|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
25.8.2007 17:14:21   
ajtak
narascaj, ti bi sla v MB ali Ce, jaz se pa iz CE v Bistrco furam v Pikapolonico user posted image ...

Kar se pa prenove tice te pa cist stekam, tud midva zacneva drug teden in imam ze pol sobe v skatlah, komaj se stopam cez njih, bova kak teden mogla spat v dnevni... Ah, sam bo pa pol tok bl lustn, k bo lepo!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.8.2007 17:17:06   
ajtak
Ah, vedno vam kej pozabim napisat...

Namrec to, da za GASILCE ima pa moj vedno cas user posted image . Sem zvedla zdele od tasce, da je trenutno moj na pozaru (jaz pa mislim, da je v sluzbi...) .

Pa sej je lepo, da drugim pomaga user posted image  

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.8.2007 18:32:45   
mamuška
Grr, mojega je pa danes user posted image obsedel al kaj naj rečem. Pa saj ga že en lep čas po malem trka, pa skušam zastopit, da tudi njemu ni vedno fajn, ampak jebela cesta, vse ima svoje meje. 14 dni dopusta, od tega smo bili en dan v Avstriji, kjer sta imela s sinom tako štalo, da nisme vedela koga bi prej pod kamion porinilauser posted image user posted image user posted image Matr, jaz sem s tamalim 24 ur na dan, pa ne smem nič zgubljat potrpljenja, dec je pa po treh minutah ves penast!!! Na koncu sem najprej ornk nazijala moža, nato pa še mulca, ki prav uživa, ko nekoga spravi ob živce. user posted image No, in potem  je dan nekako stekel približno spodobno. Nato je bil en dan len, ok, vsakega kdaj prime, potem je bil še drugi dan len, sem ga malo na lepo drozala, po stanovanju že 3 mes skačemo čez kible od jupola (ki so bile do 2 dni nazaj nazadnje nagrmadene na balkonu, da tud cunj ni bilo kam dat sušit!!), kište kablov, kište orodja in kište kar tako malo šare, za katero sem vsakič zvedela da "ja, sej booom!" in je mirno dalje peglal kavčuser posted image . Potem je šel vrtal neke kanale in luknje, ki jih sicer vrta že 4 leta in ob katerih kar nekaj sanja, kaj vse bo nekam napeljal, ampak na račun teh UTP in kajjazvem česa še, je končno zrihtal štrom, da celo lahko gori 5 žarnic+pomivač brez kurzschlusa -do zdaj smo imeli vse sorte bedastoče z eletriko.  Potem je za 3 dni odmaglil k tašči, kjer ima podobne seanse s to svojo kablarijo, ki je večno na pol končana in je taščo ob zadnji nevihti skor ubilo. Je imel tisto za porihtat, za 2 dni je še mulca s sabo vzel. V redu. Potem je bil spet 2 dni len, ko se od jutra do večera ni mrdnil s kavča, dokler nisem totalno padla ven nad vsemi kiblami in kištami, čez katere skačemo in jih je 2 dni nazaj s surlo do Pakistana končno (!!!) odvlekel.  Potem mu včeraj rečem, do vsega dopusta, vseh 14 dni, je bil natanko 1 dan, v katerem smo se kam premaknili, sicer so peli ali njegoi kabli ali pa - kavč. Z veliko muko smo se potem popoldan spravili v Kr. goro, da je se mulc malo zlaufal. Naš fant rabi OGROMNO gibanja, sicer postane tečkast ko driska, ampak tega moj mož, njegov oče, ne more zastopituser posted image . Potem se včeraj meni z mojo materjo, da bi šli kot danes nekam hodit, tko za dobre pol dneva in naša mati seveda navdušena. Ampak zjutraj, ko je bilo treba it, pa sto user posted image in sto izgovoovr - meni je dejansko odneslo plafon. Tako daleč, da je na koncu sine šel z dedijem in babico,  jaz pa se z decem tudi pogovarjam neuser posted image user posted image user posted image Tudi moja mati je primerno prežaljena, najprej se mu prilagodi, na koncu pa ...  Pa sicer nisem nek hud pristaš takelih družinskih podvigov, ampak 1 x, 2 x na leto, za vse, kar nam stari odnesejo posebej zdaj, pa po mojem ni taka groza. Oz. vsaj ponujaj se ne, če resno ne misliš.

