|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
16.8.2007 20:39:43   
babsy77
Jaz sem vas uspela v tej vročini končno prebrat (v KP je strašno soparno in jaz komaj še diham - mi je vroče za znoret).

Vse ste že tako pridne, ko tako vestno nakupujete in zapravljate, midva si pa šele gnezdece rihtava. No, upam, da bo do konca septembra vsega konec. Nakupla sem samo nekaj malega cunjic, glih da si potešim željo, vse ostalo od oblekic pa mi bodo posodle prijatelce. Pogledat morava še za voziček in lupinico.

Dajica - čestitke za avto, pa srečno in udobno vožnjo
nemrak - vse najboljše tvoji hčerkici, čeprav malček z zamudo
nayya -  v Izoli je bila EA, še do pred kratkim zastonj, za prisotnost partnerja pri porodu pa je treba odštet 40 €. Jaz pa sem se odločla za naravni porod in upam, da me ne bo kakšna panika zgrabla.

Bravo celjankam za uspešno srečanje.

Zdaj pa moram it pripravit večerjo za mojega, ki se vrača z dela.

Miren večer in pa-pa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
16.8.2007 21:20:35   
Ilije
Lep večerni pozdrav še od mene!

Vidim, da ste imele zelo pester in zanimiv dan, še posebej celjanke.

Med drugim ste pisale tudi o EA in plačilu le-te ter o plačilu za prisotnost partnerja pri poroda. Lahko vam podam še mojo izkušnjo, vsaj kar se prisotnosti partnerja tiče. V Trbovljah je zastonj, če ima partner opravljeno šolo za starše (potrdilo). Kako pa je z EA v Trbovljah, vem pa samo to, da moraš imeti v naprej dogovorjeno in srečo, da je ravno takrat anestezist tam. Kakšna je pa cena pa ne vem user posted image

papa

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.8.2007 22:00:01   
mamuška
Sam na brzino: bili smo leteči, šibali čez Koren do Beljaka v upanju, da bom ta velikemu mulcu kupila bundo in sm. hlače in bi tudi jo, če bi imeli eno št. večjo. Tok super bundo smo dobili v C&A, pa mu je že zdaj na ganc genau ulita, da se bojim, da bo januaja premajhna. Pa znižana 50% s 50 eur ina 24.90 user posted image user posted image ampak premajhno že imamo doma. H&M ni imel nič uporabnega, ogromno ene cenene robe, kjer je vse sam poliester, naš mulc je  v tem ves premočen, od zun in odznot. C&A je imel tudi liukane kombinezončke za dojenčke, ampak so se mi zdeli pa dragi 29,90 - za tiste 3 mes, kar ga bo nosil(a)user posted image user posted image , sicer jih pa še nikjer niso imeliuser posted image . Zase sem dobila kavbojke (aleluja!!!!!!), vzela sem kar "nenosečniške" za močenjše postave, 4 številke večje kot običajno nosimuser posted image , pa ker so cele iz elastana, res upam, da bodo zdržale do konca. Za dopolnitev so prišle še 3 mikice z dolgimi rokavi, tako da bi zdaj dejansko morala zdržat do konca brez dodatnih nakupov. ZA 3 majce (res lepa bluza+2mikici), kavbojke, 4 žabice za dojenčka (navadne "žabure" do pasu), dva 2-delna kompletka (tople hlače+podložena jaknica), eno simpl, pa ful šminkersko mikico št. 62, in ene "štrample"  sem dala vsega skup 100 EURuser posted image . Termin je dokaj ugoden, ker je veliko letošnje robe znižane, hkrati pa je znižana tudi lanska jesenska roba - kar pač je ostalo, se pa kar da nabrat. Mi nismo preveč iskali, pa smo vsi nekaj našli.

Potem sem sina in moža peljala na kosilo in na izlet, šli smo v živalski park Rosegg in sploh tamau je divje užival, jaz sem se bolj preklada po klopci. Bilo je kar precej vroče, moj "Podnajemnik" pa se je metal ko tneumen, kar počne še sedaj. Jaz ne vem, kako bo tole šlo še celih 13 tednov!!!! Tale bo en dan kar skoz trebušno steno ven skoču!!!

user posted image za Celjanke!! Kam ste pa trebuhe skrileuser posted image ??

