mamuška
|
Tantra&Lukec, SUPERRR, da sta lahko še malo doma preden gre zares zares Jaz sem danes čist neki povožena, propeler od otroka se je SPET obrnil, tole njegovo frtalajčkanje me že kar skrbi - da se ne bi v popkovino zamotal. Mislm, ni čudno da me vse boli na vseh koncih, 2 kg je imel že 10 dni nazaj, ta se pa še kar preobrača, kot da je ena mala miš, ne pa cel dečko. Spala sem ponoči katastrofalno, še ta elik mišon se greves čas preseljevanje narodov, tam med 3. in 4. uro ga prinese, če je sreča, je sam, če ne pa šel pol ZOO-ja+dojenčka s sabo prišlepa PODN!!! Pol pa hodim vsake pol ure na WC; ker tko leži, traja 10 min, da dam od sebe par kapljic, pol se komaj uležem in zaspim, me tamau spet zbudi - prav katastrofo imamo spet s tem preklicanim spanjem , pa že tako dobro je kazalo. Zjutraj se zbudim, kot bi eden nalomil, vsa polomljena, bolj zbita, kot sem šla zvečer spat. Potem flikam čez dan, pa to ni nobeni svinji več podobno. Ampak sem totalno brez idej, kaj naj sploh še naredim, kajti če sina najurim nazaj v svojo posteljo, pol imamo šele seanse. Tudi nazaj ga je mož že nosil, pa je še prej nazaj, preden sploh mož do postle pride - podn, vam rečem. Posledično sem pol cel dan čist adijo, danes mi otrdeva trebuh, pa kar nekaj me "štiha" na vseh koncih - še sama sebi grem na jetra. Pri nas smo že pozabili, kaj je to . Jaz ga niti ne pogrešam kaj dosti, za moža pa kake alternative poiščeva, da bomo prebrodili teh 9 mes. Kot pravijo naši "braća" - što se mora nije teško. V bistvu sem imlea za danes fule nih načrtov, pa se počutim tko posr , da na balkonu cunjice strižem za ritko pucat, za drugo nisem. Pa kosilo sem skuhala in 2 žehti oprala, pamalo pospravila - ma ja no, saj ni tko mal. Ampak za kam pohjat it pa nisem. tako sta možakaraja zajahala voje bicikle in šla malo odmigat po bližnji okolici. Tkole no je pri nas. Uživajte!
|