|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
28.8.2007 11:22:45   
Tanayya29
hojla!no,pridno ste se razpisale...user posted image
Jaz sem se končno naspala,čeprav sem še celo noč sanjala ,kako mi dajejo anastezijo..user posted image
Uglavnem sem vesela,da je za mano,nč fajn ni blo.

Špelka imela sem bradavice,mislim pa da je za znamenja približno enak poseg..

Jaz sem kupla kombinezonček št.62!

Prejle sem bila pri osebni zdravnici,sem šla po bolniško za ta mesec,zdaj pa morem počas malo pospraviti...

Se tipkamo...pridne bodte!!!

pa pauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
28.8.2007 11:46:00   
barika
Glih včerja sem vidla na letaku da se c&a odpre 11.9, je pa baje ta četrtek v mariboru otvoritev C&A v bivšem hotelu Orel.
dokler ne bo odprt nč ne verjamem kdaj bo, eni rečejo tak, drugi drugače.user posted image

tintin baje da gljivice pa ta golazen zelo uspevajo ob sladkih in vlažnih pogojih, tak da ni čudno. se ti kej sladkega zalušta, poješ, zunaj je malo vroče se spotiš, se ne moreš spreobleči pa si ga naj****user posted image
jaz sem po kanestenovi tableti malo bolje, se  mi je pa prej fajn vn ulilo, ko sem bla na sprehodu (še dobr da sem bla tik pred domom), pa hit na wcuser posted image user posted image user posted image  pa spreobleči..

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
28.8.2007 11:56:30   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Ali je res, da naj bi se C&A v Celju odprl že v petekuser posted image  Ima mogoče katero informacijo o temuser posted image  Jaz sicer dvomim, da jim bo do petka uspel vse dokončat, ker pred parimi dnevi (v nedeljo) se mi je vse bolj kot ne zdelo še gradbišče.

Sem vidla reklamo, da bo otvoritev 11.9. upam, da bo res, ker se tudi meni zdi se pravo gradbisce vse skupaj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
28.8.2007 11:57:52   
ajtak
user posted image , Me je Barika prehitela...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
28.8.2007 12:02:38   
mamuška
Hojla!

Mi imamo danes "uradni" dan, letam po uradih, najprej po svojo bolniško, pa na pošto, da jo pošljem, potem sem končno nafehtala napotnico za našega prvega frkolina, ki še vedno izgovarja J namesto R, pa se bojim, da bomo to slabo navado vedno težje odpravili. Še bolj me to skrbi, ker mali ful rad poje in recitira - z eno besedo nastopa, pa ga nepravilna izgovorjava zelo kazi. Sem morala bit kar tečna, ker ima kao do šole še čas user posted image user posted image Ne me hecat, v šoli se mu bo še kdo posmehnil, pa bo izgubil veselje in tdui po mojih izkušnjah je bolje prej na "izi" rihtat, ko do zadnjega čakat in pol vse na "horuk".

SIcer smo pri nas vsi danes lunarni: sin itak na vsako luno gluh in slep za cel svet, spali smo user posted image user posted image user posted image in meni je najbolj grozno, ker bi pol zjutraj vsaj pol, če že ne cel dan prespalauser posted image , tečna sem ko sam vrag, vse mi gre na jetra.  Sin je pa moj zvesti odsevuser posted image . Počutje Boh se usmil - stalno mi je lsabo, kisline za izvoz, moj user posted image leži počez, ko se upre na eni strani z bučko, na drugi pa z nogami, mi s hrbtom porine želodec nekam v grlo - adijo, veselje. Surovega sadja niti pogledat ne upam, me napihne ko balon, še solata me napenja za popxxxx, itak pa ne vem, kaj na j sploh še jem. Pa še kljub temu imam 1 kilo in pol več kot na začetku - od kod le??? Zdajje tudi meni začel otrdevat trebuhuser posted image , kar včasih tudi prav potuhnjeno boli. Če se to pojavi še v kombinaciji s to napihnjenostjo, je krasnouser posted image .  Proti napihnjenosti mi še najbolj pomaga tempel ali donat,  redno jemanje rupuruta (tudi če kak dan ni tko krizno), mleka pa tudi pogledat ne smem. Mi tko smrdi, da gledam stran, ko ga sinu nalivam - neverjetno.

Tolk zaenkrat, jaz imam jutri UZ, pa patološko, pa"vampirčke" (kri dat za titre) pa kaj jaz vem kaj še. Komaj čakam, da bo teh dopustov že enkrat konec, poln kufr imam tega, da imam vsakič enega Ž dohtarja, ki mu moram vse od A do Ž na novo razlagat, un me pa gleda ko 7. čudo, bolj preplašen, kot sem samauser posted image Jaz imam UZ zelo pogosto, najmanj an 14 dni, večinoma pa kar vsak teden, ker zdaj že vsi cvikamo kake hidropse in podobno. Glede na velikost otroka (beri trebuha!) upam, da mi bo kak teden ostal prihranjen - bomo videli.  Zdaj grem pa kuhat!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.8.2007 12:11:37   
Dajica
Ahoj souser posted image !

