|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.10.2007 18:41:50   
sonček5
Dodajam še sebe
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        118 cm             + 8kg
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
TANTRA             105 cm            + 11 kg
sonček5            109 cm            + 6 kg

Žirafa želim ti vse najboljše in držim pesti zate

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
3.10.2007 18:47:15   
ajtak
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          106cm              +8kg
sliva10              110 cm           +13 kg
sonček5            109 cm            + 6 kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
3.10.2007 18:50:36   
nemrak
user posted image user posted image ,

35t   89cm  +7 kg

potepinka, ni problema. Mogoče pa bova celo skupaj v P. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
3.10.2007 18:55:04   
ajtak
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          106cm              +8kg
sliva10              110 cm            +13kg
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 89cm              +7kg 

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
3.10.2007 18:58:42   
nemrak
ajtak, pomota!!!

98 cm

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
3.10.2007 19:06:20   
potepinka
nemrak točno sem pozabila ,no bo treba še kakšno št.dobit ki ima bolj pozno PDP.Ja super bi bilo kaj bi se načvekale pa še po možnosti v isti sobiuser posted image user posted image user posted image

Ja to bi bil pa že luxsuz

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
3.10.2007 19:25:33   
DEBELUŠKA30
Ravno sem prišla iz šopinga in sicer sem bila v DM, kjer sem videla vrtiljak za nad posteljo za pičlih 17 EUR-ov, pa sem šla še v Baby center pogledat, kakšne pa so tam kaj cene in je bil najcenejši 45 EUR-ovuser posted image , tko da sem sam šla v DM in vzela njihovega, mož mi ga je doma sestavil in je fulll uredu.
Oprala pa sem danes tudi posteljnino za zibko, ki mi jo je zrihtala ena kolegica in sicer "stari model" izpred dveh let, ki pa je bil znižan iz 27.000,00 SIT na 20 EUR (oz. 5.000,00 SIT), FULLLLL sem bla vesela!!! Je pa od ODEJE Škofja Loka in je cel kompletek - 6 delni!
Pa smo mal prišparaluser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
3.10.2007 19:33:29   
Ilije
Ojla!

Da se dodam na seznam z obsegomuser posted image  125 cm, +16 kg

Tudi jaz sem si shranila tvojo številko scubadiver, res super, da bomo imele nekoga, ki ga bomo obveščale. user posted image  zate, da si se javila.

Hvala tudi, mislim da potepinki, ki je objavila, kako se nalagajo tle gor fotke.

Drugače pa potrebujem vaš nasvet. Že cel dan me zbada pod levo dojko in nazaj proti lopatici. Ima katera mogoče kakšno idejo, kaj bi to bilo?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
3.10.2007 20:07:50   
Tanayya29
Tudi jaz želim tebi žirafa vse dobro!Drži se!Sj veš,mi smo s tabo..vse bo dobro!

Sem pa danes tle gor zasledila mamico,katere punčko imam v vrtcu..in sem ji pisala,in mi je pisala nazaj,da me punčka pogreša,velikokrat sprašuje o meni...
jih,kar pogrešam te male škratke iz vrtca!user posted image

fajn,da smo se lotle pisat naše sexy mere..user posted image user posted image ...

velika britanija men se je tudi tole ene parkrat zgodil,pa pomoje ni nič kej takega,kaj pa vem.vmes sem bila že na pregledu,pa nič ni blo narobe.

Britney Spears pa naj bi odvzeli skrbništvo nad otrokomauser posted image .Ravnokar sem slišala pri 24 ur!

No,meni sta danes dve kolegici prinesli fererro roše...tiste bolj ta velike..pa sm vse pojedla,zraven pa mandarine..no,seveda se zdj počutm user posted image user posted image ..seveda slabo,ker se kar neki po nepotrebnem bašem.Vmes sm si v trgovini kupila še krof pa ne vem kaj še vse..moj mi reče kar telebajsekuser posted image user posted image ...

ta teden je v službi skoz zjutraj in je prav super,k je popoldan doma,se mi zdi,da mu skoz neki utrujam.

ilije žal ne vem kaj bi to bilo?

nč,zdj pa šibam mal pred tv ne vem še kaj bi gledala!

