|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
22.9.2007 13:58:21   
ajtak
Tantra tako sem vesela, da te spet beremo! Trikrat HURA zate in za Lukca (ter nemrak, ki nas je neprestano obvescala) user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa lepo pocivaj in uzivaj ker si spet doma. Pa hvala za nasvet o kopanju, to pomeni, da sem v 30t ravno se ujela zadnji vlak za na user posted image  user posted image .

Punce kaj pa user posted image , a je sedaj ze kaj "prepovedan"? Midva sva danes po dolgem casu in se mi zdi, da imam vse razdrazeno tam spodaj... Pa sem si full zelela, sam sprostit se nekako nisem mogla...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.9.2007 13:58:57   
ajtak
Pa hvala vsem za pohvale glede sobice user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.9.2007 14:05:26   
Laubica
Tantra-Super da si spet med namiuser posted image user posted image user posted image
Ajtak -Res je čudovita sobicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.9.2007 14:38:40   
Tanayya29
ajtak gledeuser posted image mene je vse minil..tud nimam nobene želje ..vzadnjič enkrat sva se lotila,pa je začel tamal full brcat,men je blo full smešno in ni blo nobene erotike zravnuser posted image .Hočeš kj narest,pa začne brcat..tk,da sva kr prekinla nekje vmes..mogoče mi do konca nosečnosti še kaj uspe,če ne pa po nosečnosti....

No,tiste,ki ste že rodile,kako je z zaščito po nosečnosti..kondomi verjetno,pa kaj še?Sam tko informativno,itak je pregled po 6.tednih po rojstvu,pa takrat G. vse razloži...

Zdj pa šibam s taščo na kosilo,se morm še mal zrihtat,fajn se mejte..

in lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.9.2007 14:50:53   
naraščaj
No kar se tiče user posted image , sva par dni nazaj, pa je tut mene pol mal bolel. Po tem pa je user posted image  ful bincal. Mi je blo ful smešno. Itak se pa tak čudn zravn spravlava (trebuh), da to ni za govort.

Ja za zaščito pa ti pol povejo pri prvem pregledu. Sem ravno zadnič z eno čakala pri G, ko je mela prvi pregled po porodu. Pol pa nisem na uhe vlekla, kaj ji je predlagala.

Zdaj pa spet mojga čakam, da pride jest. Mi reče za 10-15 min, no minal je skor uro. Vse je prestan. za znort. Evo zaj se je lih przibal. Šibam jest.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.9.2007 15:20:01   
potepinka

No pa še moj trebušček
user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.9.2007 15:25:36   
tintin
Tudi nama je ful smešno, da bi kaj user posted image ...velik trebuh, pa nazadnje ko sva, mi je potem še en dan skos otrdeval....tako da ni feelinga....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.9.2007 15:39:30   
mamuška
user posted image user posted image user posted image Tantra&Lukec, SUPERRR, da sta lahko  še malo doma preden gre zares zaresuser posted image user posted image

Jaz sem danes čist neki povožena, propeler od otroka se je SPET user posted image user posted image obrnil, tole njegovo frtalajčkanje me že kar skrbi - da se ne bi v popkovino zamotal. Mislm, ni čudno da me vse boli na vseh koncih, 2 kg je imel že 10 dni nazaj, ta se pa še kar preobrača, kot da je ena mala miš, ne pa cel dečko. Spala sem ponoči katastrofalno, še ta elik mišon se greves čas preseljevanje narodov, tam med 3. in 4. uro ga prinese, če je sreča, je sam, če ne pa šel pol ZOO-ja+dojenčka s sabo prišlepauser posted image PODN!!! Pol pa hodim vsake pol ure na WC;  ker user posted image tko leži, traja 10 min, da dam od sebe par kapljic, pol se komaj uležem in zaspim, me tamau spet zbudi - prav katastrofo imamo spet s tem preklicanim spanjemuser posted image , pa že tako dobro je kazalo. Zjutraj se zbudim, kot bi eden nalomil, vsa polomljena, bolj zbita, kot sem šla zvečer spat. Potem flikam čez dan, pa to ni nobeni svinji več podobno. Ampak sem totalno brez idej, kaj naj sploh še naredim, kajti če sina najurim nazaj v svojo posteljo, pol imamo šele seanse. Tudi nazaj ga je mož že nosil, pa je še prej nazaj, preden sploh mož do postle prideuser posted image user posted image - podn, vam rečem. Posledično sem pol cel dan čist adijo, danes mi otrdeva trebuh, pa kar nekaj me "štiha" na vseh koncih - še sama sebi grem na jetra.

