|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
16.5.2007 14:26:20   
potepinka
sonchek-po pataloškem mnenju ki so mi naredili odščip je so še naprej spremembe na materničnem vratu,pač režejo dokler sprememb več ni samo ne vem v mojem primeru da semuser posted image  kolk daleč bodo šli.

mamuška-Da ti razložim.V januarju sem imela redni letni ginekološki pregled in G mi je vzela bris.V februarju sem jaz zanosla in med tem časom pridejo izvidi PAP C 4,kar pomeni spremembe na materničnem vratu.V 12 tednuuser posted image  sem odšla na odščip materničnega vratu in danes dobim izvide da moram na ponovni odščip ampak še globji,da vidijo kolk daleč so spremembe.
Seveda spet sledi narkoza ne vem kolk je to dobr za mojegauser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.5.2007 14:35:10   
maks
Potepinka: držim pesti, da bo z obema vse ok!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.5.2007 15:09:07   
scubadiver
sonchek, si me že prepričala za angelsound in sem ga tudi jaz naročila. A pa si kaj preverila pri G je res neškodljiv za plod? ker po moje bom obsedeno poslušala našega user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.5.2007 15:24:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

sonchek, si me že prepričala za angelsound in sem ga tudi jaz naročila. A pa si kaj preverila pri G je res neškodljiv za plod? ker po moje bom obsedeno poslušala našega user posted image  

...seveda sem preverila in tudi Pušenjak je napisal nekaj na to temo...čaki bom probala najdt....ja kaj naj rečem...men je nora stvar...in nikoli mi ne bo žal teh par fičenkov...hihihiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.5.2007 15:37:15   
sonchek
lej tuki je prov stran od tega:
http://www.angelsounds.si/index.html

...no tud Pušenjakov odgovor sem našla:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1042984,1042984#msg-1042984

...pa javi, kako ti bo šlo!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.5.2007 16:22:36   
nemrak
user posted image user posted image ,
potepinka, naj te malo potolažim, čeprav vem, da je hudo.
Poznam eno punco oz. žensko, ki so ji 3x rezali. Nazadnje pa so ugotovili, da je bil PAP slab zaradi vnetja. si lahko to misliš. Pa tudi v celjski porodnišnici.
Tako, da jaz ti držim pesti, da bo vse v redu s tabo in tvojim otročkom!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.5.2007 18:56:23   
Špelka
Potepinka - žal mi je zate, da moraš še enkrat dajat skozi narkozo, operacijo... user posted image user posted image user posted image  Upam in držim ti pesti, da se bo tole po tem posegu dobro končalo - tako s tabo, z malim, kot z naslednjim izvidom. user posted image user posted image user posted image  Pa saj mora bit vse v redu!

Jaz sem bla danes še pri moji G., kjer je mat. vrat po njenih besedah "kar v redu" user posted image , voda v redu, sem pa malo slabokrvna, zato sem dobila sirup z železom, ki je bljek! user posted image  Bom probala malo s hrano in z algami tole rešit, pa bomo videli...

Vsem user posted image  pošiljam en lep večerni pozdravček z Gorenjske!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.5.2007 19:26:12   
nicolina
Potepinka, tudi jaz sočustvujem s tabo user posted image user posted image

Boš videla, da bo s tabo vse ok in s tvojo pikico. Me smo tle gor, da te spodbujamo in držimo pestke zate, da se vse dobro izteče. user posted image user posted image

Bodi optimistična, kolikor se le da...user posted image user posted image user posted image  zate 

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.5.2007 21:53:38   
Mamathea
Lepo pozdravljene user posted image

