|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
24.8.2007 21:29:52   
murencek
Pozdravljene!
Jst sm bila pa spet 2 dni brez interneta, tako da sem se ravnokar nabrala (ja, antivirusni sistem je mogel moj poštimat, da ni težav).
Ilije, po kolikšnem času je izvenzakonska zveza priznana kot zakonska? A po 2 letih?
Zakaj ste mogli hoditi na sodišče? A ste se samo znajdli in izkoristili koruzništvo? Me zelo zanima, ker sem jst tud koruznik.

zirafa76, nimam pojma, kolikšno številko pajacev rabiš. user posted image Dejte napisati kaj, ostale, da bomo vedele.

Ja, lepo je user posted image  brati same lepe stvari - kako se vse dobro držimo.

No, jst sm pa od kolegice dobila 19 benkic/plajškov in 8 žabic. Za novorojenčka. Aja, pa še 7 pajackov, 5 bombažnih kapic. Žirafa, na 1 pajacku je pisalo št. 74. Sam ne vem, če je bila to dolžina. Je pa te cunje nosila dojenčica, ki ima sedaj 2 meseca in ji je že vse premajhno. user posted image  Ja, res ne vem, kolk so številke - bom pogledala, pa javim.

user posted image Ja, še to - kolegica mi je dala 4 vreče cunj (za malo večjega otroka). K ima že 3 otroke in ne rabi več. Meni se je zdela tako prijazna user posted image  in dobrega srca. Zdej pa ne vem, s čim naj ji povrnem oz. kaj naj ji jst dam. A ima kakšna kako idejo?
Fino bodte za vikend! Jst jutri šibam na sestrino poroko, pa vas spet berem v nedeljo!
LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
24.8.2007 21:36:38   
murencek
zirafa76, na pajacku piše 0/6 M (domnevam od 0 do 6 mesecev) ali 0/3 M (0 do 3 mesecev). Na drugenm je pa sprana etiketa in se ne vidi dobro.
Tko da še vedno ne vem, , kolk številka je to.
No, ta dojenčica, ki ima 2 meseca in ji je to že premajhno, se je rodila z skoraj 3kg.
Aja, tisto o enojajčnih dvojčicah - tolk stare, pa še vedno iste - ja, to mi je too much! Grooznooo!user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
24.8.2007 22:15:59   
potepinka
Čeeeer!

Madona ste se razpisale ,komaj sem utegnila prebrat.

Upam da sem si zapovnila kaj vse odgovorit ker ta mojauser posted image  imam kurje možgane,zmedena da adijo,to ni moja navada,pač hormončki,kaj moram.

No da povem danes sva zuser posted image  kupila voziček mini star ,trikolesnik,seveda z zavoro na ročaju,ker vsi v family,obožojemo rolanje,tak da se bo moral našuser posted image  pač navaditi na rolanje.

Ja kupila sem si tudi 1 modrc za dojenje,kar od mullerja,so kar vredu in ful poceni okoli 9€.

Ja pri nasuser posted image ,bolj slabo vse skupaj,mah bo že po porodu boljše,če bo našuser posted image  sploh kaj spal,ker temu zdaj ni videti.

zirafa-po moje kupiš št.62,saj če bo mal preveliko pa nič zato mal zavihaš na nogavnicah pa je ,na rokicah pa je tak fajn če ima pokrite.Ne vem takšno je moje mnenje.

No upam da sem vsaj nekaj odgovorila,zdaj pa grem počasi spat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
24.8.2007 22:20:01   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Ilije, po kolikšnem času je izvenzakonska zveza priznana kot zakonska? A po 2 letih?
Zakaj ste mogli hoditi na sodišče? A ste se samo znajdli in izkoristili koruzništvo? Me zelo zanima, ker sem jst tud koruznik.

Jap... znajdli smo se in izkoristili koruzništvo, ker sem imela tako za nekaj odstotkov višje dohodke. Se je poznalo na otroškem dodatkuuser posted image . Pa še na socialni pomoči bi se, če bi zaprosila za njo. No a se je k sreči v zadnjih dveh letih obrnilo tako, da sem dobila službo in nekako ne vidim več smisla v koruzništvu, zato se bo sedaj moj končno prijavu k nama. Mislim, da pa res morva met skupno gospodinjstvo dve leti, da je izvenzakonska zveza priznana kot zakonska. Nisem pa čist sigurna. Tako mi je zadnjič kolegica rekla. 
Na sodišču sva bila samo zaradi urejanja preživnine. Je namreč ne moreš več uredit na CSD kot nekoč. Če pa si samohranilka, moraš v vsakem pimeru imet odločbo o preživnini, ker drugače ti ne odobrijo otroškega dodatka.

