|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.5.2007 14:06:59   
heaven
Pa mi je ratalouser posted image user posted image user posted image !!! Prej sem ze cisto obupala in sem zdaj se enkrat probala in mi je ratalo iz prveuser posted image (seveda z drugimi sluslkami-hvala zvesta). Je pa res fajn obcutek slisat srcek od najine pikce.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.5.2007 19:01:24   
naja08
Ojla, punce!
Mi je kar malo nerodno, ker se že tooooooolk časa nisem nič oglasila, ampak brala sem vas pa skoz!
Ves čas se je neki dogajal, nosečniške težave so sicer minile, a potem sem pa ves čas neki zbolevala,user posted image pa jedla antibiotike, pa staknila alergijo. Pa komisija mi je še bolniško skenslala, tako, da, ko sem se po vseh boleznih pozdravla, delam sedaj po 4 ure. Meni vsi pravjo, da sem prva, ki jo poznajo, da ji komisija ni podaljšala bolniške, pa me zanima, kakšne izkušnje mate ve s tem?
Drugače pa nisem zdržala, da na UZ ne bi vprašala, kaj bo in bojda je user posted image . No, na moje očutke ne dam nič več, oba sva namreč mislila, da bomo zdaj imeli punčko.
Vidim pa tudi, da ste dale tudi svoje podatke, pa razkrivam še svoje: Stara 31 let, (o.k., ko bom rodila, jih bo že 32), Živim v LJ, poročena, imava že 2,5 letnika, ki je tudi novembrc.
Upam, da se zdaj pogosteje oglasim, saj je nastal že kar prijeten klub novembrk!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.5.2007 22:13:18   
zirafa76
Pozdravcek se iz moje strani po dolgem casu...So me koncno moji ginekologi..imam dva, enega tukaj enega v tujini, pomirili, da lahko moji enojajcni mono...user posted image user posted image  cisto zdravi pridejo na svet, le sproscena morem bit in pocivat ter skrbet zase, oni bodo pa mene..Me je v LJ posteno prestrasila  na NS, da je 50%-50%, da prezivijo, jaz pa v jok...Sta se takoj odzvala moja g., da kako je lahko tako ostra, se posebej strog je bil ta v tujini, ki je rekel, da bi jo dal na sodisce za krsitev etike, ker na tak nacin se ne dela, da potem mamice dozivijo tak pretres, da vpliva se na user posted image user posted image .Je rekel, da se lepo razvijata, z mano vred in da bo naredil vse, da bo tako tudi ostalo in da je reseval se hujse primere.Seveda sem se vedno rizicna, vendar ne vec v taki paniki in depresiji..hvala tudi vsem na forumu dvojcki, ter Jesici za njene nasvete in izkusnje..user posted image user posted image

Kakorkoli, za mano so vsi testi, no moj g. v tujini me hoce vsak teden, skupaj z testi krvi in urina..redno..Kar pove tudi, da je bolj skrben, ker ta v sLo me je narocila sele cez 4 tedne...no, itak se malo pa grem dokoncno gor...ko moj lubi ride domov...user posted image
Drugace pa popravljam predviden dan poroda na 12.11., ceprav vem, da bo prej..vemo pa tudi spol...bomo imeli dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in sicer Marcela ter Dominika..no za drugo ime se ni zihr....iscemo se malo...user posted image

Si pa tudi jaz zelim narociti ta Angelsound....grem pobrskat nazaj na strani...kje ga dobiti....

Pozdravcek vsem iz vecernega Celja......................poljubcke vsem

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.5.2007 9:17:18   
murencek
zirafa 76, cestitam za dobre ginekologe! Me veseli, da imas dobro podporo, pa za fantke tudi! Moje prijateljice imajo večinoma user posted image , le ena ima user posted image . Torej se po spolu kar izenačuje (tud moj mali je zaenkrat muško). Imeni sta mi kar všeč, sam da nista kr neki (upam, da nisem koga užalila, ampak jst prisegam na stara slovenska imena in na imena na sploh - no Francl ga zihr ne bi poimenovala user posted image ). No, sicer pa vsak najbolje ve zase...
naja08, smotan, da moraš iti delat. user posted image Jst sem že od marca na bolniški. Pol sem se pa ta pon ze pripravljala, kaj naj rečem g, da bi mi podaljšal bolniško. Pa je kr sam začel, da mi bo napisal, naj mi jo podaljšajo, ker imam ta malega malo prenizko. Res pa je, da je moja služba v Lj (sem iz Po), tako da je že vožnja too much. Koliko daleč pa imaš do službe oz. kaj delaš?

