|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.6.2007 22:34:10   
azarmitra
Pozdravljene
Joj nakupi, jaz bi že kar vse kupila, pa se namensko zadržujem za poletje. Po eni strani se mi zdaj zdi še prezgodaj, po drugi strani bi pa kar vse že kupila. user posted image

Imam pa eno vpražanje za vas. A se je kateri zgodilo, da bi ji med ležanjem na hrbtu s popolnoma iztegnjenimi nogami otrdela maternica. user posted image Če s prstom narahlo pritiskam na trebuh, bi jo komot narisala, saj se jo do potankosti čuti pod kožo. Ko je trda kot kamen, začne prav topo bolet. Kot bi me prijel en krč, pa kar drži. Zanimivo pa je, da bolečina in trdota izgineta v tistem trenutku, ko noge pokrčim ali pa ko se prevalim na bok. Kaj mislite o tem? A je to normalno?

Drugače pa nimam nobenih težav in malega/malo skoraj vsak dan čutim. Brcike pa čutim čisto drugače kot od začetka. Najprej so bili neke vrste metuljčki oz. božanje, sedaj pa kot da ena mala nogica brcne ob maternično steno. Prav lep filing...user posted image Ko se pa s celim telesom premika je pa še vedno čutiti božanje. Hihi, včasih ne poneha brcat dokler se ne spravim v položaj, ki mu/ji ustreza. Verjetno si misli - naj se mat´ obrne, men se ne da. user posted image

Pobožajte bušije, naj malčki vedo, da so zaželjeni.....
pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.6.2007 6:54:02   
scubadiver
Ojla souser posted image
Petek je user posted image Končno smo ga dočakali, pa vikend naj bi bil lep. Kaj boste počele? Če bo moj user posted image frej jutri, se gremo verjetno potapljat. No, jaz seveda ne, bom samo spremljevalna ekipa user posted image
Jaz nisem še  nič kupil. Voziček dobim od brata oz nečaka, pa še enkaj stvari mi obljubljajo, z ostalimi nakupi bom pa probala še mal počakat. Če pa bomo čez vikend v lj grem pa jutri pogledat v leclerc in če še majo bom kupila tisti košek za plenice. Je kar fino znižan. Tako da bo to potem prvi nakup. .
Počutim se ok, komaj čakam da  bom imela v torek tretji pregled pri G. A je tle vključen ultrazvok? Upam da ja, ker nisem videla pikca že od NS naprej.
Vsem želim prav krasen petek in uvod v vikend user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.6.2007 6:54:51   
scubadiver
No seveda sem hotela pozdravit so user posted image
sem še mal zaspana zgleda user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.6.2007 7:32:04   
tintin
Hojla so-nosečke,
jaz sem tudi danes bolj zgodna, hvala bogu da je petekuser posted image
Azarmitra: tudi meni se dogaja nekaj podobnega, pa nisem čisto prepričana kaj to je. A mi plod skače po mehurju in malo topo zaboli ali je to otrdevanjeuser posted image ali so vezi...pojma nimam....
Sicer pa lepo bodite!user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.6.2007 8:11:04   
hruškica84
dobro jutro vsem user posted image !

azarmitra, to kar si napisala ti, se dogaja tudi meni...mi je tko čudno kr ne vem kaj je to...me je že strah ležat na hrbtu....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.6.2007 8:54:11   
Špelka
Dobro jutro, novemberke!

Vsem najprej en deževen pozdrav! Sem ravno s sprehoda in  mi gre že pošteno na živce tole vlažno in megleno vreme.user posted image  Sem si pred 2 tednoma kupila ene take lepe vijolične 3/4 hlače, zdej jih pa ne morem nosit. user posted image  No, saj poletje bo še dolgo.

Scubadiver - jaz sem mela ravno v sredo 3. pregled. Večinoma se sedaj ne dela UZ, tudi meni ga ni. Je pa rekl, da naslednjič ga pa bo - bo verjetno že kar morfologija. na žalost, ker jaz sem tudi upala, da bom videla malega knedlička. user posted image  

Potepinka - me zelooo veseli, da prinašaš dobre novice. user posted image user posted image user posted image  Ti je sigurno odleglo, ne? user posted image  Boš videla - vs bo še v redu!

