|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.4.2007 22:00:13   
Mamathea
Drage bodoče mamice

Kot sem obljubila javljam, kako se z materinsko knjižico pride do bonov v DM-ju. Jaz sem samo prišla v DM, dobila nek kuponček za izpolnit (ime, priimek, predviden datum poroda...) in potem sem pokazala materinsko knjižico in prodajalka mi je izročila knjižico s kupončki za popust pri določenih izdelkih, ki jih potrebujemo nosečnice. Natal napitki za nosečnice s popustom, kreme proti strijam s popustom, pa tudi že nekaj za dojenčke, kot npr. dudica, pleničke... Ko pa se rodi otroček pa menda dobimo še ene kupončke, kjer pa so popusti za otroške izdelke, ki se jih potrebuje za nego dojenčka.
Drugače pa so moje slabosti še vedno prisotne in še najbolj slabo mi je zjutraj in zvečer, ponoči še kar nekako spim, čeprav se velikokrat prebudim, da grem na wc... Tudi meni najbolj paše piti rahlo gazirane pijače, kot npr. Radenska light, mogoče me po tem res še malo bolj napihne, ampak je pa edina tekočina, ki jo lahko spravim vase. Negazirane vode se mi zdijo vse sladke (tudi navadne, brez kakršnihkoli okusov). Hrana je pač tako, tako, sveže sadje mi nekako paše samo v času kosila, popoldne in zvečer pa mi je najbolje, če pojem kak kos kruha s sirom... Obožujem pa sirove štručke, ki bi jih jedla za vsak zajtrk.
Jaz imam nuhalno 15.5. v Dravljah in tukaj je tudi njihova tel. št: 01 522 6073 ali 051 321 224 (Dravlje, Ulica bratov Babnik 10 (nuhalno pa izvajajo Dr. Premru, Dr. Šajina ali dr, Pušenjak). Na listku piše, da se je potrebno naročiti med 8-10 uro.
Komaj čakam, da pride 15.5 saj sva se z možem nekako odločila, da staršem za nosečnost povema šele po nuhalni. Kdaj ste vi povedali staršem?
Vsem nosečkam želim čimmanj slabosti, veliko lepih trenutkov in veliko dobrega počutja.
Kaj pravite na to, da bi se enkrat nosečke dobile v živo? In si ustvarile svoj klubček? V Lj nas je kar nekaj in bi bilo res fino, da bi se spoznale, saj se bomo lahko tako spremljale vso nosečnost, pa še na sprehodke bomo lahko kdaj skupaj šle. Jaz sem za, saj vsako novo poznanstvo, prinese nekaj lepega, pozitivnega in pomirjujočega.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.4.2007 22:20:42   
scubadiver
Za nuhalno v Dravljah fantastično deluje tudi obrazec ki ga imajo na internetu. Jaz sem ga izpolnila včeraj ob devetih zvečer in sem imela danes ob sedmih zjutraj že termin.

Mamathea , se mi pa zdi tvoja ideja da bi se dobile prav fina user posted image , bi blo potem še bolj zanimivo čvekati o počutju in vsem. Tako da, jaz sem ZA

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.4.2007 23:00:38   
mamuška
alekseja, si dobila moje sporočilo z naslovom?

