|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
31.5.2007 14:33:20   
Špelka
Buba - Majice z napisi prodaja trgovina POPEK: http://www.trgovinapopek.com/. So pa kr drage: 24,26 eurotov. Se mi pa zdi tole od Tintin super ideja! Bravo, Tintin! user posted image user posted image user posted image  JAz te bom kar posnemala ob priliki!

Murencek in Tintin - hvala za pojasnili! user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan še naprej!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
31.5.2007 14:34:34   
scubadiver
Ojla so user posted image
Jaz bi šla pa domov. Dovolj imam službe za danes, sam ne verjamem da bi moj šef to razumel user posted image
Večkrat je že padel predlog da bi se dobile, pa nekako dlje od tega nismo prišle.
Vem da bo težko ker smo razresene po sloveniji in vse se nikoli ne bomo uspele dobiti.
Koliko nas je v Lj oz. okolici? se katera javi za pijačko ali pa sladoled? pa da vidimo če nam uspe user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
31.5.2007 14:42:09   
nemrak
user posted image user posted image ,
Jaz sem dala za majčko 13 eur.
To se mi še ne zdi pretirano. Popek ima vse cene ful navite.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
31.5.2007 15:22:39   
sonchek
No, pa sem že nazaj iz pregleda...dons je šlo res hitr...ampak to zato, ker ni bil nobene gužve...sem bila prov presenečena da sem bila edina v čakalnici...

Veliki smo 8,48 cm...obseg glavice je 3,14...to naj bi nekje približno kr zadostovalo tednom user posted image ...sem bila prov  vesela, da mi je delala UZ in da sem spet videla svojo user posted image ....user posted image user posted image user posted image

...no punce lep dan vam želim še naprej, midva letiva na hiško ki se zakjučuje...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
31.5.2007 15:23:16   
manca
sem iz okolice Kranja, komot pa lahko pridem v Lj oz. njeno okolico...katera je še za srečanje? Kateri dan vam najbolj ustreza in katera ura? Meni bi med tednom zneslo ob petih (do 16ih delam), razen ob sredah ne morem ker delam do 18ih. Lahko tudi kakšno soboto.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
31.5.2007 16:02:04   
azarmitra
Pozdravljene novembrke!
Po dolgem času se vam spet javljam, pač ni zneslo drugače. Držim pesti za tiste, ki imate AC in dobrodošle nove novembrke. user posted image
Ena je omenjala, da ji ko leži drevenijo roke. To se dogaja tudi meni. Kot da bi roko zaležala in imam potem tako hude mravljince po roki, da prav peče. user posted image To se mi dogaja skoraj vsak večer. Potem pa komaj najdem položaj v katerem roke "preživijo".

Drugače pa sem imela v torek pregled in je z malim vse v redu, veliki smo že 12,2 cm. Sem pa doživela malo presenečenje, ker se nikakor ni hotel zbuditi. Dosedaj je bil mali tako aktiven, da ga je G komaj lovil po trebuhu, v torek pa nič. Ko je pobutal po trebuhu, se je samo pretegnil in spal naprej. No nič čudnega ob takem vremenu, kot je bilo v torek. Je rekel G, da se pač ne pusti motiti user posted image Hud karakter že v začetku. Sicer ga pa danes že cel dan čutim v dvojni dozi - kar ves čas se premika v trebuhu.

Tudi jaz sem za to, da bi se dobile. Ker pa smo z različnih koncev Slovenije bi blo verjetno res najboljše, če bi se dobile kar v Ljubljani.

Lep pozdrav

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.6.2007 6:24:03   
nicolina
Pozdravljene moje drage novembrke in vse nove nosečke med nami user posted image user posted image user posted image

Mene zdej dva dni ni bilo, ker sem bila na seminarju. Joj kok ste napisele čveke user posted image user posted image .
Me je pa včeraj čakal doma izvid od DHT in je tveganje za DS povečal na 1:10594. Kolko sem bila vesela. user posted image  Ampak sem bila tudi utrujena od vožnje, tako, da vam nisem takoj pisala.

Bi se bilo res zelo fajn srečat, jaz tudi lahko pridem v LJ, čeprav sem iz BK.

Lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.6.2007 7:40:57   
maks
Jutro!
Na, pa smo že prvega junija! Res čas leti....
Mi imamo zopet dež, verjetno bo cel dan user posted image , ampak ok, saj moram pakirat, ker jutri odrinemo proti slo.
Je še katera, ki je user posted image že aktiven in ga čuti full nizko; mene skoz brca nad sramno kostjo, verjetno ima tako lego, ne vem, no...user posted image Drugače vse ok, lepo ga je čutiti!
Lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.6.2007 7:41:37   
maks
Nicolina: user posted image  user posted image  user posted image  čestitam za dober rezultat.

