|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.10.2007 11:36:28   
scubadiver
Nayya jaz bom tudi imela Quinny Speedy  - sposojenega od brata oz. od nečaka. In moram prav tako kupiti še košaro. A boš kupila novo al rabljeno? Jaz sem zelo nagibam k rabljeni, ker se mi zdi 160 eur preveč denarja za 3-4 mesece uporabe...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
4.10.2007 11:37:17   
Tanayya29
ja drug teden....user posted image

hmmm..lahko pa jst predlagam,kaj pa če bi se dobile tam kjer dela moj možek..to je v rožni dolini..Marn?nasprot zD vič?pa fajn je za parkirat..pa full lepo majo?

no,sam tok,lahko pa tut tam pri gulliverju...?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
4.10.2007 11:38:18   
Tanayya29
aha scubadiver jst bom novo kupla...aveš,da na rabljeno nisem pomislila?
kok pa so kej rabljenne?

Neposredna povezava do sporočila: 5128
4.10.2007 11:40:34   
scubadiver
rabljene so med 80 in 120 eur... Men je problematično edino to, ker ne vem kako naj jo očistim če bi kupila rabljeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5129
4.10.2007 11:44:00   
Mamathea
Nayya lahko se dobimo tudi pri Marnu na Viču nasproti ZD Vič, meni to še bolj ustreza saj sem doma na koncu Viča, na Dolgem mostu. Kjerkoli že Guliver, ali pa Marn, samo, da se dobimo. Tudi meni ustrezata oba datuma 09.10. ob 17.00 in 10.10. ob 10.00, kjer Vas bo več podpisanih tam in takrat se dobimo. Dejmo res to zdej že zorganizirat, saj smo že prave "reve", ker se samo menimo in menimo, pa nikol potem ni nič iz tega. Zdaj držim pesti, da nam zares uspe. Pa tud, če se sam 2, ali pa 3 dobimo, važn, da se dobimo.
Lepo se imejte in bodite super fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 5130
4.10.2007 11:44:34   
Tanayya29
aja..ampak sej pomoje se da očistit,kaj misliš?
a si jih že kje gledala rabljene?

Neposredna povezava do sporočila: 5131
4.10.2007 11:45:24   
Ilije
Samo na kratko!

Najprej en lep pozdravuser posted image .

MAMUŠKA TI SI ZAKON!!!

Sem samo na kratko preletela, kaj ste od včeraj zvečer napisale, tako da bom odgovore, če bom imela kaj za povedat dala kasneje, ko bom upam imela več časa za RR.
Zjutraj ob osmih me je namreč iz postelje vrgla dostavna služba. Pripeljali so mi sušilca, potem pa je še poštar iz BC prinesel paket s previjalno podlogo in še nekaj malenkosti je bilo zraven (sem naročila ta veliko). In posledično imam ne samo kopalnico v razsulu, ampak kar celo stanovanje (povsod polno škatel). Sedaj moram pa še kosilo dat kuhat, bratranec je na obisku pri Iris (on s prikazne slike) in še vsak čas dobimo Arota gor, ker gre babi popoldne v službo. Tko da... upam, da danes še kaj utegnem kasnej napisat...

Držite se!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
4.10.2007 11:45:38   
Tanayya29
No,fajn mal sm mojmu že omenla,je reku da naj kr pridemo!user posted image user posted image ..

ILije super za sušilca

Neposredna povezava do sporočila: 5133
4.10.2007 11:46:23   
Ilije
user posted image SCUBADIVER ISKRENE ČESTITKE ZA OBLETNICO. UŽIVAJ!!!user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
4.10.2007 11:47:39   
scubadiver

Datumi kave za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič ali pa Guliver)

10.10. ob 10 uri  - Scubadiver, Mamathea

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea, Barika

Meni je okol lokacije vseeno...

Neposredna povezava do sporočila: 5135
4.10.2007 11:56:57   
GB
Joj Ljubljancanke zdej sem pa kr malo zalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jest bi tud sla z vami na kavo in dober cvek user posted image user posted image user posted image .
Ja nc lepo se imejte in malo se poslikajte pa prlepte kej gor ,da vidim kako ste UZIVALE A NE .  Upam ,da se boste mele skrajno (ne) lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - hecam se . Uzivajte in spite se neki na moj racun user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5136
4.10.2007 11:59:33   
nicolina
Scubadiver, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image , kako fajn jo bosta preživela.

