TANTRA
|
Pozdravljene ...kako ste pridne v čvekanju!!! Nicolina in scubadiver, čestitam za uspešen pregled.... Nemrak, hvala za informacije.... Sem se tako veselila, da mi bo moja dr.Strahova delala nuhalno...Pa me pokliče v ponedeljek in sporoči, da gre na dopust. ..In da me bo itak poslala na ac, zaradi starosti (41)...Naj pa se odločim ali grem vseeno na ns ali zgolj na pregled k dr.Štolfi. ..Najprej sem bila kar mal paf, saj sva se lepo zmenili, da bo ns, pol me pa vpraša če bi sploh šla... No, nekako sem čutila, da bi bila dr.Završnikova ok in sedaj si me še ti nemrak potolažila, da je ok...Vsaj to... Že pri prvem pregledu nisem dobila slikice, da bi jo pokazala svojemu , bo šel pa sedaj z menoj in naj se nagleda najine , ki bo pa že kar za pogledat...Komaj čakam na soboto in si želim, da bo vse ok.... Murencek, moje prsi ... No, sedaj so bolj polne, težke in prej sem nosila modrček 75 b, sedaj 75c, pa zgolj tistega, ki ima res dobre košarice.... Me pa še kar bolijo .... Se spomnim, da so potem celo nosečnost ostale enake....ko pa se je začelo tvoriti mleko sem imela eno številko večje 85 c.... Groza, same joške so me bile.... V bolnišnici sem v času nastajanja mleka bila brez modrčka in si na prsi polagala plenice, ker se mi je dogajalo, da je kar samo začelo teči... No, ko pa je moja ljubica začela pridno papat, so se težave umirile...Prsi so ostale večje dokler sem dojila... Se spomnim, da sem si kupila kopalke v času dojenja...Ene ful lepe ....Pa sem še preden sem jih oblekla nekala dojit...Sem jih dala kar tašči, saj nisem imela kaj not dat...Joške so uplahnile, ena sama revščina... Ja, to pa so posledice naših No, ugotavljam, da si moram kupit kake hlače, saj svoje nizke sicer še zapnem, ....Sem si ene naročila pri Neckermannu pa so razpodane... Bom šla v popek pogledat, če bo kaj pametnega.... Včeraj zvečer mi je bilo kar precej slabo in danes zjutraj tudi .....Danes je ravno 11 t....Sem precej utrujena.... Punce lepo vas pozdravljam in želim ene same lepe novičke ...
|