danes ena mal boljša noč. Naš se je tudi po doooolgem času zbudil samo 2krat (pojedel in zaspal). Ugotavljam povezavo med GH in spanjem - včeraj je v vsem dnevu uspel zmazat 190g sadja in enih 7 žlic rižolina pa je "super spal". Prejšnje dneve smo ga pa malo bolj "basali" pa katastrofa! No, ziher ni to, to, ampak juser posted image  ga, nek razlog je treba najdit user posted image .

Skačica - jst sem se tud napalila na ta voziček, ampak nisem našla dobrih review-jev pa sem mal obupala. Če ti kej najdeš, se priporočam! Je pa tamal prov zadovoljen zgledal, ko sem ga dala noter (no, lahko je blo glih njegovih 5 minut user posted image ).

Erna - a mi nardiš eno veliiiiko uslugo? Dej dodaj v svoja besedila pike pa velike začetnice. Sej me neč ne briga, sam jst tole sploh ne morem brat pa sem firbec pa bi rada user posted image .

Naomi, kok strani še user posted image

Thaiss - kako ne veš, če bi šla ven?! Mi te že od 9h čakamo na Kp plaži!!!

Včeri ste se vse razpisale o kilažah vaših drobižkov pa sem še jaz našga na vago vrgla. Ma, skor me je kap! Mulo ma 9,9kg (če nisem kej narobe merla, bomo en dan ponovili) kar je več kot kg več kot pred 1 mesecem!!! Ukrep - niti ene žlice česarkoliže mu več ne silim. Če mu hrana ne paše, ne bomo jedli! Pa še posledično smo naročili nov avtosedež. Smo se odločli za romer safefix plus.

Upam, da bo potrdilo, včeri me je 4krat ven vrglo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11551
4.10.2007 10:23:57   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Samo eno vprašanje - zakaj se pa tiste, ki bi se rade dobile za vikend ne zorganizirate?.

Zato, ker se je javila tinaaja, ki ji je šlo to dobro od rok in smo se po dogovarjanju skupno odločle za 6.10., to datum je odgovarjal največim, čeprav so nekatere že takrat vedele, da takrat ne bodo mogle prit. Ampak sej vseh itak nikoli ne bo, to je popolnoma razumljivo.
Jst itak nimam pojma kwa se je zadnjih 14 dni dogajal, ker nas ni blo. Sam napisla sem, kdaj in kje se dobimo, tko kot vsak teden (VEČKRAT), pol pa se je kr začel fajt kako smo se same iste dobile na tem srečanju. Oprostite punce, ampak za moje pojme to ni blo THE srečanje. Je blo vsakotedensko srečanje na katerega ste pa tud vedno vabljene prav vse! Je pa res bilo vabilo res pisano na podlagi unega posta "zmente se, če ma kera še voljo" iz česar sem razbrala, da ste očitno mele mal nazaj nek fajt zarad tega in da itak niste NIČ zmenjene.

E, **** zdej, kaj novga ne zvem. 2 meseca je tekla debata o tem, da se dobimo 6. oktobra (to naj bi bilo uno THE). Zdej pa, če sem jaz narobe razumela, da se je zadnja 2 tedna (oproščeno ti je, ker te ni blo) glih slučajno prestavlo na dan, k si ga čist slučajno (in ne vede, kaj se je 2 tedna tle dogajalo) ti omenla, ****. Res. Žal, ampak očitno pa nisem bla edina, ki sem pomotoma mislila, da naj bi biloravno to THE srečanje.

Moram pa povedat, da nisem tle, da bi se prerekala, ampak samo izražam svoje mnenje, kot tudi vse ostale. In da z velikim veseljem preberem vsakršno mnenje, čeprav je ravno nasprotno mojemu. Tako se človk uči, zaradi tega se svet vrti naprej. In vedite, da nam je tudi bolj zunanjim opazovalkam (s tem mislim vse, ki se ne udeležujemo vaših vsakotedenskih srečanj) KRISTALNO JASNO, da če bo ena izmed vas nekaj organizirala, se bo trudila, da bi nas bilo čimveč in obenem, da bi bile ve vse. Sej bi enako naredila katerakoli izmed nas, če bi se srečale na obali, bi tudi me iskale možnost, da bi bile prisotne vse od tukaj. To je POPOLNOMA LOGIČNO in punce, tu vam NIHČE NIČ NE OČITA.

IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
A ve pustite vaše otročke same, da se igrajo na tleh ali pa za par minut v posteljici npr.? Jaz Špele po današnjih dogodkih sploh ne upam več nikjer pustit, razen privezne v stolčku. Danes se mi je v posteljici spet prijela za prečke

Pustim jo na tleh, če ni Draža zraven. Umaknem vse, za kar bi se lahko prijela in vstala, čeprav je danes začela v ta namen uporabljat omaro user posted image . Dokler ne mine to obdobje sva jo prestavila v prenosno posteljico, vendar vstaja tudi tam in jo moramo uspavat tudi po 2 uri, pa tudi ponoči veselo stoji in gleda ven user posted image . Drugače pa jo pustim tudi v stajici, kjer se vsako toliko zvrne in udari na kako igračo, a kaj morem, nekaj mora imet notri za se zamotit. Vstaja pa tudi tam user posted image , ampak pade pa res poredko. Nekje pa jo moram malo pustit, cel dan ne more bit po rokah, na kraj pameti pa mi ne pade, da bi jo privezala v stolček, ker bi mala dobila živčni zlom.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
Imam pa vprašanje za vse matere plazečih se otrok: tla so valjda mrzla, mali pa puza po celi bajti ... menda ne bom cele s puzzli obložila ... a ga naj pustim, da se prehladi ...

Jaz jo pustim, tudi Draža sem, ker mislim, da se zaradi tega ne bosta prehladila. Ko pa ne more več in obleži - evo, tega pa ne pustim, da bi mi na ploščicah ležala, takrat jo prestavim na puzzle, ali v stajico. Dokler se premika, naj gre, vsaj malo miru.

thaiss, veš kaj? Mi tudi tebe, močno močno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Moje počutje danes je user posted image . Že zvečer so se mi sinusi čisto zabili, celo noč sem smrkala in kašljala ko nora, za piko na i pa sem se zbudila še z glavobolom. Čakam da prime tablet, da bom vsaj približno sposobna za akcijo.

Joj, kaj ste vse nasedle. To si je izmislila samo zato, da jutri ne bi prišla user posted image . Ne, srce, se hecam. Samo da te ni zdelalo sedenje na predavanjih. Upam, da ti medežije čimprej primejo in boš že danes popoldne kot rožca.user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.10.2007 10:43:47 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11552
4.10.2007 10:25:38   
erna14
kati-sicer pa ne vem saj male crke pa ja znas obdelat stavek je sicer malo tezje povezat in prebrat brez vejice vendar ce drugim uspe ne vem zakaj nebi tebi.bos vidla saj bo slo user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 4.10.2007 10:34:04 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11553
4.10.2007 10:27:45   
sezam
Sem pa danes neprespana. Je bla katastrofalna noč. Ampak to zaradi Ane. Zaspala je že ob 20h, ker je bla čist out, in potem se je zbudila ob 21 z jokom, "dost spanja", pa še kašljat je začela. Mi je nato še bruhala (sigurno od joka in kašljanja user posted image ). Po pol ure je le zaspala nazaj - ko smo jo preoblekel, pa lase umil. In potem je blo bujenje vsake pol ure user posted image user posted image  Ko sva šla mi2 spat, sem jo prestavla k sebi, pa ni blo kaj dost bolje user posted image . Ob ene 4h je pa le zaspala. Zjutraj pa spet ne v vrtec. Zgleda, da jo je sedaj vrtec tok začel mučit user posted image

ležanje na hrbtu - tud naš ne zdrži. Pod multi tomyem zdrži par minut, potem pa na trebuh in gremo raziskovat - pogledat kje kaj dobim za v usta (igrače in celo puzle je začel tlačit v usta user posted image ). Ležalnik sem pa že pospravla, ker not pa že od morja no way. Sedaj se igra na tleh, ko se to naveliča gre v bimbota, ko je pa še to preveč, pa še malo v hojco.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
kje se dobi to olje 31, ki ga hvalite?