Javljam se tudi jaz, ki sem vceraj imela NS. Otrocek ima vse okoncine, nosna kost je vidna... Rezultat pa 1:6188, kar je ok. Je pa bil otrocek bolj miren in se ni hotel prevec premikati, tako, da tudi spola nismo videli. So pa slikce cudovite in so nama jih zapekli tudi na Cd. Tudi moj mozek je bil z mano in je bil navdusen nad slikcami in nasploh nad majhnim bitjecem, ki se razvija in razvija.
Mamuska in vse ostale, ki ste tudi uspesno opravile NS iskrene cestitke.
A je se katero bolelo v trebuscku po NS? Meni je ginekolog tako mocno pritiskal z ultrazvokom na trebuscek, da me je potem kr malo bolelo, ampak je na srco bolecina hitro izginila.
Drugace pa pocasi bo ze slo, slabosti so se tu in tam prisotne, se posebej zvecer.
Pa tudi utrujensot je se vedno prisotna, zato se pocasi odpravljam spanckat. Kako ste kaj za srecanje? Ste se mogoce ze kaj pripravljene dobiti v Lj?
Lepo se imejte, uzivajte z busiji in pozitivno razmisljajte.
Pozdravcek

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.5.2007 8:42:22   
murencek
Potepinka, držim pesti, da bi bilo vse v redu in da bi bilo čim manj stresa!user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.5.2007 8:57:19   
pikapikica
hej potepinka pa joooj.... že celi dan sem vceraj razmišljala o tebi (pa se hudimana nisem mogla prijavit na forum) ma kaj je zdaj to... ti poskušaj bit mirna in kar uživaj boš videla da bo bolje... mi bomo mislile na tebe...user posted image ... Koliko časa pa boš spet morala čakat na rezultate?!

Ostale pa tudi ne pozabit sporočit rezultate od AC!!!

lepo bodite,
pikapikica

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.5.2007 10:00:03   
potepinka
Hello!

pikapikica-Ne vem danes popoldan grem do G in vam zvečer napišem kako in kaj
Če bom šla na ponovno operacijo bom spet 2-3 tedne čakala na izvide in 5 dni bom morala biti v bolnišnici.

nemrak-Ja vem da je PAP lahko povečan zaradi vnetij,samo mislim da je takrat PAP B,pri meni pa je C4,kar pomeni da je tkivo materičnega vratu 100% spremenjeno.

Hvala vsem za tolažbe vam javim zvečer kako in kaj ko pridem od G

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.5.2007 10:01:32   
scubadiver
Potepinka, drzim pestke in mislim nate. Drzi se danes in upam, da nam javim zvecer kaksne bolj optimisticne novice. user posted image za sreco

Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.5.2007 10:17:24   
heaven
Potepinka tudi jaz drzim mocno mocno pesti zate in ti posiljam en veeelikuser posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.5.2007 10:24:45   
nemrak
potepinka, držim pesti!!!
Če pa boš morala v bolnico se mi javi na zs, pa te bom prišla kaj pogledat.
Sem namreč iz Celja, kar pa mislim, da tako že veš!!!

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.5.2007 10:31:36   
nemrak
kako ste kaj souser posted image ??
Jaz sem zelo dobro. Čisto nič se ne počutim nosečo. In priznam, da me to kar malo skrbi. Se mi je pred časom zdelo, da sem user posted image  že čutila. Sedaj še pa to ne več. Sem pa na srečo bila prejšnji teden pri G, ki mi je nredil UZ in sem ga videla in slišala user posted image .
Po eni strani sem kar vesela, da grem naslednji petek na AC, ker bom user posted image  zopet videla. user posted image

Lepo se imejte in uživajte ta lep dan!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.5.2007 11:22:39   
Anonimen
Potepinka, tudi jaz držim pesti zate.
Lp, Anonimna7

Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.5.2007 12:48:07   
TANTRA
Potepinka držim pesti, da se bo zate vse dobro izteklo....Ko bi vsaj tele posege prestavili za čas po porodu..Ali pa ti dali kakšno zdravilo, da bi se pozdravila... .Pa se najbrž ne da... Drži se in naj pazijo na tvojo pikico, da bo vse ok....

Nemrak, sedaj si v najlepšem obdobju nosečnosti, ko je najmanj znakov in se najbolje počutiš... Saj je vse ok...
Itak se vidiva na ac in bova spet videli svoji  pikici...user posted image user posted image  Tudi jaz nestrpno čakam ac, ki se je malo bojim...Naj bo že enkrat za menoj, da bom bolj mirna...