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
16.8.2007 22:05:56   
kanarka
Da se še jaz malo oglasim.
Super, tole srečanje. Bravo user posted image . Zdaj šele vidim, da imam res premajhen trebuščekuser posted image . Bi tako rada bila malo širša nosečka. Je pa lepo videti, kdo je kdo.  Ste prav lušne in žareče ponosne bodoče mamice.

Drugače pri nas nič novega. "Ta mala" se je nekam umirila in bolj malo in zeloooo na rahlo brca. Upam, da je to ok. Mogoče sem samo jaz bolj napeta in je zato z mano vred čisto zmatrana, pa se ji zato nič ne ljubi.

Lahko noč vsem skupaj in čakamo na Ljubljanske fotke.  

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.8.2007 22:33:43   
tintin
Hojla sonosečke,
danes je bil pa res en težek dan. Cel dan sem poležavala, pritisk sem imela cele 98/60...Moj user posted image je rihtal kotek za najinega user posted image - beljenje, vrtanje in vse kar paše zraven...jaz pa sem bolj neuporabna. Ah bo že, še dobro da sem na dopustu. Počasi mislim, da bom za en čas odložila svojo "delovno kariero" , enostavno imam dosti...boli me hrbet in ko sem zmatrana sem tečna za znoret...včeraj sem se od zmatranosti in vročine zjokala ko en majhen otrokuser posted image Ah, nosečnica...
Celjanke, luštne ste!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.8.2007 22:44:05   
ninocka
Dober vecer,

jst sem mela danes kar utrujajoc dan. Ponoci sem za spremembo super spala (brez mor in krcev), zjutraj sem sibala k frizerju po novo frizuro in barvo las, pol pa v sluzbo. Vmes sem sla se na zavod za transfuzijo po izvide in ampulo, pol pa h G po injekcijo. Tam sem skor zivcnega fasala (v cakalnici nas je blo 15 zensk!!!! + ene par spremljevalcev), vroce in slab zrak pa za crknt. IN sem cakla 45 min, zato da so me not poklical za to glupo injekcijo, pol je blo pa v 3 min konc user posted image user posted image user posted image Matr sem bla jezna... MI je tolk cuker padu, da sem si prav zazelela neki fajn slakega za pojestuser posted image . Pol pa spet sibat nazaj v sluzbo, kjer smo mel svinjsko vroce (ne vem a klima ne dela al kaj, pa v soboto so jo kao porihtali???) in je kr teklo od  mene...

Sem sla pa s sodelavkami danes na kosilo in sem jedla prvic v zivljenju strocji fizol (drugace ne jem strocnic) in mi je bil se kr sprejemljivega okusa. Ha, ha, kaj vse nosecnost nardi...user posted image user posted image

Srecanje LJ: jst tud jutri ne morem, potujem na korosko po tamalega, ker je na pocitnicah z mojimi. Greva pa cez AU, se bova ustvala v Totsu, da mu kupiva darilo, ker ima v soboto RD. V ponedeljek se pa lahko zmenimo, samo povejte kje in kdaj (pa PLS ne center, ker res nimas kje za parkirat).

EA: jst sem tud slisala, da je v vecini porodniscnic zastonj, ampak ni pa anestezist vedno na voljo. Tam kjer je za placat, te pa caka z iglo v roki user posted image Pa dobr je it prej na priprave...

Celjanke: user posted image user posted image user posted image za srecanje, da vam je ratal. Me zanima, kdaj bo ratalo nam, zabonarkam user posted image Res pa ne vem, kje skrivate trebuscke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nakupovanje: jst pa se kr nic ne kupujem za nasega pikca...ker vse mam (pa se tega tolk prevec), se mi zdi pol kr skoda dnarja. Pa se ful ma lepe kompletke od tastarejsega. Pol pa vedno samo gledam, pa ze hocem kupit, pa si premislim, pol pa raj Evanu kaj vzamem.  Sej pr prvi nosecnosti je blo isto - med nosecnostjo nisem nic kupovala, pol sem pa vedno kaj mu kupla, ko sem sla v trgovino.
Sem pa danes sebi privoscla spodnje perilo (navaden modercke, ne za dojenje) in pa eno pizamo user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa pocasi spat, jutri je se en delovni  dan, pol pa kr naporen vikend - moj  najvecji user posted image in moj manjsi user posted image praznujeta RD, pa bomo meli mal piknika, pa se tast in tasca sta povabljena na vikend... bom spte norela in pretiravala s to hrano, pa da bo ja vse popolno... user posted image