Drugače mam pa jaz danes en rahel problem... user posted image  Se mi zdi, da je trebuh manjši kot včeraj, ampak to je verjetnop le posledica tega, da sem včeraj malo manj jedla. Sem namreč rekla, da se moram mlo pazit, drugače bom ratala ena ogromna žoga (mam že  4,5 kg več). user posted image  Torej - ali se vam tudi zdi, da nimate vedno enako velikega trebuha? user posted image  V albumu mam sicer slikico od 2 dni nazaj, kjer je trebušček za moje pojme kar pravšnji. No, danes ga skoraj ni in me seveda skrbi, če je z malim vse v redu.

Če mate kakšne slikice od vaših bušijev, bi blo fajn, da jih mal pokažete! user posted image

No, uživajte še naprej, kljub smotanemu vremenu in se beremo!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.6.2007 8:55:37   
Laubica
Ravnokar sem od g. morfologijo imam komaj 6.7.user posted image sem mislila da že prejuser posted image .Drugač pa je vse vredu srčka sem fullll slišala je prav nabijaluser posted image ,čez 3 t pa moram spet v laboratorij in tam mi bodo tudi za sladkorno kontrolirali,ker baje se rada v mojih letih naredi nosečniška.No moj je zelo aktiven oz. je aktivna kar pač jeuser posted image  zdaj sem že 3x z roko čutila brcikeuser posted image
Na njihovi tehnici se nisem nič zredila na moji doma pa že 5kg-groza

< Sporočilo je popravil že 35 -- 8.6.2007 8:57:41 >

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.6.2007 10:03:35   
murencek
Potepinka, res lepe novice. Kar tako pogumno in optimistično naprej!user posted image
Azarmitra, v šoli za starše so rekli, da imaš takrat, ko imaš popadke, trd trebuh (to velja proti koncu). Drugače pa je to med nosečnostjo (ko trebuh občasno za kratek hip otrdi, normalno. To samo pomeni, da se moraš res drugače obrniti - na trebuhu položaj ni najboljši - npr. na bok. Tko da kr brez panike.
No, pri meni je mali malo "zaspal". Zdej čekam, da se bo kmalu spet kej oglasil z božanjem ali brciko.
Fajn se imejte in lep dan! user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.6.2007 10:21:40   
sonček5
Pozdravljene vse
mene pa zanima ali svije kepice vsak dan čutite, kajti jaz ga skoraj ne čutim več in me malo skrbi. Res da je šele 17 in5/7. Zanimajo me vaše izkušnje. Je to normalno. Komaj čakam da dobim Angesound.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.6.2007 11:04:11   
nicolina
Pozdravček tudi od mene, drage user posted image

Potepinka zelo lepo je slišat lepe novice, še naprej držim pesti zateuser posted image user posted image

Joj, vi že skoraj vse čutite user posted image , jaz pa verjetno še ne bom tako kmalu, sej sploh ne vem kakšen je to občutek user posted image
Drugače se dobro počutim, pa tako kot ti Špelka, se mi zdej par dni zdi, kot da ne bi bila noseča. Le včasih imam še rahle valove slabosoti. Verjetno je zdaj to obdobje, se pravi drugo tromesečje, ko je najlepše, saj tako pravijo.user posted image user posted image
Jaz tudi nisem nič nabavljala, saj bom skoraj vse stvari dobila od sestrice.
Od cunjic, koška, banjice, previjalne.... Ona je res pridna, ima vse cunjice po mesecih zležene in spravljene.
Le voziček bi rada imela svoj, imam že enega nagledanega user posted image user posted image

Mi imamo juter piknik, upam, da bo lepo vreme. Tudi vam želim, da čim lepše preživite vikend.
user posted image user posted image user posted image  za vas

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.6.2007 11:31:35   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image ravnokar sem po pošti dobila izvid od četvernega testa in je vredu 1/3500 je tveganje -tako da so mi napisali da amniocinteza NI potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu zdaj sem pa pomirjena in letim v službo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.6.2007 11:44:43   
potepinka
Dober dan!

