|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.10.2007 8:13:19   
scubadiver
Dobro jutro vsem. Nayya hvala za kavico.
Moj user posted image  je šel v službo,jaz pa nisem mogla več zaspat nazaj, tako da sem tudi že ob kavici za računalnikom in vam želim krasen dan user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
4.10.2007 8:27:50   
ninocka
Dobro jutro, Nayya in ostale user posted image !

Jst sem tud ze mal pred 7 bla pokonci - sicer po sili razmer, ker se je zbudil nas navihanec in ga je blo treba spravt za vrtec. Sem hotla it nazaj spat, pa sem se spomnila, da imam en kup opravkov danes in sem sla pod tus si glavo umit, pa perilo dat prat pa perilo susit (uceri sem verjetno podrla rekord, ker sem oprala 6 strojev user posted image ). Popapala sem zajtrk (muslije, od julija sem pojedla 6 skatel skor kg muslijev user posted image ), mal se RR precekiram, pol grem pa v Hoferja in v CP v Spar mal po hrano. Sva zadnjic mogla hladilnik odtajat in zdej , ko je vsa hrana lepo not pospravljena, ni v hladilniku nic, razen enih 20 omak Dolmio in Uncle bens user posted image

Sicer sem pa noc prezivela dokaj mirno, z bolj manj obracanja, ker me prevec boli vse, pol pa kr lezim raj na eni strani oz. na hrbtu.

Scubadiver user posted image user posted image user posted image da si se jevila in bos objavljala novicke. A od Murencek novicko tud objavimo na Rodili smo? Jst mislim, da bi blo lepo, pa da ji se tam cestitamo??? Si lahko potem sprinta in ima za spomin?
Mamuska, dobr si Cerarja user posted image user posted image user posted image
Ajtak: mere za statistikao - 115 cm, +10 kg
Zirafa, drzi se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosecniski koledarcek RR:
a vam vsem prav kaze? Ker men kaze ze 36 teden, pa nisem se tam. V 36 tednu si takrat, ko startas s porodnisko. Sem vceri sla cekirat, pa me je kr pr srcu stsinilo, ker prvic sem nekak tko ze rodila. 
Zdej se bodo pa pri meni resno zacele priprave na  user posted image . Mal mam strah dat plenice prat (prvic sem lih oprala stroj plenic (samo to in nic drugega), cakala sem celo do 1h zjutri, da je stroj nehal prat, ob 3h mi je pa voda odtekla). Zdej mam pa mal vrazeverja (pa drugac nisem taka), pa jih kr nocem dat prat user posted image
V soboto bo nas vecji skrat dobil novo sobico (smo mu kupili v Ikei in jo imamo plan cez vikend sestavit) in bom potem njegove cunjice premestila v nove omare in nardila plac za dojenckove. Pa vidt moram, kako bo s spanjem v novi postelji, da jst potem njegovo staro dam v spalnico in pripravim vse ostalo - preperem  od jogija prevleko, posteljnino, obesim slikice (sem kupila ful lustne v Ikei (da mal pozivim steno), pa zrihtat palcka zavijalcka (mi je ful unih plasticnih palck odpadlo), pa previjalko...Bom mela zdej v spalnici eno zacasno, dokler nekak ne ujamemo ritma obedveh otrok, ker Evan gre spat ze ob 8ih in mi ni pol, da uletavam v sobo previjat tamalega ob 11h zvecer...

Potem grem pa se jutri s sestro kupit kompletek za iz porodnisnice in pa v lekarno po par stvari (alkohol, fizioloska...).

Cez vikend pa se po cunjice k tasci in potem vse to preprat in prelikat. Ko bom pa vse to mela zrihatan, pa ce mi bo ostal cajt, bom pa se generalno bajto spucala, da ne bom pol po porodu se se s tem ukvarjala.

