|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.9.2007 17:32:11   
cv105
... evo, Maks danes v kompletu preoblečen ta petič !!!!!! če ni cel od hrane, se pa med previjanjem polula po bodiju ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... 1x bomo udarle eno debato o pranju madežev od sadja in zelenjave, a ne ?user posted image

... mene ta dež v slabo voljo spravlja...user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 10851
26.9.2007 17:50:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

dajadada a ko si naročala izdelavo slik prek hartlouerja (upam da sem prov napisala), so ti poslali kakšen mail, da so prejeli naročilo???

ja, poslejo, ampak so sele cez ene 8 ur ali celo 10. pol sem dobila pa sms, da so izdelane.
lahko tudi v programu pogledas status

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10852
26.9.2007 17:52:21   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

taya85 - ful dobre slikce, pa kako lepo že pije po slamci user posted image

Ja ene dvakrat ji je pa res ratal potegnt in potem je sledila taka faca:
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10853
26.9.2007 17:56:36   
Taya85
tinaaja kje pa pogledam status, men že takoj, ko odprem program napiše error, da kao nima dostopa do spleta oz. mi ga blokira požarni zid, nato kliknem ok in se mi program odpre ampak piše "page cannot be displayed", naročilo sem pa lahko izdelala brez problema in ga tudi poslala (vsaj mislim da sem ga), potrdila, da so ga prejeli pa nisem dobila (vsaj na email ne).

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10854
26.9.2007 17:57:34   
Taya85
Naročilo sem pa poslala že včeraj.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10855
26.9.2007 18:00:13   
pocka
taya85 - user posted image  user posted image  user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10856
26.9.2007 18:03:22   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

Naročilo sem pa poslala že včeraj.

poklici jih in vprasaj

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10857
26.9.2007 18:25:51   
Dajadada
Taya, jaz sem naročilo poslala 30.8., mail o sprejemu naročila dobila 8.9., sms, da so fotke fertik pa 10.9. Niso glih hitri, a ne?
Aja, enkrat mi jih pa sploh kao ni poslal.
Drugače pa tako kot je tinaaja napisala lahko spremljaš kaj se dogaja z naročilom, če odpreš program klikneš zgoraj "naročilo" in "sledenje". Takrat ko mi jih ni poslalo je pisalo, da nima kaj sledit oz. nekaj podobnega. Upam, da ti uspe.

Naomi, jaz bom tudi diplomirala iz kašic, sploh tistih v škatlah...ene se mešajo z vodo, ene z mlekom, pa sadne, pa mlečne, pa žitneuser posted image  Kje so cajti, ko si šel v štacuno pa zbiral med rižolinotom, grisolinotom, pa čokolinomuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10858
26.9.2007 18:27:45   
Barči78
A-N-J-A - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka, naj se čimprej pozdravi.

Marčevski dojenčki - ja nič, že 2x sem Žana vpisala, pa je spet skoz padu, najbrž je tolk drobčkan user posted image

Kaj smo danes jedli:

6.15 - 2 dl mleka
10.15 - sadje (melona, jabolko, banana) + piškot - 250 ml
14.00 - zelenjava (bučka, korenje, brokoli) + riž - 250 ml
17.50 - gresolino - 230 ml

Zdej je pa pošteno okrog padel. Ne vem, ali bo sposoben popiti še 2 dl mleka, ali bo kar do jutra smrčkal.

Skačica in Taya - ful luštkane slikice

meaa - user posted image  sem mogla 3x pogledat sliko, da sem ugotovila, kaj to je, zdej sem se mogla pa res nasmejat. Bo drugič bolš.user posted image

TeDyBear - ja naši majo dude, skoz več, odkar je v vrtcu, sam še to poslušam - Neja labi dudo user posted image  Nimam pojma kdaj bomo brez.

surovo sadje - jaz mu jabolko in hruško, suhe slive in marelice kar prekuham, se mi zdi, da tudi raje je, če je obrok topel. Banano, melono nisem, grozdje sem mu kar stisnila kuglico v usta, pa ga je zelo rad jedel. Druzga sadja pa pomojem sploh še nisva poskusila user posted image . Čist sem brez idej, kaj ve še dajete.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10859
26.9.2007 18:28:29   
Dajadada
Taya, sem pozabila pohvalit Lino na fotkah. Tista ta jezna je itak svetovna.

