|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
27.9.2007 22:59:22   
barika
koker jaz vem dela dr. ocvirkova 4d UZ, vsaj kolker je rekla....(baje da ko se premakne to takrat vidišuser posted image user posted image ), drugače pa 4d bi naj pomenl, da kaže zraven čas, zdej pa če je res kar je rekla,sej pri navadnem UZ tudi vidiš kok se premika.. pa pri nas to stane 50€, v VB pa kr 300€, ,,hmuser posted image user posted image

moj user posted image  je pa čist znoreluser posted image ...se je prestavlu po trebuhu, ko kaka kača, jaz pauser posted image user posted image user posted image , moj pa user posted image , ker je imel glih neko delo in mu ni bilo nič jasnuser posted image

za celje napovedujejo dež, pa nikjer ne duha in sluha o njemu (no sej mu ni treba)

tolk za danes, lahko noč

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
27.9.2007 23:04:07   
Ilije
scubadiver stavi na zirafo76

ilije stavim na zirafo76

nicolina stavi na zirafo76

potepinka stavi na zirafo76

nayya28 stavi na zirafo76

ajtak stavi na 1. zirafo76 ter na 2. tantro

naraščaj stavi na murenčka

mamathea stavi na zirafo76

ninocka stavi na ilije

gruška stavi na katko

barika stavi na 1. zirafa 76, na 2. tantro in na 3. mamuško

sliva10 stavi na murenčka

nemrak stavi na murenčka

že 35 stavi na murenčka

špelka stavi na murenčka

kanarka stavi na zirafo76

zirafa76 stavi na murenčka

Še vedno vodi zirafa76 v primerjavi z murenčkom 9:6 user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
27.9.2007 23:08:04   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: barika

koker jaz vem dela dr. ocvirkova 4d UZ, vsaj kolker je rekla....(baje da ko se premakne to takrat vidišuser posted image user posted image ), drugače pa 4d bi naj pomenl, da kaže zraven čas, zdej pa če je res kar je rekla,sej pri navadnem UZ tudi vidiš kok se premika.. pa pri nas to stane 50€, v VB pa kr 300€, ,,hmuser posted image user posted image

za celje napovedujejo dež, pa nikjer ne duha in sluha o njemu (no sej mu ni treba)

tolk za danes, lahko noč

Ja sej men se tud tko zdi kot si napisala barika. In cena v VB je res čist mimuser posted image !!!user posted image

Drugač bi pa men zdele men pasal dež, ker me to škropotanje po strehi in strešnih oknih ful uspava. Seveda dež v normalnih količinah, brez posledic mislim.

Grem tud jst poskušat zaspat. LN! 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
28.9.2007 0:00:35   
Dajica
Jaz sem ze dremala ob zvoku dezja, pa sem se zbudila, sem sla zobe umit, zdej pa naprej spat.

Lahko nocko vsem skupaj

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
28.9.2007 7:41:42   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Upam ,da ste lepo spale in da ni bilo prevec vznemirjenja. No danes je moj ZADNJI DAN V SLUZBI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ful sem vesela ,ker bom potem koncno se lahko malo spocila in kaj naredila po bajti user posted image . Zacela bom pocasi rihtati sobo in kupovati stvari za dojencka ( imam samo malo oblekc , vozicek , lupinico in banjico user posted image user posted image ). Z mojim greva dons v mest narocit posteljco in seveda tudi kaj kupit za nasega soncka. Joj ful sem vesela dons .  Lep dan vam zelim

MURENCEK : Drzim pesti zate in upam ,da bos cim dalj zdrzala. Drzi se

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
28.9.2007 8:58:26   
scubadiver
Dobro jutro punce, še vse razen Britanke spite? No ena user posted image da bo lažje vstat. Saj dan je pa res bolj tak za spat, ampak kaj ko jaz nikakor ne morem user posted image Tam do osmih nekje se vedno zbudim.
SEm pa danes spala celo noč brez zbujanja, tako da je očitno polna luna izgubila svoj vpliv. Upam da se bo končno umiril tudi prehlad. Ga imam že prav zares zadost.

Velika britanija, srečno danes za zadnji dan službe in uspešno zapravljanje denarja ti želim user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
28.9.2007 9:12:04   
nicolina
Dobro jutro, pri nas se je po nočnem deževju prikazal zjutraj lep sonček. user posted image
Hvala za kavice.
Tudi jaz namervam iti danes popoldan malo v šoping, manjka mi še lupinica za user posted image  in stojalo za banjico. Uh , kaj smo ženske, samo da gremo v šoping, pa je takoj lepši dan. user posted image
Žirafa, mislimo nate in tvoji dve user posted image user posted image .
Scubadiver,držim pestke, da te čimprej zapusti prehlad. user posted image
Velika britanija, lepo preživi zadnji dan v službi in dobro nakupuj.