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.4.2007 8:20:33   
maks
Mamathea: midva sva povedala takoj; je pa to čist od vsake različno, ene prej ene malo kasneje. NS imam tudi jaz v Dravljah in to jutri! user posted image Se že veselim.
Drugače pa moram povedati, da se mi je glede wc-ja zadeva kar že malo umirila-je že tko da smo na koncu tro mesečja. Zdaj tudi ponoči bolje spim, ker grem na wc šele prosti jutru .
Lpuser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.4.2007 8:27:33   
tintin
Hojla so-nosečke,
tudi midva sva povedala kmalu - približno nekje začetek petega tedna. Sem imela v pretekli nosečnosti slabo izkušnjo in so starši izvedeli, ko sem jih klicala iz bolnice...Tudi sedaj dobro, da sem povedala, ker sem bila pri 6t v bolnici zaradi rj. izcedka. Sicer pa vsak po svoje.
Tudi pri meni se lulanje umirja, grem šele proti jutru (ampak me že zelllo tišči in me posledično vse boli). Sem pa bila včeraj v gledališču in komaj zdržala 1,5 ure brez lulanja....user posted image hehe.
Lep dan vsem!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.4.2007 9:03:18   
alekseja
 Mamuska sem ti že včeraj poslala mail, upam, da si ga dobila, če ga nisi mi javi, da ti ga pošljem še 1x. Če pa imaš msn pa daj naslov in lahko tam kako rečeva.
Punce mene zanima a je vam še vedno tako grozno slabo, kr jaz bom znorela s to celodnevno slabostjo, ki noče in noče minit čeprav so rekli, da bi zdaj morala.
No jaz imam NS 25.4 (v sredo) pri dr. Rosiču na Ptuju, ki je tudi moj ginekolog. Je kateri že delal NS, kr vem da ma licenco od novembra 2005 in me malo zanima kako je? Lep dan vsem kaj več ko bo mimo NS.

< Sporočilo je popravil alekseja -- 20.4.2007 9:05:44 >

Alekseja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.4.2007 9:05:32   
Laubica
Mamuška se opravičujem ker sem radovedna in me zanima kaj to pomeni ICT da imaš pozitivenuser posted image

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.4.2007 9:43:56   
nicolina
Pozdravljene user posted image ,

Kakšen lep dan, a ne? Tudi meni je grozno slabo, bruham pa približno enkrat na dan. Kdaj bo tega konec? Ah še kakšne 4 tedne, pa bo. user posted image user posted image . Za naše user posted image  je pač treba potrpet.

Midva sva doma tudi takoj povedala, ostali pa bodo še malo počakali.
A se ve že kaj mažete po trebuščkih, uporabljate kakšne posebne kreme?  Jaz se za zdaj mažem z niveinim in mandljevim oljem, si pa namrevam kupiti dnevno in nočno kremo proti strijam od Afrodite.

Bi bilo zelo fajn, če bi se enkrat spoznale...  user posted image user posted image user posted image
Lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.4.2007 10:02:26   
TANTRA
Dobro jutro, drage user posted image ,

ja danes pa je zelo lep user posted image  dan.... Pa še petek...
Nemrak, jutri imam ns, komaj čakam, da vidim malo pikico...In da bi bilo vse ok....user posted image
Bo pa verjetno treba na ac, čeprav me je tega malo strah...Ne vem, zakaj...ampak me je...Ne vem, ali gre lahko moj zraven..mogoče bi mi bilo lažje...
Drugače pa sem danes stopila v 12 teden. Mi je pa že dva dni spet slabo... In sicer zjutraj in zvečer... Včeraj sem bila ful slaba cel dan...Danes zjutraj pa sem kako uro rabila, da sem prišla k sebi....

mmaja, kaj je sedaj s teboj??? Se je umirilo????

Fino bi bilo, da bi se srečale in malo izmenjale izkušnje....user posted image

No, vse skupaj lepo pozdravljam in naj bo danes res en fejst dan...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.4.2007 10:05:59   
TANTRA
Aha, od pijače pa si  sedaj kupujem mineralno vodo v Eurospinu in ji primešam malo soka...Hladno in je zelo osvežujoče...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.4.2007 10:13:08   
hruškica84
pozdravljene! kako ste?

mene malo boli trebuh tako da še počivam....se mi nič ne da, pa še ponoči se zadnje čase ful zbujam...upam, da bo boljše......

user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.4.2007 10:18:42   
murencek
Zivjo!
TANTRA, tudi meni je bilo vceraj zvecer tako slabo kot ze dolgo ne (sem samo cakala, da bo treba letet na WC). Zvecer se mi je vseskozi gor pehalo, tako da sem bila pokonci do 1h. Po eni strani sem mislila, da sem mimo, ker sem vceraj imela 12t, no pa ocitno res se ni konec.

