|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.7.2007 11:34:56   
tintin
Aja, jaz na 3d ne bom šla. Hodim samo na obvezne UZ-je. Mislim, da bom imela še enega - v 32. tednu.
Imela sem pa dosedaj 3 (oz. če štejem še v bolnici 6).

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.7.2007 11:38:10   
buba1131
Ajtak jaz sem mislila da imam velik trebušček tvoj je pa hud.
user posted image  Kolko ste se pa kaj zredile do 20 tedna?  Jaz 1 kguser posted image user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.7.2007 11:48:17   
tintin
jaz sem se zredila do 20 t. 4kg (Od tega najbrž samo v prsa 3 kile, ker sem šla iz 75b na 80duser posted image )

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.7.2007 11:49:21   
ajtak
Ja, me je ta mesec kar razneslo user posted image user posted image ,
Drugace sem se v celi nosecnosti do sedaj zredila 4kg, kar je kr ok glede na to, da sem precej nagnjena k rejenju user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.7.2007 12:02:17   
Ilije
Ojla user posted image !
Ajtak čestitke za tako lep trebuščekuser posted image . Ti ga kar malo zavidam, moj ne bo nikoli tak, ker je preveč špeha od prej goruser posted image , tko da si ga res ne upam kazat tle gor. A drugače si to majčko naročila po spletu, mislim, da je oglas na sosednjem forumu (MoN)??? Mi je namreč všeč in sem že sama razmišljala, da si jo nabavim...
Na 3D pa jaz verjetno ne grem, no mogoče pa le, bomo videli kaj me še prime v kratkem. Koga pa drugače priporočate za 3D?

Grem sedaj kosilo pripravljat in mal po kuhinji pospravit...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.7.2007 12:03:03   
murencek
zirafa76, jst močno držim pesti, da bi se vse uredilo. In da bi bila močna user posted image !
Moja pokojna tašča je zmeraj rekla (tudi ko je bila že doolgo bolna, se je še zmeri borila do konca), kar bo pa bo. Bomo videli, kar se bo zgodilo. Zdej pa ne bomo jokali in se smilili sami sebi!
Ja, res mi je bila zgled, ki ga nisem poznala (v moji družini je jamranje ta prvo). In si želim, da bi bila še tu, z mano. Kakor koli, ko ima hudič mlade, jih ima veliko! Ampak, Zirafa76, kar pogumnouser posted image . Šoferski izpit pa še lohk celo leto počaka!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.7.2007 12:03:34   
buba1131
Ajtak kdaj imaš morfologijo jaz jo imam 20.7  in komaj čakam da bomo izvedeli kaj bomo imeli in če je vse ok.

Me res zanima ker imam doma že dve punčki

Živa 11.06.2000
Lana 31.08.2004

Ve ki ste doma kaj kuhate oz. kaj boste?

Jaz bom piščanca in krompir spekla skupaj v pečiciuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.7.2007 12:12:16   
Ilije
Jaz sem pa pico naredila, zase vegi z bučkami in mocarelo, za lubija pa takšno navadno, ker ni ljubitelj zelenjave. Pa kakšno solato (verjetno kumare) bom zraven dala.

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.7.2007 12:22:38   
ajtak
Mi bomo jedli zelenjavno juho iz buck, mladega fizola, krompirja... Skratka vsega kar je ze zraslo na vrtu user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.7.2007 12:23:10   
Ilije
Sem pozabila prej vprašatuser posted image
buba1131 kako pa narediš, da nista krompir in piščanec preveč mastna, oziroma če nista, da se ti vse skupaj ne prime v pekač?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.7.2007 12:24:09   
ajtak
Buba 1131, morfologijo mi bo delalaStrahova 30.7. zraven 3D, uradno jo mam pa 1.8. pri svoji zdravnici.
Tam bomo tud pogledal izvide vode in krvi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.7.2007 13:34:39   
buba1131
Ilije najboljše je da daš spodaj peki papir in samo malo po vrhu naoljiš.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.7.2007 14:39:55   
potepinka
že35user posted image user posted image user posted image  za morfologijo in zauser posted image .
Sem opazla da bo v novembru večuser posted image

ajtak- lep trebušček

Jaz sem se do 22 t zredila +3kg

Bi prilepla sliko trebuščka samo mi ne gre.Ajtak če znaš prosim če poveš kako si naredila

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.7.2007 16:29:10   
hruškica84
čao....

sam sm vam hotla javit, da sm včeraj diplomirala...

drugače, kako ste?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.7.2007 17:03:02   
potepinka
hruškica 84user posted image user posted image user posted image  za diplomo pridna si

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.7.2007 17:27:28   
DEBELUŠKA30
Vsem hvala, ki ste me včeraj potolažile, res je danes že drugi občutek, kot da brca, sam se še vedno ne čuti tko kot ........ saj veste.......

Žirafa zate in za tvoja user posted image user posted image  tvoja držim pesti!!!