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.6.2007 8:18:03   
tintin
Hojuser posted image ,
maks: tudi jaz ga čutim tik nad sramno kostjo...včasih malo levo, drugič malo desno, spet tretjič nekje drugje. Ampak saj zdaj so bebice še bolj nizko, saj naša maternica ne sega še niti do popka - veliki so pa tam od 15-18 cm...user posted image
Tudi moj je kakšen dan zelo živahen, včasih pa en zaspanko (kot jaz).

Lp vsem, KONČNO je petek! user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.6.2007 9:05:36   
Laubica
Maks od kje si da pri vas dežuje pri nas je pa sonček in toplouser posted image Kdaj greste kaj na dopust in kam-mi gremo 16.7.na Ugljan

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.6.2007 9:35:32   
potepinka
Dobro jutro!

nicolina-user posted image user posted image user posted image za dober rezultat

Jaz tudi čutim premikanjeuser posted image en dan bolj ,včasih pa 2 dni sploh ne.

Midva z možem letos na dopust ne greva,hči pa tako gre v Šolo v naravi v Strunjan,potem pa še zraven babicein dedija.
Tako da bom kar doma čepela.Pa saj bo.
Včeraj je prišla sta prišle k meni moji kolegici ena ima 9 mesečnega sinka ,ena pa 2 mesečno hči. Sem se spet nacartala.user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.6.2007 9:39:51   
maks
Tintin:saj vem, da ni nič narobe, sam vseeno tko nenavadno se mi zdi; imaš prav, hvala za pomiritev. Pri meni je isto; par dni nazaj je bil miren, zdaj je pa spet zlo aktivenuser posted image
že 35: mi smo v Švici, v Luganu; večinoma krasna klima, zdaj pa se kar vrstijo deževni dnevi; včeraj je bilo lepo in sem izkoristila za doool sprehod, kar malo predolg, ker sem bila potem tako zelo utrujena. Je pa vsaj Maks spal. Pa kupila sem si tri majčke- vse v roza, sem čist na roza, čeprav sem želela še kakšno v rumeni, pa mi tiste niso bile všeč.
Mi gremo na morje 23 junija, v Vrsar, plan imamo potem še enkrat avgusta- bomo še videli kako in kaj. Skratka pred dopustom še morfologija, kar me že telo veseli, prosila bom še za 3D uz, ker me res zanima kako se bo videlo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.6.2007 10:27:21   
Laubica
user posted image maks jutri pa čim lažjo pot proti SLOuser posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.6.2007 11:57:50   
DEBELUŠKA30
Zdravo souser posted image ,

jest sem tko "znaveličana" danes, res se pozna da je petek. Komaj čakam da bo ura pol dveh, pa da se ta "šiht" konča, pol pa žurka; gremo dammmmmmmmmuser posted image user posted image !!!!!!!!

Kar pa se moje alergije tiče, je še vedno prisotna, bila sem pri osebnem zdravniku pa mi je dala nekakšne antialergijske "tabletke" če se stanje ne izboljša, svetovala mi je naj počakam še kakšen dan, in če ne bo boljše pa naj kar vzamem tabletkouser posted image !

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.6.2007 12:12:57   
zirafa76
user posted image pozdrav se iz moje strani..........po vcerajsnih stresih sem danes bolj mirna....na zalost nisem v prvem opravla vozniskega, tako da cez dva tedna se enkrat...ja, prevec napetosti in je rekel, da nisem gledla v levo, ko sem sla na AC..ja pri nas so full strogi..zaradi tega sem padla...pop....user posted image user posted image in premalo ur za njega odvozenih....groza..............
sta pa moja dvauser posted image user posted image ful trpela, ker me je se trebuh cel dan bolel....no, saj bo....naslednjic............user posted image user posted image
sem pa bla v depresiji....NO SEM SE MAL..........

drugace pa se dolgocasim doma, a ima katera idejo, kaj poceti????????user posted image  mojga ne bo se dva meseca, diplomirala bom na otroskih stvareh, sprehodi ne smejo bit prepogosti, ker moram full pocivat.................KAJ????????????????user posted image user posted image

POZDRAVCEK ........................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.6.2007 13:01:32   
nemrak
zirafa76, žal mi je za vozniškega user posted image . Koliko ur si pa imela???