Aja, do kdaj se jemlje folno kislino? Sej vem da na skatlici pise do konca 3m, sam a to pomeni, da jemljem do 12t al se kaj vec. Sej malo kompliciram, ampak rabim se vasa mnenja.
Lepo se imejte in res uzivajte v tem lepem socnem petku!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.4.2007 10:29:58   
mamuška
user posted image Ne alekseja, nič nisem dobila user posted image , razen če te je vrglo med spam. Prosim, pošlji še 1 x, bom šla tistih 100 spamo bolj previdno pregledat!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.4.2007 10:45:58   
tintin
Jaz sem včeraj kupila Sanosan mama kremo proti strijam in sem tisto Babylove Mama (Dm znamka) vrgla stran, ker obupno smrdi (mešanica eteričinih olj in lulanja...yuck vonj)...ta Sanosan pa sicer lepo diši (nežno), ampak se mogoče malo slabše maže...ko jo porabim bom mogoče kupila raje losion za nosečnice od Bubchen.
Tudi meni je bilo včeraj slabo...skoraj vsak večer mi je. Da ne govorim, da bolje, da ne jem nobene solate ali "težke" zelenjave (ala zelje ipd), ker sem potem hudo boga (teža v želodcu, spahovanje, slabost)...Mi pa pašejo lahke jedi, sadje (predvsem jagode), suhe stvari (včeraj sem spekla marmorni kolač, ampak zelo malo sladek in mi res sede). Jaz sem folno jemala le do 8.tedna, ko je najvažnejša, potem sem pa nehala, ker mi niso sedle tiste ogromne tablete (Centramed mami), sedaj pa itak pojem ogromno sadja in zelenjave. Mislim, da ni večje panike, če jih nehaš jemat.
Tudi jaz jutri dopolnim 12 tednov user posted image
Sem pa tudi ZA, da se srečamo. Po 3.5. sem spet v službi (Ljubljana).
lp vsem in en lep sončkast dan!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.4.2007 10:58:38   
potepinka
Hello!

Ja jaz pa sem včeraj zvečer popila pol litra alpskega mleka iz hladilnika pa moram povedat da mi je ful pasal in je slabost minila.Bomo pa zdaj pili mleko sam da bo pomagalo.

Ja midva sva že kar kmal povedla da semuser posted image  mislim da nekje v 6 tednu.

Ja dober bi bilo da bi se spoznale sam sem pa zgleda jaz edina v okolici Velenja,tak da za vas bo boljše-mislim glede sprehodov.Mislim da vas je kar nekaj iz Ljubljane ali okolice.

murencek-za folno kislino se mora jesti do konca 3.meseca.

tantra-držim pesti da bo jutri na NS vse ok.Tole ti pa pošiljam za srečouser posted image user posted image user posted image

Punce mene pa zanima ali boste vprašale za spol otroka?
Jaz bom ker komaj čakam da izvem!Pri NS moja G še ne pove,tako da bom morala počakati do morfologije.
Tiste ki pa grete na NS dr.Pušenjaku pa pove.Moji kolegici je pravilno napovedal,sicer zagotovi 90% za spol.

No lepo se imejte in se beremo

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.4.2007 11:02:21   
pikapikica
hej so user posted image !

se jaz se malo javim po dolgem času... se odlično počutim, upam, da se tako počuti tudi moja pikica v trebuščku... dva dni nazaj se mi je zdelo, da me je malce pobožala, tiste prve brcike, ko jih občutiš kot da te nekaj zgečka v trebuščku user posted image ... no upam, da se mi ni samo zdelo, ker je vseeno malce zgodaj... sem namreč 11t 5d...

Tintin - nič te nočem strašiti, ampak glede jagod je tako, da naj bi bile alergene pa ne vem v katerem obdobju, ali celo celo nosečnost... no da te potolažim, jaz sem jih v prvi nosečnosti tudi jedla, pa je z mojo pikico vse lepo in prav, nagnjena je sicer k dermatitisu, ampak je verjetno to nevšečnost bolj podedovala od babic...

joj jaz pa sem mislila, da Tantra skrbi za naš razpored... oprostita mi obedve - očitno sem malo površna v branju - nosečniška zmedenost user posted image

torej sonchek - prosila bi za spremembo PDP na 6.11 (no saj ni to ne vem kaj, ampak ko čutim tako pripadnost naši druščini)...

