Barči78
|
Ojla, sam pozdravi, sem tolk vesela, sva šla z možem kar do župnika osebno, pa je samo rekel, a vesta kaj, prpelta otroka v nedeljo, pa ga bomo krstil . Res sem hepi. Sam kaj naj zdej, dons mamo kao v naši župniji priprave, nas pa ne bo , a mu javim, ali nas sam ni, ker tist župnik, ki bo Žana krstil je rekel, naj pustim vse pri miru in naj ne drezam. Mah bo že, pravi, da ima itak že dost problemov z župniki, tko da je tole najbrž kaplja v morje. Oblekca za krst - dobila sem jo v MB, kolk je čeden dečko za žent, imamo v MB podružnico in sem tam fanta prosila, če bre v BC in kupi zame oblekico, včeraj pa jo je naš šofer s kamionom dostavil v Kranj. Tko je pa pri meni, če si nekaj zamislim, pol pa to hočem dobit in mi ni bla nobena druga oblekca všeč, kot ta in sem seveda mogla preklicat vse BC, nakonc je bla pa v MB. Gostilna - res sva se zgodaj odpravla rezervirat, in to nedelja, čas kosila, povsod polno, sva lutala včer ko nora, pol sva pa dobila pri ZAJC, (nekej tazga), pa je ful fajn za male otročke, majo zadaj tobogan pa hišce, skratka, da naša ne bo preveč trpela. Neja- ne boste verjele, skor ni zajokala zjutraj v vrtcu Neja Se še kaj javim, grem kavico popit dokler Žani pančka.