|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.9.2007 9:54:27   
Naomi
Grem brini kupit probioticen jogurt - a ga sploh lahko damo polletnikom?

naje da lahko...ce v hrano lahko ze od 4 mesca eno zlicko dajes jogurta, mislm da je zdej cajt tut za ''cistga''...ma sej jogurti pa skutke so druga obdelava in ni tok hudo k kravje mleko...zato pa ze pustijo od 6 mesca dalje...drgac pa...k pridem od P povem kaj vec...da vidm, ce bo nasa kej razjasnila obzorjauser posted image user posted image
...jasno, da mulc na ibr spi...k morva it...ce bi hengala doma...pa neb zatisnu ocesa, da neb kej zamudu...npr. ksne igrace k bi mu usla iz dnevne user posted image user posted image
l8r z merami...prcakujte manekenske...puncice pa u vrsto se postavt user posted image
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10776
26.9.2007 9:57:27   
Naomi
surovo sadje - a ga dajete? s cim date banano, tudi pasirano, samo pretlaceno???

jes dajem surovo sadje ze od zacetka...razn prvi teden..in je vse ok...banano pa vedno z necim zmiksam, najveckrat je to jabcek ali hruska...se mi zdi da lih s ksno melono nebi, da nau otrok okol padu od cukra user posted image user posted image ...ma pa jasno ful rajs ce je banana zravn...k jabuk ga ze kr mal trese...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10777
26.9.2007 10:00:00   
cv105
cv 105 - da te potolažim z našimi merami, pa se ni rodil ravno suhec. Imel je namreč 3780 g, pol vidiš kako gremo počasi navzgor.

mah, ja ... saj pravim, da se (skoraj user posted image ) ne sekiram več ... naše porodne mere 49/2700 ... važno, da dete vsak dan kakšno neumnost pogrunta, pa da je sicer zdravo ... po kilah pa itak nismo vsi glih ... on bolj počasi gor, jaz pa s kilami prepočasi dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10778
26.9.2007 10:02:17   
tinaaja
ce imam napotnico za PK - a jo posljem tja, da mi dajo datuma ali kako je s tem? P je rekla, da naj posljem. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10779
26.9.2007 10:02:46   
A-N-J-A
ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A
torek: tinaaja ,A-N-J-A

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10780
26.9.2007 10:05:33   
tinaaja
...jasno, da mulc na ibr spi...k morva it...ce bi hengala doma...pa neb zatisnu ocesa, da neb kej zamudu...npr. ksne igrace k bi mu usla iz dnevne

ne, ne naomi, nic osebnega ni svit s tem mislu user posted image danes je tak dan..brina ze 1 uro spi user posted image , sploh ne vem, kaj delat user posted image user posted image

grem se narocit na pediatrijo oz raziskovat, kako je s tem....

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10781
26.9.2007 10:06:19   
tinaaja

ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10782
26.9.2007 10:18:33   
Dajadada
ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada 
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10783
26.9.2007 10:25:31   
draja
Tinaaja pošlješ napotnico in dobiš datum po pošti!

Srečanje tej temi se namerno izogibam ker sem hudo žalostna ker do začetka drugega tedna še ne bo izzvidov z infekcijske, brez njih pa se ne grem družit z ostalimi sončki, kljub minimalni verjetnosti, da bi imeli kako infekcijo, saj so tam rekli, da ne bi mogla trajati že 6 mesecev kolikor trajajo naše težave. Pa vseeno, ziher je ziher. Ostale pa uživajte, pa kmalu kako novo srečanje še za nas, ki bomo tokrat morale ostati domauser posted image . Saj glede na vse bolezni, zgleda da ne bo prav velika udeležbauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10784
26.9.2007 10:30:14   
tinaaja
draja, no pa imamo alergolosko tko kot vi user posted image sem jih kar poklicala. ta zadeva spada pod alergologa.. ma, ves kaj, poklici pa vprasaj,kaj menijo glede druzenja... jaz bi ful, da si tam. pa ziga od erne tud, da mal vidi zivo

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10785
26.9.2007 10:34:20   
Žabika
Srečanje:
ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, Žabika
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, Žabika

Ja kje pa se bomo dobile?

No pri nas se je tudi vreme pokvarilo; sicer ne dežuje, ampak je oblačno. Vsi trije noro lenarimo, celo tako sem lena, da sem kar malo odsotno prebrala vse kar ste naklofale.

Ampak veliko user posted image ta bolančkanim. Res je tale čas, čas bolezni in seveda zbolijo tisti ta najbolj občutljivi.

