|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
22.5.2007 6:04:55   
nicolina
Potepinka, držimo pesti zate....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.5.2007 8:08:51   
tintin
Potepinka - držim pesti!!
Mamuška - zate tudi, da bo naslednjič in vse do konca ok!!
Jaz sem pa delovno. malo me zdeluje vročina, čeprav ogromno pijem in pojem veliko vodenega sadja (jagode, marelice, kiviji)...Komaj čakam na morfologijo, da vidim najinega user posted image (uf še malo več kot mesec) in pa da greva na morje (še mesec in pol)....res rabim malo morskega zraka.
Lepo bodite user posted image !

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.5.2007 9:54:35   
scubadiver
Potepinka in Mamuška, za obe stiskam pestke v upanju na najboljše. user posted image user posted image
Dovolj oz. preveč novembrk smo že izgubile, tako da vidve ostajata z nami do konca.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.5.2007 13:15:57   
gruška
Hello user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

tudi jaz držim pesti za vaju Potepinka in Mamuška, pozitivno razmišljajta, pa bo takoj lažje.......

Mi smo šli pa v nedeljo v Bohinj in smo imeli prižgano klimo (ki je sploh nisem čutila), včeraj sem bila pa taka kot bi me tank povozil - glava, sinusi, ušesa, čeljust, ... vse me je bolelo. Sem klicala osebno zdravnico, pa mi je rekla naj sicer vprašam še G., ampak, da kakšen lekadol lahko vzamem, da mi neha kljuvat v glavi. Potem sem se nafilala z Akvamarisom, naredila mentolovo inhalacijo, namazala z oljem 31, pred spanjem pa sem si dala še operil kapljice. Sinusi so se mi očitno odprli in danes že cel dan letam z robci naokoli, a me je vsaj glava nehala bolet..... (moram potrkat).... Tko da, punce, pazite na klimo v avtu.....

Včeraj je bil na sploh čuden dan, a se je še kateri zdelo? Pri nas smo še staro mamo na urgenco peljali, so jo zadržali na nevro in sploh ne vejo točno kaj ji je... včeraj se ji je kar bledlo cel dan in je imela privide.......Čakamo, da zdravniki kaj več povejo.

Ste me pa čist "zastrupile" s tem Angelsoundom, ne vem, če ne bom še jaz odpeketala v Baby-ja...... Čeprav zdaj že vedno bolj čutim premike in potem, ko enkrat zares brca, je to itak najlepši občutek in veš in čutiš, da je živ........

Lepo se imejte in pobožajte bušije..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.5.2007 14:03:14   
pikapikica
Potepinka in Mamuška tudi od mene dobita enega velikega user posted image , da bo vse dobro in prav...  Tudi jaz sem malo nervozna... jutri imam pregled... hmmm

Sicer pa joooj ali tudi vam, ko imate že otročke tudi čas tako hitro mineva. Kar naenkrat je tu že skoraj polovica... si predstavljate... Tako dobro se počutim, kot da sploh nisem srečka nosečka in imam kar problem, ker toliko stvari še delam in dvigujem našo tamiceno, da moram samo sebe kar nazaj držat... Zvečer se mi pozna, ko pa sem potem tako utrujena, da je joj...

Sicer pa Gruškica, vidim, da nisem edina, ki ima pestre dneve... joooj to pa je pestro... Sta že kaj bolje, že veste kaj je s staro mamo?

Tintin sem kar solzice dobila v očke, ko si omenjala morje... jaz imam občutek, da že celo večnost, ko smo nazadnje čofotali po morju...

Mi še ne vemo kam bomo šli - že katera kam načrtuje?

cau vsem...
pikapikica

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.5.2007 14:04:59   
pikapikica
joj Gruška ne me kregat, sem te kar preimenovala... user posted image !