Špelka-
tudi jaz imam beli tok, ampak me nic ne srbi ali kaj podobnega, ampak moti me pa zelo. Tako da moram vsak dan nositi dnevni vlozek za zascito.

Mene ja dala G na pregled cez 4 tedne, prejsnjic pa sele po 6 tednih. Tudi jaz upam, da bo zdej kej bolj na pogosto. Naslednjic imamo spet uz, sicer samoplacnisko, pa se 3D. Danes pa sem v 27 tednu. user posted image

Grem malo pocivat, ker moj se je ponoci, ko je prisel domov, lotil beljenja sten v bodoci dnevni sobi in sem tistih par ur bolj slabo spala. Pravi, da raje dela ponoci, kot pa da bi moral zjutraj zgodaj vstati. Priden je, priden!

No, pa lp vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
28.8.2007 12:24:51   
TANTRA
Punce user posted image user posted image user posted image , nič ne bo z torto, praznovanjem mojega user posted image , začela sem krvavet... grem k zdravniku, verjetno kar v bolnišnico....
Držite pesti zame in mislite nameuser posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.8.2007 12:31:16   
Dajica
tantra-drzim pesti zate in tvojega user posted image , verjemi, da bo vse vredu!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
28.8.2007 12:32:30   
barika
TANTRA, držim pesti in upam na najboljše!!! drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.8.2007 12:35:35   
Dajica
TANTRA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za sreco!!!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.8.2007 12:35:45   
murencek
TANTRA, tudi jst držim pesti zate!
MAMUŠKA, pa tudi zate, da bo vse OK. Kar pogumno!
Drugače pa vas berem redno.
NAYYA, tudi zate sem vesela - da se je lepo končalo. In čestitam!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
28.8.2007 12:58:49   
tintin
Tantra, drži se....

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.8.2007 13:29:20   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Punce user posted image user posted image user posted image , nič ne bo z torto, praznovanjem mojega user posted image , začela sem krvavet... grem k zdravniku, verjetno kar v bolnišnico....
Držite pesti zame in mislite nameuser posted image user posted image

Upam, da se vse dobro izteče. Držim pesti zate in tvojega user posted image . Srečnouser posted image user posted image user posted image !!! 

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
28.8.2007 13:33:05   
zirafa76
user posted image Pozdrav se od mene...user posted image
Tantra..sreco in vse bo vredu..Drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nayya..hvalabogu je mimo...cestitke, zdaj pa pocivat...user posted image

Jaz sem cisto fertik, sem pospravla celo stanovanje, zdaj pa cakam ali bom rodila ali kaj bouser posted image ..kaksen napor..ceprav sem pocasi cez celo dopoldne delala...grozauser posted image

Nase user posted image user posted image bodo vsak cas ven pogledle, ker tako brcajo in se premikajo..HVALA BOGU..To je zelooo pomembno....A ne Mamuska????Upam, da je s tabo vse vredu in drzim pestiuser posted image user posted image

Jaz imam preglede vsak teden, z vodo in krvjo, merjenjem MV ter UZ in pretoki....vcasih si zelim, da bi bila samo normalna nosecka,..ampak sem vedno vesela UZ, ker mi vedno naredi slikce 3D obeh user posted image user posted image ..

Drugace pa grem nekaj kuhat, sem sama doma in mi je kar dolgcas....

Hvala bogu da bodo v Celju koncno nekaj odprli..sicer me sedaj ni tam, je bila pa katastrofa..saj ni bilo nicesar za user posted image user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image user posted image ..Ta C&A je ful fajni, vsaj pri nas tukaj..Vsaj vsi user posted image user posted image  ne bodo obleceni v H&M....user posted image user posted image

nic, user posted image uzivajte v tem prijetnem dnevu, se beremo in tipkamo, mi pa imamo spet pregled jutri, pa bomo vidli.....

cao caouser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.8.2007 14:00:59   
scubadiver
JOj Tantra, držim pestke in mislim nate in na tvojega user posted image Javi se takoj ko boš lahko, da nas ne bo skrbelo. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
28.8.2007 14:02:25   
Tanayya29
TANTRA-drži se ,saj bo vse uredu,upam,da boš čimprej doma!!