Uzivite, se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
17.8.2007 7:07:34   
scubadiver
Torej Ljubljančanke, danes odpade in center tudi, kontra predloga pa nobenega, zato se bom kar jaz še malo silila s predlogi user posted image
Ena je napisala da bi rabila vedet malo dlje v naprej -se opravičujem ker ne vem katera.
A rečemo v sredo 22.8 ob 16.30 v Guliverju? Tam se da parkirati in tudi prostora je vedno dovolj?
Dejte mal glasovat okoli tega predloga user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
17.8.2007 8:30:13   
ninocka
Men sreda naceloma odgovarja, plac tudi (tja sva sla z mojim na prvi zmenekuser posted image ), samo cist tocno pa se sporocim, ker moram vedet kaj bo s tamalim (a bo doma al gre na morje).

Uh, sem zgodnja...user posted image

Swej bi vas castila s user posted image , pa se mi se zmer zelodec obrne, ko pomislim nanjo user posted image
Ampak naj vam bo: dobro jutro in eno diseco user posted image  vsem user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
17.8.2007 8:37:12   
murencek
Živjo!
Celjanke, res ste luštne! Prav fajn vas je blo videt!
Dajica, tvoja zgodba o krstu mi je tko posrečena. K v filmu!
scubadiver, jst v sre nimam časa, pač pa v četrtek 23.8. kadarkol. Zjutri peljem mojega na Brnik, pol ga pa čakam, da zvečer prleti nazaj. A,a drueg dni pa težko k v glavnem ne vozim več, pa še ne da se mi. Tko da sm kr več al manj doma v Postojni.
Ja, jst sm imela pa dons hudo noč. 5x sm hodila na WC. Bla sm žejna, pa še ta mali je od 3h do 4h zjutri tko brcal. mamuška, tud jst se sprašujem, zakaj še 10t, če je pa še zdej vse tko na ON.
Aja, pa celo noč sm razmišljala o tem, kolk sm pojedla enga sladoleda (v kepicah). Pol pa včeri v časopisu preberem, naj mali otroci jedo sladoled iz trgovine, če je slučajno tisti v kepicah kej okužen (npr. s salmonelo). No, sej nikol ne veš. Sam men so kepice tko dobre. Sam se mi zdi, da sem pa res nevede preveč riskirala user posted image .
Aja, še to sm pozabla napisat. Menda bo moj PDP par dni prej. No, kr sem pa novemberka, bom tko k zirafca, kr tle ostala. Ja, pa priznam, da tud jst komaj čakam, da se user posted image  rodi. Ja, pa da bi kr ven skočil user posted image !
Fajn bodte, se beremo dalje jutri!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
17.8.2007 10:00:26   
nemrak
user posted image user posted image ,
vam povem fanj novico!!!
NISO mi podaljšali 4 urno bolniško!!!!
V torek moram delati na polno. Šolska sezona, ko se dela po 10ur na dan!!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
17.8.2007 10:21:45   
Tanayya29
jutro!!
nemrak
ja kako pa to,da niso podaljšali?so pa tut čudni...
upam,da bo vse uredu...

Ljubljančanke...kje je Guliver?sorry,mau sm čudna,ampak res ne vemuser posted image
pridem tudi jaz,če ne pride kaj vmes!!!