Tko, jst se grem zdej pofenirat, da bom lepa za v soping, ve pa ne prevec cvekat, da vas bom lahko sploh prebrala, ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image

PS: LJ + okolica - a te ze vse na dopustu oz. porodniski? A cmo se naslednji teden kaksen dopoldne RES dobit na eni kavici?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
4.10.2007 8:37:12   
tintin
Jutro, vsem skupajuser posted image
Tudi jaz sem "že" pokonci...sem ravno zmazala mal jogurta in eno notri nektarino pa mal pšeničnih kosmičev (moj naj naj zajtrk)...user posted image
Ninočka, meni koledar kaže prav. Če si noseča več kot 35 t. potem si v 36.tednu...Jaz tako jutri začnem že 37.teden oz. dopolnim 36. tednov (aaaaaaaauser posted image )
Tudi jaz držim pesti za Žirafo...
Velika Britanija
tudi meni se podobno dogaja ko grem na sprehod...mokre hlačke, pa to že skoraj od začetka nosečnosti...očitno se takrat bolj izcedek vlije. Sicer ti pa še nisem zaželela dobrodošlice na forumu. Me vedno spomniš na to, da če jaz ne bi bila user posted image oz. če ne bi zanosila, bi z mojim user posted image zdaj ravno "pakirala kufre" za Veliko Britanijo (sva se mislila preselit), no tako pa en časa ne bo nič iz tega oz. bova pač še vedno šla vsako leto gor na kakšen mini dopustuser posted image
Lp vsem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
4.10.2007 9:14:02   
potepinka
Dobro jutro!

nayya hvala za kavico bila je okusna.

Spala tak tak,zdaj pa grem pospravljat po hiši.Madonca se nabere tega prahu in nevem kaj še.

Za kosilo bom danes kuhala pere krompir in bučke v omaki z kislo smetano.njami,imam to ful rada.

Ninočka-meni tudi prav kaže kolendar.

No grem počasi migat dokler je še v meni kaj elana,pa ne preveč čvekat.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
4.10.2007 9:17:57   
naraščaj
Dobro jutro,

nisem nič prebrala od včeraj bom kasneje, ker šibam v Konjice, peljem mamo na shopping pa tut jaz grem v lekarno - končno po stvari.
Včerajšnji pregled pri G je bil ful ekspresni. Vsi izvidi (voda, kri,. toxa, hepatitis) OK. Ni mi delala UZ, niti vaginalno. Pretipala trebuh, zmerla trebuh ter poslušala srčka (133). Skratka naj bi blo vse ok, kontrolo mam čez 3t. (24.10).

No se javim kasneje.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
4.10.2007 9:19:56   
naraščaj
Sem ravno vidla. moj obseg trebuha 99 ter +11kg več kasneje

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
4.10.2007 9:24:19   
bella469
Da se še jaz dodam v statistiko:

99 cm, +12 kg, sem pa 35T4d

Sem pa bila celi prejšnji teden v bolnici, ker sem imela hudo vnetje ledvic, tako da so me na začetku imeli kar na infuziji, sem pa od vsega hudega očitno dobila celo popadke, čeprav jih jaz sploh nisem zaznalauser posted image .
CTG so mi en dan delali celo 4x, ker sem imela na zadnjem merjenju v 15 min 3 popadke, vse nad 85 na tisti skali, če katera ve, kaj to pomeni, drug dan pa še enega čisto 100-tko. Najbolj pa mi je čudno, da so me sestre nonstop spraševale, če me kaj boli oz. vsaj špika, jaz pa sem vse skupaj čutila kot čisto rahlo zatezanje mišic v zgornjem delu trebuha, kar je bilo daleč od kakšne bolečine. Sem jim celo rekla, da mi verjetno samo malo otrdeva trebuh, pa so rekle, da je to pa že kar malo več od navadnega otrdevanjauser posted image .
V glavnem, s Spasmexom in Magnesolom so zadevo umirili, tako da upam, da počakam vsaj do 37T, potem pa tako lahko grem kar rodit, ker sem včeraj imela pregled pri G, pa ima naš user posted image  že 2700 g (očitno mu je ležanje v bolnici pasalo...).