Midva pa bova imela 25.decembra 2 leti in najino najlepše darilo bo najin sonček.
Ljubljančanke, morda bi se vam tudi jaz pridružila, zdej sam itak doma. Vi se kar dogovorite, potem bom pa vidla, če bom lahko, ker se moram pripeljat v LJ iz Bele krajine.

Nayya, jaz tudi čakam, da mi danes iz Pikapolonice pripeljejo posteljco, previjalno in voziček. Sem tako nestrpna user posted image
Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 5137
4.10.2007 12:04:46   
barika
Joj punce, ne mene zraven štet, jaz sem celjanka, pa bi mi blo mal daleč se vLj. na kavico pripeljat, dala sem samo predlog,  za datum, ko vidim da imate problemeuser posted image

KAJ PA CELJANKE, ME BI TUDI LAHKO ŠLE NA ENO KAVICO, PREDEN BOM ŠLE NA LEPŠEuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
4.10.2007 12:06:47   
scubadiver
Ha ha Barika, veš da nisem bila niti pozorna, sem te kar avtomatično priključila user posted image  Vidiš bom pa jest v teh dneh enkrat prišla v Celje k babici in stricu in teti na obisk...

Datumi kave za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič)

10.10. ob 10 uri  - Scubadiver, Mamathea

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
4.10.2007 12:08:36   
barika
nayya, jaz sem kupila haucka v akciji, ker sorodniki nič ne prispevajo, oz. se delajo malo user posted image , pa sem mogla dat iz svoje "penzije" dnar, tak da se ne sekiram preveč, kak je vozek, bi pa imela, če bi lahko izbirala quinny speedy  ali pa ful dober mi je Stokke.
no morem pa svojo mamico pohvalit, ker mi bo kupila angel care (če katera pozna), naprava za zaznavanje dihanja (smo imeli v družini probleme s sestričem, ko je parkrat nehal dihat, pa je bil dolgo v kliničnem, ker niso vedeli, zakaj neha dihat), pa me je malo strah tega..tak da rajši dam 150€ za to napravo, kot pa da se zgodi najhujše...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
4.10.2007 12:13:26   
Tanayya29
barikauser posted image poznam tole veš..nama tut nč ne pomagajo..o tašči sem že pisala,moja mami pa je vprašala kaj kupi zauser posted image pa sem rekla,da za voziček bi mi prav prišlo...
sj hauck je sigurn tut fajn voziček,veš jaz bi ga tut kupla drugače...pa prav lep je!

jst sm tut za marn,ampak skoraj raje 9.10 ob 17h...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
4.10.2007 12:17:36   
pikapikica
"Midva nisva glih "švoh", gospa, a ne, kolk ste se pa vi zredila??" Pa pravim prav ponosno "Jest nč, kolk pa vi od februarja do dons?" Cela ambulanta se je režala, Cerar sam tud, kar solzen je bil. "Kako nič?" "Ja nič, a ne! Gor ne sme, dol pa noče!" Pa pravi Cerar "dejte mi razložit tist princip "gor ne sme!" Ker men tud ne sme gor, kilaža mislim, pa me nekako ne uboga, kar leze gor." Pa ga prav nedolžno pogledam in pravim "jaz vam predlagam, da si omislite enega "notranjega parazitka", pa bo lažje!" IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

za crknit - sem se do solz nasmejalauser posted image !!!

Joj ja... moje mere še pošljem, ko se zmerim in stehtam - uf se že dolgo nisem user posted image ...
cau vsem in enega user posted image  žirafi in njenima pikicama...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
4.10.2007 12:18:52   
Dajica
Ojla!

Midva sva pa tako zaposlena s sestavljanjem omare pa previjalne, da se casa nimam kej napisat. Ko bo vec casa, se bom potrudila pa kej vec napisala. Pa nabave tud se potekajo.... Pa sestra mi je se par stvari prinesla za malo.

Lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
4.10.2007 12:19:48   
Tanayya29
nicolina ti boš pa kupla Jane,ane?kokr se spomnm?a mi lahko zaupaš koliko je cena le tega vozička?
men je tut všeč,ampak kot sem napisala,meni je ena posodla tale voziček(ampak lanski model),pa posteljico.pa vem,da je njena sestra tut zanosila(sicer kasneje),pa sem mela tak smotan občutek potem,tk da sm hotla svojga.

Posteljico mi je pa posodila od Lip polčane,taka bukev barve...

jst se ji moram še oddolžit ,prav tako še moji drugi kolegici,ki mi je tudi full posodla(lupinico,oblekce..).pa ne vem kaj kupit?sm mislila kar bon za millerja,sj mata obe majhni punčki.. a je to fajn ideja?

Neposredna povezava do sporočila: 5144
4.10.2007 12:20:48   
scubadiver
Datumi kave za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič)

10.10. ob 10 uri - Scubadiver, Mamathea

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea, Nayya28

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
4.10.2007 12:35:44   
Mamathea
Evo "Ljubljančanke" pa smo že 3 za Marn dne 9.10.2007 ob 17.00. Res bi bilo lepo, če se nam še katera pridruži, če pa ne, bo pa tudi v troje (oz. v šestero), lepo. Res se "moramo" dobiti.
Drugače pa sva midva včeraj tudi sestavljala zibelko, ki sva si jo sposodila od tete in je stara dobrih 25 let, pa še vedno zelo lepo ohranjena in itak je samo za 2-3 mesece, potem pa bo treba v "kinderpet".
Počasi grem tudi jaz kuhat kosilo, danes bo špinačka, pa pire krompir in hrenovke zraven. Mnjamsi komaj čakam.
Lepo bodite, pa le naj se še katera pridruži "Ljubljančankam" na kavico. Lepo vabljene.

Neposredna povezava do sporočila: 5146
4.10.2007 12:52:22   
martita
Živjo,

mogoče bi tud meni uspelo priti na kavico 9.10., ker sem tisti dan ravno v LJ po opravkih. Pri Marnu bi bilo kar fino, ker je zraven parking, tako da tiste, ki se pripeljemo s svojim avtom, ne bi imele težav  s parkiranjem.

Nayya in scubadiver
Po doktorski dizertaciji iz vozičkov sem se tud jaz odločla za speedyja, ki že pridno čaka doma. Košaro sem vzela novo (jo bom prodala naprej, ko jo odrabim), sicer pa mislim, da s pranjem ne bi smel bit problem, ker celo notranjo stran, ki je z blaga, z lahkoto snameš, jo vržeš 2x v stroj, pa je. Zraven sem kupila se varovalo, ki ga lahko naročita na soncek.si. Za zimsko vrečko, ki nam bo najbrž prišla v poštev že to zimo, ko bojo naši malčki prerastli košaro, pa moram še malo počakat, saj teh vreč iz kolekcije 2008 še nimajo nikjer.

LP,
martita

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
4.10.2007 13:02:19   
barika
nayya, glede darila, po moje nikoli ne moreš zgrešit s kakšnim bonom, kot si že napisala al pa s kakim paketom plenic pa robčkov (sam malo prej povohuni, da vidiš kakšne plenice uporabljajouser posted image ), jaz osebno bi bila tega ful vesela, bolj kot pa da otroku kupujejo kake brezvezne pliškote al pa cote, ko jih imam zdej že malo preveč

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
4.10.2007 13:13:57   
Tanayya29
martita super ,če se nam pridružiš!

ja,sej vem,jaz sem tudi doktorirala iz vozičkov....

kakšne barve ga imata pa vidve?

sedaj se grem pa mal zrihtat,grem po voziček!user posted image user posted image .
pomoje bom kar rodila od navdušenja(hecam se!!)

pozdravček!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
4.10.2007 13:15:12   
ajtak
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        118 cm             + 8kg
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          106cm              +8kg
sliva10              110 cm            +13kg
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 98cm              +7kg 
Ilje                     125 cm            +16kg
gruška               105 cm            +13kg
martita               102 cm           +13 kg
barika                 116cm            +15kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!