Lahko noč punce!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
24.8.2007 23:29:21   
mamuška
Mamuška je tukiuser posted image , samo čeprav imam zelo dolgo gofljo, vas ne dohajamuser posted image user posted image

Ziher bom ene pol pozabila, ampak dejmo: zimski pajac za povprečnega noorojenčka, ki je normalno donošen, priporočam 0/6 m oz št.  68. Te otroške cifre gredo nekak takole:
0-2 m= 56
1-3 m=62
3-6 m=68
6-9 m=74
9-12 m=80

Pol mate še vmesne cifre, recimo 50-56, kar naj bi pomenilo nedonošenček ali micen novorojenček s cca 2 kg in 49 cm, pa 62/68, 68/74 ipd. Cifre so vam zgolj in samo orientacija, lahko vam povem, da moj skoraj 5 letik že 5 let nosi kratke hlače št 80/86user posted image user posted image user posted image , prej so bile spod plenice, zdaj mu pa same čist ko ulite ležejo na rit.  Če zdaj računate, da rodite novembra in da zima z izjemo Primorske traja vsaj tja do aprila, vam mora pajac zdržat do otrokovih 5 mes - +/- 1 mes, glede na to,a  rodite začetek ali konec nov.  Verjetno ne bo nobena še po 1 mes kupovala novega pajaca, vsaj po mojem mnenju ne.

Voziček pri nas že je, bo PP Centro Completo, čeprav bi zdaj že kaj drugega izbrala user posted image . AMpak samo  po dizajnu, po funkcionalnosti ne.

CSD in to - jaz se sicer namišljene samohranilke nikoli nisem šla, mi je preveč pod čast za par jurjev partnerja tajit, nisva pa bila ob rojstvu sina poročena, zato sva morala očetovstvo uredit na Mačkovi (živeli v LJ takrat) ob prisotnosti VSEH TREH, kot da una štruca tam ve, za kaj se greuser posted image user posted image . Pol je "Uradna oseba" zelo formalno vprašala, če -takrat še - fant priznava tega otroka za svojega in če se jaz kot mati s tem strinjam, potem je padlo cel kup enih štemplov, nov rojstni list z vpisanim očetom pa je sin dobil po pošti. Kolikor vem od sodelavk, mora oče najprej otroka priznat, nato se je treba NA SODIŠČU dogovorit (po novem) o višini preživnine, šele ko je to urejeno, lahko kvazi-samohranilka vlaga nadaljne zahtevke. Do tistega trenutka pa ne.  Poznam pa kar nekaj takih parov, ki so to naredili in se še v 1. otrokovem letu dejansko razšli. Ker sta se starša SPORAZUMNO dogovorila o najnižji dopustni preživnini, so bile kasneje zanimive veselice, ko so zdaj res samohranilke prejemale sikmbolično preživnino oz. morale ponovno tožit za zvišnaje le-te.  Jaz se tega, razen v smrtni stiski, nikoli ne bi šla.

Za paket sem se dločila, da ga ne bom jemala, vzela bom denar, kot sem ga prvič.  Vso ostalo solato bom urejela po pregledu v sept. naša ušiva občina ne da niti ficka za otrokeuser posted image user posted image , nam šport preveč požreuser posted image user posted image

Praške in vso kemijo jaz, če se le da, kupim ali v Muellerju ali izza meje. Mam kar malo planirano, kdaj česa zmanjka in si kupim PREDEN zmanjka. Z 1,35 l Persila iz M. operem vsaj tok strojev kot s 3 l (hudo zalitega!!) gela iz naših trgovin, packi!!!! S tem, da mi k temu persilu ni treba nobenih vanishev in podobnega tlačit zraven, pa je brezhibno oprano. Not ga pa dam za normalno poln stroj  in povprečno umazano (5-letnikovo!!!) žehto 1 merico in pol od adaptiranega mleka (aptamila, milupe ipd!!-uradno navodilo je 37 ml), 2 x splakujem in še perilo nadišavi celo teraso.  Primerjajte, jaz sem in od takrat kupim kaj v M. samo pod hudo silo, ker ni primerjave. Če žemoram, pol kupim za premostit v Hofru, kjer je še vedno bolje kot po "navadnih" trgovinah. Persil iz Muellerja je gost ko puding, medtem ko je oni drugi tekoč ko malinovecuser posted image Isto velja za praške in tablete za pomivača, mila in kopeli, pa tudi za otroško hrano.  Edino s plenicami nimam izkušenj.