Jaz še tudi nisem nič kupovala bom tam od septembra naprej se kar pošteno zadržujem,si bom pa kar nekaj stvari sposodla.Seveda od moje 1user posted image  nimam nič več,saj to je že 10 let in bi itak bilo vse staromodno.Voziček bom kupila rabljen.

Hvala vsem da ste držale pesti,oh sem kar vesela.

Jaz tudi vsak dan čutim premikanjeuser posted image  ,seveda še ful nizko,da pa bi se mi videlo na trebuhu tist še pa ne.

že35user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate

soncek5-če je to tvoja 1user posted image ,je še prezgodaj da bi čutila user posted image  malo še pa bo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.6.2007 11:59:15   
pikapikica
Saj ne morem verjet čvekice - dva dni me ni bilo in imam celi roman za prebrat user posted image !!!

Hej TANTRA hvala ti... ma meni je drugače vse super delat - od kuhanja in pospravljanja (zraven imam občutek, da si čistim dušo), malo hecno se sliši, ampak kaj vem... gospodinjska dela mi res niso odveč... mogoče sem sedaj samo malo preutrujena in mojega dragega ni toliko doma, ker ima takšno delo in zato več ali manj dosti stvari pride ravno na mene... ampak bo že... hvala za lepe in spodbudne besede... se bomo nekako reorganizirani glede na stanje... user posted image

Nemrak... jap to te pa razumem... hudič je če ti je na delu dolčas... jaz imam rada raje več dela kot manj, samo da mi ni treba na uro gledat...

Potepinka... hej to je pa novica dneva... kar tako naprej... zagotovo bodo po porodu rekli, da si popolnoma zdrava in da je vse v najlepsem redu ...

Azarmitra - če boš imela kdaj spet probleme z otrdevanjem vzemi magnezij (eno tabletko z vodo) - zelo pomaga... jaz sem imela v 1 nosečnosti stalno probleme s tem in mi je magnezij zelo pomagal - sem morala spiti 3 na dan... jap jih imam še danes vrh glave...

Sicer pa joj... joj... jaz tudi včasih čutim brcike... potem spet nekaj časa nič in potem spet mickeno...komaj čakam na poštene udarce z nogo ali roko...

No sedaj pa nazaj na delo... do naslednjega branja...

cau punce

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.6.2007 12:12:26   
scubadiver
Čestitke Že35 ob dobrih rezultatih! Ful sem vesela zate! user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.6.2007 12:27:36   
heaven
ciao user posted image !
no po dolgem dolgem casu se vam morem se jaz malo javit. se mi je pokvarila racunalnik in sem bolj lena za ga odnest popravit... sem pa rabla ker nekaj casa da sem vse prebrala ;)
koncnooo sem tudi jaz zacutila mojo majhno pikicouser posted image user posted image user posted image . na zacetku sploh nisem bila sigurna ce je to to, zdelo se mi je kot da bi trzal kak zivec...ko se je pa to ponavljalo par dni sem vedela da je to ta pravo. Res krasen obcutek, sem kar v user posted image . Moje pocutje je super edino kar pogresam je malo vec fizicne aktivnosti npr.rolanje in tek.Nisem neka huda sportnica sploh, ampak tu pa tam mi je pa le zapasalo da sem se malo zlaufala. ah bo ze pocakalo na naslednje leto ;)
Potepinka juhuhu sem prav vesela zate, da je kolikor toliko ok in da te ne bojo mantrali zdaj!!!Res, res!!!
Meni se pa zdi da mi moj trebuscek tako smesno raste...v bistvu raste samo pod popkom.Se morem slikat in kaksno slikco pripopat gor da vidite.
Zdaj pa sibam in se vam se kaj javim!
Aja se vedno mocno drzim pesti za tiste, ki se pricakujete rezultate od AC!

