|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
18.4.2007 14:19:18   
alekseja
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

user posted image user posted image user posted image Mal sem panična!!user posted image user posted image user posted image

Sredi lepega sončnega popoldneva so me klicali s transfuzije, naj se čimprej javim dol, ker imam precej povišano raven ICT, se pravi protiteles zaradi Rh- faktorja. A se je to keri že zgodil??? Čist sem presrana, dol grem v četrtek, ko tudi dela moja G, da jo lahko še kaj vprašam. V načelu sicer vem, za kaj gre, a skrbi vseeno za dol past. Dajte malo tiščat pesti user posted image  

No pa da te jaz malo potolažim, da nisi edina z takimi težavami, več o tem bi pa ti raje pisala pvt, tako da če želiš več o tej stvari mi piši. Vsem ostalim user posted image pa ......čuvajte svoje pikice, ki bodo zdaj pa zdaj zabrcale, da bo veselje.

Alekseja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.4.2007 14:51:25   
sonchek
Kaj smo čveke...komaj sem še najdla nas seznam, sem mogla kr neki strani nazaj pogledat....
user posted image user posted image user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  43-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ

8.11.07  
user posted image  pikapikica 
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.4.2007 15:05:26   
ninocka
Pri meni oz. pri tamalmu so nasli streptokok agalact-neki. Sem nasla en clanek, ce vas zanima, se mi zdi, da je kr dobr not opisano. Sam ne panike delat zdej zarad tega user posted image
http://www.vestnik.szd.si/st11/623-626.pdf

Sem pa jst mojmu dons narocila Mcdonaldsa, ne vem pa, ce ga bom spravla vase. Bom porocala zvecer user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.4.2007 15:27:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA, glede Završnikove pa takole. Sem malo povprašala naokoli. Ena moja znanka, ki je fermacevtka mi je povedala, da je ful v redu. Drugače je ona Celjanka, ki pa že nekaj let dela v Lj. Prav tako sem povprašala mojega G, ali naj si prestavim ali ne, pa je rekel ne Tončka je super. Naj ne kompliciram, ker ima ona licenco in se vedno taje 2x prepriča če je vse v redu. Sem se pa že naročila na AC, ki jo imam 25.5. Naj bi mi jo delal Pušenjak.
Sem se pa danes zopet načakala v bolnišnici. Prvo sem več kot pol ure čakala na napotnico, potem pa še skoraj dve uri , da so mi vzeli kri. Zaradi vodenih koz!!! če jih še nisem prebolela bom morala dobiti inekcijo s protitelesi, ker sedaj res ne bi bilo priporočljivo jih dobit.
Tiste, ki imate danes pregled držim pesti!!!
Druge pa bodite pridne in uživajte!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.4.2007 15:29:50   
maks
Gruška: če bomo šli v Zagreb, javim; sem že slišala od prijateljev, da se full splača, upam, da nam uspe iti, ker si res želim. Zdaj  sem sama, sta šla moja fanta v pralnico in grem hitr likat. Lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.4.2007 15:49:58   
Anonimen
ur+sa, naj ti jaz povem svojo zgodbo. Oprosti, ker bom anonimna.
Pred 13 leti sem zanosila s fantom, katerim sva bila skupaj 3 leta. Stara sva bila 21 let. Oba živela pri starših, brez služb, jaz študentka. Dolgo nisem vedela, da sem zanosila, ker sem imela zaščito. Pa M ni in ni bilo. Šla sem h G., ki pa mi je dala neke tablete za sprožitev M. Te še vedno ni bilo. Pa me 1x le pogleda in reče Vi ste pa noseča. Kap me je. Prav tako njo. Bila sem noseča 12t. In sva se s fantom odločila za splav. Moram priznati bolj on kot jaz, vendar sem se zavedala, da sem pojedla nenormalno veliko različnih tablet.
Morala sem na komisijo v LJ in potem v našo bolnico na splav.
Hotela pa sem ti povedati tole.
S fantom sva bila še nekaj časa skupaj, vendar si sama sebi nisem odpustila, prav tako ne njemu. Tako, da sem ga zapustila. Nisem mogla biti več z njim. Z njim, ki mi je dovolil narediti spav oz me v to prepričal. Vem, da nisva imela nič. Ampak res čisto nič. Povem ti naj, da sem še dolgo časa lovila. šole nisem končala, prav tako, dolgo nisem našla fanta, kateremu bi zaupala in z njim imela otroke. Ko pa sem pri 30ih le našla, nisem mogla zanositi oz. donositi.
Nočem te strašiti, hočem ti le povedati, draga ur+sa, da mu verjetno ne boš oprostila, če boš šla delat splav. 
Razmisli!!! Sploh, če imaš podporo staršev obeh.