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.5.2007 20:32:05   
nemrak
user posted image user posted image ,
pa se vam še jaz malo javim.
Pri meni ni nič novega. Razen, da sem danes v službi padla s stola, ker se je zlomil. Saj je bil star in lesen, jaz pa težka donda. Me je pa sedaj začela boleti noga in sem se spomnila na to.
Sem pa spoznala potepinko!!user posted image
Na žalost v bolnici, kjer sem jo danes obiskala. Je ostala notri in zdravniki se bodo jutri odločili kaj bodo naredili. Zaenkrat naj bi jo operirali jutri!
Močno držim pesti, da bo vse ok z njo in user posted image .

Vse vas prav lepo pozdravlja.
Prav tako tudi jaz!!!!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.5.2007 21:14:24   
zirafa76
ja, pozdravcek se iz moe strani...ful vliva dol, da se ja bolj povecuje moje depresije...user posted image hormoni so me cist prevzel...sem sla na pico, pa sem od lepega mira dobila solze..uboga reva se mi je zasmilila, ker jo bom paC ...user posted image POJEDLA!!!!user posted image user posted image user posted image a si lahko mislite????
A se katero tak zdeluje????user posted image  
drugace pa sem ostali del vecera na angelsoundu....me vsaj pomiritauser posted image user posted image , pol jih pa lepo namazem s kremo proti strijam in spat...user posted image

mam pa k izzive s tole napravico..moram iskat dva srcka...user posted image sam, da jih cujem, je pa neverjetno, kako jih lahko locim...eden malo hitrejsi kot drugi in eden, kot da je cist na povrsju, drugi malo bolj stran in tisji..tud na UZ je ednuser posted image mal bolj sramezljiv in se drzi kota, medtem ko ta drugiuser posted image telovadi, sedi po tursko in se ful rad slika, kajti njegve slike so vedno ciste..je nekam men podoben v nosuser posted image user posted image

VSEuser posted image user posted image user posted image ..uzivajte in se beremo..
pa srecno potepinki in mamuski da bo vse vredu....drzimo pestiuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.5.2007 21:56:37   
heaven
potepinka in mamuska tudi jaz drzim pesti za vaju!!! iz srca vama zelim da se bo se vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.5.2007 9:20:33   
manca
Potepinka in mamuška držim močno pesti za vaju, da se bo vse srečno izteklo.user posted image

Zadnje čase se me med spanjem lotevajo krči v nogah, prebrala sem, da je dobro uživati magnezijeve tabletke. A tisti magnesol se dobi na recept? Katere magnezijeve tabletke priporočate?

Včeraj sem šla končno kupit dva modrčka, saj so mi prejšnji postali premajhni. Sem jih kupila v industrijski prodajali Alisa, do konca maja imajo 15% popust pri plačilu na gotovino ali s kartico. Eden je z kostjo, eden pa brez, oba sta torej za nosečnice. Se da pa pri njih kupiti tudi modrčke za dojenje in če vam zmanjka časa za nakup le teh, se da tako urediti, da gre tja namesto vas vaš partner ter vam domov na probo prinese 5 različnih modrčkov in vi jih lahko doma probate, partner pa jih tiste, ki ne odgovarjajo odnese nazaj.

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.5.2007 9:23:24   
tintin
Hojla bejbe in bebice:)
No, da otvorim tale dan: spet bo zgleda vroče...včeraj mi je krasssno pasal dež...vročina mi pa ni preveč bo godu. Kaj bo šele poleti.
Sicer pa sem včeraj prvič malo bolj čutila user posted image , najprej, ko sem sedela malo pokrčena...se je muval kot ena miška notri sem in tja....potem pa še zvečer, ko sem ležala in še danes zjutraj. Očitno so res gibi? Kar ne morem verjet, saj bom čez dan ali dva dopolnila 17t. Je pa lep občutek!user posted image
Še vedno sem nora na sadje, solate (kislo, kislo...njam njam) - res mi pašššeee...
Držim pesti, da potepinka pride domov skupaj z user posted image .
Jaz sem si tudi hotela kupit angelsounds, pa me je moj prepričal, da bom potem samo panična, če kdaj ne bom user posted image slišala...najbrž ima prav:) Ampak firbec me pa vseeno matrauser posted image
Lp vsem!