Lep večer še naprej!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
3.10.2007 20:23:51   
jooly
Tosama na Viru... sem slišala danes reklamo, da ta mesec praznujejo 17 let in zato nudijo pri vseh nakupih 17 % popusta. Ne vem sicer kolk nas je sploh še tistih, ki nam manjkajo take stvari, ampak jaz bom šla v kratkem pogledat, kaj še rabim od tam. Če ne druzga, vložke sigurn rabim. In to veliiiiiikeeeee, vpooooojneeeeeee in debeeeeeeleeeeeeeuser posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
3.10.2007 20:25:33   
gruška
Še moj obseg:      105 cm    13+      (35t)

Scubadiver: tudi jaz sem shranila tvojo cifro, čeprav jo imam tudi od Mamuške in od Katke. Bom kar vsem poslala.....

Zdaj pa grem napast domače grozdje (isabela), ki je sladko kot..... njami........ Pol pa spat!!!!!

ŽIRAFA, DRŽIMO PESTI, VSE BO UREDU, BOŠ VIDELA ......user posted image  Javi se čimprej!!!!

Sem ravno Mamuški poslala sms, da vidim, če je kaj novega...... Sporočim!

Nočko!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5086
3.10.2007 20:26:17   
sonček5
Naya dobro da lahko ješ , jaz bi z veseljem pojedla sladkarije npr. čokolado, tortice, krofe, pa ne morem ker mi hoče potem zgaga sežgati grlo. Včeraj sem pojedla košček milke z lešniki in sem 5 minut po tistem mislila da bom kar umrla tako me je pekla zgaga. Ti si kar privošči, boš že po porodu poskrbela za težo, saj gre zaradi neprespanih noči in dela z dojenčkom kar samo dol

Sonček

Neposredna povezava do sporočila: 5087
3.10.2007 20:29:38   
gruška
Evo, Mamuška se mi je javila: ena je pisala, da naj bi bila v porodnišnici -  doma je, user posted image  je sicer na kritični meji, ne pa čez..... Ko bo dala tamauga spat, se mi javi še enkrat.......

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
3.10.2007 20:32:01   
nemrak
TANTRA, 1X si napisala, da masiranje trebuha lahko povzoči porod.
Pa mogoče veš zakaj??

žirafa, mamuška držim pesti!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
3.10.2007 21:07:13   
TANTRA
Torej žirafa drži se jutri, bom v mislih z tvojima princeskama, da bo vse ok...
Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj sem vedela, da je imela mamuška kontrolo... očitno ji je uspelo uiti domov v enem kosu.....

Nemrak, v porodnišnici so babice svetovale, naj si nosečnice ne gladijo in božajo trebuha, ker povzroča krče...

Mene pa zadnje čase boli hrbet....Me je ravno moj prej masiral in rekel, da imam čisto zategnjene mišice...Seveda, če sem pa spredaj bogato obložena....
En sam velikkk trebbuuuuh....user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še iz nosa mi teče...

Midva morava še malo počakat...Da mizar pripelje omare, da se zmenimo glede reklamacije pralnega stroja...Da lepo vse zložim v nov predalnik... no potem pa lahko začnemo z akcijo user posted image  ki baje pomaga pri odpiranju....
Pa še moj bo malo prišel na račun po suši zadnjega meseca..... Do nadaljne suše....user posted image user posted image user posted image
Pa še malo po stopnicah hodit, pa mogoče okna pomit....pa kakšno banano pojest, ker napenja .user posted image ...no potem pa če me ne prime potem pa res ne vem, kaj mi še ostane ?????user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
3.10.2007 21:17:20   
martita
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !

Komaj sem se prebila čez današnji klepet....sem šla že dopoldne v LJ pozdravit sodelavce, popoldan pa sem imela dekompresijo. Hecna zadeva. Še najbolj me je vse skupaj spominjalo na reklamo od TOP SHOPa za une vreče, v katere spraviš cote in pol kot z enim sesalcem vlečes zrak ven, da pol kao zavzamejo manj prostora v omari.user posted image No, zdej pa si predstavljajte eno tako vrečo in da vi sedite not....user posted image user posted image Še dobro, da sem imela eno sotrpinko, da sva tiste pol ure pridno čvekali! Drug teden imam spet termin...bomo vidli, če bodo že kaki učinki. Danes sem takooo utrujena od celodnevnega tekanja po LJ, da mi ne bi pomagalo nič na svetu...smo čakam, da se vržem v postlo in zaspim...Se mi zdi, da je tudi moja user posted image utrujena, ker se nič pretirano ne javlja...mah, ji moram pustit, da ima tudi ona lahko slab dan...user posted image

Jutri imajo v BC lupinico v akciji...zdej pa ne vem al naj kar počakam do polnoči ali kaj....nazadnje jih je zmanjkalo še preden sem zjutraj prišla v službo...moram mojga user posted image nahecat, da bo malo dežural.

