mamuška
|
Živjo! Žirafa, kdo te je pa gledal??? Ker toliko čudnih ugotovitev, kot so jih tebi nanizali, se meni zdi naravnost šalabajzersko! Da pri 20 + tednih ne morejo ugotovit ali gre monoamniote ali ne, mi je tu mač. Al se nekomu ne da ali pa je totalno nesposoben. jaz bi na tvojem mestu zaprosila za genetski posvet pri prof. Geršak (je sicer moja izbrana G in čudovit človek, hkrati pa velik strokovnjak), ona je absolutna št. 1 pri okvarah plodu in tudi pri isaknju vzrokov za te okvare. Ne vem kdo te obravnava pri nas, vednar bi jaz pred odhodom v tujino obvezno poskusila prej pri do genetika. Glede an vse nejasnosti imaš do tega pravico iz obveznega zavarovanja. Držim pesti, da je vse skupaj lažni alarm!!! Jaz sem opravila eno mini-mrfologijo, kolikor mi jo je moja g lahko na zdelanem UZ naredila. Po njenih ugotovitvah je vse OK, na zaresno morfo pa moram počakat do 16.7. Sem si pra pridelala nemalo panike, bolečin in strahu, ker sem tako štorasto vstala z mize, da sem si vkleščila popkono kilo Boli ko sam vrag. Nekaj so skušali že takoj v LJ sanirat, pa niso bili uspešni, tako da sem se z divjimi bolečinami pripeljala še domov, kjer mi je potem kirurg lepo zaril cel prst skozi popek v trebuh in potisnil čreva na svoje mesto. AUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak še vedno bolje to, kot kaka narkoza! Zdaj imam do nadaljnega res mirovanje, nič dvigovat, nič delat, nič nič nič Vsak toliko časa, da se maternica dvigne nad popek, potem je najhujše mimo. Danes me sicer še boli, ampak ni primerjave z včeraj. Titri trenutno stojijo, včeraj sem ponovno dala kri za vse teste, rezultati bodo eni drug teden, eni pa šele konec meseca, ker pošljejo kri v Amsterdam. Če se bom v pon lahko zbasala v avto in šla do LJ, sem v Dravlajh naročena za merjenje pretokov v možganskih žilah, ki naj bi dalo glavne odgovore na to, ali se otroku godi v redu ali ne. Sama sem noseča točno polnih 20 T, večina otročkovih mer pa je za 22 T. vendar glede na slabo stanje UZ, PDP nismo popravljali. Bomo počakali na morfo. Ni pa preveč živahen, je bolj lene sorte, pa tudi spola ni pustil/a pogledat, tako da se bomo pustili presenetiti. Punce, a kera jemlje železo na recept?? Jaz ga moram, hgb najprej 98, nato 100, tako da nimam izbire. Zdaj jemljem otroški sirup Ferrum lek, ampak jaz sem po njem tako zaprta, da je za znoret, poleg tega mi je slabo za crknit. A ma katera kako alternativo, ki ne zapira in ni tako obupno osladna??? Aja, kile. Jaz sem na istem kot ob zanositvi in upam, da bom še dolgo, kajti vsaka dodatna kila je samo v mojo škodo K seči pa mi še vedno ne gre nič sladkega, še sadje težko spravim vase.
|