Dobi se preko posrednikov. Če te zanima, poznam eno.

Živa vsenajboljše za 3. svečko user posted image

ps
vam ne sledim, sem kar nekaj strani v zaostanju. Sedaj se je mali zbudu, ga grem zrihtat in šibava k P z izvidi od alergije

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11554
4.10.2007 10:34:59   
Encijan
No, pri nas noč ni bila ravno za prehvalit, samo glede na zobke se nimam kaj pritoževat, Špela mi je včeraj že ta tretjič zaspala na poznem sprehodu (včeraj sem jo morala nekaj minut celo nosit, ker mi je v vozičku jokala), in potem sem jo doma samo previla in malo podojila, ker se sploh ni čisto prebudila (vse sem delala brez luči) in posledično se je zbudila že ob pol enajstih, logično lakota, potem pa kar pogosto in okoli enih sem jo sama čist v komi nosila, da je zaspala nazaj, jo je mal zobek dajal, ker je jokcala, pa ziza ni pomagala oz. je sploh ni ganila. Ob pol šestih pa bi ona že vstala, ker je bilo spanca dovolj. Sem jo še malo nosila (dude nimamo, je zadnjič eno zanimalo) in mi je zaspala na rami, samo ko sem jo položila v posteljo, je bilo konec spanja... Tako nekako do pol sedmih, potem sva se pa raje še enkrat previle (že enkrat prej sem jo, ker je bila čist mokra) in malo potelovadile v postelji in potem akcija. No, zdaj spet spi po jutranji negi in zizanju in maminem zajtrku. Do pol dvanajstih morava biti pri P, da se zvagamo. Upam, da smo kaj dobili gor v teh 3 tednih, No, ja Špela, jaz mam tko še rezervo!

Kati, če jaz potegnem povezavo med zobki in spanjem, potem lahko ugotovim, da sedaj, ko zobka ven rineta, več spi kot prej in da imam zvečer (ker je najkasneje ob 20-ih v svoji posteljici) celo nekaj časa zase oz. za naju z možem.  Res pa je, da ji tudi rižolinota nisem dala že par dni zvečer, ker je takrat ponavadi zaspala po 22-i, enkrat, ko je papcala ob 20-ih, pa je zaspala šele ob 23-ih. Sem se odločila, da ga bomo papcali prej, pa mi ne znese, ker imamo glavni zelenjavni obrok (ki mu bom sedaj začela dodajato bolj kalorične zadeve) prepozno. Kar ne morem se disciplinirat, da bi ga imeli ob 12-ih, ampak papca šele takrat ko midva (malo prej ali kasneje). To imam zdaj v planu v red spravit. Sem končno tudi sama malo boljša (dva dni že ne kiham in smrkam več, tako da ne preverjam več stalno, če imam še robčke user posted image , za grlo sem jaz parkrat vzela pastile Granobil, so tudi dovoljene nosečnicam in doječim materam).

Tinaja in Pocka, skrbne mamice imata, da sta vama prišparale ribežen za vajine dojenčke. Moja ga takrat ni imela, sem pa menda pri 3-eh mesecih že veselo jedla govejo župco in kompot po žlički...

LeINA, hvala za namig, a to misliš Interspar v MB, ali navaden Spar? Bom pogledala danes v Sparu pri nas, sploh nisem pretirano gledala, ker ga tam nisem pričakovala.

Pa hvala vsem za odgovore, LeINA in Draja, sta me kar malo potolažile glede padcev itd. Ma, Špela je zadnjič tudi z glavo treščila na tla, pa je samo puzala, je tko treščilo, da je še mene zabolelo, samo je bila takrat utrujena, pa sem mislila, da je to samo zato in da se ne bo ponavljalo. Japajade!

Tejčica, hvala za ZS, sem ti odgovorila...