Naomi, postavnega dečkota imateuser posted image . Po moje preveč telovadi, pa vse pokuriuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10860
26.9.2007 18:48:50   
Taya85
dajadada mi je napisal, da nima čemu sledit......se vid da sem blonduser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10861
26.9.2007 19:05:55   
tinaaja
a se samo pri nas polna luna pozna? morda tudi zato odklanja GH user posted image svasta... pri meni se da priblizno mir, v kolikor jo moj vzame, gleda proti meni in zavija user posted image jo vzamem in spet mir user posted image   upam, da bo noc vsaj priblizno okuser posted image

jaz sem v hartlauerju poslala v soboto v ponedeljek je bilo gotovih 440 slik. v soboto zvecer pa sem dobila mail.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10862
26.9.2007 19:30:37   
Barči78
Otroc spijo, kakšna tišina.

Luna - pri nas je kar kriza. Neja se je 2 uri po vrtcu cmerala. Ponjo grem ob 13.30, pol se pa začne, Žanu kuhat, za naju z možem kuhat, Žana hranit, Neja se pa neusmiljeno cmera, pa vse bi ona sama, pol ji pa ne gre, se pa dere, mami dej poprav,.... Se mi 2 dni čist blede, upam, da je res samo upliv lune, da bo minilo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10863
26.9.2007 19:41:56   
Barči78
Borovnice -  imam zmrznjene, pa me zanima, a jih je že katera ponudila otročku in ali ste jih skuhale?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10864
26.9.2007 19:42:15   
malecka_mateja
ojla!

naša pa pri hrani štrajka že dva dni noče popolne jest!zadnji obrok ookli 12 ure potem pa flaša ob 8!te ji že paše!pa sej ji ne škodiuser posted image ne sej če bi bla lačna bi jokala!ker tudi če ji pomudiš ne je!

jaz ji dam surovo sadje jabolke in banane!pa jogurte tudi!

midve grem apa jutri zjutraj v bolnico!in upam da pridema še jutri domov in seveda z ok novicami!mislim da bo danes zelodolga noč!uh morem mislit pozitivno!

grem malo porihtat!pa spatnje!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10865
26.9.2007 19:46:29   
erna14
user posted image

bili v btc-ju sli kupt za mozevega brata darilo ker je diplomiraluser posted image user posted image in zraven sem si se ubodla full lepo bundo sli na pizzo user posted image user posted image drugac pa nic novga vse me boli ze od sedenja pred kompjuterjem zato kr grem mislm da me mate dost za dons.nockauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10866
26.9.2007 19:48:23   
erna14
u gledala full hud pajacek zimski v chicotu(mislm da se tko napise)ampak res noro dobr cena 100€ user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10867
26.9.2007 20:15:13   
sezam
med - kot je meni znano je problem v samem medu, kot namaz ali v čaju. Če pa je v piškotih, ga je pa tako malo, da ni problema. Enako je medolino, ki je tudi pred 1 letom user posted image

srečanje - jaz ne vem še nič, ker smo vsi prehlajeni. Ana je bila danes doma, ker je ful hripava user posted image  Tud Žigu se je zamašil nosek user posted image , mene pa tud neki praska po grlu user posted image

zažganje - je pa res nekaj zažganega v zrakz dans user posted image . Men je Ana hotla kavo skuhat (sem postavla vodo gor in nato šla ven iz kuhnje za par minut, posodo s kavo pa pustila zraven user posted image ) in mi tako stresla kavo po plošči (steklokeramični), kjer se je začela žgat. In poj je razlagala atiju "kašn ogn sm nardil", smrdel je pa ful, smo komaj zluftal user posted image

skačica - kako princeso imate user posted image user posted image  Tortica pa tud dobr zgleda, verjamem da je bla tud dobra. Al mi sline tečejo, pa še ne smem jo jest user posted image user posted image

Anja - user posted image user posted image user posted image  za Borčija

barči - jaz sem Ani dajala zmrznjene borovnice, maline, višnje. Zjutraj sem jih vzela ven, da so se odtalile, nato pa sem surove vmešala v banano ali kasneje v skuto. Sedaj pa še nismo tako daleč.user posted image

malečka matejauser posted image user posted image user posted image  da jutri dobro opravite

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10868
26.9.2007 20:22:10   
cv105
malecka_mateja: user posted image

luna: se pridružujemo ... nenormalno velik spal ... nenormalno malo jedel ...

