|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
27.8.2007 11:11:24   
tintin
Hojla sonosečke,
jaz sem pa danes imela sladek zajtrk (test za sladkorno) in sem sedaj utrujena kot user posted image ...upam, da je vse okej (čez kakšno uro moram poklicat in bomo videli), ker je ta sladka voda RES ogabna.
Sicer pa sem na bolniški. Hvala bogu, ker zadnje čase res nimam več prave energije...
Jaz se čez mojega user posted image nimam kaj pritoževat, ker je pravo zlato:) Prijazen,pozoren, res se mi posveča maksimalno že odkar sva skupaj (6 let)...in tudi če se le da sva vsak prosti moment skupajuser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
27.8.2007 11:19:38   
hruškica84
čao.....
jst sm zdej prišla s pregleda...sm dobila sirup kr sm slabokrvna....mi je naredil uz in sm spet vidla svojga malega user posted image ....je težek že 1,5kg.....pa tko se je premikal...
zdej se pa odpravljam delat....lep dan vsem...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
27.8.2007 12:34:16   
murencek
aja, ajtak, v Po je ena nova štacuna na Tržaški (v centru mesta) poleg trgovine s sadjem in zelenjavo (imenuje se Erika). No, imajo pa oblačila za dojenčke in starejše otroke.

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
27.8.2007 13:05:48   
tintin
No, z mojim cukrom je hvala bogu vse okej....user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
27.8.2007 13:40:33   
Tanayya29
Živjo!
Hvala ,k ste držale pesti zame..sem doma,boli nič..od narkoze sm pa čist čudna...
za teh 8 bradavic kokr so mi jih odstranl,je blo prov čudno tok ljudi v operacijski..no anastezist me je predvsem zabaval,eno zgodbico mi je povedal,sestre so ble full prijazne,moj G. je pa hit naredu..tk,da še preden sm uredu zaspala so me že zbudil..user posted image
no,grem mau ležat k sm še vsa zblojena...

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.8.2007 13:47:46   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  Nayya, samo da si prestala.

Jaz grem tudi malo počivat, mi je vroče za znoret.
Se tipkamo...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.8.2007 14:01:17   
ajtak
user posted image , Samo, da je mimo Nayya sedaj se pa lepo spocij!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.8.2007 14:16:08   
Dajica
nayya-cestitke, da si dobro prestala in da je to ze za tabo user posted image

tintin-super, da je vse ok s cukrom user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.8.2007 14:32:49   
sonchek
ojla...so-user posted image ..

...Naya in tintin...obema čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...eni za dobro prestano operacijo in drugi za dobro opravljen sladkorni test...

Mi smo danes prestopili spet eno magično mejo, ki si jo nekako sama določim...
Danes smo dopolnili 28-teden...in če bi se mali user posted image  zdej rodil, bi lahko preživel, brez kakšnih posebnih posledic...no upajmo da bo še malo počakal in gremo naprej do 32-tednauser posted image ...pol pa tako naprej....jupi...se malo pa bodo z nami tile naši user posted image !!!

tako, danes je spet en lep dan in tako ga tudi preživite...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.8.2007 15:31:28   
barika
Nayyauser posted image user posted image user posted image . zdej se pa pust tvojmu razvajatuser posted image

sonchek, jaz imam iste fore, no v sredo bom 30 tednov, zdej pa že počas odštevam, pa si mislim.. joj upam, da bo zdržal not vsaj do sredine oktobrauser posted image
sem mogla it do G. pa so me razveselil z novico da imam vnetjeuser posted image  in sem dobla canesten tableto 500 mg in 2g kreme. ni pa blo moje G. tak da sem mogla it do Torbiceuser posted image user posted image , in je res tak groba ko pravijo, pri moji še čutim ne kdaj mi da one klešče not, tuki pa user posted image user posted image user posted image
a kera ve (sam za info. me zanima) do kdaj so nedonošenčki, men se zdi da do 32 tedna al kok??user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.8.2007 16:09:37   
Špelka
Ojla!