Vsem ostalim želim lep dan....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
28.9.2007 9:20:00   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

ajtak-bova pogumno zdrzali do tega 27.11. user posted image , tud ce bo scipal, bolel, trgal... bo pa potem toliko lepse, ko bo vse to za nama in bova imeli ti Tjaša jaz pa Kajo v narocju. user posted image

user posted image  Tako se govori punca!!!

Dajica in Ajtak,
kaj pa jaz ko imam 30, torej tri dni za vama pa imam obseg trebuščka 108 in zredila sem se 17 kg, potem lahko sklepate da sem že zdaj taka kot da bi šla rodit. Upam da bo vsaj kakšen teden prej.

Jaz imam ze vec ko 121 obsega (merjeno pred 14dnevi), o kilah pa raje nebi... Loh povem da sem ze na trimestnih stevilkah user posted image . (je pa res, da sem ze startala z zalogouser posted image ).

Sem se danes koncno mal naspala... Se res vidi, da je luna mimo. Imam takoj vec energije- se lulat sem sla v celi noci 1× user posted image .

En lep zacetek vikenda vsem!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
28.9.2007 9:30:08   
Laubica
Sončno jutro-vsem ,sem ravnokar iz pregleda ,sva delali UZ in je rekla g.da je velik otrok,da tehta 2600g koliko pa je velik pa ne more povedat in pokazala mi je njegove testise in lulčkauser posted image user posted image  in tudi tisto se konkretno vidiuser posted image user posted image .Mogla mi je vzet bris za MRSO ker jo je imela od tašče mama in je umrla,tako da moram zdaj en teden počakat na izvid pol pa še dalje v bolnico na pregleduser posted image ,no pa upam da sem negativna,moram pa v porodnišnici posebej jih na to opozorit.Sem še vedno vredu zaprta in maternični vrat je tudi ohranjen tako da čez 3t imam pa CT.Tudi kri in voda sta ok in ne rabim pit nič za železo,moram pa od drugega tedna zapisovat gibe ki se morajo čutit 10x v 12h urah,če se slučajno nebi je pa rekla da moram takoj v porodnišnico ker se potem malemu(velikemu)slabo godi.No to je zaenkrat od mene vse,bom pa drugi teden začela tudi pit malinov čaj,da se bom odpirala ne tako kot 1. ko se nisem.
Čuvajte se user posted image
Aja zredila sem se pa za 13kguser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
28.9.2007 9:46:48   
barika
dobro jutro...
jaz sem se končno naspala, ko sem mojga na šiht poslala... joj celo noč je neki godrnjal, pa še dežval je ko pes (ja sej vem, da sem se hvalila, da v celju ne dežujeuser posted image ), tak da sem se ob treh zbudla, pa šla vodo prekuhavatuser posted image user posted image  (kaj češ, prejšnji teden je ni bilo), pa sem jo "nakuhala 7 litrov, zdej jo pa filtriramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
28.9.2007 10:01:42   
potepinka
Dobro jutro!

Kljub polni luni sem prebedela celo noč,zjutraj in čez dan bi pa spala.

Mah se tolažim da bo kmalu konec,da se bom lahko vlegla na trebuh in bo.

Za vse ki ste uspešno opravile pregleduser posted image user posted image user posted image
Jaz ga imam v sredo takrat bom že 35 t.Drugi teden začnem tudi pit malinov čaj.

Vreme je pri nas oblačno,upam da se bo kaj sončka pokazalo.Včeraj sva pa tudi z hči napakirali torbo za v P,za našgauser posted image ,sva se obe kar topili zraven.Hči je še bolj neučakana kot mami.Pa saj jo razumem.
No se še kaj oglasim grem razmišljat kaj bo danes za kosilo?user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
28.9.2007 10:04:08   
Tanayya29
Jutro tudi iz moje strani!

Scubadiver hvala za kavico,btw,kako je s tvojim pritiskom?

ze 35user posted image user posted image cestitam za dobro opravljen pregled,a ne kako je fajn,da slisis tako super novice?

no,tudi jaz sem danes odlicno spala,sem pa brala do 2h zjutraj,ker berem full eno fajn knjigo,in kr nisem mogla nehatuser posted image .

Danes grem koncno nazaj domov,moj ze sprasuje...kdaj pridem...

sicer pa jaz tudi jutri zacnem s 35.tednomuser posted image ..

aha,10 gibov v 12 urah..super,jaz to opravim kdaj ze preden zlezem s postelje,mam takga futzbalerja ,da zaenkrat ne da miru...

a pri vas ze kej kurijo?moja mami malo zjutraj in zvecer(hisa),doma v bloku si pa sami rihtamo,ampak men je itak takoj vroce!