Pri nas smo že pozabili, kaj je to user posted image user posted image .  Jaz ga niti ne pogrešam kaj dosti, za moža pa kake alternative poiščeva, da bomo prebrodili teh 9 mes. Kot pravijo naši "braća" - što se mora nije teško.

V bistvu sem imlea za danes fule nih načrtov, pa se počutim tko posruser posted image , da na balkonu cunjice strižem za ritko pucat, za drugo nisem. Pa kosilo sem skuhala in 2 žehti oprala, pamalo pospravila - ma ja no, saj ni tko mal. Ampak za kam pohjat it pa nisem. tako sta možakaraja zajahala voje bicikle in šla malo odmigat po bližnji okolici.  Tkole no je pri nas. Uživajte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.9.2007 16:09:29   
murencek
TANTRA dobrodošla nazaj. Sem ful vesela ZATE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
analana, hvala za nasvet o čaju. Bom tudi v pon povprašala G.
user posted image  kaj je že to. Midva že zdavnaj ne. Sva že pred t nehala. Pol se pa hecava z mojim, da je sedaj nared za v klošter user posted image !!!
spanje -mamuška, ja, vidim, kakšne težave imaš. Tudi jst hodim nenehno. Pol se pa zvečer bojim iti spat k potlej itak čez 1h vstanem. Tko d zdej vedno hodim okol 23h. Pol pa ponoči 5x auf, zjutraj pa vstajam 6.15. Ampak čez dan tudi nič ne spim. Sploh ne vem, kaj je zdej to. tudi zakinkam čez dan ne. Samo ležim.
Ja, včeri pa take prebavne motnje, da JOJ!!! 4x v 2h, pa tako slabo, da sem hotla iti že kar rodit. Samo da bi blo mimo. No, dons je bolje, samo driska pa veselo naprej. Verjetno je to posledica nosečnosti - bom povprašala G v pon.
Fino bodte!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.9.2007 16:12:24   
murencek
Še to sem pozabila. Včerajšnji koncert "Stopimo skupaj" mi je bil tko všeč (sploh prvi nastop). Moj user posted image  je tudi migal. Tko da morm jutr nastope simfonikov s pevci posneti, da jih bova s user posted image  še poslušala user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.9.2007 19:02:24   
TANTRA
Hvala za lepe želje...Pa nisem danes kaj preveč razpoložena...Namreč se kar pozna, da me 3 tedne ni bilo (prah, pa uboge orhideje so čist fuč, ker so preveč zalite)... Pa povsod neki ....Ženske oči gledajo drugače...
Jaz pa vodoravno in bi najraj vse naredila, pa ne smem...
Se ful pozna, da sem bila 3 tedne v postelji, nimam nič kondicije, pa hitro začne dol pritiskat..

Ja, nekako se je čez dan nekaj naredilo...potem pa sta šla mlajša hči in moj nekaj pomagat lepit...starejša k fantu...jaz pa sama...
Sem mislila, da bomo sestavili posteljco...pa nekaj me mora peljat še kupit...
pa je vse padlo v vodo....user posted image

Ajtak, imaš čudovit kotiček za user posted image ....

Upam, da bo jutri že bolje....

Drugače pa sem gledala te bebice, ki so odhajali iz porodnišnice...
So bili precej malo oblečeni, le eno kapco na glavi, pa čez odejico...

Jaz sem za mojega user posted image pripravila: body 2x, majčko flis 1x (za vsak slučaj), termo jopico, žabice, flis hlače, nogavičke, copatke, kapici beli, eno za k kompletku (če bo hladno) pleničko. Za pokrit odejico. Pa dve tetra plenici za vsak slučaj, recimo  za pokrit lupinico če bi bil veter, dež, hladno, da mu bo toplo...

Rokavičk ne rabi, ker mu bo itak kompletek prevelik, kaj več za obleč pa tud ne, saj gre direkt iz bolnice v avto....

No, kmalu bomo pestvale...Jaz sem tri ure starega dojenčka, imel je 3700 g, pa se mi je zdel čisto majcen...Pa še nič previjalne, je bil čisto mehak... Tiste majcene rokice... Ah, se moraš kar navadit...

Lepo se imejte in uživajte v zadnjem poletnem večeru, kajti jutri se začne jesen...

