|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 12:36:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10801
   RE: Marčevke 2007
26.9.2007 12:37:25   
erna14
skacica-ne vem no tamle gor na seznamu jih vidim da so se pofockale pa vem da so se vcer pisale kok tamali smrkajo pa kasljajo tko da raje ne reskiram,valda ne morm pa jaz zdaj rect ej stara tvoj tamal je bolan ti pa ne smes pridt ampak se raje odlocim da ne pripdeva midva in drugim prepustim uzivanje user posted image user posted image user posted image
zabika-pa brez zamere mal se moram pohecat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men so tele slikce tok kjut da se kr ne morm upret,sm ugotovila da so drugace tile posti full dolgocasni,prazni.....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10802
26.9.2007 12:38:08   
Anonimen
Mis mo bili danes testiranju alergije na katero sestavino cepiva. In kožni testi so v redu, v roku 10-14 dni dobim pa po pošti še krvne izvide.

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10803
26.9.2007 12:41:13   
TeDyBear
Joj, punce, kako je Jurij zdaj POJEDEL kosilo!!!! Komaj sem mu sproti v usta nosila!!! Jedel je pa cvetačo, malancane, korenček in krompirček zmiksano, z žličko kisle smetane in žličko 4-žita od Alnature user posted image user posted image user posted image
Ne moreš verjet, pojedel je pa okrog 200 - na oko!

Zdaj pa spančka, jaz pa likat!Se nam je toliko nabralo, da že iz kupa jemljem, špa sproti peglam, drugač bi nagi okrog hodil user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to sem pozabla včer povedat,   da se je Jurij sam odstavil od dudeuser posted image user posted image
Pa vaši, majo dude?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10804
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 12:42:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10805
26.9.2007 12:43:55   
Taya85
veš kaj erna sej vse vemo, da Živa ne pusti Žigata nikamor.........pol se pa na viroze zgovarjaš user posted image user posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 10806
26.9.2007 12:51:51   
sezam
Pikca - user posted image  za Jernejčka, da je začel jesti. Naš tudi obožuje mlečno kašico (včeraj sem mu dala koruzno-riževo, do včeraj pa je jedel le riževo). Jo pomlati, da ga je kar veselje hranit. user posted image

TeDyBear - user posted image  lepo da si se nam zopet mal oglasila. Imaš luštne fantiče user posted image

skačica- jaz tudi tvojih slikc ne vidim user posted image

LeINA - nas si tud pozabla dat na seznam - Žiga 68 cm in 7,710

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 10807
26.9.2007 13:02:28   
dskubin
Kaj pa meso? Že dajete? Katero? Kaj pa pšenični zdrob (gris)?

Mi jemo piščančje meso (v juhici ali med krompirčkom, rižem) - no, tisti dve žlici pač, ki jih Diti poje. Če že daješ piškote, ki itak imajo gluten, lahko narediš tudi gris. Mene pri Plazma piškotih moti to, da imajo notri med user posted image , ki pa ga otroci ne smejo user posted image .

Kako oblačite malčke v takšnem vremenu kot je zdaj?

Če je sonce, body+kratek rokav. ko se malo shladi, dam kratek rokav stran in dam dolgega, če smo zunaj pozno, dam še 1 dolg rokav ali flis. Tanko kapico je imela samo 2x, ko je bila ful burja in smo bili pozno zvečer zunaj. Ti nisem pomagala, a ne user posted image . V glavnem nosim vse s sabo in jo po potrebi slačim/oblačim tudi zunaj. Aja, pa topleje je pri nas, kot pri vas. Doma smo še vedno v kratkih rokavih.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
Barči: imam vzg v hiši in sem preverila to izjavo ... to ni problem z otrokom ampak njene vzg, ki je ni znala umirit in zaposlit, da bi dala med počitkom mir drugim otrokom. Se pa tudi jaz vsake toliko vprašam, kako bodo z našim sinom v vrtcu shajali, ker je tak živček...

Tu se popolnoma strinjam, To ni problem tvoje punce, izkoristila je situcacijo, ki je vzgojiteljica ni mogla/znala kontrolirat. Sej verjetno to poznaš in tudi doma kdaj izkoristi priliko - otroci pač delajo to, kar se jim dovoli, dopusti, če neprimerno ali slabo reagiraš pa situacijo samo še poslabšaš.

Leina --- ja saj je ziher nekaj na tem, ampak mislim da, ko ti otrok noro joka, ga zvija, skrtaka trpi 100 na uro, da bos kar hitro pograbil antibiotike , da se bo zadeva omilila. Je pa zanimivo branje in vredno razmisleka.