Dajadada, imaš lepo ime, Špeli je že zdaj všeč in te na veliko kliče, pa sploh te še ni videla!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11555
4.10.2007 10:40:39   
erna14
sezam-uspesno opravite pri p,pa en velikuser posted image zaradi neprespane noci.ja mogoce je tud tuki mal vpliva zaradi vrtca ampak upam da se km alu umiri

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 11556
4.10.2007 10:43:20   
K_a_t_i
.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.10.2007 10:45:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11557
4.10.2007 10:49:57   
dskubin
Ne, nisem se odločla, da pridemo danes do okrogle cifre, samo nisem še vsega pokomentirala, prejšnja seja pa mi je že potekla user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-vsaj enkrat da mate tud vi slabo vreme vam ga prov ptvoscm sm zleht sam kar je pa prevec je pa prevecuser posted image user posted image lohk se mal megle poslm k vamuser posted image

Ti si kr dej duška, ampak samo danes. Mogoče celo pošlješ izboljšanje ;D

vrtec - meni je pa Draž rekel včeraj: "Gem v vjtec mamica". Pa sem mu razlagala, da je lahko doma, ker je doma mami, ki ga čuva, pa da ji pomagata očka in nona in nono. Kaj človk ne doživi. Ko bo pa res moral it, bo pa jok in stok.

Erna - a mi nardiš eno veliiiiko uslugo? Dej dodaj v svoja besedila pike pa velike začetnice. Sej me neč ne briga, sam jst tole sploh ne morem brat pa sem firbec pa bi rada user posted image .

Ej Erna, jst pa tega sploh nisem opazla. Sem mogla it prav nazaj en tvoj post gledat user posted image

ležanje na hrbtu - kaj je že to? A mi lohk kera slikco prilepi user posted image

Ups, a sm že skozi? Pa glih zdej, ko mam še malo cajta, ker tamala spi, Draž je pa šel z nonotom k sosedi.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.10.2007 11:00:18 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11558
4.10.2007 11:01:45   
draja
Pa dobro no punce, pa kaj je zdaj z našo temo?!?! Se mi zdi, da se samo še išče, kaj bi lahko kateri očitale, zabrusile,... Pa tko lepo smo se pogovarjale in razumele, zdaj pa kar naenkrat sama negativna energija in neprijetni komentarji.

Svoboda izražanja: ene pišemo v narečju, druge v pravilni slovenščini, tretje spet pol v angleščini,... ene pišemo dolge poste, druge raje več kratkih.... ene lepimo slikice in razne smajlije, druge striktno objavljamo samo golo besedilo.... ene se javimo 20-krat na dan, druge samo vsake nekaj dni, tednov...
Kaj naj rečem - hvala bogu za to raznolikost, pestrost, izvirnost, razgibanost, individualnost,... Meni je super, ker se v postih vsake od nas odraža njen karakter, njena individualnost. Temu jaz rečem svoboda izražanja in ravno ta dela tale čvek bolj zanimiv, prijeten.

A bi se torej lepo prosim lahko že enkrat nehale spotikati ena ob drugo in si gledati kako katera piše, komu katera odgovarja, katera dobi odgovore in katera ne, katera lepi slikce in katera ne in bi se spet lepo in sproščeno med seboj pogovarjale? Hvala!

Sezam javi kaj ste opravili pri P in če ste dobili kakšna posebna navodila glede uvajanja GH kljub dobrim alergološkim izzvidom.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11559
4.10.2007 11:02:45   
tinaaja
nacrtno nisem komentirala srecanja, ampak bom zelo na kratko samo nekaj..

zdaj ste vse pogumne in pametne, ko je bila pa potrebna neka akcija, pa ni nobena po mizi udarla in rekla, halo punce, dajmo tko, dajmo takrat, ampak ste bile vse tiho in sprejemale (oz sploh ni bilo nobenega komentarja na moja vprasanja predloge,..), dokler ni bilo prepozno. zdaj pa jok, stok, uzaljnost in vsaka "samo svoje mnenje pove"... lahko recem, da sem samo ful zalostna, ko berem vse tole...

over in out do nadaljnjega by tinaaja, ker tole vse skupaj je vse drugo kot lustno user posted image , kar je bilo ponavadi..

ja,ja, jaz mam tud vse vas najraje ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11560
4.10.2007 11:13:51   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
katere posodice in katero zogico??? linke prosim !

