murencek
|
Živjo! Jst sm pa kupila rabljen voziček Jane Slalom (tega ni več v prodaji, zdej je Slalom Pro...). Je zelo lepo ohranjen - kot nov. Se pa nanj pritrdi košarica, ki jo lahko daš v avto in ostane ležeča (jo lohk pripneš, ker ima take nastavke). Pol jo lohk spremeniš v lupinico. No, zraven imam še nastavek za starejšega dojenčka (ko je košarica premajhna...), pa torbico, pa spalno vrečo itd. Kasneje sem dodatno bila hvaležna za tak nakup, ker je v šoli za starše pediatrinja poudarila, da otrok prve mesece v avtu ne sme sedeti pokonci zaradi zastoja dihanja. Pa tudi, če je pokonci, lahko pride do napačnih mišičnih vzorcev vratu, hrbta. Zato naj kar leži. Ko se bo pa sam začel postavljati pokonci, pa je druga pesem... V glavnem, ko sem kupovala voziček, nisem imela pojma. Tud nisem šla v trgovine, ker sem na bolniški. No, potem sem videla, da sem imela veeelikoo srečo, ker sem dobro izbrala. Pa tudi kupovala sem po delih od dveh mamic. Deli pa pašejo skupaj, saj se jih danes ne da kupiti v trgovini (Jane Slalom je drugačen od Salom Pro-ja in nastavki niso kompatibilni). Tudi partnerju je zelo všeč voziček, ker je mnenja, da ne misli imeti 100 različnih vozičkov, pač pa enega za celo obdobje rasti dojenčka. Itak pa računava, da bo mali bolj hodil kot se vozil. Aja, jst sm v mladosti imela slabo kri. In sem si jo popravila s sokom RD pese... Tako da tablete, hvalabogu, niso prišle v poštev. Zdej pa imam zaenkrat v redu kri. Če se pa počutim utrujeno, pa zvrnem 1/2 dcl REfoška/Terana, ga zmešam z vodo in mi je kot sok. Vino spijem 3x/teden. Pol je pa v redu. Zdej ne vem, al deluje psiha al kaj. V glavnem, porodničar mi je rekel, da vino včasih bolje naredi kot tableti. Tako da je res dobrodošlo. Nič, tolk zaenkrat! Fajn bodte, pa se slišimo.
|