dskubin
|
Kaj pa meso? Že dajete? Katero? Kaj pa pšenični zdrob (gris)? Mi jemo piščančje meso (v juhici ali med krompirčkom, rižem) - no, tisti dve žlici pač, ki jih Diti poje. Če že daješ piškote, ki itak imajo gluten, lahko narediš tudi gris. Mene pri Plazma piškotih moti to, da imajo notri med , ki pa ga otroci ne smejo . Kako oblačite malčke v takšnem vremenu kot je zdaj? Če je sonce, body+kratek rokav. ko se malo shladi, dam kratek rokav stran in dam dolgega, če smo zunaj pozno, dam še 1 dolg rokav ali flis. Tanko kapico je imela samo 2x, ko je bila ful burja in smo bili pozno zvečer zunaj. Ti nisem pomagala, a ne . V glavnem nosim vse s sabo in jo po potrebi slačim/oblačim tudi zunaj. Aja, pa topleje je pri nas, kot pri vas. Doma smo še vedno v kratkih rokavih. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 Barči: imam vzg v hiši in sem preverila to izjavo ... to ni problem z otrokom ampak njene vzg, ki je ni znala umirit in zaposlit, da bi dala med počitkom mir drugim otrokom. Se pa tudi jaz vsake toliko vprašam, kako bodo z našim sinom v vrtcu shajali, ker je tak živček... Tu se popolnoma strinjam, To ni problem tvoje punce, izkoristila je situcacijo, ki je vzgojiteljica ni mogla/znala kontrolirat. Sej verjetno to poznaš in tudi doma kdaj izkoristi priliko - otroci pač delajo to, kar se jim dovoli, dopusti, če neprimerno ali slabo reagiraš pa situacijo samo še poslabšaš. Leina --- ja saj je ziher nekaj na tem, ampak mislim da, ko ti otrok noro joka, ga zvija, skrtaka trpi 100 na uro, da bos kar hitro pograbil antibiotike , da se bo zadeva omilila. Je pa zanimivo branje in vredno razmisleka. Tinaaja tle se pa ne strinjam čisto s tabo. Ker danes ti eni pediatri dajo antibiotik tudi če sploh ne vejo, kaj je z otrokom narobe - ne vem, se mi zdi upajo, da se te bojo tko rešli. Mi smo tako dobili antibiotik, ker se ji je zdelo, da je mogoče mal rdeče grlo , otroka pa bi vseeno cepila. Pol pa nisem cepila, pa še zamenjala sem pediatrinjo. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Srecanje - definitivno dopoldne, pa dokler traja oz ima kaksna cas. Z anjo sva se nekaj menili, da bi startali tam nekje od 9:30 -10 naprej... Pa da bi se do 11 nabrale. A nekje vmes je vikend in prihod tudi in tavelikih bratcev in sestric definitivno odpadel? IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja surovo sadje - a ga dajete? s cim date banano, tudi pasirano, samo pretlaceno??? Ma dajem, ja. Včasih ga vmešam v kuhano. Tako malo kombiniram vse živo, ker Diti itak nič ne poje. Banano pa samo pretlačim z vilicami. Probiotični jogurt - ne vem glih, meni se zdi da so vsi neki 1,6 al pa še manj, da niso polnomastni. Aja, pa ko sem bla v porodnišnici je oja "cimra" nekaj takega pila, ker ni šla še kakat, pa je pol tamalga noro zvijalo, celo noč se je drl. Sam zdej so naši itak že zrasli - no, Diti še vedno matrajo ene reči (predvsem fižol), ki se jim zato na široko izogibam. TeDyBear, lepo, da si se spet oglaslla. Si pa že way too much overdue
< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.9.2007 13:03:19 >
|