mamuška
|
Hojla! Mi imamo danes "uradni" dan, letam po uradih, najprej po svojo bolniško, pa na pošto, da jo pošljem, potem sem končno nafehtala napotnico za našega prvega frkolina, ki še vedno izgovarja J namesto R, pa se bojim, da bomo to slabo navado vedno težje odpravili. Še bolj me to skrbi, ker mali ful rad poje in recitira - z eno besedo nastopa, pa ga nepravilna izgovorjava zelo kazi. Sem morala bit kar tečna, ker ima kao do šole še čas Ne me hecat, v šoli se mu bo še kdo posmehnil, pa bo izgubil veselje in tdui po mojih izkušnjah je bolje prej na "izi" rihtat, ko do zadnjega čakat in pol vse na "horuk". SIcer smo pri nas vsi danes lunarni: sin itak na vsako luno gluh in slep za cel svet, spali smo in meni je najbolj grozno, ker bi pol zjutraj vsaj pol, če že ne cel dan prespala , tečna sem ko sam vrag, vse mi gre na jetra. Sin je pa moj zvesti odsev . Počutje Boh se usmil - stalno mi je lsabo, kisline za izvoz, moj leži počez, ko se upre na eni strani z bučko, na drugi pa z nogami, mi s hrbtom porine želodec nekam v grlo - adijo, veselje. Surovega sadja niti pogledat ne upam, me napihne ko balon, še solata me napenja za popxxxx, itak pa ne vem, kaj na j sploh še jem. Pa še kljub temu imam 1 kilo in pol več kot na začetku - od kod le??? Zdajje tudi meni začel otrdevat trebuh , kar včasih tudi prav potuhnjeno boli. Če se to pojavi še v kombinaciji s to napihnjenostjo, je krasno . Proti napihnjenosti mi še najbolj pomaga tempel ali donat, redno jemanje rupuruta (tudi če kak dan ni tko krizno), mleka pa tudi pogledat ne smem. Mi tko smrdi, da gledam stran, ko ga sinu nalivam - neverjetno. Tolk zaenkrat, jaz imam jutri UZ, pa patološko, pa"vampirčke" (kri dat za titre) pa kaj jaz vem kaj še. Komaj čakam, da bo teh dopustov že enkrat konec, poln kufr imam tega, da imam vsakič enega Ž dohtarja, ki mu moram vse od A do Ž na novo razlagat, un me pa gleda ko 7. čudo, bolj preplašen, kot sem sama Jaz imam UZ zelo pogosto, najmanj an 14 dni, večinoma pa kar vsak teden, ker zdaj že vsi cvikamo kake hidropse in podobno. Glede na velikost otroka (beri trebuha!) upam, da mi bo kak teden ostal prihranjen - bomo videli. Zdaj grem pa kuhat!
|