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.5.2007 17:12:48   
mamuška
Potepinka, hudo! Želim ti samo, da bi se vse res dobro izteklo, tako zate, kot za dete inm naše pesti bodo trdno stisnjene zate. Poročaj, ko boš lahko! Mogoče je možnost, da ti dajo kako močnejšo lokalno analgezijo, da vsaj narkoze ne bi bilo treba? AMpak saj so strokovnjaki, bodo ževedeli, kako in kaj. Vse vse dobrouser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.5.2007 20:13:04   
Laubica
Potepinka-držim ti pesti da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.5.2007 21:02:01   
scubadiver
Potepinka,
mene že pošteno bolijo pesti ki jih že cel dan stiskam zate. Prosim javi se in nam sporoči kaj dobrega. Tako rada bi, da bi prišla iz bolnice potolažena, da le ni tako hudo kot je izgledalo.
Pošiljam ti ves svoj optimizem in dobre želje in čakam da se nam javiš. s stisnjenimi pestmi seveda. Zate in za tvojega user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.5.2007 21:22:57   
potepinka
Hello punce!

Evo jaz sem prišla od G ampak nič kaj konkretnega ne vem,vem samo to da zdaj ko so mi delali odščip da so hude spremembe tkiva na materničnem vratu.
V torek grem v bolnico da se bodo ginekologi odločili kako in kaj.G pravi da lahka da bodo zdaj med nosečnostjo kaj delali ali pa po porodu.Je rekla da sploh ne ve kako in kaj.Brala pa sem dr.Pušenjaka ki odgovarja eni nosečki ki je v 16 t isti primer CIN III kot pri meni če je tkivo močno spremenjeno se nosečnost prekine če pa ne se pa opravi konizacija 6-8 tednov po porodu.Samo ne vem kako prekine nosečno ali misli abortus ali pri 26 t ko že lahko preživiuser posted image .KAJ MISLITE

Napisal: Stanko Pušenjak  Datum: 07.03.2007 06:47

Spoštovani,

pri tekih primerihm, ko gre za pomembno spremembo na MV v nosečnosti smo vedno nekoliko v precepu, saj nikakor ne moremo ravnati optimalno za vse vpletene. PRi CIN III se bo verjetno res počakalo do poroda in nato 4 - 6 tednov po porodu opravilo operacijo, konizacijo. Hospitalizacija pri tem posegu je cca. 7 dni, kako bo s sprejemom otroka v tem času pavam težo napovem. Včasih smo otroka v času hospitalizacije matere sprejeli na otroško kirurgijo, kar ša je pri zasedenosti tega oddelka lahko problem.
Poseg v nosečnosti lahko seveda ogroi tudi nosečnost, zato se bo verejtno počakalo, razen, če bi se z odščipom ugotovilo, da gre že za praveg raka MV. V tem primeru se pri tako nizki nosečnosti priporoča prekinitev nosečnosti in operacijo.
Rak MV je večinoma posledica infekcije s HPV.

Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.5.2007 22:58:14   
heaven
Po moje prekinitev nosecnosti pomeni abortus in to naredijo verjetno res v najskrajnejsem primeru.
Potepinka tebe bo poseg pocakal do poroda...jaz verjamem v to in mocno ampak res mocno drzim pestke zate in za tvojo pikico!!!user posted image user posted image user posted image
Sem si prej po netu narocila angelsound...nisem zdrzalauser posted image . Zdaj bo lahko tudiuser posted image  poslusal najino pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.5.2007 6:26:54   
nicolina
Potepinka, želim ti res vso sreči in drži se user posted image user posted image

Morda se bo še vse dobro izteklo in boš šla na operacijo po porodu. Ko bi le bilo tako.

Punce, jaz imam danes NS. Joj, kar malo me je strah. Upam, da bo vse ok. Držite pestke. Vam poročam zvečer, ko pridem domov.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.5.2007 7:00:17   
scubadiver
Potepnka,
glavo gor in pogumno naprej. V torek spet drzimo pestke zate in ni vrag da bo pomagalo da bos imela operacijo šele po porodu. Drzi se in čeprav je težko, misli na svojo user posted image in čimmanj na vse zežave.

Nicolina, danes pa zate stiskamo pestke za uspešno opravlejno NS. Srečno! user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......