ninocka
|
No, jst sem čist crknjena. Tale vročina in letanje k mojmu v bolnico me ubija. PA služba, pa še tamalga k zdravniku pelat, uf...vam povem, da sem bla zvecer tko crknjena, da sem se samo zvalila na kavč in po 20 min zaspala. Hvalabogu, da zdaj moj pride domov, pa bo malenkost lažje. Moje počutje je zaenkrat OK, hrana še zmeri ni neki kar si blazno želim . Jem, ker moram, če bi lahko preživela brez, bi blo tudi to OK. Joj, kolk se je pa zdaj ulilo Potepinka in mamuška, jst tudi držim in tiskam pesti za vaju, da bo vse OK (kar SEVEDA BO!!!) Zirafa 76 ful lepo od tvojega G v tujini, da te tako skrbno spremlja...ko bi bli še naši taki! Mi je pa zelo zanimivo, kaj je rekel o tisti G, glede etične komisije. Mene je na prvem otrokovem pregledu pri 1 mesecu takrat ful ustrašla pediatrinja, ker je rekla, da ima lahko epilepsijo, ker se je tresel. Sem bla čist šokirana in zmedena in mi je šele pol poštekalo, da se je tresel, ker je bil pač nagec in tolk majhni so še ful zmrzljivi. Ampak ni blo lepo od nje, bi mogla tud ona pomislit zakaj se mali trese, ne pa da sem se jst ful sekirala. Glede mamice, ki je po porodu umrla - sploh ne morem verjet, da se kaj takega še lahko zgodi v teh časih Jst sem rodila v Postojni (to je blo tam) in moram rečt, da sem bla ful zadovoljna. Sestre so nas tudi ful čekirala, če je vse OK z nami in mi sploh ni jasno, kako se je lahko kaj takega zgodilo Je pa res včasih boljš, za svoje dobro, bit malo bolj tečen....