Enega velikega lupcka vsem mojim novemberkam!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.6.2007 12:32:37   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image za Že35user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Nikolina če se ne motim imava na isti dan datum (29.11.) in ti kar zavidam, da se tako dobro počutiš, jaz imam občutek, da bom ravno kar rodilauser posted image !

Pa še to, a se še kateri dogaja, da ne more spati na levem boku???????? Kajti jaz že deset dni imam kar slab občutek, lahko bi rekla rahlo bolečine, če spim na levem bokuuser posted image ??!!

Lep vikend vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.6.2007 19:11:27   
azarmitra
user posted image Joj kako sem vesela za vse dobre novičke. In močno držim pesti za nove lepe novičke.
Ste me kar malo pomirile glede otrdevanja trebuha, ker me je že kar skrbelo. Vem da naj bi to pomenilo popadke ... samo tako zgodaj v nosečnosti? user posted image Zgleda, da bo treba le na boku ležat, ne pa na hrbtu.

Tiste, ki še ne čutite malčkov v trebuščku pa tole: jaz sem prvič noseča in lahko rečem, da ko pridejo na vrsto tiste prave brcike, jih ne moreš zamenjat za kaj drugega. Je enostavno tak občutek, ki ga do sedaj še nisem čutila.user posted image Nekaj povsem novega in zanimivega - kar nasmešek mi pride na obraz, ko brcne, ne glede na to kje se nahajam. Potem moram pa kermu razlagat, da sem se pač glih nekaj spomnila ta trenutek, ker se jim verjetno ne da poslušat, kako so brcike oh in sploh..... Verjetno to razumemo le nosečke user posted image

Če sem prav seznanjena, naj bi imela zdrava nosečnica le tri UZ tekom nosečnosti. Moj G naredi ultrazvok na vsakem pregledu, v materinsko knjižico pa vpiše podatke le tistih UZ, do katerih sem upravičena. Mislim si, da to dela zaradi lastne pomirjenosti, da ni kaj spregledal. Tako lahko na vsakem pregledu vidim malega razgrajača  / razgrajačko. user posted image

Naslednjič pa imam že morfologijo in komaj čakam....

pa pa

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.6.2007 20:18:33   
zirafa76
se pozdravcek od mene po dolgem casu/.........smo bli na pregledu, pa zdej moj g. ne more potrditi spolauser posted image   je rekel da sta user posted image  user posted image  , zdaj pa moram pocakat na 18.6.da zvemo..meni je glavno, da sta zdrava, karkoli je...user posted image  user posted image  pa bi bli tud zelo veseli..dve lepoticke..po atijuuser posted image user posted image   pamet po mamiciuser posted image user posted image

jih pa ze krepko cutim, kako brcajo in se premikajo..ko bi clovek lahko shranil nekje te obcutke...user posted image user posted image user posted image

poljubcke vsem..............pozdravcke................

aja..Nemrak se mi zdi, da si me sprasevala od kje iz celja sem...vitanje..stran od civilizacije..drugace pa sem dolgo bla v vNovi vasi......

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
9.6.2007 8:14:33   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!!
Kje ste zaspanke?? Jaz pa moram biti na ta lep sončen dan v službi. Že kar vidim, kako se bo zopet vleklo. Ja, rajši več dela, kot premalo. Hitreje teče.
Kako ste kaj??
Mene že 4 dni vsako jutro boli glava. Me začne že ponoči in se nadaljuje v dan. Mi je pa rekel G, da lahko vzamem lekadol. Na srečo mi vsaj pomaga in drži čez dan.
Vem, da je to zaradi živcev, ki kar močno trpijo te dni. S takim strahom pogledam na telefon in upam, da se ne pokažejo št. iz LJ. Pa si nič ne morem pomagat. Malo bo potrebno še počakati.