Ime smo izbrali, načeloma naj bi bil Dominik, če pa smo trije narobe videli, bo Veronika.

Na žalost je se prvi + pojavil tudi na moji vagi, sicer +1,5 kg, kar je točno 1,5 kg več, kot bi bilo trebauser posted image Itak že komaj kaj jem, tko da upam, da me ne bodo kregali. Sem itak več kot preveč nad zdravo mejo user posted image Sicer mi je malo odleglo, ko mi je Pušenjak rekel, da več kot 6 kg nikakor  ne - do tam je še fora, mapak 12 tednov pa tudi še. Malo pišem kilažo na račun celotedenskega poležavanja, ko nisem zaradi  user posted image bolečin v križu nikamor mignila, pa še RD je bil vmes, ko so mi moji prinesli tako božansko torto, pojedla sem menda 3 mini koščke, pa še od teh mi je bilo zverinsko slabo user posted image Prvič v življenju sem 1/4 torte vrgla v smetiuser posted image Čim poležavam, mi otekajo noge, pa tudi roke, tko da tole ležanje je nujno ukinit.  Jaz vstajam od vsega začetka čez bok, kot so nas učili po CR, predvsem zaradi kile, ki mi sicer pogleda ven ko zmešana. Priklanjanje pa -  ne bi o tem. Tamau že čist resignirano sam od sebe priteče, ko sliši, da mi je spet nekaj zletelo po tleh - in po tleh mi leti kot za stavo vse po vrsti!! Dobro, da ga imam. user posted image Pripogibam se sploh ne, če je treba, raje počepnem. Prav strah me je, ko bo konec poletja in bo treba čevlje zavezovatuser posted image user posted image Nog si ž en čas ne morem več sama porihtat, hodim na pedikuro.  Prvič v življenju!!

S potenjem nimam težav, mi je pa vroče. Za prvorojenca sem do konca hodila v tanki jopci okoli, in ko me je sosed KONČNO videl v jopi, je rekl "waauuu, dons je pa mraz, soseda ma dolge rokava gor!" Sam je bil v puhovki in debeli flis kapi s podloženimi rokavicami!! Mož mi je grozil, da se bo odselil, ker jaz sem spala pri odprtem oknu, v kratki sp. srajčki, pokrita z rjuho, revež je imel DVA KOVTRA!!, frotirasto pižamo, štumfe in na koncu še - kapo! user posted image user posted image Zdaj tako hudo (še?) ni, upam, da tudi ne bo.

ZA strije se jaz strinjam: kvaliteta tkiva pa velikost trebuha. DVa bistvena dejavnika, vse maže in pomade paso samo Blažev žegen: nuca ne, škodi pa tud ne.

user posted image pri nas odpade, me je Mr. P "potolažil" da je posteljica 3 mm od cerviksa in naj ga ne kvačkam (tko mal v celofanu). V kombinaciji z "mojo" e-coli je lahko vsaka user posted image tudi usodnauser posted image SMo torej "na suhem", mi pa tudi čisto nič ne manjka,  2. tromesečju me je bolj zvijalo. Sicer pa eno tako nosečnost smo že prestali, kaj čmo.user posted image

user posted image je zdaj spet bistveno bolj aktiven oz. se ga bolj občuti, upam, da bodo zdaj končno vsi oddopustovali in se v lj porodnišnico vrne nekaj reda. Tole, kar majo zdaj, je čisti kaosuser posted image user posted image user posted image

Grem počasi v mižule. Upam, da sem vsaj na počez približno zadela glavne teme našega čvekanja. Uživajte user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.8.2007 1:47:06   
gruška
Joj, user posted image user posted image user posted image user posted image  moje,

ne gledat kolk je ura.........