Kar se pa tiče oblačenja: mi še nismo na jaknah (sploh je še nimamouser posted image ), največ kar ji oblečem je flis jopica s kapuco. Pa tudi jaz prakticiram bodi in majčko - en z dolgimi, drug z kratkimi rokavi. Kapa - samo če res piha, drugače je pa v vozičku itak v zavetrju.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10786
26.9.2007 10:35:56   
Žabika
tinaaja: tudi midve sva bili v alergološki. Ja res pošlješ napotnico in po kar nekaj časa dobiš datum.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10787
26.9.2007 10:41:05   
tinaaja
Ja kje pa se bomo dobile?

jaz bi izbrala colnarno. prostor je super, pa tud za lacne imajo kaj za pojest.

kuverta je pripravljena za PK...

brina je odpsala 1,5 ure user posted image zdaj pa kaka v seveda svezo plenico user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10788
26.9.2007 10:45:30   
tinaaja
A gre katera v trst? a bi mi lahko pogeldala za ceno papmers premiums maxi in koliko jih je notri? http://www.pampers.it/prodotti2.php?what=sfondoPremiums

jih je katera ze sprobala? ali se ve razlika med njimi in active fit?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10789
26.9.2007 10:54:28   
urla
ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10790
26.9.2007 11:22:16   
Taya85

ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 10791
26.9.2007 11:34:21   
tinaaja

ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10792
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 11:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10793
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 11:56:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10794
26.9.2007 12:11:23   
Taya85
meaa Joj zdej mi je pa tookkk kremšnita zapasala......ti ti meaa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10795
26.9.2007 12:14:16   
erna14

user posted image
hojla a ste me kaj pogresale,joj kok je dons dolgocasno vreme full beda
tinaaja-jaz sem mal razmisljala glede srecanja pa me je kr mal strah glede na to kok je bolanih otrok in mamic tko da bi prisla kot sem ze potrdila vendar ce bolje razmislim raje nebi tamalga izpostavljala ponovno kaksnim virusom ker smo ravno skoraj ze pri koncu z zdravljenjem.tko da ce se boste dobile se lepo imejte ce pa prestavite mogoce na drug manj virozen datum pa se pofockamuser posted image
zabika-mislim da je sedaj cas viroze in tile prehladi sploh ne izbirajo obcutljive in malo manj obcutljive pomoje se izmazejo samo tisti ki imajo kancek srece,ker mene redkokdaj doleti kaksen nahod vendar mu tokrat nisem usla tko da....user posted image drugace pa user posted image za dobro user posted image po morju in res super da je hana tok dobr prenesla tole voznjo z barko.bos nam mogla recept zaupat kako nardite da je povsod tok pridnauser posted image user posted image no sej saj jaz se nc ne prtozujem sej nas ziga je tud cukrcekuser posted image
draja-full dobr da ste spali dobr ,sem rwes vesela da lahko preberem da se mate tud ponoc lepo ne sam cez dan pa enga user posted image za zivo

< Sporočilo je popravil erna14 -- 26.9.2007 12:24:23 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10796
26.9.2007 12:15:24   
Pikca
jaz sem pa tok slabe volje, Živa ima spet vročinouser posted image , se vleče že več kot 1 teden... zdravnica pravi, da je viroza in da bo minilo, ampak Živa ful kašlja (tud mi ponoči preoblačimo pobruhano pojstlo), nič ne je in je zelo nerazpoložena. Še pit noče in ji moram skoz težit, pa iz ta rdečga lončka, pa po žličkah pa ne vem kaj, hujš kot dojenčekuser posted image  Tečna pa ko driska, men se bo zmešaluser posted image  Pa še tamalga zvija, ker že 2 dni ni kakal... zdej spita (po nekem čudežu mi je ratal oba uspavat), jaz pa nabiram energijo za potem...

srečanje - ne vem, če bomo zdraviuser posted image , če bomo, pa moram okol 12.30 po Živo v vrtec, tako, da bolj težko...user posted image

cv105 teb se res ni za sekirat, naš je imel ob rojstvu 3.820 g, pa ima po naši tehtnici tam nekje toliko kot vaš, no pregled imamo 3. 10. da vidimo točno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10797
26.9.2007 12:19:46   
skačica
ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika, meaa, skačica
torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika, meaa , skačica

Moje slike je očitno nekaj požrlouser posted image , jih bom še enkrat dala gor, če bo šlo. Iza spi, jaz si pa pripravljam bučke z jajčko za kosilo. Njami.
Tudi Iza je surovo jabolko, banano. Naribam ji pa na steklen ribež, dobiš čisto gladko kašico, ker naša se po novem davi, če ni vse gladkouser posted image

Verjetno slik ne naloži, ker itak shrani.si ne delauser posted image

Vidim, da je Iza bolj spodaj na tabelci, jah kaj čem, če imamo v hiši manekenkouser posted image .

draja- tud jaz mislim, da ni panike glede druženja, saj si se že družila pa ni bilo nič.

meaa- teb pa ne gre tko dobr peka od rok kot men?user posted image  Sem važna zdej.
Grem kuhat, da se mi čebula ne žažge.user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10798
26.9.2007 12:22:01   
erna14
mea-kaksne kremsnite tole je treba papat da nav viroze user posted image mal vitaminov
p.s.nam pa kremsnite prnes mi smo ze skor zdravi se mal ampak tega zgornega ne rabmo vecuser posted image user posted image
no za tiste k ste da frisno zbolele  pa enga velizga
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10799
26.9.2007 12:24:50   
skačica
joj pikca hitro nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  za Živo, da se čimprej pozdravi pa škoda, da te ne bo na srečanje. A ni nobene variante, da bi prišla, če bodo otročki zdravi?
Verjamem, da se ti včasih malo meša, če imaš dva mala otroka pa še mag. delaš. Pridnauser posted image

erna- sej ne bodo prišle mamice z bolanimi otročki. Jaz tudi ne pridem , če bo Iza kaj staknila, zaenkrat je zdrava in upam, da tako ostane.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?