(odgovor članu maks)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
18.4.2007 15:56:05   
nicolina
user posted image Pozdravljene drage moje,

Moram vam povedat, da sem pravkar prišla s pregleda, kjer sem prvič videla svojo user posted image in zaenkrat je vse ok. Mi je rekla G., da je zelo živahen in kar velik user posted image user posted image ( sicer sva oba z pri tavelkih).
Čeprav sem bila naročena šele 7. maja za prvi pregled, sem klicala ginekologinjo, da veliko bruham in se slabo počutim, tako, da sem rabila potrdilo za osebno zdravnico.

Sem toliko vesela, da me je vzela  in naredila ultrazvok, ne morem vam opisat teh občutkov, ko vidiš, da se nekaj v tebi dogaja in raste.user posted image user posted image

Tudi moj user posted image  je šel z mano in si je vse nohte pogrizel v čakalnici...

Lepo se mejte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.4.2007 15:58:16   
nicolina
Se vidi, da sem čisto pod vtisom, ko sem vidla user posted image

user posted image user posted image  sem dala kar na začetek pozdrava user posted image . Upam, da ne zamerite...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.4.2007 18:13:06   
tago
Ja zdaj se pa javljam me dolgo ni bilo a veste sem vas brala, sedaj imam kar nekaj časa ker sem na bolniški, izcedki dabrostron in počivanje.sem v 7 tednu user posted image in pdp imam 30.11. to bo najlepše darilo za mami ker bo za roj. dan dobila dojenčka.Sedaj pa moram počivati, tudi stanovanja si ne upam posesat ker se bojim da bo kaj narobe no a mi katera pove če slučajno pretiravam.

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.4.2007 18:23:20   
sonchek
Ojla
nicolina...iskrene čestitke za vajin prvi pregled...in da je sam vse ok...user posted image user posted image user posted image ...upam, pa da bodo te slabosti čim prej ponehale...

tago...nič ne pretiravaš...vsaj dokler imaš izcedke ne sesaj in več ali manj počivaj...sicer ni rečeno da bo to kaj pomagalo, ampak si potem vsaj očitati nimaš kaj, če bi že šlo kaj naarobe...ampak sem prepričana da bo vse OK...
...jaz tudi sedaj ko nimam več izcedka veliko bolj bočivam, kot če bi bilo vse normalno in se res ne pretegujem...to je itak vse kar lahko naredimo za svoje pikice....
...držim pesti, da se vse izteče najboljše...user posted image

...lep dan še naprej....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.4.2007 19:18:17   
murencek
Pozdravljene souser posted image !

Nezka, povej, kam se pa vozis delat?
Jst sem se vozila iz Po v Lj (na stevcu v avtu izmerjeno v eno smer 62 km, torej sem jih dnevno naredila 124). No, ce sem sla pa z busom, sem morala pa se prestopiti na 2 troli, tako da se mi je cas voznje potrojil. No, zdej sem doma in se kar fino pocutim.

TANTRA, povej, kaj je s prsmi? Kolk ti se kej zrasejo? Kolk se potlej se povecajo po porodu, ce dojis (al se samo napolnijo?)?
Jst sem imela vedno spredi pleh, zadaj dilo, in modrcov nisem nasla zase. So bli vsi preveliki. Potlej sem nosila tope. Ampak sem se pocutila tako light, ko sem tekla, sportala - spredaj me ni nic oviralo, motilo. No, zdej so mi joske mal zrasle, ampak, zdej ze kar nekaj casa stoji velikost (svoje tope se lahko nosim).

Azarmitra, glih dons sem spancirala po Postojni in sem videla, da je tudi trgovina za nosecnice ze odprta user posted image user posted image user posted image . Imenuje se PICOLO, in je zelo prijetna od zunaj. Nisem sla noter, ker ni blo casa. Je pa na Trzaski ulici zraven Tropic bara (to je skoraj nasproti srednje lesarske sole). Je pa zraven tudi una trgovina J&M SPORT.

Drugace pa vas tudi jaz zelo rada berem in res se od vsake kaj naucim. Hvala za informacije o streptokokih itd.
Glede pospravljanja pa tole: tudi jaz ne sesam, odkar sem na bolniski (na bolniski sem od 5t4d, jutri bom pa docakala 12t). Brisem le prah, sesa in pomiva pa fant, ko mu zatezim user posted image . Tudi cunj ne obesam visoko, pac pa jih obesam na stojalo, ki je veliko v visini mojega popka. V zacetku sem jemala Dabroston, zdej ga ze 1t ne vec. Nic se nisem krvavela, se kar pazim. Na sprehode pa le grem, da se ne pocutim fat in nerazgibano.

