|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.10.2007 13:16:40   
Tanayya29
aha,za vse tiste,ki boste ta mesec dobile denarček za otroka(250 e),izplačan naj bi bil 12.10.
,sem vidla na csd šiška..upam,da sem vas prav obvestila?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
4.10.2007 13:21:01   
ajtak
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        118 cm             + 8kg
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          106cm              +8kg
sliva10              110 cm            +13kg
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 98cm              +7kg 
Ilje                     125 cm            +16kg
gruška               105 cm            +13kg
martita               102 cm           +13 kg
barika                 116cm            +15kg
ninocka              115 cm            +10kg
naraščaj               99cm             +11kg
bella469              99 cm             +12kg
mamuška           132 cm           +NIČkg

< Sporočilo je popravil ajtak -- 4.10.2007 13:26:03 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
4.10.2007 13:23:29   
martita
nayya
Jaz sem kupila speedyja barvo chilli (2008), košaro pink in lupinico juice. Najprej sem že naročila oceanic reflection, pa jih ni bilo več na zalogi, niti v nobeni trgovoni niso vedeli ali jih bodo sploh še dobili...no, pol sem se pa morala na hitro odločit in smo vzeli kar ta novo barvo, ker je bila na sončku na zalogi.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
4.10.2007 13:25:03   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

mamuška            132 cm user posted image       + NIČ kg user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
4.10.2007 13:27:14   
ajtak
Uf, komaj, komaj sem sedaj preletela te 3 strani, da sem dopolnila seznam (upam, da nisem katere spregledala).

Na hitro sem vidla, da se o obletnicah menite... Tudi midva imava 6.decembra obletnico (so me parkeljni prnesl user posted image ) in sicer srecnih 7 let. Sva se pa 26. maja porocila tako, da december ne bo vec prevec aktualen za stetje...
Se pa tudi jaz pocutim tako, ko da bi se vceraj spoznala. Vsako leto se bolj poznava in sva bolj zaljubljena. Letos bova dodala samo se cesnjo na vrh user posted image , ko se rodi najin soncek.

En lep dan vam zelim user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
4.10.2007 13:31:38   
TANTRA
Ej, punce pa saj ste nore....Tri strani za prebrat, pa samo na telefonu in mailih sem visela...
No, lani sem kupila nov pralni stroj Samsung v Leclercu s 1400 obrati. Pa moja mami tudi. No, stroj je ob prvi uporabi tako ropotal, da sem mislila, da ga bo razneslo. Pa sem klicala prodajalca, ta me je napotil k uvozniku, ta pa k serviserju. Ugotovil je, da tovarniško niso bile nastavljene uteži. Očitno pa to ni bilo to, saj je stroj še ropotal, pa ga je drugič odpeljal, zamenjal amortizerje, toda stroj še ropota...
Pa sem se zjezila, ker jih imam poln kufer, saj bom otročka previjala na stroju... in klicala na zps, kjer so mi povedali naj uveljavljam stvarno napako, saj je stroj že od nakupa neizpraven..zdaj sem imela telefone, pa maile, vsaj se po svoje ven mota....
zagrozila sem jim na koncu s tržno inšpekcijo, saj je navsezadnje stroj v garanciji... Pa me kličejo, da bi stroj spet odpeljali in pogledali kaj je narobe...
Poln kufer jih imam...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom na koncu dobila pravdo in dobila kupnino nazaj, da si kupiva drugega....

Scubadiver, čestitke za obletnico...Super avto, le vreme ni najbolj naklonjeno....
Ampak kjer je ljubezen, je vse rožnato, še vreme...
Moram ti zaupati, da sem rojena 5.9.  tako da vem iz kakšnega testa si in kako nate deluje vajino darilceuser posted image ...zato, ti iskreno še enkrat čestitam in zaželim, da bosta srečna na veke vekomaj.... pa še nekaj user posted image user posted image user posted image ...
Kaj pa je tvoj po horoskopu???

Jaz sem kupila rabljeno košaro...Se da vse dol snet in oprat...Se res splača rabljeno kupit ker jo nobena nima več kot pol leta in se skoraj nič ne obrabi....

Jaz verjetno na srečanje ne bom prišla, ker nič ne vozim avta....in mi je pot kar preveč utrujajoča.... Mogoče če bi kaj skombinirala z mojim, da bi me takrat popoldne pripeljal....