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.9.2007 19:24:07   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: murencek
Ja, včeri pa take prebavne motnje, da JOJ!!! 4x v 2h, pa tako slabo, da sem hotla iti že kar rodit. Samo da bi blo mimo. No, dons je bolje, samo driska pa veselo naprej. Verjetno je to posledica nosečnosti - bom povprašala G v pon.

To se je men dogajalo prejšnji teden.Kr teklo je ene dva dni. Prav vse me je že bolelo. No pol se je pa umirilo, sem začela na velko banane jest in čokolado. Dobra kombinacija user posted image user posted image  - pomagal pa je. Pa še izgovor za čokolado sem imela.

Men se bo zmešal od teh bolečin pod rebri, zdaj so bolj neznosne od spredaj, mah tut od zadaj. Kot bi me en fajn štihal s kakim nožem. Prej se je to dogajal sam zvečer, zdaj pa že čez dan. Na hrbtu sploh ne morem ležat, levi bok - par minut, tako ostane desni, vendar pol tut tu začne bolet. Najboljš, da stoje spim. Torej je tut z mojim spanjem konc, da pa ne omenjam WCja - obisk na 1-2 uri.
Ma bom nehala jamrat, ker tak nič ne pomaga. Al ja??? Ma kera kako idejo, kak te bolečine pregnat???

Sem pa mela zdaj taščico in tasta pa babico in tamali brat od mojga na obisku. Smo mal poklepatali. Jih ni blo tukaj že celo večnost. Sem jih vprašala, če so še našli v naše konce.

Tantra, ne se sekirat zua prah in ostalo, saj te bo vse počakal, do takrat, ko boš polno aktivna. user posted image user posted image
Zdaj raj počivaj.
Men moj dost nardi - pospravi, sam kot si rekla, manjkajo jim ženske oči (za kakim vogalom, pa saj še ni panike mi reče, saj ne rab bit sterilno, pa kajpretiravam...) No moram pa reč, da za rožice pa vedno moj skrbi, saj men bi vse pocrkal. To je pa res njegov del in v tega se  ne vtikam.

No bom nehala težit. Se še beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.9.2007 19:41:43   
Tanayya29
Ojla!
En lep pozdravček še od mene!
No,jaz sem ravnokar z šopinga in kosilca.S taščo sva šli v milerja in pikapolonico...
Sem kupla bombažne pleničke in bombažne krpice(zdj pa perem)user posted image .

Sva se pa full najedli s taščo v Boleru(tiste ,ki ste s Kranja,že veste kje je,aneuser posted image ),šli sva tudi na sprehod v Predvor,prav lep dan je bil...
No,so pa večeri že fulll hladni!

Kaj bo moj Taj obleku za iz porodnišnice?Si moram še izbrat..sem že vse kupla,ampak točno bom pa še izbrala,tko,da bom mojmu  pripravila!

Sm šla tudi mimo Kranjske porodnišnice,mi je tašča kazala kje so porodneuser posted image user posted image ...Me je spet kr mal zvil...
he he..ena je napisala,če je šlo notr ,bo šlo tut venuser posted image .
Ane,ko gre notr je tok fino...
ko,gre pa ven pa user posted image user posted image ...

No,še malo...ko,bomo postavlal smrekce pa lučke,se bomo pa že o drugih rečeh pogovarjale!

Sedaj pa peljem še Ajo na sprehodek,potem pa bom pogledala kakšn film,al karkoli je že na tv-ju...

Lep sobotni večer!

Pa Tantra ,da nebi kaj preveč čistila!Sj vem,jaz sem ista,veš takoj vidim 100 stvari..Tko pač je!
Ženske!

čaw baw....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.9.2007 20:21:13   
Ilije
user posted image TANTRA, DOBRODOŠLA DOMA!

Pa je končno napočil čas, da še jaz dodam moj dnevni izkupiček. Sem cel dan bila zunaj na soncu z Iris in Arotom seveda. Ful paše to že skor jesensko sonce. Pa še zadnjo žehto nogavičk, kapic, rokavičk in ostalih drobnarij sem posušila, tako da je sedaj na vrsti še samo čiščenje vozička. In čakanje na mizarja, da še dnevno okrog obrnemo in jo mal dopolnimo.

Punce kaj pa user posted image , a je sedaj ze kaj "prepovedan"? Midva sva danes po dolgem casu in se mi zdi, da imam vse razdrazeno tam spodaj... Pa sem si full zelela, sam sprostit se nekako nisem mogla...

