TANTRA
|
Dobro jutro, Nayya, čestitke, da si dobro prestala poseg, tintin tebi pa za sladkornega... Joj, Ninočka, še dobro, da se ti ni kaj hujšega zgodilo... Moraš pazit pri vstajanju.... Odpočij se na morju in daj misli na pašo.... Malo pa moraš izpreči ... Jaz sem včeraj bila brez računalnika do poznega večera...Ta siol... .... Potem pa je še mojemu šel akumulator in sem mu danes posodila avto... Sem dobila včeraj papirje na socialni in jih moram nest v službo. Če bom še ta teden vložila nazaj na csd, dobim 15.sept. namesto paketa denar....Bo ravno prav, saj sem ravno sedaj sredi največjih nakupov... Jaz sem za malčka izbrala en termo kompletek (jopica dvojno podložena), na glavico in nogice pa bom dala še volneno kapico in copatke. Spodaj pa bo imel še majčke in žabice in kapice. Pokrila ga bom z odejico ali pa če bom dobila tisto, ki je primerna za lupinico, ko ima luknjo za pas. Lupinica ima itak pokrivalo, čez bom dala pa pleničko, da v primeru mraza ne bo pihalo. Mislim, da se ne splača pretiravat z debelejšimi kompletki, kombinezončki... Itak bo šel direktno iz porodnišnice v avto in domov. Ko sem rodila moji punci pred leti sem ju oblekla v termo kompletke (mlajšo v volneni) pokrila z odejico, čez pleničko in smo zdravi prišli domov..Pa je bilo konec novembra, enkrat pa decembra, v obeh primerih zunaj mraz in sneg. Sicer pa, sedaj sem v 30 tednu se resno sprašujem kdaj bo tisti d day....Bom zdržala do konca..?.Če gledam trebuh, koliko je živahen, kako mi dol pritiska, si sploh ne znam predstavljat še 2 meseca... Že zdaj se počutim kot slon... A ima še katera podobne misli.... Jaz kar mislim, da bo to že novembra.... Komaj čakam na mojega in da se rešim trebuha...saj se še sklanjat več ne morem.... Po drugi strani pa še ni vse pripravljeno...Še malo nakupov, pa premerit spalnico, kako bova stlačla posteljco noter...Po moje ko bo vse na mestu bom samo še odštevala... Me je pa včeraj razveselila soseda, da mi bo posodila nekaj stvari od malčka.... pa še potem naprej, oblačila, čeveljčke, saj ima tudi fantka.... Lepo vas pozdravljam v današnjem dnevu, ko je polna luna, lunin mrk in zna biit naporen dan, nepredvidljiv.... Grem pečt zacher torto, moj ima rojstni dan...pa ga bom presenetila, saj je sladkosned... Držte se , še imamo kar nekaj tednov za zdržat....
|