|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.4.2007 9:10:24   
TANTRA
Pozdravljene user posted image ...kako ste pridne v čvekanju!!!

Nicolina in scubadiver, čestitam user posted image  za uspešen pregled....
Nemrak, hvala za informacije.... Sem se tako veselila, da mi bo moja dr.Strahova delala nuhalno...Pa me pokliče v ponedeljek in sporoči, da gre
na dopust.user posted image ..In da me bo itak poslala na ac, zaradi starosti (41)...Naj pa se odločim ali grem vseeno na ns ali zgolj na pregled k dr.Štolfi.user posted image ..Najprej sem bila kar mal paf, saj sva se lepo zmenili, da bo ns, pol me pa vpraša če bi sploh šla... user posted image
No, nekako sem čutila, da bi bila dr.Završnikova ok in sedaj si me še ti nemrak potolažila, da je ok...Vsaj to...user posted image
Že pri prvem pregledu nisem dobila slikice, da bi jo pokazala svojemu user posted image , bo šel pa sedaj z menoj in naj se nagleda najine user posted image , ki bo pa že kar za pogledat...Komaj čakam na soboto in si želim, da bo vse ok....

Murencek, moje prsi user posted image ... No, sedaj so bolj polne, težke in prej sem nosila modrček 75 b, sedaj 75c, pa zgolj tistega, ki ima res dobre košarice....
Me pa še kar bolijo user posted image ....
Se spomnim, da so potem celo nosečnost ostale enake....ko pa se je začelo tvoriti mleko sem imela eno številko večje 85 c.... Groza, same joške so me bile.... V bolnišnici sem v času nastajanja mleka bila brez modrčka in si na prsi polagala plenice, ker se mi je dogajalo, da je kar samo začelo teči... No, ko pa
je moja ljubica začela pridno papat, so se težave umirile...Prsi so ostale večje dokler sem dojila... Se spomnim, da sem si kupila kopalke v času dojenja...Ene ful lepe ....Pa sem še preden sem jih oblekla nekala dojit...Sem jih dala kar tašči, saj nisem imela kaj not dat...Joške so uplahnile, ena sama revščina...
Ja, to pa so posledice naših user posted image  
No, ugotavljam, da si moram kupit kake hlače, saj svoje nizke sicer še zapnem, ....Sem si ene naročila pri Neckermannu pa so razpodane...user posted image  Bom šla v popek pogledat, če bo kaj pametnega....
Včeraj zvečer mi je bilo kar precej slabo in danes zjutraj tudi .....Danes je ravno 11 t....Sem precej utrujena....

Punce lepo vas pozdravljam in želim ene same lepe novičke ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.4.2007 9:19:37   
TANTRA
Aha, drage user posted image ,

moram še povedat, da sem kar precej žejna.... Sploh recimo, če imam kake opravke in letam okrog, pa je vroče...Moram imet kar kakšno plastenko pri roki...Mi je kar malo čudno, kot bi mi hotelo bit slabo...Najbolj to opažam, če grem v kakšen nakupovalni center....Ima še katera podobne težave?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.4.2007 9:43:19   
nicolina
Pozdravljene,

dajte mi prosim povedat, ali lahko delam paniko. Včeraj sem bila namreč na pregledu in se mi je zvečer pojavil rahel rjavkast izcedek in danes zjutraj tudi.user posted image user posted image
Ali je to kaj nevarnega, ali je pa samo posledica pregleda? Prej nisem imela nič izcedkov. Sem pa danes nastopla 9. teden.
Dejte me malo potolažit...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.4.2007 9:55:54   
heaven
To je pa res hudic ko ti zbrise postuser posted image !
Nicolina to je skoraj sigurno od pregleda, ampak za vsak slucaj vseeno pocivaj dokler se ne umiri. Pri meni se je ze 2x pojavil tak izcedek in je bilo vse ok sem pa res veliko pocivala. Tako, da brez skrbi!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.4.2007 10:22:52   
mmajaa
Pozdravljene novemberke!

Danes zjutraj se mi je pojavil izcedek rjavkasto rdeč. Že celo jutro kličem svojo ginekologinjo po delu pa grem kar do nje. Kdaj ste ve dobile izcedek in zakaj se to pojavi? Jaz sem ful panična, da je kaj narobe, ker sem že v 11 tednu.