Še moja statistika: 102 cm / 13 kg

Tako. Bodte pridne še naprej.

Žirafa, vso srečo v P!

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
3.10.2007 21:39:43   
gruška
Zdej pa še men neki štrajka računalnik, pa noče poslat......user posted image

U glavnem, pišem drugič! Sem pisala glede dekompresije, da sem šla v prvi nosečnosti 2x, pa so mi jo potem babce odsvetovale, ker je bil user posted image  že tako živahen, po dekompresiji, pa se mu je trgalo, men pa zraven, normalno.....
So mi rekle babce, da bolj priporočajo to nosečnicam, katerih user posted image  niso tako živahni, ker jih ta "prekrvavitev zbudi" in brcajo še bolj......... Kaj mislite ve, ki hodite zdaj na dekompresijo?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
3.10.2007 22:07:52   
mamuška
Hojla, ženske!

Jaz sama sebe ne dohajam več, čas mi kar zbeži med prsti, nekaj zahteva naš veliki lumpi, nekaj gospodinjstvo, poleg tega mi ful časa vzame moja pozabljivost, ko se kaj spravim iskat, pa na pol poti pozabim, po kaj sploh grem, pa grem pol nazaj, pa še 1 x nazaj, grrrr. Danes semmislim da po 3 tednih pošteno pospravila vsaj bivalni del in kuhinjo, za pomit po tleh moram pa možička nahecat. Dneva je konec, preden se sploh okoli obrnem

Izvidi včeraj so bili za mišjo dlako boljši kot v četrtek, tako da so me četrtkove kontrole oprostili pod pogojem, da se bo otroček konstantno in pridno gibal. V nasprotnem primeru se moram TAKOJ pojavit dol. Izdatno sem bila nakurjena, ker menda veliko premalo počivam (res je, se posipam s pepelom, ampak kaj KO MI NE PAŠE!!), posledica tega je, da se je začela pretirano raztegovat brazgotina od CR, kar nemarno boli in če (menda!) ne bom bolj počivala in bolj pazila, lahko brazgotina tudi popusti - pa o tem RES ne bi zdaj razmišljala.  Isto se mi je spet začel raztezat predel okoli presnete popkovne kile, kar prav tako neznansko boli in mi ta teden res bolj  ko ne greni gibanje. Tako hočeš-nočeš res MORAM več počivat, pa moram rečt, da mi niti malo ne paše, ker ko poležavam naokoli, me pol boli še križ, pa noge mi otekajo, ko se nič ne zmigam pa to - isto sem povedala tudi Premru: če migam, imam idelaen pritisk 60/100, sploh če upoštevam svojo ulala kilažo, nožice imam ko balerina, nobenega otekanja, nič - čim se uležem, je pritiska pol preveč, tace mi pa tečejo ko medvedu Pol sva se zdilali, da mal migat, mal ležat (LEŽAT?!?!??! - ja, LEŽAT!!!) mal migat, mal ležat - šit no, jaz ne bi, pa kaj čem. Boljš tkole po malem doma, kot kje drugje.  Titri so eni padli, drugi zrasli, kaj zdaj kaj pomeni, pojma nimam, ker sem izvide dobila šele po pregledu. Bom jutri kar na transfuzijo zatežila, pa mi bodo razložili.