No moj spet skace,zdj pa ne vem,ker se tle z vami pogovarjam,mogoce je pa tudi sit ze siddharte,ker jaz to non stop poslusam..dobr bom presaltala na Macka murijauser posted image ....

No,dez dez dez.....
En lep dan kjub temu..

CAW BAW

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
28.9.2007 10:05:54   
scubadiver
Kar se tiče kil sem jaz kar zadovoljna. Sem šla gor 8 kg, kar mislim da ni prehudo. Še dva meseca, tko da upam da bi končala tam nekje pri +12 maksimum. Mam namreč od prej veliko zalogo in res ne bi rada preveč pridelala.

Dons morm it pa spet v Leclerc. Vam nisem napisala kaj se mi je zgodilo predvčerajšnjim ker mi je blo nerodno user posted image
SEm kupila ožemalec za citruse. No na polici sem si vse ogledala in izbrala Bosch, vzela škatlo in po vsem nakupljenem na blagajno. Doma sem pa ugotovila, da sem vzela prazno škatlo, očitno od tega ki je bil na polici. Sem bla tko jezna sama nase da bi se požrla. Kako sem lahko taka kretenka? No in še en nateg. Kupila sem tudi škatlo vanisha. In včeri odprem in je tud skor prazna. Očitno si je kaka prodajlka ali pa kupka vzela polovico oz. še več ven, škatlo pa dala na polico. No amapk za vanish se ne bom kregala, ožemalec bi pa res rada dobila. sam ne vem če mi ga bojo hotli dat. Mi je tko nerodno da je groza user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
28.9.2007 10:11:23   
ajtak
user posted image  joj si boga... a trgovka pa tud ni skatle odprla? Pa saj morjo ja pregledat ce je vse not...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4689
28.9.2007 10:13:33   
scubadiver
mah ne, ne ena ne druga ni odprla, ampak sej ne rečem, bolj moja krivda. Pa še tko neumna sem bla da sem mojmu povedala, da me že dva dni zafrkava user posted image . Me prav zanima kaj bom lahko nardila dons. Se bojim da sem 15 eur vrgla stran. Namesto da bi raje kupla kaj za user posted image za ta denaruser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
28.9.2007 10:15:27   
Laubica
scubadiver-ja kako to da ti ni na blagajni odprla škatle in pogledala če je not????????Ker to vem da vsepovsod morajo naredit?user posted image Pa tudi za Veniš bi jaz nesa nazaj in povedala .Naj kar vedo šefi kako delo pri njih poteka.

Neposredna povezava do sporočila: 4691
28.9.2007 10:16:32   
Laubica
Ja smo se hkrati tipkaleuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
28.9.2007 10:18:36   
scubadiver
sej verjetno bom vzela tud Vanish, sam to se ne mislim kregat. Sam da jim povem kaj se dogaja...
Mah smotana sem kaj čem. Se zgovarjam na nosečnost za vse bedarije k se mi zgodijo user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
28.9.2007 10:20:11   
Laubica
Sej bo kmalu boljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
28.9.2007 10:21:37   
Tanayya29
scubadiver ojoj..no,nc nej ti ne bo nerodno,ti nesi nazaj pa povej,pa vanish tut(sj ta vanish tut kr nekaj stane)..drzim user posted image da ti uspe..sj ti morjo dat polno skatlo!!

mah,vse sort se zgodi,nimas kj.....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.9.2007 10:25:09   
scubadiver
Hvala k me vsaj ve ne zafrkavate tko k moj doma user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.9.2007 10:34:01   
zirafa76
Dobro jutro se od mene...user posted image user posted image
Saj se vedno rabim nekaj casa, da pridem k sebi..ampak ze peremuser posted image , nekaj pospravljamuser posted image user posted image ..ful cudno...to se mi se ni zgodilo tak zgodaj.....

Drugace pa nic novega zaenkrat, v dimljah me fulll boli, danes zjutraj se je nekaj manjsega"vlilo"..mislim, da je bil samo urin...po vonju sodecuser posted image user posted image user posted image , ampak vseeno cekiram.....
Nase dve user posted image user posted image se prebujata pocasi..imata ze pocasnejse gibe..se vidi, da jima zmanjkuje prostora.....user posted image
Jih pa jaz tud ctejem in opazujem.....