Dva dni nisem nič čekirala, zdaj sta pa ravno prijatelja (soseda) odšla od nas - smo tarokirali - in sem mogla mal skočt na hitr na RR........

Včeraj (mislim v četrtek), sem pa tudi jaz imela "čuden" dan, pa sem se potolažla tko, da sem šla za eno uro v DM in Baby c. in nakupila prve stvari (čeprav sem imela namen počakat do septembra).... Sicer nisem kupila nič za oblečt, ampak dude, plenice, vatke, milo,......... Sem pa izvedela, da se ta voziček, ki ga imam namen kupit (PP trikolesnik), ne bo več dalo kupit v zeleni barvi in sem prosila v Baby centru da počekirajo po ostalih trgovinah v Slo in mi ga naročijo, če je še kje na zalogi..... Zdaj čakam odgovor........ Zakaj se vedno meni zgodi, da se zapičim v tisto stvar, ki se je ne da dobiti user posted image .........

Oblačil imam pa veliko od hčerke, ki je tudi novembrka ( rok imam en dan pred njenim rojstnim dnem), pa od šestnajstmesečne nečakinje, tko da moram samo vse pregledat in preprat....... Pa nov kompletek bom kupila, za pot iz porodnišnice.

Kar se praškov tiče: tudi moje izkušnje so boljše z Muellerjevimi praški.........

Mi je pa od kolegice mami poslala včeraj ponoči ( ob polnoči ) sms: Katja je šla rodit..... in čez dobro uro dobim sms, da imajo fantka......... niso ji naredil niti klistirja, njen je komi po foto skoču v avto in že je bil mali zunaj....... Super, ne? Upam, da bomo tudi me tako..............

Sicer pa je imelo 6 kolegic v pon. 20.8. rok in zdaj počasi dobivam vsak dan kakšen sms........

ZDAJ PA SPAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!! Otroc že par ur spijo, zjutraj bojo pa ob 7-ih vpil - MAMIIIIIII JUTROOOOOOOO.......

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.8.2007 9:31:49   
scubadiver
Dobro jutro,
Jaz sem pa ravnokar prejela maxi cosi lupinico iz baby centra. Se je kar ne morem nagledat. In čeprav mi zelena ni bila najbolj všeč sedaj ko jo gledam v živo ugotavljam da je fantastična barva. Ful mi je všeč, taka živahna :)
sem pa kar še vedno zgubljena okoli vsega ostalega kar bo treba nabavit. se vam pa zelo zahvaljujem da mal pišete o številkah, da se bom vsaj tle mal znašla. Bom kar popokala kakšno od prijateljic ki že  imajo otrokčka da bomo šli skupaj v nabavo user posted image
danes popoldne pa z mojim šibava mal noge v morje namočit do jutri. Da vidim če je še slano user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.8.2007 9:41:33   
zirafa76
Dobro jutrouser posted image user posted image ...Najprej za spremembo user posted image user posted image user posted image iz nasega konca..jaz imam vedno mocnejso...
danes je spet vroceuser posted image  in moji dveuser posted image user posted image sta ful aktivni..sem mogla vstat, tako sta se premetavale....
moj user posted image je zacel z ociscevalno dietouser posted image user posted image ..ze tako ima tanke nogice, trebuscek pa kr tak ne bo sel....ze pa razmislja o zrezkih v nedeljo..jaz moram jest loceno od njega do takrat...user posted image user posted image user posted image ful je hecen.....
hvala za vse nasvete glede oblaciluser posted image user posted image

ja, pozdravcek ter uzivajte..

kaksno pa je kaj vreme v SLO???

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.8.2007 9:47:15   
nicolina
Dobro jutro, user posted image  za vse zaspanke user posted image user posted image
Danes sem tudi jaz zelo slabo spala, se je user posted image  celo noč premetaval po trebuhu.
No, grem zdej mal pospravit, pa v trgovino, želim vam lepo soboto.
Se tipkamo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.8.2007 9:49:50   
nicolina
Žirafa pri nas na v Beli krajini je zdaj malo oblačno, drugače pa je napoved lepo in sončno. user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
25.8.2007 10:07:30   
Ilije
Zdravo!