Aja, še to. Sem slišala, da je v Lj ena mamica 1 dan po porodu umrla (stara malo čez 20) - ja, user posted image  je pa zdrav in živ. A katera kaj ve o tem? Ni moj namen, da tle strašim. Sam me zanima.
Uživajte v tem lepem vikendu, kolikor ga je še ostalo!
LP

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.5.2007 10:18:11   
potepinka
Hello

zirafa 76-me veseli da še obstajajo dobri ginekologi.Se mi zdi tako kot je tebe potolažu že to kar nekaj velja.Ne pa pri meni ko kar nobeden nič konkretnega ne reče.

No punce danes je lepo vreme,izkoristmo ga na sončku!
Lepo se imejte

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.5.2007 16:55:35   
Špelka
Nicolina - si videla da je vse okej! user posted image user posted image user posted image  Čestitam! No, tako smo tudi vse novemberke prilezle čez NS ne? Samo nekatere še čaka amniocinteza!

Ninocka - tudi jaz pijem un sirup z železom - nagraužen! user posted image  ga probma manj, zraven pa jem alge, bomo videli, če bo pomagalo.

Sonček - tudi tebi čestitke za rezultate DHT! user posted image user posted image user posted image

Vikenda bo kmalu konec in jutri bom zopet skoraj celi dan sama doma... user posted image  Ah, bomo že zdržali...

Lepo se mejte in lepo preživite nedeljski večer!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.5.2007 19:23:07   
buba1131
Nismo še vse skozni NS, jaz imam v torek.

Upam da bo vse ok.

Živa 11.06.2000
Lana  31.08.2004

PDP 25.11

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.5.2007 20:48:56   
zirafa76
pozdravcek vsem....kako lep danuser posted image ze za nami....
moram povedat, da sem ponosna lastnica tudi jaz od danes Angelsound..je bla taka sila, da sem sla kr dopoldan v Baby center in ga kupla...vsaj enkrat sem hvalezna, da so trgovine odprte ob nedeljahuser posted image user posted image
se preizkusam, po moje rabim gel....user posted image

pa se beremo................user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.5.2007 21:02:09   
nemrak
user posted image user posted image ,
koliko pa se dala v Baby centru za Angelsound??

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.5.2007 21:17:10   
tintin
Hojla souser posted image ,
no po nekaj dneh se vam še jaz oglašam...konec tedna je bil lep...v četrtek (no samo del dneva, ker sem dopoldan predavala na kongresu) in petek sem uživala na morju...bilo je res lepo, sonček, toplo, krasno...no razen vetra, ki je bil občasno kar mrzel. Kopala se nisem...V soboto sva bila na Bledu, danes pa doma in na enem sprehodu. Lep vikend skratka.
Dozdeva se mi, da zadnja dva dni čutim user posted image , pa nisem čisto prepričana a je to to...kot bi se nekaj nalahko premikalo znotraj trebuščka.
Najbrž ni prezgodaj? Danes sem noseča 16t2d.
Včeraj sem tudi dobila hlače, sem jih šla iskat v Musher Jeans na Brezje. Super so narejene, tako da samo priporočam! 32 evrov ni drago za nosečniške hlače. Dala s sem delat ene poletne in ene kavbojke, zadaj imajo elastiko, spredaj pa raztegljivi jersey.
Lepo bodite!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.5.2007 21:45:56   
zirafa76
user posted image user posted image pozdravcekuser posted image
ja, za Angelsound sem dala 69eur, ceprav je bil vceraj promocijski dan...hja, sem zamudla user posted image user posted image ,user posted image  ampak je res kul....vreden denarja....pa definitivno rabim gel....je boljsi prenos zvoka....

sam me zanima, koliko casa bo trajal ta korak, da bos dobil zraven se ekran in ga spremljal se tako...kot pri g.bi blo megauser posted image user posted image   no, ce si  ala Tom Cruise, ga lahko kupis v ZDA, za noro ceno.........user posted image

imam sam en problem..imam dvauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa moram oba poiskat....user posted image srcke mojih sonckovuser posted image user posted image       

pozdravcekuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.5.2007 21:47:15   
sonchek
Ojla punce...
Jaz sem imela danes kr orng okrepčevalni popoldne...sem spala 4 ure skupaj...ne morem verjet...zdej bom pa ponočevala...user posted image user posted image user posted image ...me je tale vikend čist zmučil...mal smo bili po obiskih okoli Štajerske...in smo danes dan prišli...jaz pa k zombi čist zmatrana in neprespana....user posted image