Tinaaja tle se pa ne strinjam čisto s tabo. Ker danes ti eni pediatri dajo antibiotik tudi če sploh ne vejo, kaj je z otrokom narobe - ne vem, se mi zdi upajo, da se te bojo tko rešli. Mi smo tako dobili antibiotik, ker se ji je zdelo, da je mogoče mal rdeče grlo user posted image , otroka pa bi vseeno cepila. Pol pa nisem cepila, pa še zamenjala sem pediatrinjo.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Srecanje - definitivno dopoldne, pa dokler traja oz ima kaksna cas. Z anjo sva se nekaj menili, da bi startali tam nekje od 9:30 -10 naprej... Pa da bi se do 11 nabrale.

A nekje vmes je vikend in prihod tudi user posted image in tavelikih bratcev in sestric definitivno odpadel?

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
surovo sadje - a ga dajete? s cim date banano, tudi pasirano, samo pretlaceno???

Ma dajem, ja. Včasih ga vmešam v kuhano. Tako malo kombiniram vse živo, ker Diti itak nič ne poje. Banano pa samo pretlačim z vilicami.
Probiotični jogurt - ne vem glih, meni se zdi da so vsi neki 1,6 al pa še manj, da niso polnomastni. Aja, pa ko sem bla v porodnišnici je oja "cimra" nekaj takega pila, ker ni šla še kakat, pa je pol tamalga noro zvijalo, celo noč se je drl. Sam zdej so naši itak že zrasli - no, Diti še vedno matrajo ene reči (predvsem fižol), ki se jim zato na široko izogibam.

TeDyBear, lepo, da si se spet oglaslla. Si pa že way too much overdue user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.9.2007 13:03:19 >

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 10808
26.9.2007 13:03:16   
erna14
mea-joj si smotka pa ni samo na vaju letelo nista edina k sta bolana vrjem,zakaj nebi prsla sej druge ne moti kaj ti je jaz sem pa rekla da raje ne pridem ker je tamal komi prebolel virozo ni ni se cist sej ni recen da bi se ravn od lana nalezu kaj ti je tko da te jaz pofockam nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10809
26.9.2007 13:09:14   
dskubin
Sej uni, k zdej šmrkajo, bojo do druzga tedna itak že v redu. Pa upajmo, da tazdravi taki tudi ostanejo, a ne? Sej mislim, da imamo vsi tolk v glavi, da bolnega otročka ne bi vozile niti ven, kaj šele med vrstnike.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10810
26.9.2007 13:11:57   
skačica
meaa-hahahah joj res mi je smešno. Revica, a zdaj boš pa še enkrat delala?
Jaz bi tud včeraj kmal testo zažgala, je tašča mal vmes pozabla pogledatuser posted image , še dobr da sem jaz dol prišla.
Bom zdej probala na tej strani kot meaa pomajšat slike in jih objavit, ok?

user posted image
Da vidim, če gre

< Sporočilo je popravil skačica -- 26.9.2007 13:14:31 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10811
26.9.2007 13:14:48   
skačica
pa še eno, da vidite kakšen smejko je naša piškotka.
user posted image

< Sporočilo je popravil skačica -- 26.9.2007 13:15:09 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10812
26.9.2007 13:22:10   
skačica
zdej sem pa not padla pa dobite še eno. Sem jih včer hotla v album naložit pa ni šlo, me je ven vrglo.user posted image

Tkole se pa zvrnem po nekem času, ko se naveličam sedet.
user posted image

Zdej je pa dovolj!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10813
26.9.2007 13:26:14   
erna14
fullllllllllllllllll lepe slikce sta obe lustniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10814
26.9.2007 13:32:10   
pocka
meaa - sorry, ma sem se res nasmejala tem tvojim "kremšnitam"user posted image

skačica - ma ke lepe slikceuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10815
26.9.2007 13:40:00   
Taya85
Pa mam še jaz malo časa, da kaj pokomentiram:

Lina pančka, se je najedla kosila kropirček + korenček, ko se zbubi pa jo čaka še flaša.

meso nismo ga še probali, ga pa bomo počas.

oblačenje jaz tudi Lino oblečem v body z dolgimi rokavi, čez pa majico s kratkimi, ko pa zahladi pa ji dam gor še jopico iz flisa in brezrokavnik, večinoma ima pa na glavi kapuco če je res mrzlo ji dam na glavo kapo

surovo sadje ga tudi še nismo probali, razen banane

erna14 a dej no pridta z Žigcem, sej bosta v karanteni user posted image

meaa sej kremšnite lahko za na srečanje še enkrat narediš user posted image

srečanje a kej sabo prinesemo, kaj sladkega-slanega???

skačica res sta obe z Izo ful luštni

Uživajte, cao

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10816
26.9.2007 13:43:16   
skačica
meaa, lahko narediš kremšnite za srečanje, sam ne takeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se hecam, ok?