Pri nas na Štajerskem je pa oblačno, a soparno za crknat. Sploh se ne morem ohladit. Bom šla zdejmal ven pogledat, če je v kakšni senčki bolj za zdržat.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
25.8.2007 10:30:31   
TANTRA
Dobro jutro,

žirafa sem že včeraj zvečer napisala sporočilo, pa mi je tako nagajal računalnik, da sem ga kar izklopila.
Svetujem ti nakupe oblačil št. 62. Tvoji sta kar normalni veliki in če bo malo preveliko boš malo zavihala.. Kupi pa po 2 kapici št. 56 (tetra in mako) ker so kapice št.62 prevelike za novorojenčka... Boš videla, kako boš vesela, da ne bo nič štrlelo...

Glede praškov: meni je dermatologinja svetovala  (mlajša hči ima občutljivo kožo) naj ne perem z Arielom, ker je preagresiven.. Svetovala je Dash, Ava, Persil.
Zdaj vse perem z tekočim Dashom.
Od mehčalcev uporabljam Lenor sensitive.

Strije: res so odvisne od elastičnosti kože... Jaz sem se v obeh prejšnjih in še sedaj mažem z mandeljnovim oljem od Kancilije z vitaminom E. Imam le eno strijo od prve nosečnosti.

Pripogibam se zelo težko. Težko tudi dolgo sedim.... Komaj čakam na porodnišnico....

Meni pri otrdevanju trebuha pomaga Buscopan, saj napetost mine...Pa počitek.

Midva sta tudi koruznika. Sem se pozanimala na csd. V času uradnih ur se oglasiva in podpiševa papir o priznanju očetovstva. Po rojstvu je treba še
sporočit in lahko začneš urejat zadeve.
Na podlagi papirja o priznanju očetovstva se mu tudi prizna očetovski dopust.
Ko dobim rojstni list bom vložila za otroški dodatek in preverila za dodatek za veliko družino ( 3 otroci), ki ga baje dajo avtomatsko.

Zdaj ko sem popila kavico grem v trgovino...Potem pa še likanje.... Zunaj je pa oblačno, kar mi je kar všeč...

Pazite na trebuščke in lepo se imejte.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
25.8.2007 12:12:31   
Dajica
Ojla!

Danes sem pa jaz nekam otozne volje. Na zivce mi ze gre ta sluzba od mojega. Dela od pon. do sobote, ponavadi od 12 ure pa tja do 23 ali polnoci, vcasih se dlje. Ko pride domov, jaz ponavadi ze spim ali pa se le toliko pozdraviva, potem on spi tja do ene 10 zjutraj (no, tudi jaz), tako da nama ostane dobra urica, da sva skupaj, da kaj pojeva, potem se mora pa ze rihtat za v sluzbo. Res, kr zivcna od casa do casa ratam. Skoraj nic se ne vidiva, pa mu recem, sej te se hcerka na bo poznala, bo rekla, kdo pa je to. Sej ze kr vidim, kako bo po rojstvu, jaz bom z malo cele dneve, on pa v sluzbi in jo bo samo ponoci videl, ko bo ze spala. Mislm, hvala za tako pomoc Res, kr znorela bi vcasih, tudi zdej. Pa full bi kam sla, na kksen izletek, pa ne gre, ker on DELA. Najraje bi se kr sama nekam odpeljala, na morje, na Bohinj, na Zbilje, kamorkoli... Eh....

No, se slisimo se kej!

LP

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
25.8.2007 12:39:32   
naraščaj
Ojla, da vam povem kak izvest zadevo glede matere samhranilke in posledično višjih prejemkov. Najprej morš uredit očetovstvo - kot vse, katere nismo poročene. Nato pa je treba uredit še preživno. Sam postopek se začne na CSDju, vendar  je potrebno še na sodišče, da kao res živiš sama, da se dogovoriš glede višine preživnine, misli, da tudi glede stikov. Nato pa dobiš odločbo. Nekak tak poteka zadeva, vsaj na našmu CSDju, kjer to urejala  kolegica. Se pa to splača v primeru tvojih nizkih dohodkov oz. če si brez njih. se pol pozna pri otroških dodatkih,..

Kar se pa imen tiče, z mojmu še vedno nisva na skupni valovni dolžini. Ne vem kok ga naj prepričam.user posted image user posted image

Jaz sem tut jedla včeraj fižol - za znort me je napenjal, pa tiščal in trd trebuh ko hodič. Ga ne bom več jedla, čeprav ga mam ful rada.