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
4.10.2007 9:25:07   
TANTRA
Dobro jutro,

kaj ste že pridne čvekice..Jaz pa kar prehlajena... Zdaj mi še bolj teče iz nosa...
Upam, da ne kaj hujšega...

Barika, jaz sem kupila previjalno podlogo v Arielu, mere so 65 x 75 cm..Mi je prav fajn, saj teh 65 je ravno globina pralnega stroja, v širino pa je tudi v redu, ker imam zraven sušilni stroj, pa imam veliko površino...Mi niso všeč tiste trde, ožje, podolgovate, ker si ne predstavljam previjat otroka pri enem letu na takšni površini...Ta bo kar za nekaj časa.... Pol bova pa na postelji...user posted image user posted image

Mamuška, no fajn, da si izborila prostost...Si me pa prav nasmejala z dr. Cerarjem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes polnih 35 tednov....Še malo pa grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image , recimo ko vse zrihtamo.....user posted image

Jaz bom danes kuhala stročji fižol, pa v kosih krompir, pa file ribe...Če pa se bodo bunili še preden začnem kuhat, bo pa enolončnica iz stročjega fižola....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
4.10.2007 9:25:42   
scubadiver
Ninocka kot ves sem se jest že zelo trudila da bi nas zbobnala na eno kavico, pa ni blo uspeha. Bi bila pa ZELOOO vesela če bi se ljubljančanke in okoličanke uspele dobit na eno kavico. Jaz imam vedno čas, razen zjutraj imam nekajkrat na teden materinsko. Ampak sej verjetno se ne bomo prav zjutraj dobile. Držim pesti da nam uspe, bi vas tako rada spoznala.
A lahko ena predlaga datum? Ker moji datumi do sedaj niso šli skos. Kar lepo en konkreten termin pa bomo vidle...

Drugače pa jaz in moj user posted image  danes praznujeva peto obletnico. Je rezerviral v službi Jaguarja XK:

user posted image

In bova šla kam na lepše. Upam samo, da v službi niso pozabili na rezervacijo glede na to, da je bil moj dragi do včeraj na službeni poti user posted image  No ja, sej drugače bova šla pa z najnim na lepše. Se prav veselim. In ko pomislim, kako mojega dragega po 5 letih še vedno ljubim in da dobiva kmalu še najlepše možno darilo mi gre kar na jok od ganjenosti in sreče.
Joj, a je tole blo mal osladno? Ampak je čist res

user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 4.10.2007 9:28:18 >

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
4.10.2007 9:35:26   
nicolina
Dobro jutro,
hvla za kavico, je bila zeloo dobra. Spala sem zelo dobro in se ob 9 komaj skobacala iz postelje.
Najprej žirafa držim pestke zate user posted image user posted image , da bo s tvojima user posted image user posted image  vse dobro.
Mamuška, ob tvojih postih se zmeraj nasmejem user posted image .
Jaz pa danes končno dobim previjalno, posteljico in voziček, popoldan bomo zlagali, bom poslikala. user posted image
Kaj bom še kuhala, ne vem, ampak verjetno kakšno enolončnico, pa kaj zraven.
Tantra, čimprej ozdravi user posted image user posted image user posted image  zate.
Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 5110
4.10.2007 9:40:27   
barika
Dobro jutro, sem spala ko top, prvi wc šele ob 6 pa nekaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image  (ja no, spat sem pa šla šele okoli ene zjutraj, ker sem mogla malega umirit, je tako delo po trebuhu, da sem mislala, če je bila kej gobova juha kriva...cel dan skor nič, pol pa na polnouser posted image )

Nayya, hvala za kavico

Tantra, boma šla v ponedeljek pogledat v BC, ker sma končno sklenla kompromis, da boma previjala v kopalnici, pod pogojem, da njegov brat naredi "podaljšek" za pralni stroj, da bom imela več prostora... če ga bom previjala na kuhinjski mizi, potem moj ne bo tam jedouser posted image user posted image  (no to sma se kregala v torek)

bella, dobrodošla nazaj iz bolnice, upam da si zdej ok, jst bi tudi šla tak čez ene 2 tedna kr rodit, komi čakam da tega razgrajača "v roke primem"user posted image