uživajte še naprej in da boste vedle imam stalno en uček prilepljen na to stran - samo ne mojim sefom to povedat user posted image ...

no sedaj grem pa nazaj pridno delat...

lepo bodite...
pikapikica user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.4.2007 11:24:30   
tintin
Potepinka- se zavedam, da so jagode alergene, ampak karkoli otrok ima itak že v osnovi dovolj predispozicij za alergije iz familije: moja mama -astma, oče - alergija na penicilin, jaz - (sicer uspešno ozdravljena s pomočjo 3 letne imunoterapije) alergija na trave, pike insektov, prah, nikelj....Tako, da mislim, da nekaj kil jagod ne bo naredilo večje dodatne škode user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.4.2007 11:25:14   
tintin
Joj, nosečnišlka zmedenost - sem mislila Pikopikico in ne Potepinko user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.4.2007 11:36:44   
heaven
Ciao user posted image !
Ja mi2 sva starsem tudi takoj povedala, predvsem zaradi poroke, ker so oni ze zaceli na veliko nacrtovatuser posted image . No sej so se pa pikice bolj razveseliliuser posted image .  Pa tudi jaz bi tezko zdrzala, da ne bi povedala moji mami. Zdaj me pa moji tako fino cartajouser posted image user posted image user posted image . Danes se pocutimuser posted image  in upam da bo tako tudi ostalo.
Jaz imam NS v torek in komaj cakam da mi pove da je vse OK pa da vprasam ce se spol ze vidi...sem tako neucakana.user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.4.2007 11:38:03   
sonchek
oooo kok ste se načvekale v enem dnevu...madona sej vse rekorde podiramo...komi najdem tale seznamček...tok nazaj user posted image user posted image user posted image
...pri meni ni nič novega...vidim da se ene že psihično pripravljate na NSuser posted image user posted image user posted image ...jaz vam želim samo veliko SREČE...user posted image user posted image user posted image ...in da čim prej sporočite te lepe rezultate, da se bomo lahko veselile z vami...
...no pa mal popravmo tale seznamček...

ZDAJ NAS JE PA ŽE  43-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

P.S.:...punce, pa verjemte da nam nič huda, če bo še kera kaj dodala na seznam...hihihiiiiuser posted image user posted image user posted image
...držte se....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.4.2007 11:41:06   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

ja saj vem, da vam moram povedat, pa nevem kaj naj vam rečem . v petek imam drugače datum...pa ne upam, nočem, in ... nevem...
noče vam spet težit glede tega... ampak, tako rada z vami čvekam, da mi še ve dajete pogum, , ...tako da.. mislm 100 na/uro, pa res upam, da se bo iteklo tako kot si želim ..
hvala

Lp

...glih k sem se lotila urejanja našega seznama sem se spomnila na Ur+so...
...upam, da danes ni naredila te neumnosti....sicer ji pa v vsakem primeru želim samo Vse najboljše...in srečno...."pa kar koli si že naredila"
...sej si rečem...mogoče je pa res še premlada...ah..bo že...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.4.2007 11:41:22   
TANTRA
Ojla, pikapikica, nisi nosečniško zmedena, res sem jaz naredila spisek nosečk....V moji odsotnosti pa ga je popravljala sonchekTako, da kakor znese, enkrat jaz, enkrat sonchek...Evo sem popravila....

Hvala za lepe želje in lep dan vsemuser posted image

Pa popravimo naš spisek... 
SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image   pikapikica

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.4.2007 11:42:31   
TANTRA
No,vidim, da sva ga kar dve....Bolje kot nobenkratuser posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.4.2007 11:45:47   
heaven
6.11. bo pa fajn guzvauser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.4.2007 11:47:26   
pikapikica
hvala obema user posted image ! tantra in sonchek

sicer pa tintin, joj saj res sem čisto pozabila - ja res imaš prav, verjetno ne bo velikega vpliva... sicer pa upam, da bo tvoja pikica prekinila s to zmešnjavo alergij... bom držala pesti!!!

cau
pikapikica user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.