Po moje je nabavla tole http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=38607
naj me popravi, če ni res. Meni je tudi všeč, pa nisem še nabavla, ker nisem vedela, če je res tko dobro, kot izgleda. Skačica, a praviš, da se tamala ful zamoti s tem? Dražu je pa še zdej všeč tole http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=38773 zdej sm vidla, da majo tudi v obliki avtkov.
Ma ni da ni. Mamice smo itak take, da nam je vse všeč, otroci se pa pol najrajši igrajo s praznimi škatlami, plastenkami, home made ropotuljami in bobni,... PREVERJENO

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
oz sploh ni bilo nobenega komentarja na moja vprasanja predloge,..

Tle se pa ne morem strinjat s tabo. Jst bi bolj rekla, da je vsaka mela kaj druzga v mislih, en bi to en bi ono, pa očitno nismo najdle taprave stične točke. Pa ne bit jezna, k vse pohvale, k so padle okoli srečanja, so ble namenjene prav tebi. Ker si se res maksimalno potrudila in si jih res zaslužiš.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.10.2007 11:23:14 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11561
4.10.2007 11:23:06   
Pikca
živjo,
danes nimam nič cajta, samo:

hvala vsem za čestitke naši veliki slavljenki! Pa naj bo še naprej taka kot je, ker je najčudovitejša punca na svetuuser posted image

danes je kar z veseljem šla v vrtec, ko sva torto s sabo nesliuser posted image

pa še tole: ne se kregat, no, predvsem pa ne bit užaljene... lepo čvekajmo naprej, pač vsaka v svojem stilu, jaz bi pogrešala vsako posebej, res!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11562
4.10.2007 11:26:17   
erna14
dskubin-no potem lahko sklepam da se da moje poste brat.hvala
draja-enako in hvala

sem pa mnenja da je tole vse bolj zahrbtno postalo in brez veze ce komu kaj ali kdo nwe odgovarja ga naj pac preskoci ali ignorira.upam da ne bo tole vse postalo tok brezveze da bomo ena za drugo se nehale javljat.ker se podpisem pod tinaajo da je tole too much mislm da non stop nekdo neki isce

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11563
4.10.2007 11:33:31   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sem pa mnenja da je tole vse bolj zahrbtno postalo in brez veze ce komu kaj ali kdo nwe odgovarja ga naj pac preskoci ali ignorira.upam da ne bo tole vse postalo tok brezveze da bomo ena za drugo se nehale javljat

Maš res. Kaka iskrica vsake tolko sicer tudi nobeni ne škodi, samo ni si treba preveč jemat k srcu, k sigurno nobena nč slabga ne misli, samo včasih maš mogoče slab dan pa se mal narobe izraziš, pa še razume pol vsaka po svoje.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11564
4.10.2007 11:37:39   
slumpo
alo alo

dejmo en veter da to malček razpiha....

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11565
4.10.2007 12:03:18   
Anonimen
Punce za vse vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11566
4.10.2007 12:37:33   
pocka
punce ne se kregat, no, tukaj smo za sprostitev ne pa za živčke kravžlat, za to imamo možeke user posted image user posted image (hecam se)

še od mene za vse vas user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11567
4.10.2007 12:54:26   
dskubin
meaa, sm te že pred časom hotla vprašat, s čim si puzzle skupaj zlepla. Danes sem jih potegnila ven in zložila, pa jih je Diti že začela razstavljat in jest.