Ninočka, moj koledar je tudi točen, 35. tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5111
4.10.2007 9:53:57   
GB
Dobro jutro cveke . Matr ste pridne pri cvekanju - svaka cast. No jest sem si ravno skuhala kavico in cakam da mi pripeljejo posteljco user posted image user posted image user posted image user posted image . Dala sem tudi prat zadnjo rundo plenic tko da sem kr zadovoljna. Vceri sem se pa prav ustrasla in sicer zvecer me je kr neki spikal in vsakic ko sem hotla ustat me je neki zabolel user posted image user posted image user posted image . Na koncu sem se odlolocila ,da bom samo zdela user posted image user posted image  in ko sem mela vsega dost sem sla pa spat. Dons je zaenkrat vse v meji normale in upam da bo tko tud ostal.

Scubadiver : a grem lahko z vama na izlet ( sej bom cist tih ) . Ta avto na sliki pa res super zgleda. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zirafa :  veliko srece danes in ne skrbi prevec vse bo u redu. Srecno

Tintin : hvala za dobrodoslico. No sej ko bo dojencek malo zrastu pa le prid mal naokrog pozdravt kraljico user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
4.10.2007 10:03:18   
Špelka
Scubadiver - kolk si lepo  napisala.... sem kr mal user posted image , ampak od ganjenosti, da se razumemo! user posted image  PREJMITA ISKRENE ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image  In naj vama bo zdnja vajina obletnica v dvoje NEPOZABNA! user posted image user posted image user posted image

MAMUŠKA - tud jest sem se zdej na ves glas smejala tvojemu postu - res super si ga - dr. Cerarja mislim! user posted image user posted image user posted image  In če je teb kislo zelje sprožilo mal popadkov, se bojim, da jih biodo men salve smeha ob tvojih domislicah! user posted image user posted image user posted image

ŽIRAFCA - vse dobro dans na pregledih in seveda vse do srečnega konca, ko bosta tvoji princeski končno pokukali na svet! user posted image user posted image user posted image

kaj je pa z mano? Jah - križ še vedno boli, sam se mi zdi da dons za spoznaje manj. Huh, hvala bogu, sem se že ustrešla ponovitve hernije izpred 2 let. user posted image  Bom pa vseeno dons bolj ali manj počivala, da ne bo huje. Mi je pa mal grozno, ko pomislim, kolk je še za nardit - prebarvat posteljico, generalka spucat staniovanje, it na CSD, zrihtat kredit za novo stanovanje..... user posted image  In res upam, da me ne bo križ prikoval na posteljo....

Tolk od mene - zdej sem glih spila kavico - tud vam lahko še eno nalijem - user posted image user posted image user posted image !

Zdej pa spet mal v horizontalo!

Se beremo - mejte se!

Aja -SCUBADIVER - tud jest sem si shranla tvojo cifro!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 5113
4.10.2007 10:09:13   
Špelka
Aja, še neki sem se spomnila - bi blo fajn če bi ena vodila seznam rojstev... Ne vem, če vam je prav, ampak lahko se javim jaz, k mam PDP bolj na koncu meseca.... user posted image  Povejte! Jaz v glavnem lahko to prevzamem. Lahko pa tud scubadiver, če bomo vse njej javljale.... Al pa Sonchek, k je že do sedaj urejala seznam novemberk.... user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
4.10.2007 10:09:39   
scubadiver
Špelka najlepša hvala za lepe želje. men gre že celo dopoldne kar na jok od sreče in čist zares danes zgledam takole: user posted image .
Velika britanija ti kar pridi, te bom že nekam skrila. Upam samo, da se bo izšlo za avto, ker še ni čist sigurno.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
4.10.2007 10:14:09   
tintin
Scubadiver, čestitke ob obletnici!
Tudi midva z mojim user posted image jo imava kar kmalu - 6.decembra in sicer 6 let...lani sem sicer na isti datum imela PDP, a je bila nažalost izvenmaternična nosečnost, tako da najin datum nažalost ni čisto brez grenkega priokusa, a vseenouser posted image
Letos nama bo za obletnico družbo delal najinuser posted image in se že veseliva....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5116
4.10.2007 10:18:10   
Špelka
Kar se tiče obletnic - midva jo imava čez kar nekaj meecev - 2. polovico februarja. Leta 2008 bo že osma po vrsti. user posted image user posted image user posted image  Lani na sedmo sem imela pa zadnjo menstruacijo! user posted image user posted image user posted image  Verjetno je res nekaj na teh sedmih letih, k stari ljudje pravjo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
4.10.2007 10:29:47   
barika
Punce, tole sem našla na netu, če še katera rabi...http://zaotroke.enakupi.com/Previjalne-mize-c-348.html