MAMUŠKA-jutri pa srečno tudi tebi...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
28.8.2007 14:06:15   
ninocka
Tantra, drzi se, sej bo vse OK!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak,da vceraj nisem spakirala nic, ker me je tolk kriz bolu, da se mi dalo. Ponoci se se obracat nisem mogla v postelji in sem vecino noci prespala na desnem boku. Vmes, ko sem se enkrat pa ze res navelicala, sem misnla, da bom pa iz koze ven skocila, tolk me je zabolelo - kriz in sramna kost naenkrat. Za finale me je pa se moj s komolcem v celo nabil user posted image PA sem mu ze miljonkrat rekla, naj ne spi tko, ker me skor vsako drugo noc butne, pa prav da ga nategujem, da ziher ne spi tko...dobr, da mam ze napol obrambno pozo in ce se premakne, avtomatsko roko nastvim, ker drugac bi bla vsako jutro bolj plava. Bi si folk se kaj mislil...user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa danes drzla 1-mesecnega dojencka, sem ga kr gledala in gledala in bozala... user posted image user posted image Pa kolk sem pozabila, kako se to ze prime, pa obrne, pa nasploh ravna z njim...Je pa nedonosenck, rojen je bil v 35 tednu, tko da je res micen (51 cm)...

Skoz vam pozabim povedat oz. predlagat - ce mate moznost, si nekje dobte DVD od vzajemne telovadba z dojenckom al po porodu (neki tazga je naslov, se ne spomnim dobro). Not so ful dobro predstavljene vaje oz. handling otroka. Tega vam v maternski soli ne bodo povedali oz. vam bodo omenili bolj na hitro. Vam pa zelo priporocam, ker nepravilno ravnanje z otrok lahko privede do zaostajanja v razvoju in je potrebno potem dejansko hodit v razvojno ambulanto.
Pa se na eno stvar bi vas opozorila - glede cepljenja proti tuberkolozi. Tega vec ne delajo, tko da se dejte pozanimat a zelite, da je otrok cepljen al ne. Ce zelite je potrebno to it samoplacnisko. Nam to ni noben povedal in sem samo v porodnisnici (napol munjena) dobila v roke en list za podpisat, da nima TBCja, da ne grem v nobeno dezelo oz/ ne prihajam iz nobene dezele, kjer je TBC razsirjena in da nisem bila z nobenim v stiku, ki ima TBC ter da se strinjam s tem, da otroka ne cepijo. user posted image user posted image Sam tolk, za opozirlo, odlocila se bo pa itak vsaka sama. Mi nasga pol nismo dali cepit, ker pac naj ne bi bilo potrebe, saj naj bi bla TBC ze popolnoma izkoreninjena pri nas.

Nicolina, hvala za tolazilne besede user posted image

OK, zdej grem pa spakirat do konca, lepo se mejte in uzivajte.

TANTRA, se enkrat, zate pa drzim pesti in fige user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
28.8.2007 14:17:10   
sonchek
TANTRA,....tudi jaz držim pesti, da bo vse ok!!!!!
...resnično ti želim samo vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image
DRŽITE SE!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
28.8.2007 14:53:07   
DEBELUŠKA30
TANTRA, tudi pri nas držimo pesti zate, takoj ko boš lahko javi, da nas "pomiriš".
Drži se in srečnouser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
28.8.2007 15:01:52   
potepinka
Dober dan

TANTRA-drži se in upam da bo vse vredu,takoj javi ko boš lahko

Ja punce jaz imam za iz porodnišnice 1kompletek iz pliša ki sem ga kupila,zdaj mi je pa svakinja še dala oblačilca za našgauser posted image  in je zraven en pleten kompletek.Ful lušn.Verjetno bo kar ta pleten  ta pravi.

Vglavnem delala sem cel dopoldan preprala vse cotke,likala plenice in ni da ni.V glavnem sem zmatrana kotuser posted image  in trebuh imam ful trd.

Tak da sem pripravljena ,razen moram še kupit kozmetiko in plenice za 1X uporabo.Zdaj sem bolj mirno ko je vse tipi tapi.

Moram še povedat da sem včeraj šla k nadomestni G po potrdilo za podaljšanje BS,za znoret najprej čakala v čakalnici 3,5 ure,potem mi še ga pa skoraj napisat ni hotela.Je rekla da me ne pozna in da to ona ne more pisat.A meni na zadnjem pregledu reče moja G da gre na dopust in da naj grem po potrdilo k nadomestni.

No saj potem včeraj ko sva se skregali je pa napisala tak na hitrco.No me zanima če bo komisija podaljšala Bs.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
28.8.2007 15:10:10   
mamuška
Uf, Tantra, držimo, držimo pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   - bo vse v redu, mora bit!!! Upam, da bodo uspešno ustavili krvavitev vsaj še za kak teden!!

Glede potovanj: jaz se zdajle počutim tako, da mi lahko nekdo prinese za darilo najbolj sanjsko od vseh možnih sanjskih potovanj, pa tud "uča gor ne dvignem". Ni šans, da se zdajle kamorkoli premaknem, še 100 x manj pa, da grem kaj pakirat. No way!! SI nisem predstavljala, d abo takole, ampak sama sreča, da smo že februarja odpovedali dopust!