Nayya28, tut jaz držim pesti in da hitro mine.
Kar se praškov tiče jaz kupujem v sparu, ker Milerja pri nas ni v blišini.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
25.8.2007 12:56:20   
babsy77
Pozdrav še z mojega konca.
Vreme, sončno in strašno soparno, tako da mi je kar vroče.
Nayya - za v ponedeljek držim pest, da bo šlo vse v najlepšem redu.

mamuska - Hvala za številkice za oblačilca. Tudi meni je ful pomagalo, ker si prav zgubljen s temi številkami pa velikostmi.
Danes sem malo pohajala v Arielu in gledala te vozičke, so se mi zdeli tako veliki, pa še moram gledat, da bo šol v naš mali prtljažnik od C3.
Ime za našouser posted image  imamo že zbrano - Ana, če pa bi bil slučajno user posted image  pa bo Tine ali MArtin.

Ponoči spimo bolj na obroke. Vmes grem 1x do 2x na WC, potem še moj smrči, da ne morem zaspat ali pa ne najdem prave pozicije, je pa naša user posted image  ponoči kar mirna. Sklanjam se že mal težje, me vse že nekaj tišči, mi je lažje počepnit.

Strije - jaz sem tudi vašega mnenja. Poznam eno punco, ki je suha oz. in ima polno strij po trebuhu in stegnih, pa še ni bila noseča in niti nikoli "debela", da bi se ji od tega naredile. Je zgleda res, da je odvisno od elastičnosti kože. Si pa sama mažem s kremo, ki sem jo kupla v DM od Bubchena.

Praške kupujem pri najboljšem sosedu, čeprav je blizu Italija, pa se mi ne da hodit čez. Kak sem lena. Bom pa poskusle te iz Mulerja, sem že slišala, da so boljše kvalitete.

Med tem časom, ko pišem, pa se je vreme že sfižilo. Iz sončnega je ratalo oblačno. Samo, da ne bi deževalo.

Preživite mirno, nasmejano - brez solzic in lepo soboto.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
25.8.2007 13:51:41   
Tanayya29
Živjo!
No,jaz sem pa danes fulll utrujena že cel dan...prej sm si namerla tut fulll mal pritiska.Mogoče je to krivouser posted image user posted image ..Šele zdaj sem se dobro zbudila...

hmmm Dajica no sva na istem..jaz sem se že navadila,da ga cele dneve ni..in skoz delauser posted image .
Čeprav neki omenja,da bo menjal službo,da bo več z nama...no,se kar strinjam,ampak močno dvomimuser posted image ..Če pa boš pršla v Zbilje,pa sporoč,jst sm tle domauser posted image user posted image (no v Medvodah)....

Sicer pa sem jst tut tok "gnila" ratala,da se mi nič več ne da..mal se moram v red spravt...

No,ena punca,ki sva zadnjič skupaj sedeli pri G. in je mela še 4 tedne do konca,je včeraj rodila punčko...ji je reku G.da lahko vsak čas rodi..no in je res...user posted image user posted image (sm zvedla tukaj na forumu)...

mamuška mislim,da si ti z okolice Jesenic...meni je moj G. predlagal,da je dol najbolje,kar se tiče za EA,da so anastezisti dol nabolj zverzirani itd.....pa še zastonj je dol...no,jst pojma nimam..nekam bom že mogla ituser posted image user posted image ..

hvala ,k boste mislile name v ponedeljek!!no,ko se boste ve prebujale,bom jaz verjetno že končala oz.ravno tam nekje nasredi..(sm naročena ob 8h...)..

zdj pa šibam mal pospravit,da bom vsaj kaj pametnega nardila danes...