Tko sem besna, da povedat ne morem.  Mislim, celo leto ga je doma 3 ure dnevno, če jaz ne zorganiziram vikenda, ne dela drugega kot poseda in polega, pa za svoj hobi kaj premakne, sicer pa nič, nada, njente. Spat hodit ob 2h zjutraj, zjutraj ves skozlan do 9h k sebi hodit, pol se pojužna in pol je treba - logično!- spet spat, da se potem zvečer spet do 2 h tv zija- ma kaj zija, preklaplja od 0-60 in nazaj.  Balkon bi še zmer belil, če ne bi jaz težila, sobe tudi ne bi bilo pobeljene, če ne bi jaz težila - ampak men se ne da stalno težit odraslemu dedcu!!!!!!!!!!!! Vamp mu čez vse hlače čez visi, peljal bi se pa najraje od sekreta do kavča in nazaj.  Sedi 150 km vožnje, sedi 9 ur šihta, samo sedet, Tv bult, računalnik bult. Zdaj smo že tko daleč, da pred TV v PC bulmouser posted image user posted image user posted image in naj me vrag, če bo to tako ostalo. Od 14 dni dopusta ni bilo dobesedno nič - en dan, v katerem je bil najprej hud prepir, 2 dni nekega brkljanja in kabliranja (komu na čast?!),vse ostalo je kar nekam spuhtelo, zmezelo - ker moj dec dela s časom kot svinja z drekom. Neštetokrat sem že rekla, da če bi jaz tako delalal, bi imeli natanko 1 južno na mesecuser posted image pa 1 x letno frišne rjuhe, vmes bi si odpočivala in razmišljala, kako bi kaj naredila.  En sam dan, da smo se sploh kam premaknili, pa še za to bi blo skoraj treba pisno prošnjo vložit in spomenik postavit.  Ampak če en sodelavc, en frend pokliče - wau, ej, ni problema!! V Lj, v Stuttgart, v Zagreb - ma kamor češ, kadar češ, takoj, prec, brez seh problemov.  Pa nikol ne težim, vse OK, človek rabi tud dan dva zase - ampak zakaj za hudiča je doma vedno vse tko težko in tolk traja in taka muka je???

Po mojem imam enih 180 pritiska, tamau skače ko neumen že ves dan po trebuhu, revež, , probam se umirit, pa se sploh ne morem.  Tok sem razuser posted image , da se sploh ne spomnim, kdaj nazadnje sem bla tko - se mi zdi, da ravno en takle cajt prejšnje nosečnosti smo imeli iste foreuser posted image Podn, ob vsem sranju, ki ga že itak imam s samo nosečnostjo, se moram še z enim napol doraslim dedcem ubadat!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.8.2007 19:12:51   
zirafa76
mamuska, sploh ne vem kaj recit..se posebej ker mi je nekaj od tega poznanouser posted image moj ima ne eno Play Sta.ampak dve in potem saltuje iz ene na drugo...user posted image user posted image .ce pa ni to, je pa sedaj fuzbal skoz na programu..sem ravno danes rekla, v sali!!!!da bi mogla imet tv z dvojnim ekranom, eden v drugem, da lahko spremja vec fuzbal tekem naenkrat...pa je bil takoj za, da greva pogledat v centeruser posted image Skor me je kap..
Tako da , deci so vcasih res too much, ampak kaj cemo...
Poskusaj se skoncentrirat na user posted image , ali pa poskusaj enkrat obratno...se izlezavat po cele dneve, kosilo samo za tamalega itd.pa bo mogoce dobil lekcijo....

Vcasih me res razjezijo takiuser posted image , ker zenske trpijo, pa se user posted image po vrhu.....

Jaz tud zdajle zadnjo uro tezim, da bi nekaj pocela, ampak je ravno padel v prvenstvo na Play Station.....user posted image Za pop................

Mamuska, mi smo tu da si pomagamo in podpiramo....user posted image user posted image Prav je, da se izpoves.....Ker vcasih so res nemogoci.....

Sej ziher, ce bi bili moski noseci, bi to ziher drugace potekal, da bi cimmanj trpel, zenske pa bi jih mogle strezit od spred in od zadi......user posted image

pa poskusaj predahnit malo in pocivat...............user posted image user posted image  

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.8.2007 19:14:50   
zirafa76
Pa se enuser posted image user posted image user posted image user posted image  za pocutje...................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.8.2007 19:20:56   
zirafa76
sem za foro odprla temo o nasih moskihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.8.2007 19:50:05   
Dajica
mamuska-si pa res prav besna danes! In prav je, da imamo vsaj druga drugo tukaj, da se potozimo, da povemo svoje tezave, si zaupamo in se mi zdi, da nam je vsaj majckeno lazje, saj razumemo druga drugo, kaj prestajamo.