A vi bi obseg mojega trebuha?? Ma ne vem, če je za javnost, no Moj velikanski trebuh meri okol in okol 132 cm , pri kilaži pa imam +/- 0,5 kg (pol kile gor, če ni kakanja, in pol dol, kadar je, 95% časa pa sem na svoji teži izpred nosečih časov, hurrraaa!!! itak je 3-mesta, to pa ni hura ) Sem pa včeraj nabasala na Cerarja na sprejemu, ker so mi delali test zaradi odtekanja plodovnice (ful se mi pojavljajo mokri madeži!), ki je bil k sreči negativen in se Cerar vame vtakne, pa v moje dokumente. Pa me gleda in bevskne,"a se nisva midva že enkrat vidla?" Pravim "ja, sva se 5 let nazaj". Pa on: "Ja se spomnm, zele pa to, a ne??" Joj, kar vroče mi je ratalo, v prejšnji nosečnosti sem namreč prigrmela na urgenco s totalno trdim trebuhom, ker sem se ko krava prenažrla surovega kislega zelja (krvavic nisem upala niti omenit!) in me je tako napihnilo, da sem od tega popadke dobila. Na urgenci pa Cerar - moram rečt, da je bil čist fer, lepo me je pregledal in mi dal neko odvajalo in "prijateljski nasvet", da "nosečnce se ne nažirajo s surovim kislim zeljem!" Zdaj me pa gleda pa pravi "Midva nisva glih "švoh", gospa, a ne, kolk ste se pa vi zredila??" Pa pravim prav ponosno "Jest nč, kolk pa vi od februarja do dons?" Cela ambulanta se je režala, Cerar sam tud, kar solzen je bil. "Kako nič?" "Ja nič, a ne! Gor ne sme, dol pa noče!" Pa pravi Cerar "dejte mi razložit tist princip "gor ne sme!" Ker men tud ne sme gor, kilaža mislim, pa me nekako ne uboga, kar leze gor." Pa ga prav nedolžno pogledam in pravim "jaz vam predlagam, da si omislite enega "notranjega parazitka", pa bo lažje!" In so spet režali vsi, od babc, stažista, Cerarja, do ene reve, ki je CTG-ju popadke predihavala.  No, na koncu me je ful pohvalil kot "Živ dokaz, kaj se da, če se hoče", je imel ravno eno damo v obdelavi, ki se je na 115 kg podlage zredila za PETINDVAJSET kil, kar pomeni, da jih ima v 30. tednu 140 in noben UZ ne potegne več skozi ves ta špeh, niti otroka ne ujamejo s CTG-jem, ženska pa ima v povprečju nad 110 in 160 pritiska- pa se še kar reži, v pol ure pa je v čakalnici zmazala en sendvič in en pol kilski sirov zavitek,zarven pa joka, kako od zraka živi. Pol, ko je videl, s čim se še ubadam, senzibilizacija pa to, je pa sploh bil ves navdušen, in oh in sploh - "temu jest pravm ornk ženska - ne baba, ŽENSKA" - Tolk za intermezzo!

Naslednjo kontrolo imam v torek, pol pa v četrtek spet. Tolk na brzino za zdaj, grem pa še brat malo za nazaj, dokler me spanec ne odnese.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
3.10.2007 22:18:10   
barika
Najprej tole:Martita kr ob polnoči jo  naroči, (lupinico),da jo  boš dobila 100%

scubadiver, bom jaz tudi shranila tvojo telefonsko,drugače bom pa obvestila ajtak (če se strinjaš)

moje mere dobite jutri, nazadnje je bilo 116cm, +15 kg

ostalo pa jutri

ŽIRAFA, želim ti veliko sreče, in dve ultra zdravi pupikiuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
3.10.2007 22:29:30   
barika
Punce, a previjalne podloge se dajo dobit samo v dveh velikostih???user posted image
v BC imajo samo  69 x 44,5 cm in pa 75 x 80 cm, jaz pa rabim...70 x 60 grrruser posted image , kok je vse omejeno pri nas...

mamuška, sem se fajn nasmejala tvoji izjavi, si kr malo "žleht" do cerarjauser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
3.10.2007 22:30:02   
gruška
user posted image user posted image user posted image  Mamuška, si kar predstavljam faco od Cerarja, ko si mu take prijavla user posted image user posted image user posted image , dobr si mu povedala, si me prav nasmejala........  Drži se, za tamaučka pa itak držimo pesti.... Pa se slišimo!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
3.10.2007 22:35:40   
gruška
A nisem jaz pred dvema urama pisala, da grem spat  user posted image user posted image ....... Zdaj grem pa res........ Nočko!!!!!!!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
3.10.2007 22:44:33   
mamuška
Uff no vsaj po telegrafsko sem se prebila skozi pretekle dni, vidim, da žirafca je že "grounded", stiskamo pesti, da bo z njo in obema user posted image vse v najlepšem redu!!

jaz bom obvestila kr Gruško - če se strinja, imam njen GSM, p ajo bom pooblastila, da obelodani naš veselid ogodoek - a prav Gruška??

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
3.10.2007 23:58:28   
Tanayya29
Vsem želim mirno nočko...

Pa ja...lepe sanje in čimmanj vstajanj iz postelj do wc-ja...

Se slišimo jutri....

Nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
4.10.2007 7:20:36   
Tanayya29
Dobro jutro!

Danes pa vam jaz pišiljam eno vročo kavico...user posted image user posted image

nažalost ne morem spat,in tudi celo noč nisem spalauser posted image .Sedaj ne vem,kaj bi a bi si skuhala kavico,ali naj grem nazaj v posteljo?

Bom še razmislila....user posted image

Lep dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?