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
25.8.2007 15:29:40   
zirafa76
pozdrav se od nas..Tukaj se vedno fajn vroceuser posted image , ampak sva imela tak fajn sprehod, kombiniran z ogledom neke grascine ob Donavi, sma malo posedela, prijetno pihlja..pol sva sla v mesto, kavica in potem.....(moj user posted image  me se zdaj grdo gleda,ker ima neko rizevo ociscevalno dieto...) men se je pa ful McDonaldsa zlustal...pa sem vzela kar ogromen paket domov...user posted image  Moj pa v luft, da naj grem jest v drugo sobo...user posted image user posted image ker mu disi in mu bo zdaj zdaj ven vdarlo...
v glavnem ful je pasalo tole naziranje....user posted image  

Dajica...tocno vem kako se pocutis....ampak mene to se caka, ker zacne konec oktobra in bo moral bit tam cele dneve, jaz pa sama z user posted image user posted image ..Prej pa je tudi delal cele dneve, za povrhu v ZDA, torej ga sploh ni bilo, ko sem sla sama cez vse te preiskave in UZ, pa to sranje..sele mesec je doma in pol, pol bo pa isto....hja, kaj cemo, jaz sem se pocasi sprijaznila, ampak kaj se pa bo..verjetno bom norela, sej pol bos imela druge skrbi...user posted image user posted image
Jaz sem nasla par kotickov tukaj, kjer redno zahajam, posedet, pa na kavo in je kar za zdrzat..hvalabogu zivim v centru, vsaj lahko hodim malo okrog....ampak saj bo, vcasih pa le pobegni kam ti bo drugace.....pa brez slabe vesti..se vseeno boljse da mozje delajo, kot pa da so doma in zivimo od lufta..tako so vsaj prosti dnevi slajsi....user posted image user posted image

Nayya..drzimo pesti za ponedeljek....saj bo kuluser posted image user posted image

ja, punceuser posted image user posted image , ce se ima katera kaksen pameten predlog o nakupih, kar naj sporoci...jaz si delam ze seznam, nekaj sem pobrala iz forumov, ampak ze preizkuseno je najboljse....tale oblacila so m kar ...user posted image user posted image

pozdravcek od nasuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
25.8.2007 15:31:13   
zirafa76
Tantra, kako je z velikostjo glavice??Jaz sem na blef kupla dve kapice, se mi zdi, da so velikosti62, ampak tam so se neke stevilke, nimam pojmauser posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.8.2007 15:51:06   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Na zivce mi ze gre ta sluzba od mojega. Dela od pon. do sobote, ponavadi od 12 ure pa tja do 23 ali polnoci, vcasih se dlje. Ko pride domov, jaz ponavadi ze spim ali pa se le toliko pozdraviva, potem on spi tja do ene 10 zjutraj (no, tudi jaz), tako da nama ostane dobra urica, da sva skupaj, da kaj pojeva, potem se mora pa ze rihtat za v sluzbo. Res, kr zivcna od casa do casa ratam. Skoraj nic se ne vidiva, pa mu recem, sej te se hcerka na bo poznala, bo rekla, kdo pa je to. Sej ze kr vidim, kako bo po rojstvu, jaz bom z malo cele dneve, on pa v sluzbi in jo bo samo ponoci videl, ko bo ze spala. Mislm, hvala za tako pomoc Res, kr znorela bi vcasih, tudi zdej. Pa full bi kam sla, na kksen izletek, pa ne gre, ker on DELA. Najraje bi se kr sama nekam odpeljala, na morje, na Bohinj, na Zbilje, kamorkoli... Eh....

Joooj, kok te razumem!! Moj dela uradno od 8h-16h, ko gre se spim... Vendar je dezuren 24ur na dan, kar pogosto pomeni, da pride domov ob 20h, 20:30... Ali pa ravno je kosilo, ko mu ze zvoni telefon... Dezuren je tudi vse vikende... Ce vzame kak dan dopusta  pa mora ze ob 17h spet prevezat nase, kar pomeni, da je cez noc spet dezuren...

ADIJO IZLETI, ADIJO PIKNIKI, ADIJO PIVO S KOLEGI user posted image  Dela namrec z avtomobili in mora imeti vedno 0,00promila...

Komaj cakam tistih 15 dni po rojstvu, da bo mal doma!! (sam kaj ko to mine kot bi pihnil...)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
25.8.2007 15:51:53   
ajtak
AJA, UGANTE, KJE JE ZDELE MOJ???

JA DELA, NE user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.8.2007 16:04:54   
Tanayya29
ajatak moj tutuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.8.2007 16:24:02   
naraščaj
Ojla,

Jas sem dans čist zanič.  Pred kosilom in sedaj po kosilu sem kar oddremala par kitic. vreme je prinas - sam da pogledam skoz okon  - sončno, soparno, skratka vroče. Laufam klimo. Moj se že več kot teden dni - od kar je zružo, ubada s PCjem. Pojma nimam kdaj hodi spat.
Na srečo moj hodi kar normalno v službo in iz nje. se pa kdaj zgodi, da čist zabluzi. Je pa res, da ima on vedno gužvo tam pred 1. novembrom in nato norišnico v decembru - sami zaključki s strankami. Takrat ga pa komi kaj vidim. Glede na prejšnjo službo, ki jo je imel, je ta 100:1.

