TANTRA
|
Ej, punce pa saj ste nore....Tri strani za prebrat, pa samo na telefonu in mailih sem visela... No, lani sem kupila nov pralni stroj Samsung v Leclercu s 1400 obrati. Pa moja mami tudi. No, stroj je ob prvi uporabi tako ropotal, da sem mislila, da ga bo razneslo. Pa sem klicala prodajalca, ta me je napotil k uvozniku, ta pa k serviserju. Ugotovil je, da tovarniško niso bile nastavljene uteži. Očitno pa to ni bilo to, saj je stroj še ropotal, pa ga je drugič odpeljal, zamenjal amortizerje, toda stroj še ropota... Pa sem se zjezila, ker jih imam poln kufer, saj bom otročka previjala na stroju... in klicala na zps, kjer so mi povedali naj uveljavljam stvarno napako, saj je stroj že od nakupa neizpraven..zdaj sem imela telefone, pa maile, vsaj se po svoje ven mota.... zagrozila sem jim na koncu s tržno inšpekcijo, saj je navsezadnje stroj v garanciji... Pa me kličejo, da bi stroj spet odpeljali in pogledali kaj je narobe... Poln kufer jih imam...... Upam, da bom na koncu dobila pravdo in dobila kupnino nazaj, da si kupiva drugega.... Scubadiver, čestitke za obletnico...Super avto, le vreme ni najbolj naklonjeno.... Ampak kjer je ljubezen, je vse rožnato, še vreme... Moram ti zaupati, da sem rojena 5.9. tako da vem iz kakšnega testa si in kako nate deluje vajino darilce ...zato, ti iskreno še enkrat čestitam in zaželim, da bosta srečna na veke vekomaj.... pa še nekaj ... Kaj pa je tvoj po horoskopu??? Jaz sem kupila rabljeno košaro...Se da vse dol snet in oprat...Se res splača rabljeno kupit ker jo nobena nima več kot pol leta in se skoraj nič ne obrabi.... Jaz verjetno na srečanje ne bom prišla, ker nič ne vozim avta....in mi je pot kar preveč utrujajoča.... Mogoče če bi kaj skombinirala z mojim, da bi me takrat popoldne pripeljal.... Lepo vas pozdravljam in lep dan
|