user posted image zate in vse ostale

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.8.2007 19:57:09   
barika
jooooj mamuška, te čist razumem. 14 dni mazaj sma se spravla zbelit spalnico, ki bo zdej otroška soba. moj je 3x potegnu s penzlom gor pa dol pa reku da ne more več, dfa to ni zanjega del, no ne bote uganle, ampak vse sem zbella sama, teden pred tem sem skitala pa prebella kopalnico pa hodnih (trebuh se mela trd ko kamen, moj pa pred TV-jem  gnjavil nej že 1x neham)user posted image user posted image  (ja samo se bo vse uredilo ja mhm). no v glavnem, spalnica še zdej ni fertik, ker se je spravu neki po stenah risat, in ker nima user posted image inspiracijeuser posted image  še zdej ni to kar bi mogl bit, pa da ne rečem da je šel danes postlco sestavlat (še ni vse tak ko more bit) pa je tud znoru zram ker je postlca stara 22 let pa ni vseh šravfov, sma mogla pod nujno v merkur, pa je pozabu en sveder za les, pa je spet noreu, kok on to ne more pa bla bla bla..., pohištva še zdej nisma prestavla, 2 stola sta za vstran, pa jih še ni blo časa dol nest v smetui (ker bomo mi to še vse rabl!!!!)user posted image - rabl, da se  jaz umikam tem kurč*** stolom pa jih prestavlam iz enga kota v drugega (ma čist po  fotru, da se ne sme nč stran vržt, ker boma rabla)user posted image user posted image user posted image
aja, pa balkon pa kuhno še morem zbelit do novembra, pa ne vem kok bo, ker rabim nekoga da mi jupol prnese iz trgovineuser posted image
upam, da moj sine ne bo tak lenuh ko foter, pa če verjamete al pa ne, zdele spi, ker je ranes naredil: zjutraj je neki zbrusil, pol ne mene nabrusiluser posted image user posted image ...gledal tv, skregal z menoj (vsako soboto mu povem da je lenuh), gledal tv, bil na računalniku, gledal tv, šel v merkur, nesel mi je cote na balkon da sem jih obesla, sestavil postlco (pa ne do konca), posesal svinjarijo ko jo je naredu, jedel kosilo, gledal tv, zdej pa spi.....user posted image user posted image user posted image user posted image
ka nej rečem...
jaz sem pa danes spucala celo stanovanje (polila vodo po tv-juuser posted image user posted image )obesla cote, skuhala, ....učila, zdej sem na forumu, pol se grem pa spet učit, umit pa spat.

ajtak, počaki še neki časa, se pikapolonica tudi v celju odpre, pa müller, pa deichman pa .....

glede socialne pa €verčkov, vse se dauser posted image

pajaca pa te zadeve za mrzle dni mi bo mami zašila,tak da bom mal prišparala

ne bom več težila, lp

aja, nayya, držim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.8.2007 20:00:33   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ah, vedno vam kej pozabim napisat...

Namrec to, da za GASILCE ima pa moj vedno cas user posted image . Sem zvedla zdele od tasce, da je trenutno moj na pozaru (jaz pa mislim, da je v sluzbi...) .

Pa sej je lepo, da drugim pomaga user posted image  

user posted image user posted image user posted image Pa sem mislala, da so sam v našem kraju vsi  deci tko zagnani za GASILCE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Vidim pa tud, da so v bistvu vsi deci po istem principu nareti... Če niso v službi, so seveda doma na KAVČUuser posted image user posted image user posted image  Pri nas ni nič drugače. Imamo novo kuhinjo že od marca, a glej ga zlomka, napa še vedno nima filtra noter. (Pa to je sam en primerek mojega biserčka). Sem se pa že precej navadla in od kar sem začela grozit s takšnimi in drugačnimi mojstri, ki jih bom pač naročvala za razna moška hišna opravila, se stvari počasi, in sicer po polžje počasi, premikajo naprej.

UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.8.2007 20:06:44   
naraščaj
Ojla,
Mamuška in žirafa, saj ne vem al se naj smejim al se naj jočem. Vsekakor sem se nasmejala ker v določenih stvareh sem tut jaz mojga notr našla.

Ajtak, Ja GASILCI so pa zakon. user posted image Za to ma moj tut zmeri čas, se je pripravljen odpovedat tut kakim drugim aktivnostim, da lah gre na kako sejo, požar, itd. Pol se vturi še v komisijo za nakup novga avta in dela kalkulacije, pa išče po netu, pa mora pogledat kaka je oprema not, itd pol so še tu seje in neki odbori, pa žegnaje. Skratka nonstop telefon zvoni, ker ne morjo brez njega. aja pa povedat moram, da se je on preselil v moj kraj (niti 3 leta nazaj)in vsi njega poznajo,jaz pa nobenga. Sem tujka v domačem krajuuser posted image user posted image . Pol pa on men razlaga kdo je kdo. Največji problem je ker se blok drži gasilskega doma, včasih kar tja zavije pa še vem ne.