Ja tud midva sva se včeraj k delu prštimala, pa sva na polovici obupala, ker me je minil, saj je lubi takšno ven vrgu, da nisem vedla al naj se mu smejim al jočem: ''Kaj pa če mi zdele na sprot pride naša tamala?''

ajtak res je ful lep kotiček za vašega Tjaša.

No,tiste,ki ste že rodile,kako je z zaščito po nosečnosti..kondomi verjetno,pa kaj še?Sam tko informativno,itak je pregled po 6.tednih po rojstvu,pa takrat G. vse razloži...

Najprej kondom, potem pa ob dojenju lahko še mirena ali inekcije depo provera. Če se ne doji pa normalno KT. Sam na žalost men nič od tega ne diši najbolj, sem po KT ful tečna in razdražena, depresivna in ne vem kaj še, s kondomom itak ni tapravga občutka, mirena mi je tko user posted image  kot en tujek, inekcij pa v bistvu ne poznam, sam jih je pa moja soseda ful pohvalila.

mamuška pri nas je zadnje čase čist isto s tamalo. Hodi k nama v posteljo ko ena mesečnica. Zadnjič sem jo na primer dala spat v svojo posteljo, pa sem potem nekoliko dlje ostala za računalnikom in ona z zaprtimi očmi vstane in hop je že bila na najini postelji. Smo sedaj obrnali posteljo kontra, da smo zraven dali še posteljico in sem mislala sedaj pa ne bo našla poti na najino posteljo... pa nimam te sreče, čist brez problemov tus sedaj najde pot na najino posteljo. No vsaj igrač ne nosi s sebojuser posted image

Lep preostanek večera vam želimuser posted image !

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.9.2007 20:51:50   
scubadiver
No se javljam še jaz iz popoldanskega šopinga. Lažja sva za cca. 300 eur, od tega 60 EUR za hrano. Ostalo pa: easy fix za lupinco, še dva kompletka za našega user posted image pa en tak bolj zimski pajacek, pa nekaj kapic in štumfkov, pa barva da se končno spraviva premalat stanovanje, potem pride pa moja prijateljica in bo umetniško porisala sobico za malčico. No ja, kaj čmo dnar kar leti user posted image Zmatrana sem pa tud precej. Kar paše mal na kavč rit pospravit.
Lep preostanek večera vsem in čimveč spanja ponoči user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.9.2007 21:17:01   
ajtak
Drage moje, sem malo prebrala kaj ste napisale medtem ko0 me ni bilo... je sel moj sluzbeno do brnika in nazaj in sem sla z njim, sva na terasi kavico spila in mal avijone gledala...

Sedaj grem pa spat!! Jutri greva pa na Bled na kremsnite user posted image  (sele popoldne- je tasca v sluzbi pa moram govejo juhco skuhat user posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.9.2007 21:25:42   
kanarka
Iz bolnice: pleničke pa body in pahljačo user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v vikendu.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.9.2007 21:43:53   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Iz bolnice: pleničke pa body in pahljačo user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v vikendu.

user posted image user posted image user posted image  kako ti velja, mi pa tle že kurmo in se tresemo v hladnih večerihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.9.2007 23:47:49   
ninocka
Že drugič sem napisala svoj post in ga pošljem in mi napiše We are sorry.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za popi**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutri napisala še enkrat, zdej se mi ne da več...
 (če bo sploh objavlo tole)...

nočko in lepe sanje...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4394
23.9.2007 8:06:48   
barika
user posted image  souser posted image  in eno user posted image  za lažji začetek dneva.

jaz sem se naspala, ampak, kaj ko to traja samo do 6 zjutraj, pol naprej pa ne gre večuser posted image .
moj user posted image  bo pa itaq spal do 10 al pa dlje.user posted image

TANTRA dobrodošla domauser posted image user posted image , pa ne naprezaj se prevečuser posted image

AJTAK in ostale, a ima katera mogoče kej viška arielovih nalepkicuser posted image , neka akcija bo, pa bi jih rabila.

danes me pa spet čaka praznovanje rojstnega dneva, spet bom jedli mastno in slastno, moje kile pa kr šibajo v nebouser posted image .

lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
23.9.2007 9:10:33   
nicolina
Barika, hvala za kavico user posted image , jaz jo ravnokar pijem.
No, včeraj se veam nisem nič javila, ker sem pozno prišla domov iz Zagreba. Ne morete verjet, da nisem skoraj nič kupila. user posted image  Sva bla v enem centru(Avenue Mall), cene tako zasoljene, da mi je bilo brezveze sploh kaj kupovat, za nosečnice pa itak nimajo nič. Potem sva šla še v center mesta, mal sva se sprehajala, šla na kosilo in domov. Ampak zvečer sem bila prav utrujena, vse me je neki dol tiščalo.