Uživajte lepo soboto!!!!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.6.2007 8:15:27   
nemrak
zirafa76, če pa prideš, kdaj v Celje se pa javi.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.6.2007 9:00:33   
potepinka
Dobro jutro!

Nemrak-Se mi kar smiliš ko moraš biti v službi,pa še čakanje na izvide.
Se kar na sebe spovnem,jaz sem tudi delala po sobotah pa to še popoldan.

Ja mi pa imamo danes koline.Mož je že zjutraj šel po prašička,tak da bo delo ko pride.Pa saj bom samo v skrinjo spravla nič klobas ne bomo delali.UUU zvečer pa sveža pečenka.Spet se bom reeeedila.

No lepo božajte bušije se beremo

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.6.2007 9:36:59   
nemrak
potepinka, pridemo na pečenko!!!
Zakaj bi se samo ti redila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.6.2007 9:40:38   
TANTRA
Dobro jutro,

danes ste pa že pridne čvekice...Se vidi, da sonček pomaga pri dvigu razpoloženja...
No, nemrak, najini rezultati se bližajo, še malo ...Na klic pa pozabi...Tokrat ga
ne bo!!!! Pa pika....letos je leto prašiška...leto sreče....
user posted image
Drugače pa sem sedaj bolje...Počitek res pomaga...Pa nič ne smem dvigovati...
Mi pomagajo ....
Ravno sedaj ko pišem, mi moj user posted image  brca....Po moje me priganja za zajtrk...Še nisem nič jedla....ker težko zjutraj zgodaj jem....
Se mi pa zdi, da zadnjih nekaj dni bolje spim na obeh bokih....Po moje so obdobja ko pride do raztezanja, krčev....
Jaz še nimam nič za user posted image ...Dokler ne bo vse jasno ne upam nič...Sem malo vraževerna.... Posteljico mi bo dala prijateljica, za voziček imam že 3 ponudbe...Kupiti bom morala lupinico..pa stolček...pa kake lepe cotke za obleč... Se je ponudila mlajša hčerka, da bo ona izbirala...da bo lep dojenček...
Moj pa je žalostno pogledal user posted image in rekel: a jaz pa ne bom smel nič izbrati za svojega otroka user posted image user posted image user posted image .... Glede na to, da bo pri 45 prvič očka, si lahko mislite....

Sem pa vesela, da sem v službi predala delo, moja namestnica se uvaja in res lahko brezskbno uživam doma.... Teh nekaj mesecev idile....

Punce, danes bo sončen dan zato ven na zrak, na sonček peljat svoje trebuščke.... in seveda maksimalno uživat...

Nemrak, držim pesti za naju, da bova kmalu najsrečnejše mamice ob lepih novičkah.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.6.2007 10:06:43   
scubadiver
Dobro jutro punce,
Tantra in nemrak kako dolgo je že od AC? Da vidim kolk trpljenja vaju revčki še čaka. telefonske klice iz LJ si pa kar izbita iz glave. Pri tolikih pestkah kot se jih stiska za vaju ne more it nič narobe.
Sedaj je kočno tudi v ljubljani posijalo sonce tako da komaj čakam da se moj zbudi da gremo mal na zrak.
Kako naj v torek izsilim UZ? če malo pojamram mogoče? al je to klicanje nesreče? ampak res bi rada spet videla moojega malčka. Ker do morfologije bo pri meni še dolga.
punce, želim vam prekrasen dan, pazite nase, pobožajte bušije in maksimalno uživajte.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.6.2007 10:18:05   
nemrak
scubadiver, hvala za drženje pesti. Upam, da bo pomagalo.
AC sva imeli s TANTRO 25.5, tako, da je danes že 15 dan. Mene so lani poklical 18 dan, ponavadi pa pokličejo že prej.
Rezultate naj bi pisno dobili nekje od 3-4 tednov po AC.

TANTRA, naj se tvoje besede pozlatijo. Potem, pa pridem 1x po dopustu v Domžale in bova šli na kavico oz. sladoled!!!user posted image

Pridne bodite!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!