Mene vedno tok tišči, ko se najem, da pol kr nič ne morem delat. Delam pa it nič ne, zato pa kile kar letijo. Se mi zdi, da mam vsak dan večjo žogo. Do petga mesca nisem smela videt sladkega, zdaj se je pa obrnilo. Se mi že spet nekaj lušta.

No, pridne bote in pobožajte svoje user posted image .

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.8.2007 16:35:50   
Dajica
No, majckeno ste me potolazle, da nisem edina s takim problemom, kar se tice nasih in sluzb.  ajtak, ti si me pa se celo malo v smeh spravila, ko si napisala, ce uganemo, kje je zdej tvoj user posted image

user posted image Objemcek prav vsem, imam vas rada!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.8.2007 16:35:59   
nicolina
Dan,
moj tudi dela, joj kako vas razumem, nas je kar nekaj na istemuser posted image .
Pa saj tist čas, ko pride domov, se ful potrudi, da mi ustreže, ampak jaz ga najbolj pogrešam zvečer, v začetku nosečnosti, ko je bil zvečer doma, mi je vsak dan noge zmasiral, pa kak film sva skupi pogledala, ali šla na večerjo, na pijačko, zdej pa tega ni. user posted image  Ko pride on domov, jaz že globoko spim. Pravi, da bo bolje, da čez kak mesec ali dva bo lahko tudi on ob večerih doma. Bomo vidli.user posted image   Kaj hočemo.

Sem pa danes spet mal zapravljla, v BC sem kupila še dva bodija in žabice do pasu. Oh, ti evrčki sam grejo. user posted image user posted image

A se tudi vam dogaja, da ne morete od enkrat dosti pojest, mene tako potem tišči v trebuhu. Danes sem imala za kosilo filano papriko in pire krompir, pa sem malo več pojedla in me zdej noro tišči.user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
25.8.2007 17:00:35   
naraščaj
Nicolina, te popolnoma razumem. Tut mene tišči ko user posted image . Pa se mi zdi, da jem običajn obrok. Zgleda, da bom mogla jest večkrat po malem. Kokr se pa poznam bo ratal sam večkrat- po malem pa se bo nekje na poti zgublo. Pa me bo zopet tiščalo. Sem ravno user posted image  žicala, da greva v konjice na ledeno kavo. Tok se mi neka lušta.

Jaz pa nič kaj po trgovinah ne hodim - že ful pogrešam. Tu itak ni nič, se moram peljat al v Celje ali pa v MB. To je bla pa prednost LJ(študentska leta). Vse si mel blizu. Čeprav neb zamenjala. Se bom drug teden en dan mal zapeljala naokol. Da vsaj avto sprobam. Od kar ga mava sem se peljala sam dvakrat in še to do mame, ki je v isti vasi doma kot jaz.

S 1. začnemo renovirat. Men je kar slabo, ker morava spraznit spalnico, kabinet(bodočo otroško), kopalnico -  Vse morva spravt ven, torej v kuhinjo in dnevno, nekaj bova dala kar na hodnik pred stanovanje, ostalo pa v dnevno in kuhinjo.. In pol bom kr norelauser posted image . Si ne predstavljam kak bom zdržala vse bo natlačen. Po eni strani si želim, da me G po kontroli da delat, sam se mi zdi da za delat pa nisem več sposobna. Vse bomo preživeli. Najbolj grozno je pa to, ko ne morem mojmu user posted image  nič pomagat. Za vse je sam.
Ko bi vsaj mal lahkuser posted image . Pa sej je kar razumevajoč. Se bomo še meli cajt crkljat.
Punce ste ful dobre, da tolk zdržite same, ko vaši user posted image  ful delajo popoldne. Men se že dopoldne vleče, ko sem sama. Zgleda, da se človek vsega navadi.
Res vas kar občudujem. Za vse vas enuser posted image  in za ostale tut, da nebo pomote.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......