Lepo se imejte, uzivajte in se beremo!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.4.2007 19:29:05   
mamuška

IZVIRNO SPOROČILO: alekseja

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

user posted image user posted image user posted image Mal sem panična!!user posted image user posted image user posted image

Sredi lepega sončnega popoldneva so me klicali s transfuzije, naj se čimprej javim dol, ker imam precej povišano raven ICT, se pravi protiteles zaradi Rh- faktorja. A se je to keri že zgodil??? Čist sem presrana, dol grem v četrtek, ko tudi dela moja G, da jo lahko še kaj vprašam. V načelu sicer vem, za kaj gre, a skrbi vseeno za dol past. Dajte malo tiščat pesti user posted image  

No pa da te jaz malo potolažim, da nisi edina z takimi težavami, več o tem bi pa ti raje pisala pvt, tako da če želiš več o tej stvari mi piši. Vsem ostalim user posted image pa ......čuvajte svoje pikice, ki bodo zdaj pa zdaj zabrcale, da bo veselje.

Alekseja, prosim, javi se mi, lahko na ZS ali pa na mail. Hvala!

Sicer jutri dobim izvide, pa bom več vedela, kako in kaj. Nekako nisem v formi za pisanje, preberem in za vse ter vsako posebej MOČNO DRŽIM PESTI!

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.4.2007 20:19:19   
ninocka
Da porocam o mojem McDonalds kosilu - mi je ratalo pojest user posted image user posted image user posted image Sicer ko je moj prinesel domov,  se mi je takoj zagablo, pol sem pa nekak se prisilila, da sem pojedla mal ponfrija in da sem ugriznla v hamburger, pol je pa kr slo.
Mije blo pa pol spet slabo, ko sem vohala McD disave (mater, kolk to vedno smrdi).  No, ampak sem vsaj neki konkretnega pojedla, pa sem se ze zaras tega pocutila boljs. Najbolj mi je pa pasal jagodni sladoled, sta mi ga pa se obadva moja pikija pomagala zmazat (veliki in mali) user posted image .

Drugace pa nic pretresljivega, dopoldneve in polopldneva uzivam na zraku, danes sem nardila eno mal daljso turo s tamalim,  pol sem mogla pa ta vozicek se v klanc rint. Sem  se skor zvalila skoz vrata, tolk sem bla zmatrana.
Ko sem bla na porodniski, mi je pa ta klanc bil na koncu ze mala malca user posted image

Nicolina user posted image user posted image user posted image za pregled in da je vse OK

Tago, jst tud mislim, da ne pretiravas. Pri sesanju so tud taki gibi, ko semoras mal rategnt s sesalcem vred (sej veste kaj mislim), recimo kot pri obesanju perila na spage.  Kr nej tvoj mal dela, ti pa lepo pocivi. Bos mela poporodu se vec kot prevec stvari za narest user posted image

Mamuska sporoci kaj bo z izvidi. Drzim pesti user posted image

Maks, jst sem pa kupila letne karte za nas ZOO, ampak sem bla do zdaj samo enkrat. Mormo spet v kratkem it mal spancirat tja in gledat zivalce. Drugac se pa men tud te nase zivali smiljo (sicer se nisem bla v Zagrebu oz. kjerkoli drugje) in bi vodstvo ZOOja lahko poskrbelo za kaksno promocijo al pa karkoli...

Uzivite in mirno noc

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.4.2007 20:47:10   
Laubica
Heaven in Nicolina user posted image user posted image user posted image za pregled
Tago ti nikar ne sesaj in podobne stvari ,jaz sem to delala in sem dobila spet izcedke ,od takrat mi mož sesa,pomiva tla in pospravlja ,jaz pa brišem prah in kuham,pa nimam več izcedkov tako da čuvaj se.
Mi pa gremo na Ugljan 16.7.in že komaj čakam v apartma,drugač smo vedno kampirali letos pa ne bomo

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.4.2007 20:52:26   
scubadiver
Ojla punce,
Tudi jaz sem nazaj s prvega pregleda.. Vse ok, otročiček je super, velik 22 mm, in najlepši na svetu.. no zame vsaj user posted image user posted image
Imam tudi prvo slikco. zdej pa naprej..  najprej se jutri naročim na nuhalno. A ma morda katera od Dravelj telefonsko številko?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.4.2007 20:53:17   
scubadiver
Aja Sonchek, prosim če mi lahko spet popravis datum. Sedaj od g. določen datum je 22.11
Hvala