OOO vidim, da je tukaj že več lastnic angelsounda....user posted image ..no, bomo lahko izmenjale svoje izkušnje....Jaz sem do sedaj še skoz najdla utrip...ko ga enkrat najdeš, drugič ni več tako težko, ker ga vedno iščeš na isti  strani na istem predelu kot ko si ga že našel...
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Sonchek sem pa zdele dobila po pošti angelsounds in sem v nebesihuser posted image Je sicer kar trajalo da sem nasla utip in malcka in sem se ze bala da pri meni ne bo šlo ker imam preveč zaloge po trebuhu za hude čase, pa sem ga le našla. In me je čisto pomirilo. Se mi zdi da sem slišala tudi premike. je to možno? vmes je utrip preglasilo kot da bi nekdo v enem sodu čofotal. misliš da bi to lahko bli premiki? nikakor mi ni žal dinarčkov za tele zvoke. Mislim, da najbolš da grem kar takoj kupit novo baterijo user posted image

...seveda da slišiš premike...k dela en "BLOB" in se sliš k da bi se pretakala voda, takrat sem mala user posted image  premika...jaz k sem danes prišla iz štajerske sem šla poslušat in je čist utrujeno spal...takrat se tega nič ne sliši razen srčnih utripov...
Jaz uporabljam vlažilno kremo za strije in si jo dam na trebuh kr veliko..da je fejst vlažno potem se pa po milimeter premikam in zmeri najdem....takrat sem v user posted image ...

ninočka...upam, da bo tvoj čimprej ok...in da kmalu pride iz bolnice...za tvoje in pikino zdravje pa res več PIJ!!!!
Nicolina user posted image user posted image user posted image  za NS...
zirafa76...sem ful vesela zate in tvoja dva korenjaka...seveda da boš vse izpeljala kot je treba...in verjetno malo pred nami povila dva krepka fantiča...jaz močno držim pesti za to..in verjamem da bo vse ok...
najao8...jaz pa res še nisem slišala za nobeno, da ji komisija ne bi podaljšala bolniške..zgleda da si res imela smolo...user posted image ..meni čist normalno podaljšujejo...no vsaj upam, enkrat so mi že...zdej bomo komaj drugič oddali...pa upam, da bo vse ok...sicer je pa res da sem za 4-ure...in pri takih dost manj komplicirajo...
buba1131...zate pa še držimo pesti....user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
koliko pa se dala v Baby centru za Angelsound??

islim, da je ena napisala, na drugem forumu da je 69evrov...

No, naj bo dst za enkrat...
sej je jutri še en dan...lahko noč!!!!!

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.5.2007 9:00:50   
maks
Tintin:jaz svojega user posted image že dobro občutim; sem ga že prejšnji teden-pa vem, da je bilo to to a sem skoz mela v hlavi, da je kao prekmal; sam včeraj me je pa tako zašpikalo -res dobr, a sem ravno pilota dala na mizo in sem se prepognila in takrat seje zgodilo, da sem kar mal zavpila, bila pa sem prepozna, da bi roko gor dala. Res super občutki- včasih pa občutim kot, da bi se tiščal ob trebušček in nato popusti. Noro, ni kaj! user posted image
Komaj čakam, da bo postalo bolj predvidljivo, da bo še Maks čutil. In seveda oči!
Drugače sem bila zadnje dni zelo nataknjena in nervozna-očitno nagajajo hormoni; tako, da sta moja fanta kar dobra, da me prenašata.
Lp

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.5.2007 9:10:16   
potepinka
Dobro jutro!

Ali še vas večina spi.Evo ena kavica da se boste zbudileuser posted image .

Vidim da nas že kar večina čuti svoje user posted image .

maks-Tudi če bi prav čas dala roko gor na trebuška ne bi nič čutila,ker je še to prekmalu,še niso brcike tako močne da bi se na otip čutilo.No saj meni se tako zdi kolikor se spovnem iz 1user posted image  lahko kdo drug čuti mislim da nekje 6-7mesec.Naj me katera popravi če se motim.Je pa seveda to premikanje čudovit občutek

No zdaj pa res grem spit eno kavico z mleko.,se beremo

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.5.2007 9:50:05   
murencek
Ja, se strinjam s potepinko. Jst tudi ničesar ne čutim. Tudi G mi je rekel, da začneš čutiti v 20t.

Drugače sem pa začela piti DonatMg (kao magnezij, pa še malo Ca ima notri...). So mi kolegice svetovale. Neki sem ponoči začela čutiti krče na nogah, ampak je zdej dobro. A ga še katera pije?