Glede cepljenj: sin je imel po di-te-per grozljivo rekacijo, skor nam je umrl, kasneje smo dokazali hudo alergijo na cepivo, posledično pa sem začela - kolikor laik pač lahko - preučevat tudi "drugo stran" cepljenja in iskat odgovore tudi okoli strokovnjakov. Od takrat dalje cepljenej zame ni več čisto zlato, predvsem pa imam nekoliko razčiščeno, katera cepljenja so res nujna, katera pa povsem odveč. Pri sinu sem na osnovi izvidov uspešno zavrnila vsa nadaljna cepljenja. TBC je daleč od tega, da bi bila kjerkoli izkoreninjena. Sploh je ni tako zelo malo, je pa posledica deloholičnosti in slabe prehrane, ki je sicer kalorično prebogata, vitaminsko in mineralno pa hudo revna (fast food, sendviči, cvrta hrana ipd).  Možnosti za okužbo je na splošno malo, k sreči pa jo bistveno lažje odkrijejo in zdravijo, kot npr. oslovski kašelj, ki je za dojenčka še vedno izredno nevarna bolezen, ki se neredko konča ali s smrtjo ali pa hudimi možganskimi poškodbami, ki nastanejo zaradi pomanjkanja kisika ob napadih kašlja. Proti TBC skoraj zagotovo ne bom cepila, proti di-te-per pa vsekakor, kljub obupni sinovi reakciji. Tveganje obolevnosti za OK je zame prehudo in preveliko, da bi se  s tem igrala. Bom ap po 1. cepljenju zahtevala alergloški pregled otroka, da izključimo alergijo in obupno reakcijo, ki jo je doživel prvorojenec.

Tantra, prav na trnih sem! Upam da bo vse OK, hvala tudi vsem za dobre želje, mogoče se še kaj tipkamo. Zdajle grem - SPAT!user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
28.8.2007 15:26:41   
babsy77
Tantra - držim pestke, vse bo še v reduuser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
28.8.2007 15:52:17   
Špelka
Uh, tantra - tudi jaz ti držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image Pa upam, da nas čimprej razveseliš s pozitivno novico!

Mamuška - zate pa user posted image user posted image user posted image ,da se hitro pozdravite!
Murencek - hvala za dodatne info - matr, z Mamuško sta se res potrudili! user posted image user posted image user posted image  Bravo! Zlasti tabela o pranju plenic mi bo zelo v pomoč! user posted image user posted image user posted image  Me pa samo še nekaj zanima: ali se te plenice potem nikakor ne morejo sušit v pralno-sušilnem stroju, ker na tem se ne da vklopit funkcije hladno sušenje? user posted image

Tud mene danes dajejo eni krčki, tko da bom rajši kar bolj pazljiva. Se mi pa dozdeva, da so pri meni krči poveznai v vročino - sem jih imela en mesec takrat in sedaj, vmes je blo pa v redu. 

No, tolk, zdej pa mal legnt pol pa okol Blejskega jezera - me bo naša Nikkita10 čist zmatrala! user posted image  Lepo se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
28.8.2007 16:23:30   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ahoj souser posted image !

Špelka-
tudi jaz imam beli tok, ampak me nic ne srbi ali kaj podobnega, ampak moti me pa zelo. Tako da moram vsak dan nositi dnevni vlozek za zascito.

Jaz tut mam ful, sam ne srbi in ne peče!!!

Tantra, držim pesti. Saj bo vse še dobr.user posted image  Javi se!!!

Drugače pa sem danes bila pri frizerju - nova barva in postrigla sem se na paš. Pol sem pa hitela s kosilom  - filana paprika.  Zdaj mam pa končno čas, da vas mal prečekiram.

Ko takole pišete kolk ste že vse oprale, zlikale, me kar panika. Ker jaz pa še sestrinih škatl ofnala nisem. Bom  pa upam v petek kupla komletek za iz Porodnišnice. kolk ste vzele št.?

Jaz tut ponoč nikakor ne morem več spat. user posted image  pa je dost bolj miren kot je bil preden se je obrnal. Čist drugi gibi so, al se pa sam men zdi. zvečer pa je vedno aktiven. Pa imena še vedno nisva zbrala. kr ne morva se uskladit. To je za pop......

Alina_alin, sem danes dobila. hvala.

Moj je letel ven iskat plac za avto, ker se ful nekaj pripravlja. Upam, da ne bo toče. Ker ne bi blo dobr, da mi avto zdaj stolče.

Punce pridne bote in čim manj težav.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
28.8.2007 16:57:23   
ajtak
Tantra- drzim pesti!!

Punce user posted image , a je kera prebrala moj post o darilu? Dejte proooosim mal komentirat, da bom vedla ce sem na pravi poti!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......