murencek
|
Živjo še od mene! Ja, včeraj sva bila z mojim na ohceti. Že dolgo nisva bila na tako zanimivi. Vseskozi se je kaj dogajalo - polno presenečenj, pevskih nastopov (še celo Eva Černe je prišla odpet, ker se pozna z nevesto), filmčkov... Aja, pa torto so pripravili zunaj - s fontano, mostički... NJAMI, je bila sočna!!!! Aja, na koncu pa sva z mojim zaključila, da se morava le še plesat naučiti (moj je zelo lesen, a se potrudi, če je treba). Sam, kje? V plesnih šolah že ne učijo polk, pa valčkov... No, po 1.30.uri sva se pa zapeljala domov in so naju ustavili policisti - kontrola prometa in pihanje. Pa je moj policistu razložil, da prihajava z ohceta in da je pred kako uro spil 1 dcl cvička (ja, cel večer je spil kake 1,5L cvička, pa 2 kozarca šampanjca - je pa vse kombiniral s hrano). No, in po pihanju me je razganjalo od ponosa - napihal je 0,00 . Ja, dajica in ostale: službe so res hudič. Tudi jst sm najprej svojega obtoževala, da zanalašč tolk dela (od 7h zjutri pa kolikor ga prime: včasih do 17h, 18h al pa do1h zjutri - odvisno, kolk dela imajo) - Kr nisem se postavila v njegovo kožo - da to ni nalašč, da se trudi in da ima že v službi dosti stresa, pol mu pa še teži zoprna partnerka... - Ja, pa občasno tudi potuje na službena potovanja. No, pol mi je počasi postajalo jasno, da bom zgleda jst tista, ki bom urejevala tisoč stvari (ker že zdej sama vse urejam, od banke do plačil....). Ker tko je! Kaj čmo! Ja, ko mi je pa pred 2 mesecema umrla tašča, se nama je ustavil svet. Takrat sva veliko razmišljala o delu, pa nadurah, pa kolk gre časa stran (ko nisi z družino)... No, potem sem mislila, da se bo moj malo umiril in da si bo našel "lažji" šiht... Sam tolk uživa v njem... No, zdej sem opazila, da ga je hiter ritem življenja spet posrkal vase. Torej, zaenkrat sva zaključila, da bova videla, kako in kaj. Pol se bova pa če kake pol leta ponovno pogovorila, a se splača tolk delat. Ne vem, zaenkrat nimam končnega mnenja - k se spomnim, da sem bila sama do ista - zagnana, kr skoz bi nekaj delala in novega spoznala... gasilci - no tle se lohk pohvalim, da pa moj ni gasilec. Ne mara gasilske družbe (no, po najinih izkušnjah imajo vsi gasilci raje prijatelje kot družino, po gašenju pa se še zapijejo, žurajo...). Ja, ne me narobe razumeti - sama sem bila gasilka od malih nog - 17 let. Samo, potem, ko mi niso več dišale veselice, pa žuri, se tudi nisem več vklopila v družbo. Pač nismo bili za skupaj. Zdej še občasno tekmujem. Sam sori, to mi je pa too much: 35-letnik (ki še ni poročen, a ima punco), ki je glavni za tekmovanje, pripelje 2 velika soda vina in se pohvali, da komaj čaka, da bodo to zvečer polokali in ga žurali... No, drugo jutro slišim, kaj vse so delali - za kozlat!!! Aja, pa še starejša sestra je imela nekoč enega fanta, ki je bil gasilec: ej, vedno so bili prijatelji na 1. mestu, ona na zadnjem. no, priznam, bil je še mamin sinko, sestro je pa še v javnosti pred družbo poniževal, zmerjal... Skratka, ne vem, zakaj je sploh hodila z njim. No, še sreča, da se je streznila in ga pustila... mamuška, ja hvala za nasvete o detergentih. Bom v kratkem šla tud jst pokupit tja zalogo. ŠE ENA NOVICA za tiste, ki smo iz Po ali okolice - no, zdej se zraven Epic centra zida še en kompleks. V njem bo jeseni bojda odprtje štacun: DM se bo tja preselil (ja, res ne vem, zakaj taka neumnost; meni je sedaj čisto všeč njegova lokacija - je v centru mesta in blizu, da grem lohk na sprehod do tja), pa Baby center bo tam, pa še druge štacune... Tko da komaj čakam. Fino bodte in se beremo!
|