|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
18.5.2007 7:01:04   
scubadiver
heaven, tudi jaz sem si predvcerajnjim narocila angelsound in komaj čakam da pride. Upam da bo danes user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.5.2007 7:54:56   
Špelka
Potepinka - jaz tudi mislim, da bodo pri tebi počakali po porodu z operacijo. Ne vem - alli ti je tvoja dr. vaj povedala kakšno stopnjo spremembe celic na MV imaš sedaj - III ali IV? Zdi se mi čudno, da ti je tako nedoločno govorila, saj kdo drug pa bo vedel, kako sedaj ravnati, če ne ona??? user posted image  Pa kot jaz razumem Pušenjaka, se splav dela res v izrednih primerih - če gre že prav za raka na MV in ne za spremebe celic! Tukaj bomo vse punce stisnile pesti in boš videla, da se bo vse razpletlo tako, da boš novembra vesela mamica! Mora se!!!!! user posted image user posted image user posted image

Nicolina - tudi tebi so danes namenjene moje user posted image user posted image user posted image ! Pa le javi čimprej kako si opravila - jaz itak vem, da je vse BP! user posted image  Srečno!!!!

Jaz pridno pijem un zanič sirup z železom - bljek, bljek, bljek! Kukr una otroška zobna pasta, k je bla včasih - un Jaka Racman! user posted image  Ampak bo že - sej ga hitr ruknem, pol pa hitr vodo čez, da gre. Drugače se je pa tudi meni zadnji teden apetit malo ustavil, oziroma mi bolj paše sadje, kar me zelooo veseli, drugače bi se do poroda spremenila v vrečo sala. user posted image  No, bejbe, lepo se mejte v tem lepem dnevu! LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.5.2007 8:25:59   
ninocka
Potepinka držim pesti in še fige, da bo vse OK.

Jst mam čez eno uro G, bom vidla kaj mi bo povedala v tistih 5 minutah. Mi je kr BZ it, ker bom sedela tam 2 uri, zato da me bo vprašala, če je vse OK in poslal domov.

Poročam več, ko pridem nazaj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.5.2007 8:26:49   
sonchek
Potepinka...
...tudi jaz držim pesti, da se ti bo vse dobro izteklo...
...zelo si želim in upam, da bo tako!!!

Punce...zdej odkar imam take angelsound sem čist bolš volje, skoraj neobremenjena...in če bo šlo tko naprej si bom res mogla nabavit zalogo novih baterijuser posted image user posted image user posted image
...ampak je res toooookkkk noro, da bi lohk skoz poslušala....
lep dan vam želim...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.5.2007 8:28:54   
manca
Potepinka, prav vse bomo držale pesti, da se bo vse dobro izteklo in da boš novembra mamicauser posted image

Tudi meni se je apetit malo ustavil, v službo si namesto žemlje s sirom raje nosim sadje in jogurt in mi to res bolj ustreza. Sem se pa zredila od osmega tedna pa do sedaj za 2 kg.
Včeraj sem šla k frizerju in sem si dala kar precej skrajšati lase, saj so mi šli dolgi lasje že pošteno na živce.

In kaj boste kaj počele za vikend? Napovedano je res lepo sončno vreme user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.5.2007 9:14:24   
potepinka
Hello!

No zdaj sem nazaj,bila sem pri osebni zdravnici da je dala predlog za podaljšanje bolniške.Malo sva se pogovarjale in pravi da po njenemu bodo počakali do poroda.LLETZ je pa nova metoda operiranja ki je laserska,mi je razložla.No pa saj bomo videli kaj bo v torek,sem se mal pomirla ko me tak vzpodbujate in držite pestke.Jaz samo upam da bo vse ok.

ninocka-upam da bo vse ok na pregledu in držim pesti

nicolina-tudi zate držim pesti

Javita kako in kaj

Špelka-ja saj mi je povedala G tako kot je pisalo na izvidu,da imam hudo spremenjene celice,da kaj več pa ne more rečt,zato me je poslala v Celje ker je tam več ginekologov skupaj verjetno da se bodo posvetovali.