Tantra, dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image
Ajtak, zelo luškan kotiček za user posted image , jaz tudi komaj čakam, da ga uredim.
Jaz bom user posted image  za iz bolnice oblekla; bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, žabice, plišat kompletek, kapica, copatki. Če bo zelo mrzlo, pa še pajacek in v lupinici pokrit z dekico.

Danes imamo  mi tudi praznovanje rojstnega dne mojega nečaka, tako da gremo v Zasavje. user posted image  Uh, spet bom full jedla. user posted image
Lep dan vsem skupaj...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.9.2007 9:29:14   
ajtak
Dobro jutro.
Danes sem se pa zbudila z bolecim trebuhom... Vse me boli in mi grozno dol pritiska...in sedaj cakam in molim, da bi se nas mali premaknil, da vem, da je vse Ok... Res grozen obcutek, me se ni nikoli takole bolelo, sploh pa ne ze zjutraj...

Barika- jaz nimam niti ene nalepke kako jih pa sploh dobis??? Sem namrec ze kar nekaj kupovala v Arielu, pa nisem se nobene dobila...
Se nekaj mi povej, ko sem se prijavila na MS mi je rekla, da rabim sabo kr. nogavicke in copate, zakaj pa?? A jih moz tud rabi?

Drzite pesti, da je z mojim sonckom vse ok!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.9.2007 9:36:29   
scubadiver
Ajtak močno držim pesti za vaju s Tjašem. sem prepričana da je vse ok, da je samo v taki pozi da te boli. Tjaš, zbudi se, brcni mamico da jo pomiriš in se hitro obrni kam drugam, da je ne bo bolelo!!!

Aja, pa seveda dobro jutro vsem in hvala za kavico. Midva z mojim user posted image se bova danes lotila malanja stanovanja. Saj po svoje komaj čakam, ampak kaj ko komaj stojim. Po par deset minutah me pa že svinjsko boli križ. No ja, kar bom lahko bom seveda pomagala, ostalo bo pa moral moj dragi nardit user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.9.2007 9:56:27   
naraščaj
Dobro jutro še od mene. Jaz sem tut čist povožena. Tut men je zjutr vse ful dol tiščal in kr trd trebuh sem mela kako urco, pa še neke krče. No zdaj je mal boljš, user posted image  je mal pozdravila, tko da mislim, da je OK.

Ajtak saj bo Tjaš kmal začel migat, verjetn še spi. Naša je včasih cel dopoldan mirna, pol gre pa popoldne in proti večeru na fešto. user posted image user posted image user posted image  Upam, da pol ne bo kak nočni tip, saj jaz tak rada spim. Zaj mam cajt pa ne gre.user posted image user posted image user posted image

scubadiver, bosa pa ful pridna na nedeljo. No moj gre pa k svojim domov vino pretakat, men se pa ne da it zraven, sam pol bo pa spet štrulo držal. Itask mu nič ne morem pomagat, sam sedim ko kup nesreče, to pa raj počnem doma.

Jaz nisem nič kupovala v Arijelu, zato nimam nobenih nalepk, sicer pa kako jih dobiš. Nad kakim zneskom????

No tiste, ki greste na fešte - lepo se imejte, pa še kaj za ostale puste. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja, a vete kam pa user posted image  zdajle šiba - h gasilcem - ma baje nek sestanek. Poslca pa še ni poštrihana do konca.user posted image user posted image  Dela tristo stvari hkrati. Vsako naspol začne pol pa traja ko prnorcih. Saj vse naredi ful vredo, sam kajko traja taaakkkkoooo dolgo.user posted image

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.9.2007 9:57:32   
ajtak
Kok sem jaz vesela, ko lahko napisem, da sem vas brez zveze strasila!!! Odkar sedim za rac. je bolecina ze skoraj popustila. Tjas pa veselo razgraja user posted image .

Scubadiver hvala za pestke in krasna navodila, ki si jih dala Tjasu, je pomagalo!! user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?