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.4.2007 10:36:49   
TANTRA
Nicolina, ti kaj lepo počivaj, pa se bo umirilo...

mmaja, ne čakaj, pejt TAKOJ k  zdravniku.... Lahko ni nič posebnega, lahko pa se kaj dogaja.... Če ne dobiš zdravnice, pejt na urgenco.... vsekakor ja ob vsakem izcedku nujno treba počivat... Držim pesti, da ni nič hudega!!!!!

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.4.2007 10:38:27   
murencek
Pozdravljene!

Jst se nisem imela izcedka, tako da ne morem nic svetovati, napisati. Se pa se vedno bolj pazim.

Vceraj sta me obiskala starsa in sta mi vse pospravila (smo oprali okna pa zavese, pa kahlice v kopalnici in WC-ju, pol pa se nekaj vrat, omar in kuhinjske omare). Ja, mami res uziva v pospravljanju. No, verjetno imam to po njej, saj tudi sama raje pospravljam, skrbim za avto (ga cistim, pregledam olje, vodo, menjam sprednje luci - fant ima prevelike sape) - mojemu je avto res samo sredstvo prevoza. Tako da bog ne daj, da mu ga za kak mesec prepustim. user posted image  No, kuhanju se nekako ze prepuscam, ceprav se vedno z malce nezaupljivosti, da bo disaster.
Sem se pa danes zjutraj zbudila malo v skrbehuser posted image user posted image . Bolelo me je grlo. pol sem se pa spomnila, da mi je bilo vceraj po sprehodu zelo vroce in sem zeksala 3 ledene kozarce vode. No, pol sem videla na medover.net, da prehlad, grlo ni nic takega, da naj veliko pijemo tekocine (sobna temperatura), da se grlo scisti. No, sej res pomaga. To prakticiram ze od lani, ko sem 2x izgubila glas zaradi vnetega grla in je pomagalo.

Tako, da pazite, kaj pijete! Naj vas vrocina ne zavede!
LP

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.4.2007 11:27:05   
azarmitra
user posted image   user posted image  user posted image     Včeraj se mi je spet pojavil izcedek. Zjutraj roza rdeč, zvečer pa še mal rjav. Danes ga sicer ni, ker sem včeraj ultra počivala - beri ležala in se po stanovanju premikala kot po jajcih. Sam vseeno ostaja skrb. Pa zakaj se to dogaja, kljub temu, da jem Dabroston in sem danes noseča že 11t3d??? user posted image Pol pa razmišljam da verjetno poči le kakšna žilica, ker je vse tako prekrvavljeno tam spodaj, al pa da se posteljica vrašča v kakšno žilico. Ker bolečin na ta račun pa nisem imela user posted image Kaj pa vem... še G ni vedela zakaj točno - ker je z malim vse v redu, pa tudi maternični vrat je zaprt. Včeraj pa sicer nisem šla h G, ker ne dela do petka. Upam, da bo vse v redu user posted image
Držim pesti tudi za druge, ki imate te težave.

Murenček hvala za info o trgovinah, sam bom mogla še najdit Tržaško. Ker se namreč ne znajdem najbolj po Postojni. Mogoče moj dragi ve kje je to. user posted image

Joj sem mislila, da sem samo jaz tako žejna. Tud jaz moram stalno nekaj pit, aha pa na WC-ju sm pa tud vsako uro. user posted image

Sicer ste me pa mal prestrašle. A res nobena ne sesa al pa pomiva posode user posted image Jaz sesam enkrat na teden in to brez problemov, ker imam en tak čisto lahek sesalec. Edin ko pod posteljo sesam moram na kolena, da dosežem. No, bom mogla tudi to preložit na dragega. Je pa res, da postelje pa nisem sama prestiljala v nedeljo ker so kar težki tisti jogiji za vzdignit. Sem se na povštre specializirala user posted image

Sicer pa polni optimizma v nove zmage user posted image Trenutno novo zmago predstavlja vsak nov dan brez izcedka.....