No punce lepo se imejte!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.5.2007 9:25:53   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Punce, jaz imam danes NS. Joj, kar malo me je strah. Upam, da bo vse ok. Držite pestke. Vam poročam zvečer, ko pridem domov.

Držimo pesti....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.5.2007 10:30:55   
Anonimen
Potepinka - držim user posted image , da se vse dobro izteče in da boš novembra postala mamicauser posted image .

Nikolina - tudi zate držim user posted image

Lp, Anonimna7

Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.5.2007 11:42:20   
pikapikica
user posted image  potepinka, da bo vse ok!!!

jaz pa sem sedaj tudi čisto preč... v službi sem imela do sedaj takšno gužvo, da še vode nisem uspela piti (sedaj sem jo na hitro 4 dc) in se sedaj počutim prav slabo in še glava me boli po vrhu...   user posted image !!!

pa še na morje bi šla.... ampak, ko je to tako daleč... hvala bogu, da je drugi teden pregled, da bom spet videla mojo pikico... razmisljam pa, da bi si tudi jaz kupila ta Angelsound...ga imajo baje tudi v Babycentru... hm... ne vem zakaj se mi je zdelo, kot da bi morala biti ena akcija?! A katera kaj ve o tem?!

cau vsem user posted image
pikapikica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.5.2007 11:51:16   
loncica
Čav punce. Sicer sem decemberka, ampak kdaj pokukam tudi na vašo temo. In ker sem tukaj prvič brala o Angelsound-u me zanima, če katera ve ali zazna utrip tudi že pri nosečnosti 10ih tednov.

Lep dan vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil loncica -- 18.5.2007 11:52:15 >

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.5.2007 12:48:31   
sonchek
Loncica...
Na aparatu piše po 12.tednu...ene punce so govorile, da ga tok kmal še niso slišale, ampak po 16.tednu...tako, da je pomoje odvisno od velikosti ploda...
Jaz ga slišim zelo dobro  in sem ga prvič poslušala, nekje ko sem bila v 13 2/7 (tle okol)...
...mislim, pa da ga prej skoraj res težko slišiš....
Ne vem, če je katera že probala tako zgodaj...
l.p. in srečno

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.5.2007 19:31:57   
sonchek
a ste že vse ušle na vikend paket...

No naj vam samo sporočim:
...punce jaz sem dobila danes izvid DHT-ja...
rezultati so sledeči: Adjusted risk of trisomy 21= 1:13427
Adjusted risk of trisomy 13+18= 1:24035!!!!

...sem fulll vesela...

Sedaj pa vam želim
user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.5.2007 19:37:45   
nemrak
user posted image user posted image ,
sonchek, juhuhuuuu.......
Res sem zelo vesela zate!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.5.2007 19:58:34   
scubadiver
super sonchek user posted image , pa bo takoj lepši vikend, kajne? sem ful vesela zate

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.5.2007 20:50:42   
potepinka
sonchekuser posted image user posted image user posted image  ful sem vesela

Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.5.2007 6:47:29   
nicolina
Punce, dobro jutro.

Najprej se vem opravičujem, ker se vam nisem že včeraj javila. Me je mojuser posted image  peljal na večerjo in sva prišla pozno domov in sem samo padla v posteljo.

Zdaj pa takole, na NS je bilo vse ok. Tveganje je nizko, izmerjena NS je bp.
Ne morem vam povedat kolk sem vesela. Danes grem dat še kri  za DHT in upam, da bo tudi to vse ok. Je bil pa user posted image  tako priden, da je lahko čist vse takoj zmerla, pa še pomahal nam je in se mal praskal po glavi.  user posted image user posted image  Čisto sva bila oba prevzeta.  
Danes  pa greva z dragim vLJ se potepat.