Drugač ga morem ful pohvalt. Se<vsako stvar loti in dobr nrdi - ala Mojster miha. Res pa je da včasih takooooo dolgo traja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.8.2007 20:19:29   
hruškica84
jst sm pa mislila da samo moj rad pred televizijo leži.....pa da je samo pr nas vse narejeno bol na pol k za drugo polovico zmanjka volje.....user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.8.2007 20:27:11   
barika
Sem se pa že precej navadla in od kar sem začela grozit s takšnimi in drugačnimi mojstri, ki jih bom pač naročvala za razna moška hišna opravila, se stvari počasi, in sicer po polžje počasi, premikajo naprej.

bom jaz začela s takšno taktiko počas, sam kaj ku*** ko sem pa gor zrastla v hiši, pa sem vedno očetu pa mami pod prste gledala, tak da znam marsikej nardit (več ko moj user posted image )user posted image
njemu ni foter pustu, še zdej mu reče, eh ka boš ti ko si nesposobn (v bisvu mo voljo pa moralo zbije do dna, pol pa vidim posledice).
sem šla pod tuš, d asem se ohladila, kopalnico sma delala cca. 6 mes. nazaj pa še zdej ni fertik... rozet še ni, ogledalo še ni našravfano gor, luči še ni (je kr žarnica)....
sploh ne bom več o tem...user posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.8.2007 20:34:50   
naraščaj
Ajtak, prej si omenla, da se iz Celja furaš v bistrco v Pikapolonco. Je tut v konjicah. Še ni tak dolgo ko so jo povečali. No mal bližje pa je.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.8.2007 21:06:48   
zirafa76
se moram nekaj dodat...user posted image user posted image
Imamo omaro od ikee, pa so mu po celodnevnem sestavljanju neki sredinski sraufi ostaluser posted image , pa pravi, da ne grejo not....o.k.
Pa pride njegov kolega, mojster!!!!user posted image pa sta zgledala kot ona dva iz risanke     A je to, pa preucvala, sestavljala, pa narazen pa skup....user posted image no omara se vedno nima vseh sraufov..stoji pa.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
25.8.2007 21:11:51   
Tanayya29
user posted image user posted image se pridružujem v klub...ah,deci...
tv,comp in ja, žirafa play station...moj ga na srečo nima več!Pa seveda kavč in dalinc...
dizaster!!!
no,moj se ukvarja še z akvarstiko,no moram rečt,da glede tega sem pa fulll ponosna nanj(bom v albumček dala slikice od akvarija,mava enga 300l in še enga mal majšega,pa lohka pogledate....)***
sedaj se pa spravlava,da bova gledala en film,pa ne vem če nama uspe...

in,ja jaz se tud strinjam,da se fulll sprostim,ko berem vaše objave..in vidim,da imamo skoraj vse iste probleme,in dece z istimi navadami..ajejuser posted image user posted image
no,sej če bi bli oni noseči,itak bi blo vse drugač..porodi bi bili itak neboleči,to so itak dejstvauser posted image user posted image ....
pridne bodte in nočko vsem bejbam user posted image user posted image in vašimuser posted image user posted image !

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.8.2007 21:49:25   
ajtak
No, mojga se vedno ni... Me je prej klical, da je se ziv user posted image .

Ja, PIKAPOLONICA grem v Bistrco ker je tam se Vogele, Daichman... In Barika VEM, da prihaja vse to v CE, sam ker se ni smo sli pac parkrat v Bistrco... Najbolj se veselim Mullerja!!! Pol bom pa ves prasek, mehcalec, plenice in hrano za macka tam kupila!! Zdej sem vedno kupla zalogo ce sem sla v LJ ali MB, zdej bo pa koncno tud "doma".

Nic, ker sem nad svojim mozem ze obupala grem pod tus pa spat! Aja, kljub temu da je sobota ocitno ne bo nic s user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Mal zato ker bo pozen, mal pa zato ker ga je treba kaznovat k sem cel dan samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.8.2007 21:56:20   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Pol bom pa ves prasek, mehcalec, plenice in hrano za macka tam kupila!!  zdej bo pa koncno tud "doma".

samauser posted image [

Se pridružujem. moj user posted image bo to moral kr spotoma (beri med službo).