Sonchek - sem se že spraševala, kje se potepaš! user posted image user posted image user posted image  In evo tebe! In čestitke za 28 tednov - mi bomo en dva tri za tabo! user posted image user posted image user posted image

nayya - samo da je tale poseg za tabo! user posted image user posted image user posted image  Zdej pa kar izkoristi "narkozni zadetek" in uživbaj predno mine! Sem pa malofalila za nazaj - to si mela rezanje bradavic al materinih znamenj? Ker jaz mam tud enga veliikega debelega na hrbtu, pa se zajc spravljam h kirurgu že nekaj let! user posted image

Tintin - super za cuker oziroma da cukra ni! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zadnje čase bla bolj na depri, zdaj pa je začela malo pojenjat. Vzrok je bil v tem, da je moj dragi po cele dneve delal, ampak res od jutra do ene 22h zvečer. user posted image  Pol so bli pa še dopusti, ko nikogar ni bilo nikjer, vsi so nekje bli, samo jaz sem čepela doma zaradi  bolniške (no, pretežno doma). Zdej upam, da se bo svet po dopustih vrnil na stare tire.

danes sem tudi jaz vplačala pralne plenice pri Stoffwindelcompany. user posted image user posted image user posted image  Čeprav sem jih najprej hotla naročit pr Štorklji, ker tistih 60 EUROV subvencije velja za VSE kupce, ne le za tiste iz Mariborske oz. Ljubljanske občine (seveda, pri naročilu 300 EUROV). Ker pa pri Štorklji nimajo fluffles plenic, prekrivke so pa res bistveno dražje, bi konec koncev pri Štorklji pri naročilu 300 EUROV za isti denar dobila slabše stvari (flanelke namesto fluffles). No, na koncu sem rekla vrag citra 10 EUROV in vse naročila pri SWC. user posted image  Zdej bomo pa vidl, kaj bom dobila.

Fizično počutje j še kr v redu, razen belega toka, al izcedka ali kako se že reče je vedno več - a se to še kateri dogaja? user posted image

No, za enkrat dovolj, da še za drugič kaj ostane! Lepo bodite!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.8.2007 21:27:20   
ninocka
Nayya, samo da je za tabo in da je vse OK user posted image user posted image user posted image
Tintin
,  super za dobre rezultate user posted image user posted image

Barika, za nedonošenčka se šteje, če je rojen pred 260 dnevi. Računajo pa glede na datum poroda. Jst sem prvič rodila v 36 tednu.  Rodil se je 8 dni pred 260 tedni in za tolk so mi potem avtomatično podaljšali porodniško.

Jst se pa dons tko bedno počutim, ful me boli v križu, neki sem taka otožna...
PA še s kavča sem se dones zvalila in me je tolk zabolel spodi (sramna kost), da sem kr obležala na tleh. Sem hotla že mojga klicat v službo, da me pride pobrat, pa sem se potem nekak pobrala.  Tamal me je pa samo čudno gledal, pol je pa ugotovu, da imam na trenirki luknice (strgano) in je pozabu, da mami leži v bolečinah na tleh in se je zgražal nad trenirko...user posted image user posted image user posted image
Moram pa še danes spakirat, se mi tko ne da ...Ful se veselim morja, samo to k..... pakiranje mi gre pa že pošteno na jetra.  Pol bom pa komi z  morja pršla, se moram pa spet pakirat za na služben vikend user posted image user posted image user posted image
Sej zame mi še ni tolk težko, kot za tamalega, ker se moram spomnt na vsako mini stvar, da je ne pozabmo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.8.2007 21:59:18   
nicolina
Dober večer user posted image , danes je pa tu kar nekam zatišje, a vse počivate?

No saj mene tudi ni blo neki gor, je blo kar vroče danes popoldan, tako, da sem si privoščila senčko in veliko ledeno kavo, samo kaj ko mi tako zgaga nagaja. user posted image
Dejte mi povedat, kakšne ste kaj kompletke kupovala za iz porodnišnice, a ste tiste plišaste, ko pride jopca, kapica, žabice, copatki? Ali ste kaj drugega? Jaz namreč še nisem nič kupila, pa ne vem kaj bi.
Jutri nameravam iti  malo v šoping user posted image user posted image , spet bodo šli evrčki.

Pa pa....

< Sporočilo je popravil nicolina -- 27.8.2007 22:02:39 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.8.2007 22:08:32   
nicolina
Ninočka, pride takšen dan, da se človek počuti otožen, jutr bo že bolje, boš vidla user posted image user posted image
Ja, to pakiranje zna biti zoprno, ampak bodi vesela, da vsaj lahko. Jaz sem letos bolj malo, saj si nisva privoščila pravega dopusta, ker ni bilo možno  in izvedljivo.user posted image   No, saj sem nekako preživela, bomo si pa drugo leto  privoščili in to v troje. user posted image  

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.8.2007 8:14:06   
Ilije
Dobro jutro user posted image !