Sonchek ful sem vesela zate user posted image user posted image user posted image

Skratka želim vam lep vikend in uživajte kar se da na sončku...user posted image user posted image user posted image  za vas moje drage novembrke 

Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.5.2007 7:56:58   
ninocka
Moje porocilo s pregleda: slaba kri oz. nameji, zato imam predpisan sirup z zelezom, ful slab urin (v ponedeljek ga moram dat ponovno, ker res nisem se skor nic pila in je to lahko posledica tega), na urinu se baje vidi, da sem izsusena (zaradi slabosti in bruhanja), vse ostalo je pa OK. Poslusali smo srcek in je blo tko lepo. Sem bla pa ful hitro na vrsti (v 15 minutah), pa tud G si je mal vec casa vzela. Aja, pa testi za toxo so tud negativni.

Pol me je pa cakala slaba novica - moj je pristal v bolniciuser posted image user posted image user posted image . Je vceraj skup padu, ko so bli s sluzbo na paintballu in so ga z resilcem na urgenco peljali. Tam so ugotrovili, da ima natrgane misice, da je neka stvar iz misic presla v kri in je nevarno za ledvice in so ga obdrzali. Noge ima baje cist povite in lahko samo lezi in tud ne vem kolk casa bo ostal not. Pa se vidla ga nisem vceraj nic, ga grem sele danes pogledat.
Ful sem zalostna user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugace pa se cestitke vsem za uspesno opravljene NS user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.5.2007 8:29:26   
scubadiver
Nicolina
tebi čestitke za uspešen NS user posted image

Ninocka, ti pa prosim pij pij pij. Mene so tudi okregali na pregledu zaradi urina tako da se zdej nalivam z vodo kot zmešana. Se bojim da utopim malčkauser posted image držim pa pesti tudi za tvojega najdražjega, da ni nič hujšega in da bo kmalu doma.

Sonchek sem pa zdele dobila po pošti angelsounds in sem v nebesihuser posted image Je sicer kar trajalo da sem nasla utip in malcka in sem se ze bala da pri meni ne bo šlo ker imam preveč zaloge po trebuhu za hude čase, pa sem ga le našla. In me je čisto pomirilo. Se mi zdi da sem slišala tudi premike. je to možno? vmes je utrip preglasilo kot da bi nekdo v enem sodu čofotal. misliš da bi to lahko bli premiki? nikakor mi ni žal dinarčkov za tele zvoke. Mislim, da najbolš da grem kar takoj kupit novo baterijo user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.5.2007 10:46:35   
heaven
ma joooj tudi jaz sem danes po posti dobila angelsounds in nic ne cujem!!!ufffa!!! kaj to je normalno???

Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.5.2007 10:52:28   
Anonimen
heaven, midva sva zraven angelsounda dobila zelo slabe slušalke... poskusi s kakšnimi slušalkami od mp3-playerja.... pri nama je bila razlika očitna...

(odgovor članu heaven)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.5.2007 10:54:57   
scubadiver
heaven jaz sem se tudi malo prej še enkrat spravila poslušat, pa mi tudi ni več uspelo najti nobenega zvoka user posted image
a si namazala z vodo ali oljem? ti kar še malo išči, sigurno boš našla svojega otočička in njegovega srcčka. a svoj utrip si našla?

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.5.2007 11:19:52   
potepinka
Hello!

nicolinauser posted image user posted image user posted image  za NS

ninocka upam da bo z tvojim vse vredu

Punce kakšen ste imele srčni utrip na NS otročka?Jaz sem imela 159.Ne vem če je to res fantki imajo pod 150,punčke pa nad 150.Tiste ki že veste za spol,da vidimo če drži.So pač stare vraže.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.5.2007 11:26:32   
scubadiver
Potepinka,
pri nas ta teorija pade. Ker so nam napovedali user posted image srčni utrip pa je bil na NS 159 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.5.2007 11:37:48   
potepinka
scubadiver!

Ja potem sva pa imele isti srčni utrip pa je meni50- 60% napovedalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.5.2007 11:42:36   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem imela 165. A je to preveč???

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......