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.5.2007 9:35:22   
murencek
Živjo drage souser posted image !
Jst pa odgovarjam še na vprašanje, ki sem ga zastavila pred časom. Tu sem čisto brez besed, osupla. Tako da nimam nobenega komentarja.user posted image
Informacijo pa vam posredujem le zato, da boste seznanjene.
Kolega slučajno pozna brata od te nesrečne mamice, ki je umrla pred kratkim: in mu je povedal to nesrečno zgodbo:
24 je bla stara, rojevala 14 ur, imela je notranje krvavitve in bla cist baje zanic in bleda, ampak ni noben opazu, dokler ni blo prepozn....grozn d se to lohk dons zgodi...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.5.2007 9:45:49   
Laubica
Ojoj murenček kje se je to zgodilouser posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.5.2007 9:48:14   
manca
To je pa res zelo zelo žalostnouser posted image user posted image user posted image
V kateri porodnišnici se je pa to zgodilo? Je bil partner prisoten pri porodu?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.5.2007 11:05:53   
murencek
Ne vem, v kateri naši porodnišnici. Sam vem, da je od tega približno 14 dni.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.5.2007 11:13:40   
loncica
Sicer sem iz sosednjega foruma. Sem pa iz istega kraja, kot ta nesrečna mamica. Kokr jaz vem, je bila v porodnišnici v Postojni. Groza!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.5.2007 11:16:50   
Laubica
Ojoj to dokazuje da so v vseh porodnišnicah možne napake in da ni v Postojni vse tako superuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.5.2007 12:35:24   
potepinka
Dober dan punce!

Evo jaz sem nazaj iz bolnice,danes na viziti so se odločili da operacije ne bodo delali ker bi bilo nevarno zauser posted image ,se pa moram drug teden v torek naročiti v Ljubljano na Klinični center za neko preiskavo žal za enkrat ne vem kako se ji reče,moram počakat na odpusnico da vidim kaj piše da bomo malo več vedeli glede mojega stanja kako daleč je.

Hvala vsem za podporo in lepo se imejte!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.5.2007 12:45:48   
scubadiver
Potepinka, to je pa verjetno sedaj malce bolj optimistično, kajne? Upam da se ne motim user posted image No, za vsak slučaj držim pestke še naprej user posted image
Sem pa zaspana za umret, pa nobene energije ŠE VEDNO nimam   user posted image
Pa ima danes moj dragi RD bova šla kaj ven zvečer, jutri pa sodelavec poslovilno žurko. Pa še red bulla ne smem spit user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.5.2007 12:57:58   
gruška
Ciao souser posted image ,

ravno sem hotela pisati Nemraku, naj pozdravi Potepinko in evo, si se javila........ Držim pesti zate in upam, da te pustijo do poroda pri miru......

Nemrak - ne zamerit, ampak jaz sem se tako nasmejala, ko sem brala kaj se ti je zgodilo v službi ... sem si predstavljala sebe in se kar nisem mogla nehat smejat......... user posted image

Pikapikica - nič hudega, če si me malo ljubkovalno preimenovala user posted image !!!!!!!!!!
S staro mamo nič novega, baje je starostna demenca udarila ven čez noč, kakšen teden bo zdaj v bolnici, potem pa gre na žalost direkt v dom, ker ni več sposobna skrbet zase, otroci in vnuki pa smo tudi polno zaposleni, ona pa rabi 24-urno nego..... Je od ponedeljka v plenicah.....

A veste kaj se pa meni dogaja? Tako sem zaprta, da grem komaj na 3 - 4 dni na potrebo in potem se matram in na koncu opazim še kri na blatu (ne vedno) ..... Mal me skrbi, čeprav vsi pravijo, da če se prebava poleni je to normalno, ker kakšna žilca poči..... Kaj mislite ve?

Lep sončen dan, pobožajte bušije user posted image  !!!!!!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.5.2007 14:41:07   
murencek
gruška, a piješ Donat Mg. Ali mešaš jogurt s sadjem? Ne vem, kako je s tem, ampak sem slišala, da nosečnice rade fašejo hemeroide. Zato bodi pozorna na to, ali je blato vedno krvavo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.5.2007 15:18:07   
martita
Čau punce!!