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.4.2007 21:01:44   
Laubica
Scubadriveruser posted image user posted image za pregled

Neposredna povezava do sporočila: 892
18.4.2007 21:07:31   
tintin
Hojla so-nosečke,
vsem, ki ste bile na pregledu user posted image user posted image . Tago - nič sesat. Počivaj. Jaz sem imela izcedke 1 mesec nazaj pa še vedno ne sesam, niti ne pomivam. Je moj razumevajoč.
Sicer pa pri meni vse ok. Popoldan in zvečer me daje napihnjenost in rahla slabost, sicer pa preživljam tele zadnje prvo-tromesečne dni. V soboto dopolnim 12 t.
user posted image Happy me, happy pikec.
Danes sem bila pri frizerju po doooolgem času in sem spet zgledna za v javnost. Lp vsem.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.4.2007 21:14:06   
potepinka
Lepo pozdravljene!

Heaven,scubadiver in nicolinauser posted image user posted image user posted image  za pregled

Tago-ti kar počivaj,če sama ne boš pazila nase in nauser posted image ,potem nihče ne bo.

Ja da povem pri meni je stanje nespremenjeno,slabosti so še kar prisotne,mi pa danes pravi kolegica,da naj ne mislim da bo to kmal konec,da lahko trajajo slabosti tja go 16 tednov tudi.Me je soraj kap.

No bomo že mogli zdržat sam da bouser posted image  ok.

Ja pri nas je danes ful grmelo da mi je 2x ugasnil računalnik ko sem pisala na RR in se mi je vse zbrisalo upam da bo tokrat šlo.

No se beremo in lepo se imejte! čav čav

Neposredna povezava do sporočila: 894
18.4.2007 21:41:02   
ana35
Pozdravljene!

No, pa naj se vam še jaz pridružim - včeraj preko mama foruma sem našla ta koledarček in s tem posredno tudi forum ;nekaj podatkov

PDP- 9.11. (prva pikica)
Ns imamo 26. 4, v petek pa pregled pri svoji G. - me zadnje dni kar nekam skrbi, ker imam rjavkast izcedek in precej boleči; sicer nočem delat panike, ampak malo me pa le skrbi .......

Sicer pa vsem novembrkam čim manj slabosti in mirne dneve !

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.4.2007 6:56:16   
scubadiver
Ana35 dobrodošla med nami. user posted image
Ti lepo počivaj in pazi nase pa bo tudi izcedek minil, če te pa skrbi pa raje hitro na pregled, da se pomiriš.
vsem želim lep dan, brez slabosti.. pobožajte trebuščke in se imejte lepo.
jaz imam v planu danes povedati šefu da sem user posted image , tko da prosim držite pestke zame da bo sprejel kokr tok normalno.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 19.4.2007 6:57:43 >

(odgovor članu ana35)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.4.2007 8:04:31   
ur+sa
zdravo!

sem brala v nosečniškem koledarju, da zarodek oz. troček raste 2mm na dan???user posted image
nazadnje k sem bla na pregledu je bil velik 16mm, sepravbo jutri velik 4,3 cm????? Jezususer posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Neposredna povezava do sporočila: 897
19.4.2007 8:29:02   
Laubica
ana35 jaz bi na tvojem mestu kar takoj šla k g. da dobiš dabroston tabletke in bo minilo,tudi jaz sem ga imela in nisem takoj šla pa sem bila kregana zato idi takoj

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.4.2007 8:42:32   
Anonimen
UR+SA , vse te sprašujejo kako si se odločila, ti pa kar nekaj brez veze klobasaš.
Se vidi, da si res premlada, da bi imela otroka. Ampak hočeš biti le v pozornosti in da se vse vrti okoli tebe!!!

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
19.4.2007 9:05:20   
ur+sa
ja saj vem, da vam moram povedat, pa nevem kaj naj vam rečem . v petek imam drugače datum...pa ne upam, nočem, in ... nevem...
noče vam spet težit glede tega... ampak, tako rada z vami čvekam, da mi še ve dajete pogum, , ...tako da.. mislm 100 na/uro, pa res upam, da se bo iteklo tako kot si želim ..
hvala

Lp

anonimna, če si zabita ti ne morem pomagat, nauč se brat, poj pa klobasaj neumnosti, kakršne zdaj!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.