ninocka
|
Dober dan, danes je pa tak smotan dan - mal uliva, mal soncka, mal uliva... MIdva sva mela pa se namen v Ikeo it, pol pa nisva mela vasrtva in jepropadlo. No, sej boljs, ker po takem se mi pa res ni za vozit... UF, kolk je zdej poclo tle pr nam Scubadiver, jst bi tud nesla vse nazaj. Sej ponavadi imajo te tehnicne stvari tud kaksno serijski stevilko, pa naj preverijo, ce je tist na polici tyvoj. Drugac pa tud za Vanish jim zarobanti, ker to je pamal prevec - kupis 2 stvari, pa nobene ni not ja halo???? Pa sporoci kaj bos uredila! Kako je pa s pritiskom? Velika britanija, lep zadnji dan ti zelim, pa prijetno nakupovanje nayya, tistih 10 gibov v 12 urah ni naenkrat - to pomeni, ce ti zacne brcat in 10 x brcne, to ni 10 gibov, ampak je samo 1. Teb se mora otrok v 12 urah 10x premaknit, ni pa vazno kolikokrat se znotraj enega premika se giba. Upam, da em dost razumljivo napisala . Midva vsa zacel kurit popoldan, tko daje zvecre prijetno toplo. MI je vceri kr vroce ratal in sem se mogla slect, ker drugace sem pa ze v jopico oblecena... Ko sem lih pri oblekah - a si boste ve kaksne jakne kupile za zdej? jst seveda ne morem nobene zapet - z odpeto pa tud nemorem okrog skakat...sam za 1 mesec se mi zddi pa tud mim ful denarja dajat za jakno... Gruska, sej vem, da je un streptokok zelo nevaren, zato sem pa tolk zoprna s tem brisom. Sam G se obnasa, kot da je to najmanj zaskrbljujoca stvar na svetu ... grrrr Jst ne vem, kako sem ga dobila, odkrili so ga pa v brisu popka tamalega po prvem porodu. Je pa tko, da ko ga enkrat imas, ga imas za zmeraj. Bris ti pa naredij samo proti placilu , pa mislim da je v 36 tednu. Drugac smo pa o tem ze debatirale nekaj strani nazaj, pa mislim, da se je ena tud glede cene pozanimala, pa baje niti ni tolk drago (Med 7-10 EUR, ce me spomin ne vara). barika, ti pa si faca... men se ne bi dal iz tople pojstle vstat in it vodo prekuhavat (al pa karkoli druzga delat) Ze 35, cestitke za dobro opravljen pregled...ne razumem, kaksne veze ma pa MRSA od tascine mame s tabo? A mi lahko prosim lepo razlozis sploh kaj je to in zakaj so ti mogli bris vzet? A se to prenasa, al kako? Murencek, drzim pesti zate