ninocka
|
Dobro jutro, Nayya in ostale ! Jst sem tud ze mal pred 7 bla pokonci - sicer po sili razmer, ker se je zbudil nas navihanec in ga je blo treba spravt za vrtec. Sem hotla it nazaj spat, pa sem se spomnila, da imam en kup opravkov danes in sem sla pod tus si glavo umit, pa perilo dat prat pa perilo susit (uceri sem verjetno podrla rekord, ker sem oprala 6 strojev ). Popapala sem zajtrk (muslije, od julija sem pojedla 6 skatel skor kg muslijev ), mal se RR precekiram, pol grem pa v Hoferja in v CP v Spar mal po hrano. Sva zadnjic mogla hladilnik odtajat in zdej , ko je vsa hrana lepo not pospravljena, ni v hladilniku nic, razen enih 20 omak Dolmio in Uncle bens Sicer sem pa noc prezivela dokaj mirno, z bolj manj obracanja, ker me prevec boli vse, pol pa kr lezim raj na eni strani oz. na hrbtu. Scubadiver da si se jevila in bos objavljala novicke. A od Murencek novicko tud objavimo na Rodili smo? Jst mislim, da bi blo lepo, pa da ji se tam cestitamo??? Si lahko potem sprinta in ima za spomin? Mamuska, dobr si Cerarja Ajtak: mere za statistikao - 115 cm, +10 kg Zirafa, drzi se!!!! Nosecniski koledarcek RR: a vam vsem prav kaze? Ker men kaze ze 36 teden, pa nisem se tam. V 36 tednu si takrat, ko startas s porodnisko. Sem vceri sla cekirat, pa me je kr pr srcu stsinilo, ker prvic sem nekak tko ze rodila. Zdej se bodo pa pri meni resno zacele priprave na . Mal mam strah dat plenice prat (prvic sem lih oprala stroj plenic (samo to in nic drugega), cakala sem celo do 1h zjutri, da je stroj nehal prat, ob 3h mi je pa voda odtekla). Zdej mam pa mal vrazeverja (pa drugac nisem taka), pa jih kr nocem dat prat V soboto bo nas vecji skrat dobil novo sobico (smo mu kupili v Ikei in jo imamo plan cez vikend sestavit) in bom potem njegove cunjice premestila v nove omare in nardila plac za dojenckove. Pa vidt moram, kako bo s spanjem v novi postelji, da jst potem njegovo staro dam v spalnico in pripravim vse ostalo - preperem od jogija prevleko, posteljnino, obesim slikice (sem kupila ful lustne v Ikei (da mal pozivim steno), pa zrihtat palcka zavijalcka (mi je ful unih plasticnih palck odpadlo), pa previjalko...Bom mela zdej v spalnici eno zacasno, dokler nekak ne ujamemo ritma obedveh otrok, ker Evan gre spat ze ob 8ih in mi ni pol, da uletavam v sobo previjat tamalega ob 11h zvecer... Potem grem pa se jutri s sestro kupit kompletek za iz porodnisnice in pa v lekarno po par stvari (alkohol, fizioloska...). Cez vikend pa se po cunjice k tasci in potem vse to preprat in prelikat. Ko bom pa vse to mela zrihatan, pa ce mi bo ostal cajt, bom pa se generalno bajto spucala, da ne bom pol po porodu se se s tem ukvarjala. Tko, jst se grem zdej pofenirat, da bom lepa za v soping, ve pa ne prevec cvekat, da vas bom lahko sploh prebrala, ko pridem nazaj PS: LJ + okolica - a te ze vse na dopustu oz. porodniski? A cmo se naslednji teden kaksen dopoldne RES dobit na eni kavici?