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.4.2007 11:29:47   
tintin
Zdravo so-nosečke,
za vse z izcedki držim pesti, jaz bi šla na vašem mestu raje k zdravniku...nevem mene je ob vsakem izcedku panika, dobro da živim 5 min stran od porodnišnice. Nicolina, sicer je pri tebi res - verjetno izcedek od pregleda. Mmaja - si mogoče imela sp. odnos včeraj? Včasih baje kaka žilica poči...Sicer pa obe počivat in mmaja- raje k zdravniku...
Očitno imamo novemberke kar težave z izcedki...no pri meni se je nazadnje pojavil pri 7t in pridno papcam dabrostone še do 14. oz. 15.tedna.
Jaz sem pa danes že od os. zdravnice- sem šla zaključit bolniško in grem po praznikih v službo. Slabosti se počččččasi umirjajo. Tantra - imam isti problem...slabost, ko sem žejna in tudi jaz kar naprej kupujem pijačo...še najbolj mi pašejo mehurčki (radenska, cocta...)...
Danes sem si v Mani (ok vem, ni nevem kako dobra trgovina sicer) kupila dva kompletka. Če je katera včeraj dobila novi prospekt - športno krilo malo čez kolena iz materiala ala tanka trenirka z zelo širokim pasom in za zraven imajo še majčke. Zelo fajn za nosečke (npr. za pozno pomlad in poletje) takole ta prosti čas, pa relativno ugodno (eden za  cca 20 evrov). Imajo pa v zeleni, safari, modri in  bordo rdeči barvi. Če katera rabi, se mi zdi ugodno. Imajo pa tudi tričetrt, kratke in dolge hlače iz istega materiala v istih barvah.
Sicer pa sem si danes privoščila McChicken sendvič, joj kako mi je zadišal in tudi pasal. user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.4.2007 11:35:12   
tintin
azarmitra - včasih traja, da se izcedek pomiri oz. se kar nekaj časa čisti. Možno, da je zaradi vraščanja. To je bilo namreč pri meni. In se mi je dvakrat pocedilo- prvič črno, drugič oranžno...potem pa vedno še par dni rjavkasto, rumeno - rjavo....
Ti kar počivaj. Kakšno sesanje! Meni moj ne pusti skoraj nič, samo tiste stvari, kjer ne napenjam mišic. Je pa res, da zadnja dva tedna malo več hodim...aja, če boš brala pušenjaka on vedno napiše, da dabroston ne preprečuje krvavitev (razen tistih, ki nastanejo zaradi slabitve rum. telesca, ki pa v 12t itak ni več tako relevantno).
Držim pesti.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.4.2007 11:42:33   
TANTRA
Ojla,
azamitra, tudi jaz sesam občasno (imam Hylo), če se počutim ok, če pa sem utrujena pa prepustim hčerki ali mojemu...Jogije imam pa nove iz pene in so čisto lahki, tako da ni problem z preblačenjem. Drugače kaj pomijem na roke, itak imam pomivalca pa ni veliko dela...
Kuham pa kar veliko, sem pa tudi prejšnji teden spekla zacher torto...
Likam pa s pomočjo stolčka in je prav super...Drugače pa imam likarico mojo hči in prav pride, jaz ji pa  kak evro prispevam...
Sicer se obnašam po počutju...Če sem utrujena ali me kaj boli so na delo moji domači, sicer pa moja malenkost...
Sem pa opazila zadnjič malo nežno rjavega izcedka ko sem pred veliko nočjo ful delala...Sem se ustrašila in šla takoj počivat, pa je bilo bolje...

Tintin, veš vsakič ko pridem v Interspar grem ta prvo kupit plastenko švepsa...
In še preden pridem do blagajne je pol zmanjka...
Doma se pa nalivam z radensko, primešam malo soka...Pol pa lulanje....Še ponoči...
Ja, to so pa naše user posted image  tegobe, kaj čemo....

