TANTRA
|
Evo punce, doma sem. Naj vam povem, da se mi je kri kar ulila, špricnila, tako, da sem kar pobuljila ko sem pogledala na bele kratke hlače...Pa nič posebnega nisem delala. Le sestavine za torto sem dala na pult. Seveda sem ratala čist iz sebe....No, takoj vzela Buscopan, poklicala prijateljico v porodnišnico in je rekla naj kar na sprejem pridem... Naredili so mi ctg, ginekološko pregledali in naredili ultrazvok. Zaenkrat je vse ok, zaprta sem, popadkov ni, le zaradi nizko ležeče posteljice in raztezanja maternice je en delček zakrvavel. Rekla je, da se mi to zna še ponavljat in da bom tudi po porodu morala dobiti nekaj za krčenje maternice, ker se sama ne bo zaradi placente krčila. Če se bo stanje umirilo, grem v petek k svoji ginekologinji, morajo pa mi nujno kontrolirat kri, zaradi slabokrvnosti. Zdaj zaenkrat jemljem buscopan 3 x dan, pa ležim. Naj bi se do jutri umirilo. Hoteli so me hospitalizirati, ker pa imam malce vez, sem jo le pregovorila, da bi šla domov. No, mojega lubija sem čisto prestrašila, pa ravno danes ko ima rojstni dan. Ravnokar sva nekaj pojedla, kuhali smo bolj malo v tej situaciji... Hvala bogu, da je tako kot je. Naj še ene 4 tedne zdrži pol bo pa dovolj zrel za samostojno življenje.... Da boste vedele, tako te doleti čisto iznenada...Midva sva se odločila, da bova še ta teden uredila papirje in dokupila kar manjka. Sicer bo sedaj letal okrog sam.... Zato roko na srce, čuvajte se, ne pretiravajte z delom....Sicer Pušenjak pravi, da samo ležanje ne prepreči krvavitve pri previi, ampak sem prepričana, da pa pomaga preprečiti še kaj hujšega.... No, tale luna in lunin mrk pa sta mi zagodla .....Toda najpomembnejše je, da je z otročkom vse ok. Sem pa videla kar nekaj majcenih štručk, ki so danes zapustile porodnišnico.... Joj, kako so bili miceni, pa luštni..... Pozdravček
|