se tipkamo,šibam venuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
17.8.2007 11:10:49   
Mamathea
Lepo pozdravljene souser posted image
Včeraj sem imela tudi jaz gin. pregled in krvni sladkor je hvala bogu 3.5, je rekla gin., da je to celo malo nizko in da si lahko privoščim kakšen sladki prigrizek. Sicer pa se naj sladki hrani izogibam, saj imam že res preveč kg. V torek se mi začne 27.teden pa sem pridelala že 11 kg. To je res too much in če bom nadaljevala s takšnim slogom bom šla rodit z najmanaj + 20 kg. Jah pa ne vem več kaj naj jem, zdaj se ful pazim, jem veliko sadja, ki mora bit po dr. besedah manj zrelo, da ni presladko. Jedla bom samo še polnozrnat oz. ržen kruh, pa več manjših oborkov, ampak ne vem kako bo šlo brez sladkarij. no ja kdaj pa kdaj si bom tudi jaz še privoščila kaj sladkega, saj drugače ne bo šlo.user posted image Z otročkom je vse ok, sicer nisem imel UZ, imam pa 3D v ponedeljek in komaj čakam, da zopet vidim malega user posted image ali malo user posted image in upam tudi, da se bo tokrat končno videlo, kaj se skriva, pikica, ali pikecuser posted image . Veseli bomo obojega, vseeno pa je "firbec" velik.
A je Guliver tam na Novakovi ulici v Lj? Torej, če se pripelješ iz Bežigrada iz slovenske na Vilharjevo in potem naravnost proti Kolinski, mal naprej od Mobitela na Vilharjevi. Če bom le utegnila pridem v sredo 22.8, čeprav se mi zdi, da imam takrat še tečaj šole za starše, saj sva se z mojim možekom odločila, da ta tečajobiskujeva že kar sedaj, ker septembra nameravama še enkrat na morej... oktobra pa imam še neke obveznsti na faksu. Šola za starše v Lj se mi zdi res zelo poučna, superska in toplo Vam priporočam, da jo obiščete čimprej, saj so ene mamice zelo uboge, ko obiskujejo to šolo 14 dni pred PDP. Komaj že sedijo v predavalnici... Septembra bo zopet ta šola in le pogumno se odpravite.
Vsekakor se še slišimo za srečanej.
Celjanke super izgledate, prav zares ste "fejst".
Lepo  se imejte, pobožajte user posted image in uživajte.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
17.8.2007 11:50:10   
ajtak
Nemrak, pa kaj so fuuser posted image ni?? pa sej ne mors delat po 10 ur... Bos mela spet frke s plodovnico, ce ne bos dovolj pila user posted image .

Joj prov razuser posted image  so me!!! A to ti G. ne podaljsa al sluzba??
Kaj bo pa zdej s tvojim dopustom, bote vseeno sli?

Uf sem polna vprasanj user posted image .

Drage "neceljanke" res smo se imele fino, ko smo mal poklepetale... To, da pa nimamo trebuhov pa ne drziuser posted image . Morte drugic pridt v zivo pogledat user posted image .

Vsem zelim en lep dan - A niso nekih ohladitev napovedovali?? Jaz se bom skuhala...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
17.8.2007 12:07:41   
nicolina
Dan user posted image ,
joj nemrak, upam, da boš preživela, pa kako ti, da ti niso podaljšali, res so nori.user posted image
Ljubljančanke, če se boste zmenile fiksno, se bom jaz vam prilagodila, kje in kdaj. Jaz ne morem nič kaj predlagat, saj sem iz Bele krajine in si moram prej vse splanirat, da pridem v LJ. Bi pa res rada z veseljem prišla in vas nekatere spoznala. user posted image user posted image

Drgač pa je danes svinjsko vroče, sem šla samo na banko in v trgovino, pa sem bila takoj vsa mokra. Upam, da bo ohladitev jutri. Torej bo danes na sporedu počivanje, zvečer pa na kakšen sprehod in pijačka. user posted image

Zdej grem kuhat in sicer bomo danes imeli pečenega piščančka, riž z bučkami in zeleno solato. MMM komaj čakam.user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
17.8.2007 12:33:30   
Tanayya29
nicolina ..jst sm šla prej tut v trgovino in sm pršla nazaj sm bla čist prešvicana...za crknt..!
skoz mi je vroče!
Jaz grem v materinsko šolo 4.9. v Zd Šiška...
no,prejle sm klicala v Kranj, za EA,pa so mi kar dali anastezistko in sva z možem zmenjena pri njej za pogovor...
bom sporočila kako bo!Moj mož se full boji,da bi se kj zakompliciralo,zato ga morem spravt,da bo slišal,kako pa kaj...user posted image pa,da tudi sama slišim kako je...
nč šibam kuhat in malo pospravit....
lepo bodte in se tipkamouser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
17.8.2007 13:17:07   
nemrak
bolniške mi ni podaljšala komisija na ZZZS.
Bom že morala potrpeti 7t, da nastopim porodniško. Upam, da bom zdržala.
Imam pa v ponedeljek pregled pri G in sem se potem še naročila pri svoji zdravnici, da vidim, če se da kaj naredit.
Mogoče se bo pa le zrihtalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3066
17.8.2007 13:46:07   
Tanayya29
nemrak upam,da ti bo uspel podaljšat...pri zdravniku!
držim pesti..
sm mislila,da ma ta ZZZS mal bolj občutka vsaj za nosečnce...mater so smotani....
verjetno so sami deci v komisiji...user posted image
če maš fajn zdravnika oz. G. boste že našl kakšno rešitev..