Lepo vas pozdravljam in lep dan

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
4.10.2007 13:33:28   
nicolina
Nayya, maš prav Jane Slalom pro je. Za njega sem dala, se pravi športni del +  zimska košara 540 EUR, so mi dali 15% popusta. user posted image user posted image
Vbistvu nama je tašča dala denar za cel voziček, je rekla, da ni važno koliko je, ker je to njen prvi vnuk. Pridna, ne?

So me ravnokar klicali, čez 5 min bodo tu. user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
4.10.2007 13:40:31   
Tanayya29
super nicolina!

danes bova obe z novimi vozički....
mogoče bom pa psa pol mal peljala v vozičku,no ja hecam seuser posted image user posted image ....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
4.10.2007 13:42:31   
scubadiver
Nayya moj quinny je rdeč. sposojenim stvarem se ne glede v barvo user posted image  
Tantra najlepša hvala za čestitke. Moj je čist kontra devički, in sicer je dvojček, ampak nama super laufa user posted image . Tantra kje pa ti stanuješ? Kaj pa če te katera od nas pobere?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
4.10.2007 13:44:21   
barika
Punce, a nam bo ratal danes pridet do strani 210???user posted image user posted image user posted image

joj mene pa tak vse špika tam dol (+ tam ko nardijo CR), pa vse mi dol tišči, mali kr neki vn tišči...spoh ne vem, a neh se uležem al kaj, ker če grem samo iz kuhinje do dnevne je user posted image .... upam, da počaka v trebuhu vsaj še kak teden (šele naslednji petek imam kontrolo) al pa dva

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
4.10.2007 13:49:55   
ajtak
Barika, sem vidla, da si prej vabila na kavico... Sicer verjetno nisi mela mene v mislih user posted image user posted image  Ampak ce se bomo zmenle sem vsekakor zraven!!
Kaj pa nemrak, potepinka in marunci???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
4.10.2007 13:50:36   
deena
živjo punce
mal berem vaše pogovore nikol pa se ne vključim vanje user posted image
barika kdaj maš pa PDP, ja zna bit mučno v user posted image , tudi jaz se večkrat ustrašim če začutim kakšen čuden gib, ampak  upam  da  bo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
4.10.2007 13:51:35   
TANTRA
Scuvadiver, moj pa je tudi devička...Pa sva v vseh stvareh na istem nivoju...

Sem pa Mengšanka.....

No, jaz pa nisem nič dobila za user posted image ... Vse sva nabavila sama....Rabljen voziček, rabljeno lupinico.... pa je vse ok.....je pa res, da sem pri prvi imela vse novo.....
Tokrat pa se mi zdi, da se mi ne splača,  saj bova najbrž imela le tega Lukca...
Bo pa imel nove cunjice, pa nov ležalnik, pa dobrega očija....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
4.10.2007 13:56:47   
naraščaj
Joj punce jaz vas berem že dobro uro in vsakič, ko se prestavim na novo stran vidim, da je ena že zraven.user posted image user posted image

Žirafa, držite se - vse tri.

user posted image SCUBADIVER ISKRENE ČESTITKE ZA OBLETNICO. UŽIVAJ!!!user posted image

KAJ PA CELJANKE, ME BI TUDI LAHKO ŠLE NA ENO KAVICO, PREDEN BOM ŠLE NA LEPŠEuser posted image   sem takoj za, saj sem skoz doma in se lahk pripeljem do Celja. Zaenkrat še vozim, čeprav sem že okorna, vendar še gre.

Kolk ste napisale. No ko ravno pišete o obletnicah, midva jo mava 27.2, spoznala pa sva se kar nelaj časa prej, preko kolegice. Men na kraj pameti ni prišlo da bibla z njim,ko sem ga prvič vidla. Pol smo se pa začel družit in smo šli skupajna smučanje na Roglo ( in veste kaj pravjo, da je greh če ne na d 1000 m). Pol me je pa tok prbilo in me še zaj po skorajsedmih letih drži.

Našauser posted image  pa tako dela že cel dopoldne, tut prej ko sem po štarcunah hodla. Cel trebuh mi meče sem in tja

Pri nas danes devajo okna notr, še na WC ne orem. Grem zaj sosedi cinglat, če me spusti na WC (upam, da je doma), če ne moram it v gasilski dom. user posted image user posted image
No knaufarja še nisva dobla, pol stanovanja je v razsulu, user posted image  živčen ko sto vragov. V končni fazi, če ne bova drugega dobla bova počakala na naslednjo soboto,ko bi lahk prišel tist s katerim sva mela zmenjen v osnovi. Mal se je potolažo, koje včerja na pregledo blo rečeno da je zaenkrat vse OK.