Ajtak, vau kakšen trebuščekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hruškica 84; čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se ti je odlomil kamen od srca, ko si naredila, kaj?

Manca upam, da si dobila......

Vsem user posted image  skupaj pa želim lep julij in se "pišemo" avgusta ko pridem nazaj, saj grem na dopust in to kar za tri tedne, če prej ne spokam domov!

Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.7.2007 17:40:12   
Tanayya29
čao...En lep pozdravček..
jst sm se do 22 tedna zredila okol 7kg..kg kr šibajo..je pa res, da mi ni blo nič slabo in, da sm prej bla full suha..tk, da se mi zdi, da sm se kr mau dost zredila..v primerjavi z drugimi..user posted image   drugače pa hvala bogu wikend...in čestitam vsem za uspešno opravljeno morfologijo...

lep wikend vsemuser posted image ...pa pa..,)))
naya in user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.7.2007 18:24:14   
zirafa76
pozdrav vsem...
no, ko ze clovek misli, da ni kaj hujsega, pa je ...
moj pregled v LJ je bil katastrofa, ki me je pahnila v tak obup, da sem ze cisto mirna....user posted image
Najprej so ugotovili, da sta razlicnega spola, kar pa je nemogoce, ker ni membrane in sem bila diagnocirana mono dvojcki.Sedaj se sprasujejo, ali je dr.Strahova spregledala membrano, ker se ji je res mudilo, ali gre za kromosomsko napako ali pa napako pri razvoju spolovil...srcno upam, da tisto prvo..sicer je vse ostalo super razen tega povecanega mehurja, ki pa bi lahko nastal zaradi jemanja enega dvojcka drugemu, kot imenujejo TTT dvojckov, ko eden krade hrano drugemu...
Pri drugem je rahlo otekla lobanjska opna..tudi ne vejo zakaj....

torej, se en dan d....
jaz enostavno ne vem vec kaj in kako....gremo se v tujino po eno mnenja, drugace pa bomo pocakali..kaj bo pac bo....

no, sedaj pa lahko jokam naprejuser posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.7.2007 18:47:48   
ajtak
Zirafa user posted image , zal mi je za slabe novice, se vedno drzim pesti da bo vse v redu!
Hruskica user posted image , za diplomo!!!  Mene to se caka, zdej pisem in upam, da bom do septembra spacala.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.7.2007 19:22:01   
Laubica
Ojej Žirafica,mogoče pa le ne bo vse tako hudo kot se zdaj zdiuser posted image ,ne obupajuser posted image user posted image
Potepinka -hvala za lepe želje
Jaz se se tudi proti drugim dosti zredila za 7,5 kguser posted image ,pa se sploh ne sekiram,jaz tudi ne zna dat slikce gor in tudi jaz v 23t nimam takooooo velikega trebuhauser posted image
Moj sin pa je že cel dan čisto nor od sreče da bo dobil bratca,zdaj ko se prišla iz službe me je prvo celo poljubčkal,zato ker bo bratecuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.7.2007 19:29:24   
nicolina
Žirafica, sočustvujem s teboj, želim ti le, da bi se vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.7.2007 19:46:29   
potepinka
žirafa76user posted image user posted image user posted image -joj upam da bo vse vredu še vedno močno držim pesti.

Pa jaz ne vem tolk enih preiskav in pregledov pol pa sploh ne vejo zakaj se gre.Zakaj vsaka nosečnica ni opravičena do Ac seveda pod zdravstvo če ne morejo vse lepo ugotoviti iz UZ.Potem ko je pa kaj narobe ba nobeden od ginekologov ni kriv.Isti primer pri meni me tolažijo ah saj bo gospa vi vse tako črno gledate v zdravniški stroki pa ni tako,zraven pa nobeden ti ne ve povedat kolk hude spremembe so na materičnem vratu.Me prav zanima po porodu ko grem na operacijo kako in kaj bo.Pol jim pa napovem svoje če bo kaj hujšega.

Ah to naše zdravstvo ko špara vse povsod.Sem se že razkurla ko samo začnem razmišljat o tem našem sistemu.

Upam da nisem zatežila sam sem se mogla izpovedat ko zvem za tako slabe novice.

Lepo se imejte!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.7.2007 20:44:27   
Ilije
žirafa76 - želim in močno upam, da se konec koncev vse le dobro izteče. user posted image za srečo!!!

Za hruškico84 pa iskrene čestitke za diplomo.

Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.7.2007 20:59:44   
hruškica84
hvala vam vsem....res se mi je odvalil kamen od srca ko mi je izpraševalec stisnil roko ter mi rekel - čestitam, diplomirali ste z prav dobro...
se mi je zadnje čase kr mešalo k nism vedla če mi bo uspelo naredit...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.7.2007 23:51:27   
scubadiver
Draga Žirafa maksimalno mislim nate in držim pestke zate in oba tvoja user posted image user posted image Upam in vem, da bo vse dobro!!
Hruškica, tebi pa iskrene čestitke za diplomo! PRava frajerka si, res user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!