Fajn se imejte in uživajte v tem lepem dnevu!
LP

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.5.2007 10:03:01   
Laubica
Tudi jaz pijem donat in to zaradi zaprtja,magnesol pa zaradi magnezija ,samo se je meni tudi že zgodilo da me je ponoči hotel krč prijet v mečahuser posted image ,drugač se pa dobro počutim prav nič več nosečouser posted image sem pa tudi jaz že zaznala premike mojgauser posted image ,moram povedat da sem se zredila že za4kg na kar nisem ravno ponosnauser posted image ,lepo se imejte in se beremo

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.5.2007 10:22:53   
maks
No, iz prve user posted image  se točn ne spomne kdaj občutiš z roko, sam vseeno hočem jo imeti takrat gor ko se kaj dogaja, ne pa da vedno zamudim. Sam pravim, da včeraj enkrat je kr zlo močno špikalo. No, saj je pri vsaki drugače.  Lahko je tudi kaj drugega....
Jaz veliko mineralne spijem , zaradi tega ker mi full odgovarja.
Se mi zdaj prvič dogaja, da ko spim mi full rade roke zaspijo.
Lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.5.2007 11:21:52   
sonchek
Ojla..
Jaz tudi pijem Donat in to že kr neki časa...najbolj zaradi zaprtje...in sedaj seveda tudi zaradi magnezija...

Lep dan vam želim vsem...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.5.2007 16:43:43   
heaven
Vam kar zavidam, ker ze cutite tamale v trebusckihuser posted image . Jaz se prav nic ampak zdaj pa res ze komaj cakam, saj trebuscek kr raste. Drugace se tudi jaz pocutim cisto nenoseco se pravi super. Edino kar mi nagaja je to da sem zeloooo obcutljiva, vsaka malenkost me spravi v jokuser posted image  Pri tem pa mi mojuser posted image  prav nic ne pomaga. Ocitno res ne razume da v tem obdobju potrebujem malo vec pozornosti in razumevanja kot doslej...no vsaj jaz tako cutim. Ah sem prav jeznauser posted image  Res da mi hormocki ''malo" nagajajo in sem kar tecna ampak vseeno, on bi to moral razumet!

Lepo se imeje punce!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.5.2007 16:55:43   
sonček5
Pozdravljene
Tudi jaz se spet po dolgem času oglašam. Slabosti ni več. 31 maja imam AC in moram priznati, da sem kar malo živčna. Drugače pa sem vseskozi utrujena in komaj še funkcioniram v službi. Velika nadloga pa je hrbet, saj me ponoči tako boli da se ne morem obračati. Čez dan pa je v redu. Mi lahko kaj svetujete

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.5.2007 17:48:44   
mamuška
Jaz sem s kontrole v LJ in nisem prav nič dobre volje, čist poparjena sem. Titri, se pravi količina protiteles proti mojemu detetu, so zrasli za 100%user posted image user posted image user posted image , tako da dvomov okoli Rh+ otroka ni več. DObra novica v poplavi slabih je, da zaenkrat protitelesa niso hudo agresivna. Prognoza: en velik ?. Z ohtarco vred upamo, da agresivnost ne bo narasla in d atudi titri ne bodo takole skokovito naraščali. Kaj bo, ne ve nihče napovedat. Potem upamo, da če bo že prišlo do hemolitične bolezni, da bo le-ta blaga. Ampak spet noben ve, kaj dejansko bo.

Slabost se je malo unesla, postala je kar znosna, vsake toliko se mi celo zljubi kaj pojest. Sicer pa me zdaj poleg slabosti zdeluje še psiha. Ajd, dons sem slaba družbauser posted image .

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.5.2007 18:58:47   
maks
Mamuška:držim pesti, da se dobro isteče za vaju oba!! Saj je težko, vem, sam probaj poz. misliti. Zate: user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.5.2007 19:14:20   
murencek
sonček5, jst ti ne vem, kaj svetovati. Verjetno se že usedaš in obračaš (v 1 kosu) kot nosečnice. Jst se navajam na to, in mi je OK. Ne vem, kaj je krivo. Dej, posurfi pri Pušenjaku na med.over.net (če je že kej pisal o tem).

mamuškauser posted image , res sranje! Jst držim pesti. Menim, da bodo G že tolk pazili nate (glede na današnjo medicino) in te kontrolirali, da se bo dobro izteklo!

Drgač pa jst komaj čakam, da grem v šolo za starše. Začne se ta teden, pol imamo pa 2x na teden. Jupi, bo vsaj kaj dogajalo!

Vsem nam želim veliko uživancije in dolgih prespanih noči :-)))

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.5.2007 21:59:47   
potepinka
Dober večer!

mamuška-user posted image user posted image user posted image .Držim pesti da bo vse ok,vem te razumem kako je če si nervozen in da veš da je nekaj narobe,dejansko pa ti nobeden ne more dati odgovora točno kako in kaj bo.Poznam kako je to!

Ja punce ja pa jutri grem v bolnišnico,javim kako bo,ko pridem nazaj.Čeprav že točno vem da ne bom dobila odgovora kako in kaj.

Držite pesti in upam da se domov vrnem zuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.5.2007 23:35:16   
mamuška
Potepinka, stiskamo pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......