Scubadiver, vse najboljše ob obletnici... jap, midva sma tudi imela letos peto obletnico in to junija, spoznala sma se pa, ko sem jaz hodla v srednjo šolo in to na ircu (internetna čvekalnica)user posted image , prvič sma se pa dobla za Savinjo pri splavarju...nikol ne bom pozabla, in vedno ko grema tam mimo na sprehod, ga vprašam, če mu je kej žaluser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
4.10.2007 10:35:06   
martita
Jutro!

Bom danes še jaz eno user posted image pobrala, da mal k seb pridem...hvala, nayya!
Nisem ravno najbolje spala...Med večernim odhodom na WC sem sem naročila lupinico v BC, medtem ko sem sedela za računalnikom pa so me tako popikali komarji, da sem se še dve uri praskala in sploh nisem mogla zaspati!user posted image No, zdej pa sem pokonci in že perem prvi stroj cotk...

Danes sem si obljubila, da bom bolj lene sorte. Včeraj sem se tako zmartrala, ko sem tekala po LJ, da je bila tudi user posted image čist mirna...mam pa že raje da fejst brca, ker drgač me začne skrbet, da je kaj narobe....user posted image

Scubadiver, čestitke za obletnico in uživajta v vožnji! user posted image user posted image
Midva jo imava letos NOVEMBRA in to pravljično sedmo! Če bom šla kak teden čez rok (sicer upam, da ne), se lahko zgodi, da dobiva user posted image za darilo!!!!

Lep dan vam želim,
user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
4.10.2007 11:06:47   
scubadiver
Najlepša hvala vsem za čestitke. Zlate ste user posted image

Barika mi je kar hecno videt še en internetni par. Tudi za najino vezo je namreč kriv internet, samo drug chat program -ICQ. Sva čvekala in čvekala in se super razumela, potem pa je moj dragi prišel v Ljubljano (je z Bleda) in me presenetil s šopkom vrtnic za moj rojstni dan - 4.9. no in potem sva se še en mesec dobivala in spoznavala, 4.10 je pa počilo user posted image . Hecno mi pa je, ker sem takrat ko je prišel praznovala rojstni dan ravno v lokalu točno nasproti porodnišnice. In ker moj ni točno vedel kje to je, je hodil po zaloški od KC-ja proti porodnišnici in je vprašal eno gospo kje je porodnišnica. In je rekla, kar še malo naprej, pa vse čestitke ko je videla rožice. No in sedaj se bova kmalu vrnila na "kraj zločina" in bodo čestitke tiste gospe končno na mestu user posted image

Špelka, jaz sem ZA da urejaš seznam rojstev user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 4.10.2007 11:08:14 >