Po moje bom šla zraven Ize ležat, ker se mi nič ne da. Čakam moža, da pride iz službe pol pa gremo k mojim mal na obisk. Je ati ravno pljučnico preboleluser posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10817
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 13:54:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10818
26.9.2007 14:00:06   
tinaaja
skacica-ne vem no tamle gor na seznamu jih vidim da so se pofockale pa vem da so se vcer pisale kok tamali smrkajo pa kasljajo tko da raje ne reskiram,valda ne morm pa jaz zdaj rect ej stara tvoj tamal je bolan ti pa ne smes pridt ampak se raje odlocim da ne pripdeva midva in drugim prepustim uzivanj

jaz bom tkole rekla: mislim, da bi moralo biti jasno, da ce je katera mamica ali otrok kakorkoli bolan, prehlajen, mu tece iz nosa,... karkoli, tudi ce je na meji, da je fer, da ne pride. brez nadaljnih debat. v kolikor bi bil tam kdo, ki bi bil bolan, bi jaz spokala.

ma men se zdi, da je to srecanje preraslo v en velik zapet... itak zgleda,d a bo ena in ista zasedba, ne pa nase famozno vseslovensko srecanje.. no, saj je bilo to pricakovati. Ce bo kaj naslednji teden, pridem..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10819
26.9.2007 14:05:42   
erna14
mea-ma da gres ce navs sla te pridem iskat in te osebno odpeljem v colnarnouser posted image user posted image user posted image
skacicauser posted image

na atijevo zdravje

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10820
26.9.2007 14:07:49   
cv105
skacica-ne vem no tamle gor na seznamu jih vidim da so se pofockale pa vem da so se vcer pisale kok tamali smrkajo pa kasljajo tko da raje ne reskiram,valda ne morm pa jaz zdaj rect ej stara tvoj tamal je bolan ti pa ne smes pridt ampak se raje odlocim da ne pripdeva midva in drugim prepustim uzivanj

jaz bom tkole rekla: mislim, da bi moralo biti jasno, da ce je katera mamica ali otrok kakorkoli bolan, prehlajen, mu tece iz nosa,... karkoli, tudi ce je na meji, da je fer, da ne pride. brez nadaljnih debat. v kolikor bi bil tam kdo, ki bi bil bolan, bi jaz spokala.

ma men se zdi, da je to srecanje preraslo v en velik zapet... itak zgleda,d a bo ena in ista zasedba, ne pa nase famozno vseslovensko srecanje.. no, saj je bilo to pricakovati. Ce bo kaj naslednji teden, pridem..

user posted image
... ja, sem se pofočkala seveda ob predpostavki, da bova oba zdrava ... tolk razuma/odgovornosti/ in kar je še takih zadev pa menda imamo ... in kot je dskubin rekla ... do takrat upamo, bodo/bomo vsi zdravi ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10821
26.9.2007 14:13:40   
skačica
jah, jaz upam, da jih pride čimveč. Kakšna Primorka tudi pa še kakšna Štajerka. Kje ste zdaj, punce?

Logično pa je, da otročki, ki so bolni ostanejo doma. Jaz samo upam, da bo moja Iza zdrava.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 10822
26.9.2007 14:17:55   
erna14
mea-pr nas je tamav zbolel prejsno sredo neki tazga ne vem tocn kater dan no in se zdaj ma mal nahodn nosek tko dauser posted image ...... pravijo da traja tam od 10-14 dni
tinaaja-ja se podpisem pod tvojemnenje o srecanju mislim da je bila zelja in ideja enkratna sam da je zdaJ vse nas kupu vreme,prehladi...tko da zal je tko. bla si pa the best organizator in vem kok si se trudla tako da tole je user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 26.9.2007 14:31:15 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10823
26.9.2007 14:32:43   
draja
Erna sem se spet nasmejala do solz tvojim slikcam. Si ne morem pomagat, so mi pač ful všeč. Še mojmu sem pokazala uno z Jako Racmanom na ladji za Žabiko in se je še on nasmejal. Sej včasih je stran polna slikic od raznih vozičkov ali druge opreme, pa mi je to tud fajn,da jih mal pogledam pa kaj novega vidim, kupimuser posted image user posted image .

Srečanje se POPOLNOMA strinjam z Erno, Tinaajo in CV105!

Da vam povem, kako se danes končno odločim, da je čas, da Živa poskusi malo jabolčka, ali še bolje vsaj kakšno žličko vodice, v kateri se je kuhalo jabolko. In ji res zrežem en krhelj in dam mal vodice in dam kuhat, vmes pa sem grem igrat z mojima dvema. In kar naenkrat takooooo lepo zadiši v spalnico po pečenih jabolkihuser posted image . Je vsa voda izparela, jabolko pa se je lepo zapeklouser posted image . Tko da Meaa jaz se ti prdružim v klubu zažgancev!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10824
26.9.2007 14:41:25   
A-N-J-A
Sam na hitrco mamo bronhiolitis,šla sem iskat oximeter da mu merim kisik,če le ta pade pod 94 morava na pediatrično na kisikuser posted image .Držte pesti da nam nov treba it.
Pa še zdravstveno so nam usjal,oz so jo dal drugmuuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?