murencek
|
Živjo! Punce moje, jaz sem pa tako žalostna. Naj se vam malo potožim. Danes zjutraj so me oropali. S fantom sva šla ob 7.20 zjutri na grob v Domžale, pa je nekdo razbil šipo in odnesel nahrbtnik (pa samo 5 min sva se zadržala). No, v njem sem imela denarnico (hvala bogu, brez gotovine) in mobitel, pa malico, pa 2 majici, nogavice. No, midva sva potem hitro ukrepala (klicala policijo, preklicala kartice, mobitel...). Fantu ni nič zmanjkalo, ker je vse vzel s seboj. Jst sem imela srečo, da sem vsaj šop ključev vzela s seboj (joj, če bi še vzeli ključe od stanovanja... pol ne vem, kaj bi bilo z mojimi živci danes). V glavnem, dan mi je bil ćisto pokvarjen! No, gospa, ki prodaja sveče, je videla črn audi (zapomnila si je pol registrske) in dekle, ki je z mojim ruzakom teklo v avto. Jst upam, da bi storilca vsaj našli - upam, da registrska ni izmišljena. Jutri pa bom zgleda hodila po občini, ZZZS... da si uredim zadeve. V glavnem, pazite, da nikoli ne puščate stvari v avtu, tudi če greste proč za par minut! Jst bom zdej do konca življenja pazila. Ja, pa v trgovinah tudi kradejo. Iz nakupovalnih vozičkov vzamejo denarnico (če imaš torbico tam), ko npr. vagaš sadje. Meni je najbolj žal slik (mene in fanta, odkar sva skupaj; tudi njegova slikca iz otroštva mi je bila zelo ljuba), katere sem hranila v denarnici! A ima katera podobno izkušnjo? Nič, adijo!
|