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
4.10.2007 11:21:31   
Mamathea
Scubadiver iskrene čestitke tudi od mene. Res super, da bosta przanovala obletnico. Midva sva jo pa konec septembra in to prvo (poroke), čeprav skupaj sva pa že 8 let. Želim vama super hčerkico, veliko razumevanja, ljubezni, sreče in smeha, pa seveda zvrhano košaro zdravja in dobrih medosebnih odnosov.
Tudi jaz sem si zabeležila št. od "scubadiver" in upam, da ne boš jezna, ker si zdaj vse shranjujemo tvojo cifro. Kakorkoli že, vidim, da bo v prihodnjih tednih, dnevih še zelo pestro z javljanjem, kdo je pokukal na ta naš prelepi svet.
Jaz sem zanekrat kar ok,sicer me še vedno mučijo izcedki, pa tudi meni se večkrat na hlačkah pojavi tekočina, ko hodim, ampak zaenkrat ne delam panike.
Mogoče bi se Ljubljančanke pa že enkrat resnično lahko dobile. Poskušam z datumom: torek 9.10.2007 ob 17.00 pri Guliverju? Kaj pravite? Dejte še druge kaj predlagat in resnično upam, da se nam uspe dobiti še preden rodimo.
Lepo se imejte, pa se še kaj beremo.
Uživajte še v lepem vremenu, potem nam spet napovedujejo dežek.

Neposredna povezava do sporočila: 5121
4.10.2007 11:23:03   
barika
scubadiver, to je pa lepouser posted image , sam bi bilo fino, da  na tvoj PDP, ponovita obletnico in to v trojeuser posted image

midva sma pa šla že prvi dan, ko sma se spoznala k njemu domov, pa je njegova mam rekla (ko se šla na wc) kdo je pa to...pa reče moj..to je pa moja puncauser posted image user posted image , potem se pa zaradi njega zamudla avtobus, pa me je PEŠ pospremil domov, približno 7 km v eno stran, pol se je pa začelo... pa zmenla sma se, da se ne boma kregala, oz. če se boma, boma to reševala s pogovori (no, jaz se še kdaj zjočem zravenuser posted image ),ampak se mi zdi, da se imama vsak dan rajšiuser posted image , zdej ko bomo pa trije pa sploh

Neposredna povezava do sporočila: 5122
4.10.2007 11:24:29   
barika
punce, ljubljančanke.... kaj če bi se dobile..hm... 10.10 ob 10.00 uriuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
4.10.2007 11:32:34   
Tanayya29
Živjo čveke..

sj sm vedla!zasim za 2 uri in berem k norc potem..me smo res taprave!

scubadiver
vse najboljše za obletnico in za internetni par...moram rečt,da to moja sodelavka prakticira  oz.je in je tut spoznala enga fajn dečkota!!!Tk,da punceuser posted image .Jst sm ga spoznala na Trebiji(v enmu diskaču)..hehe...7 let nazajuser posted image user posted image ..madonca,dolga zgodba!

No,pa da še vas razveselim..Sebe sem že!In sicer v doktoriranju z vozičkov.Najprej mi je kolegica posodla Jane Slalom voziček(meni je zelo lep,smo se z puncami že pogovarjale...tista,ki ga ima).
Potem sem začela mojmu jamrat,da bi rada svoj voziček...no,in potem sem hotla kupit enga Haucka(cenovno ugoden,pa meni je full lep,ampak sem pol slišala kritike,ima ga sicer tudi ena od mojih sosed,pa je zadovoljna).No vseeno ....se je mami moja ponudla da mi da pol za voziček in sem se odločila,da dam še sama pol ,danes so me klicali iz pikapolonice v Kranju,da so ga dobili!In,ga grem potem iskat..juhu!!!!!

aja nisem povedala ker voziček user posted image user posted image Quinny speedy...pa še košaro moram kupt zravn!!!

a ga ima katera?

ja ljubljančanke ,res bi se lahko najdle en dan..sj me bomo prej rodile,preden se zmenmo....;)

nč,grem malo ven z kužijem,pišem še kaj kasneje!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 5124
4.10.2007 11:33:55   
scubadiver
Ljubljančanke vidim da imamo dva datuma..

10.10. ob 10 uri  - Scubadiver

9.10. ob 17 uri - Scubadiver

Meni ustrezata oba, torej tam kjer nas bo več lahko? Jaz sem se podpisala kar k obema user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!