Lahko se kdaj zmeniva za kakšno kavico ali sladoled.
Čeprav grem naslednji teden nazaj delat, bom kdaj z veseljem poklepetala s tabo.
Ali je res danes takšen zaspan dan, ali sem samo jaz tako čudnauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.6.2007 13:16:02   
gruška
Ciao user posted image user posted image user posted image ,

včeraj sem imela pregled pri G. - sicer samo kri in vodo, brez UZ. Je rekla, da težave z blatom niso nič nenormalnega za nosečnico in da tudi kri pride od tega, ko kakšna žilca poči...... Sem potolažena, ampak Donat še vedno tankam...user posted image .......

Glede spanja na hrbtu: ne vem katera je napisala, da so ji svetovali na levem boku, meni pa so že v prvi nosečnosti svetovali na desnem... To pa zato, ker če spiš na levem obremenjuješ srce in obtok in zato svetujejo na desnem.... Po porodu pa te dajo na levi bok zato, ker če si šivana, si vedno v desno stran, zaradi žil in zato priporočajo na levem, da ne pritiskaš na rano...... Tako so vsaj meni razložili....

Nemrak, kje si pa ti kupila majčko z napisom za 13€?

Morfologijo imam 29.6.07, v porodnišnici LJ., pri dr. Pušenjaku. Pa saj bo to 1,2,3 tukaj.......

Lepo se imejte, lep vikend...... user posted image user posted image user posted image

P.S.:Tudi jaz sem zato, da se dobimo....... Mogoče kar v Tivoliju, glede na to da večina predlaga Ljubljano,  pa gremo do Čolnarne na sladoled?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.6.2007 13:22:39   
tintin
Jaz sem, kot sem že rekla, ZA srečanje. Itak delam v Lj., tako da sem vsak dan tu. Čolnarna je dobra ideja...se mi zdi tak običajen meeting point za nosečke in kasneje mamice z dojenčki.
Sicer pa je danes res OBUPEN dan, še bebi nič kaj ne miga danes...saj kako pa bi, ko je mami vsa kaput...
user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.6.2007 13:27:24   
zirafa76
ja, z 22 sem sla na predizp.pol pa na izpit z 28..jih moras met okrog 40, da so zadovoljni...prvo pogledajo ure..pri nas pa splosno velja, da ko se v avto vsede in pogleda ure je ze odlocen al naredis al ne...user posted image so na zelooooo slabem glasu in vem, da je par ljudi slo v MB na izpitno, ker so tu tak strogi....

Nemrak, iz katerega dela celja pa si??? 

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.6.2007 13:50:02   
sonček5
Žirafa žal mi je za tvoj izpit, ampak ne obuopaj, saj so še možnosti. Jaz sem včeraj prestala AC in se kar dobro počutim in razen rahlega špikanja v trebuhu ni panike. Sicer dosti počivam in G mi je dala bolniško, tako da sem kar zadovoljna. Občasno se sprehodim po stanovanju saj me strašno boli križ od ležanja.Videla sem srček male kepice in me prav firbec matra ali je punčka ali fantek. Bi bilo pa res fino če bi se kdaj dobile. Pozdrav vsem
Sonček

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.6.2007 13:51:47   
sonček5
Aja me pa zanima iz kje ste vse punce. Jaz sem iz Kamnika

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.6.2007 14:08:34   
zirafa76
jaz lahko pricapljam do LJ, itak mam prijateljico tam, ki je pravkar zvedla da je user posted image ....po tem, ko sem jo odvlekla do lekarne v Siski...user posted image znake sem se kako dobro prepoznala....user posted image user posted image njej je blo najprej smesno, zdaj pa ne vec....user posted image   .....

tako da ni problem....pa se zoo bi rada vidla po dolgem casu... da vidim, kateri vrsti tokrat ustreza moja zadnjica.....user posted image user posted image nazadnje sem se se lahko primerjala z " manjsimi" opicami....mislim, da se sedaj moram sprehodit do medvedje kletke............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.6.2007 14:58:47   
nemrak
http://nosecnice.moj-album.com/

sem se namučila in skopirala link. Upam, da bo delovaluser posted image .
To je link, kjer sem jaz naročila majčko.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.6.2007 15:03:24   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

http://nosecnice.moj-album.com/

sem se namučila in skopirala link. Upam, da bo delovaluser posted image .
To je link, kjer sem jaz naročila majčko.

..tud jaz nemrak...ampak ne verjamem da mi bo dolg prov pa sem vzela xxl...np, bomo videli...
...pomoje bi mogla bit nosečniška, ne pa čist obična..sej v končni fazi tud to ni tok mal denarja + poštnina..
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......