Najprej user posted image , da vas zbudim in vzpodbudim k pisanju.
Kako ste kaj?
Pri meni ni v bistvu nič novega. Komaj čakam na naslednji teden, ko imam po 6 tednih spet pregled. Upam, da me bo sedaj na kaj bolj pogosto naročila, glede na to, da bom že v 31. tednu. In na kako pogosto vas naročujejo G?

Želim vam prijeten danuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.8.2007 8:29:19   
barika
dobro jutro, jaz se slabo počutim zaradi vnetjauser posted image , neki med pod desno zizo stiska, mali ima tektonske premikeuser posted image user posted image ...
ilije, hvala za  user posted image .
aja, mene naroča na 4 tedne, pa zaradi vnetij moram pred vsakim pregledom dat vodo, kolk mam pa preveč oz. premalo železa, pa pojma nimamuser posted image

glede kompletka za iz porodnišnice, jaz še nimam nič, pa tut verjetno ne bom komplicirala, čakam da se v celju odpre C&ą, da vidim, kaj imajo kej tam, če ne bo nič pametnega bom pa mogla it v H&M.

glede pakiranja je pa pri men tak, manj je več user posted image , po navadi mam v 10 minutah vse zapakiran, pripravljen...user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.8.2007 9:17:35   
murencek
Dobro jutro še od mene.
Glih kar sem od osebnega zdravnika. Sem si morala priskrbeti novega, k je šel stari v penzijo - BLAGOR MU!!! Ja, zdej pravi, da bo športal user posted image . Ja, na stara leta je začel z maratoni...
Špelka in ostale, ki ste naročile pralne plenice pri Stoffwindelcompany. Jst sm z mamuško že uredila tabelo o pranju (pred 1. uporabo, pa redna uporaba, pa praški). Poleg tega sva razjasnili par stvari o smiselnosti uporabe... Ja, moj fant je začel zeloo komplicirat, ampak zdej mi je vse jasno.
Torej, če bi katera želela te inf., lohk pošljem na ZS. In MAMUŠKA JE RES FAJN PUNCA!!! user posted image  Sem mislila, da me bo čez rit, k sm ji tko težila. Sam mi je res vse lepo razložila in napisala. Škoda, da sva tko daleč doma... Ampak ni vrag, da se ne bi slej ko prej srečale, a ne? Slovenija je itak majhna!!! Pa tud porodi bodo eins zwei mimo!
LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.8.2007 9:33:16   
TANTRA
Dobro jutro,

Nayya, čestitke, da si dobro prestala poseg, tintin tebi pa za sladkornega...user posted image

Joj, Ninočka, še dobro, da se ti ni kaj hujšega zgodilo... Moraš pazit pri vstajanju.... Odpočij se na morju in daj misli na pašo.... user posted image  Malo pa moraš izpreči ...

Jaz sem včeraj bila brez računalnika do poznega večera...Ta siol...user posted image user posted image ....
Potem pa je še mojemu šel akumulator in sem mu danes posodila avto...
Sem dobila včeraj papirje na socialni in jih moram nest v službo. Če bom še ta teden vložila nazaj na csd, dobim 15.sept. namesto paketa denar....Bo ravno prav, saj sem ravno sedaj sredi največjih nakupov...

Jaz sem za malčka izbrala en termo kompletek (jopica dvojno podložena), na glavico in nogice pa bom dala še volneno kapico in copatke.  Spodaj pa bo imel še majčke in žabice in kapice. Pokrila ga bom z odejico ali pa če bom dobila tisto, ki je primerna za lupinico, ko ima luknjo za pas. Lupinica ima itak pokrivalo, čez bom dala pa pleničko, da v primeru mraza ne bo pihalo.
Mislim, da se ne splača pretiravat z debelejšimi kompletki, kombinezončki...
Itak bo šel direktno iz porodnišnice v avto in domov.

Ko sem rodila moji punci pred leti  sem ju oblekla v termo kompletke (mlajšo v volneni) pokrila z odejico, čez pleničko in smo zdravi prišli domov..Pa je bilo konec novembra, enkrat pa decembra, v obeh primerih zunaj mraz in sneg.