Pri nas ze veselo kurijo kar nekaj casa, ampak ce je zunaj toplo, pol samo zjutraj in zvecer, drugace pa cel dan..no, glede tega so res pridni...user posted image user posted image
Men je pa vroce, pa spat ne morem zaradi tega.....suh zrak

A ima katera vlazilec zraka ali kaj podobnega in kako se obnese????Kaj pa zauser posted image user posted image ???Skodljivo ali????user posted image

Nic, zaenkrat pozdravljam vse user posted image user posted image user posted image , pazite nase ter se beremo..........user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.9.2007 10:48:12   
Dajica
scubadiver-ti kr oboje nesi nazaj, s sabo imej racun in povej, kot je bilo, da je bila ena skatla prazna, druga stvar pa pol prazna. Nimajo ti kej tezit, verjamem, da ti bojo vse lepo zamenjali. Ti pa tudi kar vztrajaj, sej nisi ti nic kriva, ce imajo pa tako robo na policah. Pa nic ti bit nerodno.

Jaz sem danes opravila z vsemi listi na CSD, le se na obcino bom mogla it vprasat, ce tud tam dajo kaj denarne pomoci. Baje da jo dobis, ceprav je ta na CSD rekla, da mozno, da za Domzale ni nic. Upam, da se je motila.

Sem pa mogla ravno zaradi teh papirjev ze ob 8ih vstati in sem bila cist out, tolk bi se spala. Pa sem spet pomislila, joj, kako bo sele, ko bo otrocek. Pomoje bom cist bleda pa s podocnjaki hodila po svetu. user posted image

Se pa pocutim tko nekam napeto pa za nobeno rabo danes, zato bom sla zdej se malce pocivat in podremat. To mi pa tolk pase. user posted image

Pozdravcek

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
28.9.2007 10:55:20   
ninocka
Dober dan,
danes je pa tak smotan dan - mal uliva, mal soncka, mal uliva... MIdva sva mela pa se namen v Ikeo it, pol pa nisva mela vasrtva in jepropadlo. No, sej boljs, ker po takem se mi pa res ni za vozit...user posted image

UF, kolk je zdej poclo tle pr nam user posted image user posted image user posted image

Scubadiver, jst bi tud nesla vse nazaj. Sej ponavadi imajo te tehnicne stvari tud kaksno serijski stevilko, pa naj preverijo, ce je tist na polici tyvoj. Drugac pa tud za Vanish jim zarobanti, ker to je pamal prevec - kupis 2 stvari, pa nobene ni not user posted image user posted image user posted image ja halo???? Pa sporoci kaj bos uredila!
Kako je pa s pritiskom?

Velika britanija, lep zadnji dan ti zelim, pa prijetno nakupovanje user posted image user posted image user posted image

nayya, tistih 10 gibov v 12 urah ni naenkrat - to pomeni, ce ti zacne brcat in 10 x brcne, to ni 10 gibov, ampak je samo 1. Teb se mora otrok v 12 urah 10x premaknit, ni pa vazno kolikokrat se znotraj enega premika se giba. Upam, da em dost razumljivo napisala user posted image user posted image .
Midva vsa zacel kurit popoldan, tko daje zvecre prijetno toplo. MI je vceri kr vroce ratal in sem se mogla slect, ker drugace sem pa ze v jopico oblecena...

Ko sem lih pri oblekah - a si boste ve kaksne jakne kupile za zdej? jst seveda ne morem nobene zapet - z odpeto pa tud nemorem okrog skakat...sam za 1 mesec se mi zddi pa tud mim ful denarja dajat za jakno...

Gruska, sej vem, da je un streptokok zelo nevaren, zato sem pa tolk zoprna s tem brisom. Sam G se obnasa, kot da je to najmanj zaskrbljujoca stvar na svetu ... grrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst ne vem, kako sem ga dobila, odkrili so ga pa v brisu popka tamalega po prvem porodu. Je pa tko, da ko ga enkrat imas, ga imas za zmeraj. Bris ti pa naredij samo proti placilu , pa mislim da je v 36 tednu. Drugac smo pa o tem ze debatirale nekaj strani nazaj, pa mislim, da se je ena tud glede cene pozanimala, pa baje niti ni tolk drago (Med 7-10 EUR, ce me spomin ne vara).

barika, ti pa si faca... user posted image user posted image user posted image men se ne bi dal iz tople pojstle vstat  in it vodo prekuhavat (al pa karkoli druzga delat) user posted image user posted image user posted image
Ze 35, cestitke za dobro opravljen pregled...ne razumem, kaksne veze ma pa MRSA od tascine mame s tabo? A mi lahko prosim lepo razlozis sploh kaj je to in zakaj so ti mogli bris vzet? A se to prenasa, al kako?

Murencek, drzim pesti zate user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4699
28.9.2007 11:00:20   
Tanayya29
aha ninocka hvala za informacijo!
dobro,da sedaj vem,jaz sem pa skoz mislila tisto obratno varianto!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?