Šit kok je ura morem nekaj za kosilo pristavit.

se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
4.10.2007 13:58:45   
scubadiver
Tantra dober očka in super mamica sta najvažnejša za malega Lukca. A so stvari nove al rabljene ni prav nič važno. Do mengša se lahko v skrajnem primeru tudi jaz pripeljem. Saj sem čisto zraven črnuške obvoznice, od tam do mengša pa tud ni daleč. Premisli. Če te tvoj ne bo mogel pripeljati je to tudi varianta in res mi ne bo problem. Sej sem tako al pa tako doma :)

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
4.10.2007 14:02:06   
barika
ajtak, v skrajni sili lahko grema tudi same, če ne bo drugih interesentkuser posted image user posted image

Deena, moj PDP je 8.11, tak da še malo pa bouser posted image user posted image user posted image  aja, in dobrodošla na novemberkah, kdaj pa ti pričakuješ srečen dogodek???

Moj user posted image  je tudi devica (po horoskopu), jaz sem škorpijon, pa se ful štekama... pa mali user posted image  bi tudi naj bil škorpijonuser posted image user posted image  (moj se včasih prav za glavo prime, ko vidi kaj ga čaka pri dveh škorpijonihuser posted image user posted image user posted image ), včasih reče, da če bo mali tak user posted image  ko sem jaz, se bo kr odselil (iz lastnega stanovanjauser posted image user posted image ), pa sej ni tak hudo, sammal ga morem jezit, da je bolj pestro, pol se pa oba režima ko dva pohanca (kaj si kej sosedje mislijo)

aja, danes ponoči je bilo spet veselo,zaspal je na moji polovici, pridem spat, pa ga naženem v njegov ek, je neki jamral pa se obrnil, pol sem ga še neki spraševala , pa je bil čist zblojen samo aaa, mmhmm je govoriluser posted image , zdej ga pa kličem v službo, pa mu povem za nočne dogodivščine, se je spet user posted image user posted image  ko zmešan, v pisarni pa polno ljudiuser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
4.10.2007 14:02:28   
Dajica
Se moje mere, sicer imam pa drug petek pregled, pa bo blj tocno, zaenkrat pa obseg trebuha 95cm, kg pa +9.

Neposredna povezava do sporočila: 5167
4.10.2007 14:03:12   
Tanayya29
fajn tantra ,če boš še ti lahko!

no,pa ninočka tebe še čakam...user posted image verjetn si še v šopingu....

katera je še iz Lj in okolice?

a pol kr v Marnu?

Neposredna povezava do sporočila: 5168
4.10.2007 14:06:00   
Tanayya29
barika  meni je zadnjič ponoč skor porinu iz postelje,ker je mislu,da ps tam leži...pa se mi je pol drug dan full opravičeval...sm mela zgleda čudno pozicijouser posted image .

moj mož je pa vodnar,jst sm kozorog(v podznamenju pa dvojček),tamal bo škorpijon,pes je oven,hrček pa ne vem?

Neposredna povezava do sporočila: 5169
4.10.2007 14:08:02   
ajtak
mamuška           132 cm           +NIČkg
Dajica                   95cm               +9kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5170
4.10.2007 14:09:43   
ajtak
Naraščaj in barika smo ze tri user posted image user posted image  jaz predlagam dopoldan!! Lahko drug teden okrog 10h. A klasika?? (Pomaranča)?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
4.10.2007 14:12:31   
barika
ajtak men bi pasal torek, v ponedeljek imam nekaj, v sredo imam nekaj, v petek sem spet zasedena... bi bilo pa najbolje ob 9.00, ker se zna to zavlečtuser posted image , jaz pa hodim še po kosilo v vrtec in morem bit do 12.30 tam.
lahko je pomaranča ja, več ko nas je, prej nas bojo postregliuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
4.10.2007 14:28:23   
nicolina
Nayya jaz sem tudi že prej napisala, če bom uspela, pridem, samo če mi bo katera razložila kako se točno pride do tam. user posted image
Grem zdej jest...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
4.10.2007 14:34:21   
Tanayya29
super nicolina!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
4.10.2007 14:38:57   
manca
pa še moje mere: obseg 108, + 11 kg

Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!