Al pa če ma kera druga kako dobro idejo, bo tudi dobrodošla. Včeraj sem sicer iskala un tepih s cesto, da bi dala uno na tla, k tamali se pol ne drsi, samo ga nisem našla, oz. ne takega, kot bi ga jaz mela. A je kera mogoče kje vidla, da bi ga prodajali na metre? Sej veste, k je poslikan s cvesto, pa hišami,..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11568
4.10.2007 13:00:08   
Encijan
Punce moje drage, da niste morda spet user posted image , k ste kar neki tečne, a? Mal heca, na nobeno ni letel! Tinaaja, tebi pa sploh vsaka čast, ne samo glede akcije okoli srečanja ampak nasploh, meni ponavadi vsaj ti odgovoriš, če že nobena druga ne (hvala in user posted image ), pa res spadam bolj med tiste, ki se javljalo na nekaj tednov, včasih celo mesecev, vsake toliko pa malo nadoknadim za nazaj...

No, neki druzga sem hotela povedat. Sva zdaj s tehtanja nazaj in nič dobrih novic nimam, v treh tednih je Špela dobila samo 110g, pri skoraj 7 mesecih še nismo podvojili porodne teže (3300, sedaj 6400). Saj ji na videz nič ne fali, meni je ful luštna, tudi je rada (tako GH kot mlekca) in raste, postala pa je prava manekenka, saj cm gredo gor, g pa bolj počasi. So bili časi, ko sta jo dedi in babi klicala Špeli debeli (midva z možem pa penila zraven!), pri 6-ih kg pa se je naraščanje teže upočasnilo in gre zelo počasi naprej. Takrat me je skrbelo, da se prehitro redi, sedaj pa kontra. Jao, jao! Nič, ji grem hitro kosilo kuhat, da bo prej jedla in bo popoldne čas še za rižolino. Bom poskusila zelenjavi zdaj počasi dodajat rižka, pa polento ipd. Včeraj sem ji prvič dala banano, pa se ji je po ustnici nekaj spustilo, P pravi da je lahko tudi hematom, upam da se moti in je povezano al z banano al pa z zobki.

NIč, grem kuhat bučko pa krompirčka (to že poznamo), jutri pa še kaj bolj kaloričnega...

Encijan

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11569
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 13:04:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11570
4.10.2007 13:12:06   
Pikca
Encijan, tok v tolažbo, naša Živa je šele pri 1 letu podvojila porodno težo (tud 3.300), se sicer še zdaj matramo, da jo nahranimo, ampak je drugač zdrava, živahna, bistra in nasploh fejst punca. Sicer se jaz zdaj tudi pri ta drugem ne-jedcu sekiram, malo manj panična sem pa vseeno. Maš pa srečo, da ti je GH.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 11571
4.10.2007 13:17:04   
Pikca
Ma ni da ni. Mamice smo itak take, da nam je vse všeč, otroci se pa pol najrajši igrajo s praznimi škatlami, plastenkami, home made ropotuljami in bobni,... PREVERJENO
res jeuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11572
4.10.2007 13:22:51   
Pikca
sezam, ja prosim za kontakt, bi jaz tudi nabavila to olje 31. A zdaj pa Ano vrtec matra, bogica, naša se je tudi ponoči zbujala in tud včasih bruhala, pa ne vem, a zaradi kašlja ali zarad vrtca. Zdaj ene 2 dni je bolje.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11573
4.10.2007 13:27:08   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Dskubin - puzzle sem zlimala z Mekolom.

Na to pa nisem niti pomislila, butl jaz. Grem takoj na delo, dokler mi otroci še dovolijo.
Uuu, Creatino majo tudi v Šempetru, bom poklicala, če majo, da ne hodim zastonj - čeprav ko grem k mojim mi ni glih daleč s poti. Hvala za oboje, pa naj še kera reče, da ni tle nahitrejših rešitev na križe in težave ;D

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11574
4.10.2007 13:30:29   
tejčica
Punce, dejmo se potrudit in ne pogrevat te teme. Vsaka je povedala svoje mnenje, in prav je tako, ampak kregat se zaradi tega...user posted image  Dejte raj kakšno pesmco zapet, kakšno rizbico narisat, pa kakšen gumintvist skakat, pa bo velik lepš.user posted image  (Mislim da sem jaz kakšen tablet preveč vzela dons.user posted image )

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?