Sicer pa, sedaj sem v 30 tednu se resno sprašujem kdaj bo tisti d day....Bom zdržala do konca..?.Če gledam trebuh, koliko je živahen, kako mi dol pritiska, si sploh ne znam predstavljat še 2 meseca...user posted image  Že zdaj se počutim kot slon...user posted image

A ima še katera podobne misli.... Jaz kar mislim, da bo to že novembra....user posted image
Komaj čakam na mojegauser posted image  in da se rešim trebuha...saj se še sklanjat več ne morem....
Po drugi strani pa še ni vse pripravljeno...Še malo nakupov, pa premerit spalnico, kako bova stlačla posteljco noter...Po moje ko bo vse na mestu bom samo še odštevala...

Me je pa včeraj razveselila soseda, da mi bo posodila nekaj stvari od malčka....
user posted image user posted image  pa še potem naprej, oblačila, čeveljčke, saj ima tudi fantka....

Lepo vas pozdravljam v današnjem dnevu, ko je polna luna, lunin mrk in zna biit naporen dan, nepredvidljiv....
Grem pečt zacher torto, moj ima rojstni dan...pa ga bom presenetila, saj je sladkosned...
Držte se user posted image , še imamo kar nekaj tednov za zdržat....user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.8.2007 9:39:25   
TANTRA
Glede pregledov, jaz sem bila nazadnje v začetku avgusta, dobila sem potrdilo o porodu za socialno in napotnico za pregled toksoplazme, hepatitis B, kri in vodo v 32 tednu, ko sem tudi naročena na pregled...
Meni se zdijo ti pregledi ful preredki, mojega user posted image  nisem videla že od julija, nazadnje mi je merila materični vrat....Niti ne vem koliko je težak, kakšni so pretoki, kako je obrnjen...user posted image   Pa pri mojih letih, ko bi me morali 3x bolj gledat...
Ali pa mislijo, da starejše manj kompliciramo...user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
28.8.2007 9:54:51   
tintin
Hojla nosečke, no tudi mene so danes nekaj glivice napadle -  a je sploh čudno, če človek spije 50g cukra v dva deci vodeuser posted image Ampak upam, da se jih bom rešila s canestenom in floragynom (kot večkrat dosedaj).
Jaz bom tudi sedaj počasi začela prati cunjice, posteljnino...vsak dan nekaj pa bo. Danes perem dve dekici.
V soboto sva šla v Odejo v Škofjo Loko in kupila še kovterček in povšterček (tak tanek). Kovterček sva vzela z bombažnim polnilom. Kupit morava pa samo še jogi, plenice (bombažke) in kozmetiko. Nimam pojma kakšen jogi bi vzelauser posted image user posted image Kakšen predlog, kateri jogiji so najboljši za user posted image ?
Tantra :
a je treba v službo še kakšen drug papir nesti kot potrdilo o zaposlitivi in tisti list od obračuna plač za 12 mesecev?
Jaz sem si papirje sprintala iz neta, ne bom dvakrat hodila na csd...
V nedeljo sem končno videla kako izgleda posteljica za najinega user posted image (moj oče je prebarval mojo staro).....moram reči, da je krasna. Pastelno turkizno modro/zelena...res lepa. Ob priliki poslikam.user posted image
Tudi jaz kar ne morem verjeti, da imam samo še kakšna dva meseca do konca....uf hitro teče čas...user posted image Lp vsem.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
28.8.2007 9:58:08   
babsy77
Dobro jutro, še z moje strani!!!
Nayya - čestitke za uspešno opravljen poseg. user posted image

Joj, zdaj mi je še tri dni tako vroče, da komi diham. Naša user posted image  pa je tako živahna, da mi je že cel trebuh pregledala. Non-stop se neki preteguje, tudi ponoči ne da velikega mira. Sicer pa takoooo slabo spimuser posted image  že nekaj dni, da bi me še metulj zbudil. Grozauser posted image ! Jaz, ki tako rada spim.
Čez mojega ne morem reč nič žalega. Je priden in delaven, pelje me na sprehod (občasno), ali pa me pocrta, včasih pa tudi kaj skuha. Tako, da res kapo dol. Ima pa seveda tudi sindrom hitrega prsta, predvsem palca, ko se sprehaja po kanalih gor in dol, pa TTX veselo prebira. Pa bo že. Mene tudi lenitis včasih zagrabi pa dobi on pop******.