Aha, Mana...mogoče pa bom skočila kaj pogledat...Samo kaj ko se tako utrudim ko hodim po trgovinah, potem pa mi je še malo slabo....
Itak bo treba, saj nimam skoraj nič za obleč...
Pozdravček

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.4.2007 12:08:08   
heaven
Ciao user posted image !
Danes sem pa jaz tako tecna, da je veselje. user posted image  Ponoci sploh ne morem spat, danes nisem zaprla oci do 4h!!! A se se kateri to dogaja? Sem namrec VELIKAAA ZASPANKA zato rabim precej spanja drugace sploh ne funkcioniram kot bi mogla in ko ga primankuje toliko casa je en samuser posted image .
Vsem user posted image z izcedki drzim pesti da bo vseuser posted image !!!
Meni tudi pocasi ze primankuje za oblect, ampak to zato ker sem vedno nosila kavbojke(v pasu vedno na knap...saj veste raje st. manj kot st.vecuser posted image ). Zdaj pa je ze vse tesno...Morem it malo po trgovinah pa si kupit kaksne bolj lahke hlace, za nosecniske se mi zdi se precej prezgodaj.
Lp vsem!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.4.2007 12:32:35   
potepinka
Hello!

Ja vse ki imate izcedke držim pesti da bo vse ok.Jaz sem ga tudi imela samo enkrat in hvala bogu do zdaj nič več pa pravi G da je to bil čas menstruacije in da lahk da bom imela vsak mesec ob takem času rjav izcedek no bomo videli.

No pri nas stanje isto,kar se tiče slabosti.Komaj čakam drugi teden v torek na NS joj,pol pa sreda ki bom preživela v bolnišnici,no pa saj bo.
Lepo se imejte.

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.4.2007 12:46:18   
alekseja
mamuška ne morem ti poslat pvt sporočila kr maš zakrit profil, maila pa tud nimam, daj porihtaj to pa se bereva.

Alekseja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.4.2007 12:52:26   
nicolina
Hvala vam, drage user posted image . Ste me kar pomirileuser posted image user posted image .
Jaz tudi mislim, da je od pregleda, ker mi je včeraj vzela bris in delala vaginalni ultrazvok.
Bom pa danes res počivala, itak mi je tako slabo,da nisem za nikamor...

Uživajte...

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.4.2007 12:59:27   
tintin
Nicolina, potem je izcedek 100% od brisa. Veliko nosečk toži o tem - maternični vrat je veliko bolj prekrvavljen v nosečnosti in rad zakrvavi.
Sicer pa počivaj kljub temu.
Tantra - tudi moja omiljena je Schweppes ali pa Cocta, ampak zaradi kalorij skušam sedaj  radensko pit...Ma, me je kar malo strah pretiranega rejenja...pred 15 leti sem shujšala 25 kil (kot otrok sem bila zelo močna) in od takrat sem bolj med suhimi, ampak vseeno se nočem preveč se zrediti. Na srečo bomo noseče med poletjem, ko je veeeliko sadja, tako da bomo polne vitaminov.
Potepinka - držim pesti glede srede :) Jaz imam v sredo NS.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.4.2007 13:09:18   
scubadiver
Jaz sem se tudi danes naročila za nuhalno. 10.5 v dravljah. Torej čez točno 10 dni.. no ja, sej bo hitro user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.4.2007 13:24:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jaz sem se tudi danes naročila za nuhalno. 10.5 v dravljah. Torej čez točno 10 dni.. no ja, sej bo hitro user posted image

...a nismo čez 10 dni šele 29.ga....user posted image

..pa datumu ga imaš šele čez 21 dni...to vem pa zato ker ga imam en dan pred tabo....user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 19.4.2007 13:25:29 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.4.2007 13:34:51   
scubadiver
Hmmmmmm sonchek, prav imaš.. verjetno sem hotela napisati čez točno 14 dni user posted image
A se lahko zgovarjam na nosečniško zmedenost?
Sem pa danes povedala tudi v službi in mi je prav odleglo. Sprejeli so ok, mi čestitali in povedali da se bomo že organizirali.. in da hvala ker sem povedala dovolj zgodaj. Pa mi je padlo breme od srca..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.4.2007 13:36:37   
azarmitra
Aha, hvala za nasvete user posted image Sej jaz tud probam delat po občutku, če se fajn počutim (kar večinoma se) potem probam delat normalno, razen taka dela, kjer se bolj rabi trebušne mišice. (hudiča, sej že ko stojiš rabiš trebušne mišice user posted image ) Če pa se počutim slabo, pa ne pretiravam in raje počivam. Pa je vseeno vse narejeno - mora moj dragi poskrbeti za vse.
Sicer pa moram user posted image kar pohvaliti. Vsako jutro me iz službe pokliče kako sva (z malim), potem pa še ene parkrat tekom dopoldneva. Ga kar skrbi, da ne bi blo kaj narobe. Danes mi je pa po MMS poslal sliko vozička, ki da ga imajo pri eni hiši (dela na terenu), in pripiše, da mu je zelo všeč in da bi takega imel. Prav nasmejala sem se user posted image No sej je bil res uredu - tak z napihljivimi velikimi kolesi - kot zanalašč za te naše makadame. Hmmm a je še katera že pri ogledovanju vozičkov? Jaz se ne morem upreti - sicer zaenkrat šele ogledujem, za splošno izobrazbo user posted image