bunda: jaz mam ogledano v S.oliverju. Itak nimam velikega upanja, da jo bom dobila ... malo kolebam katero velikost kupit in imajo cele tri komade ... grem pa naslednji teden v IT v Benetton; baje imajo fuuuuuuul velliiiiiiko štacuno ... bomo vidl

borovnice, maline,...: jaz tiste iz skrinje prevrem in ohladim in pol znešam z ostalim sadjem 

mali spi, mož se je nevemkam zgubu ... sama samcata... prav paše za nekaj minut

nočko

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10869
26.9.2007 20:24:09   
Žabika
Anja in Bor: upam, da se bo stanje samo še izboljševalo in da bosta lepo doma. Potem ko bo pa zdrav pa hitro vsak teden enkrat na Rakitno en krog narest.

mateja in Tjaša: srečno jutri!

srečanje: jaz mislim, da bi bilo zdaj v času vseh teh viroz še najbolj nespametno veliko očkatov in vrtičnih otrok zraven vozit, tako da kar bo, zdaj bo. Mislim, da smo letos malo zamudile pravi termin, ker so bili pred dopusti naši sončki še premali, zdej je pa že na pol jesen. Mislim, da bo en aprilski vikend leta 2008 ravno pravšnji. V ponedeljek oz torek upam, da nas bo čimveč, vse se pa tako ali tako ne bomo nikoli dobile.

borovnice: to pa tudi mene zanima, kaj je potrebno naredit z njimi? Jih imam polno skrinjo.

No mi smo pa danes res počivali. Vreme je bilo slabo, večinoma je deževalo, zdaj pa sploh močno piha in samo vprašanje je kaj bo veter naredil do jutra. V vsakem primeru bomo preživeli še jutrišnji dan, potem pa počasi odšli domov. Je bil pa tale dopust res enaA. Totalno sem se spočila (predvsem od pospravljanja in ostalega gospodinjenja) in zrelaksirala.

Aja pa polne lune tudi zgleda da ni v Dubrovniku! Pri nas vse po starem!user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 26.9.2007 20:26:14 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10870
26.9.2007 20:30:32   
Naomi
ampak vedno je tko...k mam za pakirat sem pa ful zaspana, drgac pa pred polnocjo sploh ne morm it spat...matr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10871
26.9.2007 20:43:23   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
borovnice: to pa tudi mene zanima, kaj je potrebno naredit z njimi? Jih imam polno skrinjo.

Čimveč jih nafilaj v muffine, ki jih boš prnesla na srečanje :)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10872
26.9.2007 20:44:07   
draja
Malecka_mateja držim pesti, da boste jutri izvedeli same dobre novice!

Gio lepo da si se spet malo javila. Pa ne skrbi glede GH, važno da Ela nekaj je!

Skačica, Taya in Pocka luštne slike, luštne pupe! Skačica torta pa res mikavno zgleda, sploh nam dietnikom user posted image .

Erna lahko noč!

Polna luna zaenkrat nisem opazila pretiranega vpliva, vsaj pri Živi ne. Mogoče je edin mož mal bolj tečen kot ponavadiuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10873
26.9.2007 21:08:03   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A gre katera v trst? a bi mi lahko pogeldala za ceno papmers premiums maxi in koliko jih je notri? http://www.pampers.it/prodotti2.php?what=sfondoPremiums

jih je katera ze sprobala? ali se ve razlika med njimi in active fit?

Tinaaja jaz grem najkasneje v soboto čez, pa ti bom pogledala in sporočila prek sms.ja

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10874
26.9.2007 21:08:47   
skačica
Bor in Tjaša en kupuser posted image user posted image user posted image  za vaju.

Meni je Hartlauer full hitro vedno slike poslal, ponavadi že po dveh dneh. Tako da se mi zdi čudno, da bi imele probleme z njimi.

GH- a se je vam tudi zgodilouser posted image  Naši Izi se je prejšnji teden malo ustavilo in zdaj je bolj tko tko. Sadje ji še nekak gre, zelenjava in mlečne kašice se ji pa upirajo in tako zapre usta, da niti slučajno ne moreš dat nič več not.
Ma, izgleda da je to neko obdobje al kaj, jaz nisem več zadosti pametna, se pa ne sekiram, imam še zadosti mleka, zato se mala z užitkom priklapljauser posted image . Sicer pa tud mene malo žalosti, ker ji tako lepo skuham pa speštam pol pa v WC fliknemuser posted image user posted image

sezam in draja- sorry, če sem vam nehote sprožila cejenje slin, sem pozabila, da imamo tudi take revice med nami, ki morajo pazit na to kaj pojejo.

žabika- kaj nimaš že zadosti dopusta? domov pridiuser posted image

naomi- uživajte v Londonu

Iza se igra s knjigicami, joj je pridna. Enkrat eno gleda, drugič drugo gloda, ja faca je. Ati pa zraven gleda tv. Grem tud jaz mal kriminalko gledat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?