Za danes je napovedano neko poslabšanje vremena, nas pa zaenkrat še sonček boža.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
28.8.2007 10:29:27   
TANTRA
Ja potrdiš potrdilo o zaposlitvi in podatke o plači. Jaz moram še povprašat za vlogo za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila, ker mi premijo za zzzs plačuje firma in so na tistem obrazcu tudi podatki.....

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
28.8.2007 10:34:06   
scubadiver
Nayya28 samo da je vse ok, sem prav vesela. user posted image
Danes nisem skoraj nič spala ker me je celo noč tako pekla zgaga da sem mislila da mi bo prežgalo želodec. Ni pomagalo ne mleko kot prvi ukrep in ne rupurut. Za znoret. NIsem spala od 2h do 5h ponoči. Pa če bi lahko bila vsaj doma, sem pa v službi kjer bom morala zdržat do 4h popoldne. Ajajaj. No pa bom že, sej ni panike. Jutri popoldne imam pa 3D. Tega se pa tako veselim da sploh ne morem opisat. Bova z mojim končno spet videla našega user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.8.2007 11:11:27   
ajtak
user posted image  Dobro jutro, dober dan!

Kako ste kaj drage user posted image ? Vidim, da se nam problemi kar vrstijo in ponavljajo... Vsem z vnetji zelim da cimprej minejo. Tiste "srecnice", ki pa ne morete ponoci spat imejte v mislih, da niste same. Ajtak je z vami in navadno od kakih 3h-4h premisljuje o diplomi, nosecnosti, dojencku... Skratka o vsem kar mi ne da spati user posted image .

V soboto gremo na roj. dan k kolegu, ki praznuje 30.let. Kupila sva mu tak nobel set za zar , ker mu bo zena kamin kupla- on namrec obozuje peko cevapcicev in kotletov... Zraven bova dala kak sodcek piva. Sedaj me pa zanima, ce ma kera kako idejo kako to mal na hec obrnit? Sem razmisljala o kakem predpasniku z napisom 30 JIH MAM- PA KAJ... ali pa ŽAROHOLIK, NOR NA ŽAR...  Skratka kak tak napis...
Ima katera se kako idejo?
Kam pa naj dam to tiskat, da ne bo predrago in da bo fertik do sobote?
A se kera spozna na ta papir ko lah sam naprintas in nalikas na majico???

Uf, sem vas zasula z vprasanji user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.8.2007 11:15:20   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: barika

glede kompletka za iz porodnišnice, jaz še nimam nič, pa tut verjetno ne bom komplicirala, čakam da se v celju odpre C&ą, da vidim, kaj imajo kej tam, če ne bo nič pametnega bom pa mogla it v H&M.

Ali je res, da naj bi se C&A v Celju odprl že v petekuser posted image  Ima mogoče katero informacijo o temuser posted image  Jaz sicer dvomim, da jim bo do petka uspel vse dokončat, ker pred parimi dnevi (v nedeljo) se mi je vse bolj kot ne zdelo še gradbišče.

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Sicer pa, sedaj sem v 30 tednu se resno sprašujem kdaj bo tisti d day....Bom zdržala do konca..?.Če gledam trebuh, koliko je živahen, kako mi dol pritiska, si sploh ne znam predstavljat še 2 meseca...user posted image  Že zdaj se počutim kot slon...user posted image

Tudi jaz se počutim kot slon user posted image . No rajši rečem dva slona user posted image user posted image . Me pa malce skrbi, ker user posted image  še vedno čutim zelo spodaj. Na 3D UZ pred 4 tedni mi je sicer rekla, da je že obrnjena na glavo, samo jaz ne čutim nič pod rebri. Vsi gibi so v okolici popka in v sedečem položaju še nižje. Po občutku imam že sedaj trebuh zelo nizko, čeprav naj bi se user posted image  spustil šele proti koncu nosečnosti. Tako da res ne vemuser posted image  Verjetno bo vse bolj jasno naslednji teden po pregledu.
Sicer sem si pa za naslednji teden zadala cilj, da končno začnem odpirat stare škatle in prebirat cote za user posted image . No prej moram še predalnike dobit, da bom imela kam zlagat.

Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......