Kar se tiče pijač pa jaz odkar sem noseča tud videt ne morem karkoli gaziranega (no z Donatom se matram), ker se mi zdi, da me še bolj napihne kot sem že. Zlo pa mi paše ohlajena (ne mrzla) voda in nesladkan čaj. Mmmmm user posted image

pa pa, uživajte lep dan

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.4.2007 13:44:07   
tintin
Azarmitra - ja midva že gledava vozičke. Favorit je Maclaren mx3 v kompletu s košaro. Trikolesnik, ki gre celo v Clio-tauser posted image   Pri nas jih prodaja trg. Buši, ampak je preko spletne (nemške) prodaje ful cenejši.
http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=498

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.4.2007 15:57:03   
nemrak
user posted image user posted image ,
pozdravljene!!
Danes sem dobila odločbo od komisije, da imam podaljšano 4 urno bolniško do 12.5. Potem grem pa delat na polno paro. Seveda, če bo vse v redu. Ampak 25.5. bom pa zopet doma en teden, ker imam AC. Takrat pa bo 3 dni strogo počivanje, ne tako kot sedaj. Ampak za zdrave user posted image to ni nič težko.
TANTRA, a ti boš tudi šla na AC?
Ker NS pokaže čisto nekaj drugega kot AC. Jaz sem 90% da bom šla. Ampak me prepričujejo, da če bo NS v redu, naj nikar ne hodim. Vendar imam slabo izkušnjo in bom verjetno šla.
Uživajte v lepem vremenu!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.4.2007 17:28:32   
mamuška
Joj, za vse z izcedki, močno držim pesti! Moja izkušnja: ne počivat - LEŽAT!!! - dabroston, če so krči, buscopan, če v 24 urah ni bolje - urgenca. Zakaj? Zato, da veš, ali je s plodom vse OK ali pa je že konec vsega veseljauser posted image user posted image in da veš, če si mogoče v tistem 1%, ki pa mu le lahko pomagajo. Jaz sem npr. dobila 2 injekciji protiteles zaradi Rh- in potem se je zadeva umirila. Kakšno sesanje in posoda???? NI GOVORA!

Jaz sem poslana v amb. za patološko nsočenost user posted image user posted image , ICT je žal pozitiven, kaj me čaka naprej, ne vem. Moje ginekologinje žal ni bilo, nadomeščal jo je mladec, ki mi je že vnaprej povedal, da nima pojma o stvari user posted image Do 7.5. ne bom vedela nič, takrat pa sem naročena pri dr. Blejčevi. Ima katera kaj izkušenj z njo? V glavnem, nisem ravno user posted image , ful me skrbi, najbolj pa me žre, da čist nič ne vem, pri čem sem user posted image user posted image Pred mano sta 2 čikgumasto dolga tedna!user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.4.2007 19:56:56   
alekseja
Jaz sem zaradi senzibilizacije hodila k dr. Blejec v Lj in moram priznat, da je zdravnica na mestu. Pove ti vse kar te zanima in zelo se potrudi pri UZ. Nič se bat v dobrih rokah boš.

Alekseja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.4.2007 21:17:18   
scubadiver
Mamuška, držim pestke da bo vse ok. Sem prepričana da bo in ti želim čimbolj mirna 2 tedna :(
Nina

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.