Tudi jaz sem po novem ponosna lastnica AngelSoundsa! user posted image user posted image user posted image So me kolegi v službi lepo presenetili in mi danes slovestno izročili tole napravico. user posted image Sicer mi še ni uspelo, da bi slišala srčka, a bom poskusila doma , v miru, z malo gela...
Zanima pa me, če ste ve dobile nek obroček v škatli? V navodilih namreč piše, da je zraven tudi en obroček, jaz pa ga nimam. Tudi ne vem zakaj bi se lahko uporabljal....

LP,
martitauser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.5.2007 15:31:14   
nicolina
Potepinka, samo, da bo vse ok. Res je najbrž najbolje, da te zdej ne operirajo. Držim pesti zate...user posted image user posted image

Mene tudi ta vročin zdeluje, še skos mi je slabo, pa sem glede na ultrazvok že v 14. tednu. Mi je tudi zadnjič na NS potrdila, da je mal večji, se pravi, da gre za 4 dni razlike, ampak mi PDP ne bodo spreminjali. Spreminjajo ga namreč, če gre za en teden. No men je tudi prav.
Kolko dolgo bodo še trajale slabosti? Dajte me mal potolažit.user posted image user posted image

PA PA

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.5.2007 15:42:43   
ninocka
No, jst sem čist crknjena. Tale vročina in letanje k mojmu v bolnico me ubija. PA služba, pa še tamalga k zdravniku pelat, uf...vam povem, da sem bla zvecer tko crknjena, da sem se samo zvalila na kavč in po 20 min zaspala. Hvalabogu, da zdaj moj pride domov, pa bo malenkost lažje.

Moje počutje je zaenkrat OK,  hrana še zmeri ni neki kar si blazno želim user posted image . Jem, ker moram, če bi lahko preživela brez, bi blo tudi to OK.

Joj, kolk se je pa zdaj ulilo user posted image

Potepinka in mamuška, jst tudi držim in tiskam pesti za vaju, da bo vse OK (kar SEVEDA BO!!!)

Zirafa 76 ful lepo od tvojega G v tujini, da te tako skrbno spremlja...ko bi bli še naši taki! Mi je pa zelo zanimivo, kaj je rekel o tisti G, glede etične komisije.
Mene je na prvem otrokovem pregledu pri 1 mesecu takrat ful ustrašla pediatrinja, ker je rekla, da ima lahko epilepsijo, ker se je tresel. Sem bla čist šokirana in zmedena in mi je šele pol poštekalo, da se je tresel, ker je bil pač nagec in tolk majhni so še ful zmrzljivi. Ampak ni blo lepo od nje, bi mogla tud ona pomislit zakaj se mali trese, ne pa da sem se jst ful sekirala.

Glede mamice, ki je po porodu umrla - sploh ne morem verjet, da se kaj takega še lahko zgodi v teh časih user posted image user posted image  Jst sem rodila v Postojni (to je blo tam) in moram rečt, da sem bla ful zadovoljna. Sestre so nas tudi ful čekirala, če je vse OK z nami in mi sploh ni jasno, kako se je lahko kaj takega zgodilo user posted image user posted image  Je pa res včasih boljš, za svoje dobro, bit malo bolj tečen.... 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.5.2007 16:43:46   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Čau punce!!

Tudi jaz sem po novem ponosna lastnica AngelSoundsa! user posted image user posted image user posted image So me kolegi v službi lepo presenetili in mi danes slovestno izročili tole napravico. user posted image Sicer mi še ni uspelo, da bi slišala srčka, a bom poskusila doma , v miru, z malo gela...
Zanima pa me, če ste ve dobile nek obroček v škatli? V navodilih namreč piše, da je zraven tudi en obroček, jaz pa ga nimam. Tudi ne vem zakaj bi se lahko uporabljal....

LP,
martitauser posted image

Hoj martita...jaz pa nisem dobila nobenga obročka zraven in mi res ni jasno kaj bi to lahko bilo in kje to piše?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......