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.8.2007 22:06:37   
DEBELUŠKA30
MANCA, kaj si pa ti tak važna??? V Mercator centru na Savskem otoku ti maham (ni veliko manjkalo pa bi še poletela), ti me pa tko debel gledaš kot bi z marsa padla! Srečali pa sva se ravno v tistih "vrtljivih" vratih ti in tvoj možek (predvidevam da je bil on) sta ravno vstopala v center, jaz in kolegica pa sva odhajali!

MAMUŠKA, joooojjj, saj te bo še kap zadela! Ma nehaj se razburjat, saj vidiš da so ti desci vsi glih! Da bi jih človek kar nekam poslau...

Mi smo bli danes spet v šopingu in smo kupili previjalno mizo, to ki je zdaj v Pikapolonici v akciji in še nekaj drobnarije. Zdaj me je pa fulll zagrabla panika, joj kaj pa če je le prezgodajuser posted image , kaj pa če bo kaj narobeuser posted image user posted image , kaj pa če...user posted image user posted image user posted image
Pri prvi nosečnosti sem imela samo izposojene cunjice, pa še to vse v škatlah, sploh si nisem upala nič pripravit. Tako da je to pol mož s pomočjo moje sestre vse uredil v tistih 10-ih dneh ko sem bila jaz v porodnišnici??!!

Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.8.2007 0:32:18   
mamuška
user posted image user posted image

Hvala za moralno oporo. Po 4 urah temeljite debate sva nekako končno oba začela govorit približno isti jezik - je upanje, da se še celo kaj zmenivauser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.8.2007 9:07:40   
Tanayya29
JUTRO!
Upam,da ste se fajn naspale...
in upam,da so vaši user posted image danes doma!user posted image user posted image
Moj je,in ga grem kar zbudit...in,še jutri bo celo doma,ker pelje mene na tist poseg..user posted image user posted image
Tako,da sedaj lahko 2 dni uživam...

Pa eno vročo dišečouser posted image vam pošiljam...
Pa eno lepo nedeljo,ven sije sonček,....

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.8.2007 9:52:45   
nicolina
Dobro jutro,
nayya hvala za user posted image . Jaz sem tudi kat dobro spala, čeprav je bil user posted image  kar aktiven proti jutru.
Meni je tudi fajn, ko vas beren in vidim, da imamo vse več ali manj iste problemez našimi moškimi. Ah, kaj hočemo. Zdej se ne smemo preveč razburjat, ker nosimo pod srcem naše user posted image , ampak deci ža morajo mal vedet svoje dolžnosti, kajne? user posted image  Vsake toliko časa jim je potrebno to povedat.

Želim vam lepo in mirno nedeljo... 

Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.8.2007 10:37:57   
naraščaj
Dobro jutro tut z moje strani. Spala sem ko ubita. user posted image se je šele zdaj  zbudil.  Zdaj sem pa spet tak lena, da se mi še posode ne ljubi umit. Kuhat danes ne rabim, saj ma svak popoldne piknik za RD in nas je povabil, na juho pa vabi mami. Kak vredi.

Sinoči sem se res ful nasmejala vsem našim komentarjem. Res je v vsem skupaj velik resnice in žalosti, pa vendar je prijetno brat in se mal nasmejat, ko vidiš da se pri večini podobno dogaja. Pol si pa mislim, vse bomo preživeli. Zato smo tu¸, da smo si v oporo.

Tut pri nas je že sonček in kar vroče. Se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
26.8.2007 11:10:43   
ajtak
Dobro jutro tudi od mene!! Imam ze dva dni en tak naval, da diplomo delam in se mi toook fajn zdi, k mam filing da napreduje... Tako, da sem danez ze kar nekaj prebrala in nardila user posted image .

Drugace pa je moj SPET v Gasilnem domu, (mogoce vam bo vec jasno ce napisem, da je poveljnik) ker pucajo opremo, so vceri gasil tist pozar na Lopati do cca 12:30...

Nic, grem nazaj delat, dok me se drzi in ne rata prevec vroce!!

Aja, drzte pesti, da ga popoldne zvlecem na Roglo- baje so ze gobe...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
26.8.2007 11:44:09   
barika
joj, mi2 sma se "kregala" do 2 ponoči, sma si vse povedala. pol pa celo noč nisem spala ker je user posted image ful brcu....user posted image user posted image
zjutri pa tak ko da nič ni blo.
zdej grem pa počasi za lazanjo pripravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
26.8.2007 11:47:42   
naraščaj
Ajtak, želim ti veliko delovnih navdihov pri pisanju diplome. user posted image user posted image user posted image user posted image in da vama rata prštimat sobo do dopusta.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......