ninocka
|
Dober vecer, jst sem mela danes kar utrujajoc dan. Ponoci sem za spremembo super spala (brez mor in krcev), zjutraj sem sibala k frizerju po novo frizuro in barvo las, pol pa v sluzbo. Vmes sem sla se na zavod za transfuzijo po izvide in ampulo, pol pa h G po injekcijo. Tam sem skor zivcnega fasala (v cakalnici nas je blo 15 zensk!!!! + ene par spremljevalcev), vroce in slab zrak pa za crknt. IN sem cakla 45 min, zato da so me not poklical za to glupo injekcijo, pol je blo pa v 3 min konc Matr sem bla jezna... MI je tolk cuker padu, da sem si prav zazelela neki fajn slakega za pojest . Pol pa spet sibat nazaj v sluzbo, kjer smo mel svinjsko vroce (ne vem a klima ne dela al kaj, pa v soboto so jo kao porihtali???) in je kr teklo od mene... Sem sla pa s sodelavkami danes na kosilo in sem jedla prvic v zivljenju strocji fizol (drugace ne jem strocnic) in mi je bil se kr sprejemljivega okusa. Ha, ha, kaj vse nosecnost nardi... Srecanje LJ: jst tud jutri ne morem, potujem na korosko po tamalega, ker je na pocitnicah z mojimi. Greva pa cez AU, se bova ustvala v Totsu, da mu kupiva darilo, ker ima v soboto RD. V ponedeljek se pa lahko zmenimo, samo povejte kje in kdaj (pa PLS ne center, ker res nimas kje za parkirat). EA: jst sem tud slisala, da je v vecini porodniscnic zastonj, ampak ni pa anestezist vedno na voljo. Tam kjer je za placat, te pa caka z iglo v roki Pa dobr je it prej na priprave... Celjanke: za srecanje, da vam je ratal. Me zanima, kdaj bo ratalo nam, zabonarkam Res pa ne vem, kje skrivate trebuscke Nakupovanje: jst pa se kr nic ne kupujem za nasega pikca...ker vse mam (pa se tega tolk prevec), se mi zdi pol kr skoda dnarja. Pa se ful ma lepe kompletke od tastarejsega. Pol pa vedno samo gledam, pa ze hocem kupit, pa si premislim, pol pa raj Evanu kaj vzamem. Sej pr prvi nosecnosti je blo isto - med nosecnostjo nisem nic kupovala, pol sem pa vedno kaj mu kupla, ko sem sla v trgovino. Sem pa danes sebi privoscla spodnje perilo (navaden modercke, ne za dojenje) in pa eno pizamo Zdej grem pa pocasi spat, jutri je se en delovni dan, pol pa kr naporen vikend - moj najvecji in moj manjsi praznujeta RD, pa bomo meli mal piknika, pa se tast in tasca sta povabljena na vikend... bom spte norela in pretiravala s to hrano, pa da bo ja vse popolno... Uzivite, se beremo...