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
17.8.2007 13:59:40   
nemrak
ko bi bili dedci, bi mi verjetno podaljšali user posted image , tako pa je ženska s 4 otroki user posted image .
Sem se pomirila, vendar me je pa ful šokiral, ko sem dobila odločbo.
Vem pa, da ta zdravnica zavrača bolniške po tekočem traku. Na žalost je ona ta boljša še naslednji teden na bolniški.
Sem z vsem na tekočem.
Ali vam tudi ful trdi trbuh, če ste veliko na nogah???
Kaj naj naredim?? Magnesol že pijem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3068
17.8.2007 14:17:32   
potepinka
Dober dan!

nemrak-Pa to je za znoret,bosca se mi kar smiliš.

Da ti povem da sem jaz tudi bila danes v podjetju in tudi ne morem koristit dopusta imam ga še 20 dni,to pa zato ker sem zdaj skoz na bolniški.Tako da dopust mi propade.Zdaj pa rabim še bolniško do 9.10.Bomo videli kako in kaj ali bodo konec avgusta podaljšali ali kako

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
17.8.2007 14:35:25   
kanarka
Nemrak, sicer ne vem v katerem tednu si, ampak men je G rekla, da od 32 tedna dalje naj ne bi več smela piti Magnesola. Ne vem zakaj, nisem spraševala, ker se pregledi vedno odvijajo tako hitro. Jaz ga tako ali tako pijem samo zato, ker imam krče v nogah. Trebuh mi niti ne otrdeva preveč. No, sicer se pa jaz nahajam šele v 27 tednu, torej imam še čas.

LP

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
17.8.2007 14:37:18   
nemrak
sem v 29 tednu.
Zakaj pa ne bi smele piti Magnesola??

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
17.8.2007 15:08:03   
tintin
Nemrak, tudi meni, če sem veliko na nogah ali če veliko sedim ali če je vroče otrdeva trebuh non stop...pijem pa trenutno magnezij iz trgovine, ker se mi je magnesol tako zagravžal, da ga niti ne spravim dol....že tako imam neke čudne slabosti zadnje par tednov...
Jaz imam pa danes še dopust...drug teden pa back to work...user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
17.8.2007 15:19:04   
Laubica
Pozdravljene-super CE za vaš zmenek user posted image user posted image
Jaz sem pa iz srede na četrtek CELO noč bruhala in driskala tako da sem zdaj 2dni doma ,danes sem še tako medla ,jutri pa grem delat ,pa mož je tudi driskal in bruhal zgleda da sva neko virozo fasala user posted image ,no samo da ne bruham večuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
17.8.2007 16:10:23   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

ko bi bili dedci, bi mi verjetno podaljšali user posted image , tako pa je ženska s 4 otroki user posted image .
Sem se pomirila, vendar me je pa ful šokiral, ko sem dobila odločbo.
Vem pa, da ta zdravnica zavrača bolniške po tekočem traku. Na žalost je ona ta boljša še naslednji teden na bolniški.

Žal mi je zate, da ti ni komisija podaljšala bolniške. Jaz imam v komisiji za bolniško Rajtmajerja in je ful v redu, sploh nič ne komplicira. Z osebnim zdravnikom vsak mesec nekaj dni pred iztekom dava vlogo za podaljšat, skupaj s vsakokratnim mnenjem ginekologinje in to je to. Sicer imaš pa še tako čas, da se pritožiš na odločbo komisije in če ti da G v ponedeljek ko imaš pregled mnenje za osebnega zdravnika, verjamem da ti bo še uspelo podaljšat bolniško. Res si ne predstavljam kako boš v tej 'šolski vročici' v sedmem mesecu zdržala po 10 ur v službi. Držim pesti, da v ponedeljek kar najbolje urediš.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
17.8.2007 16:44:04   
kanarka
Nemrak; Ne vem, zakaj naj se ne bi več jemale. Jaz sem ji samo omenila, da jemljem MAgnesol in kalcij, pa je rekla, da moram vedeti, da od 32 tedna naprej, teh ne smem več jemati. Res je, da sem si samoiniciativno te tablete nabavila zaradi krčev in mi jih ni G priporočala. Mogoče pa bi se Pušenjaka lahko vprašalo kako je s tem. Sem pa, se mi zdi, pri oktoberkah enkrat prebrala, zakaj jih tudi po 32 tednu ne jemljejo več. Bom malo pobrskala po njihovem forumčku.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?